Page 57 of 117 FirstFirst ... 74753545556575859606167107 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 2331

Thread: FIFA 12

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

οπως σας ειπα και χθες δεν κρατηθηκα και εγινα κατοχος ticket και κατεβασα το full game! @ επαιζα 7 συνεχομενες ωρες και δεν ηθελα να σταματησω!αυτο νομιζω τα λεει ολα!!
    Εντυπωσεις?? τι να πω! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!αρκετα βελτιωμενο και απο το demo! πολυ καλυτερη ροη αγωνα οι παιχτες πιο στιβαροι γενικα το παιχνιδι το νοιωθεις πιο καλα στα χερια σου σε σχεση με το demo!το λαθος που ειχα εντωπυση στο demo με τους τερματοφυλακες(δεν ειχαν σωστες εξοδους της πιο πολλες φορες) τωρα ειναι ολα μια χαρα!το μονο ελλατωμα το οποιο με ξενερωσε ειναι οτι πηρα Παναθηναικο και ο τερματοφυλακας ετρωγε σχεδον τα παντα!!καθολου εγκαιρες εξοδους και γενικα χωνι!ολα τα σουτ μεσα!πηγα απο περιεργια να δω την δυναμη του και τον ειχανε 65(!) βαθμολογια!θα μου πειτε και στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερος φετος ο Παναθηναικος?τελος παντων ξενερωσα γιατι περιμενα να παρω φετος την ομαδα μου(ΠΑΟ) και να την ανεβασω στο support club αλλα δεν με βλεπω να την διαλεγω γιατι στο online θα ειμαι η χαρα του καθε αντιπαλου ετσι που τα τρωει ο Κοτσολης!
    παμε τωρα στα υπολοιπα...
    impact engine!τρομερη βελτιωση σε σχεση με το demo!δεν ειδα το παραμικρο λαθος κανενα ατσαλο πεσιμο γενικα δεν περιμενα τετοιες βελτιωσεις στο παιχνιδι σε σχεση με το demo!! Ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε ποδοσφαιρο! Ενα θα σας πω!δουλευα σημερα 13 ωρες ηρθα σπιτι εφαγα και απο της 4 το μεσημερι μεχρι τωρα στης 11 δεν σταματησα λεπτο!και τωρα που γραφω κανενα 10 λεπτο το παιχνιδι μου λειπει!! Α!και ακομα καλυτερα γραφικα!!
    τα σταδια πανεμορφα οι οπαδοι στο πεταλο κρατανε ανοιχτα κασκολ,σημαιες.. γενικα ρε παιδια μονο οταν θα παρετε την foul εκδοση θα με καταλαβεται
    καπου διαβασα οτι εχουν κανει τοσο ρεαλιστικο το παιχνιδι φετος που αφηνει μια φορα στο τοσο να γινονται λαθοι στην διατησια και στους εποπτες!εμενα μου εχει τυχει κανα δυο φορες!οι αθεοφοβοι στην ea ακομα και αυτο σκεφτηκανε!
    βαθμολογια απο εμενα 9.8/10 χωρης υπερβολη!!

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by spyros13 View Post
    οπως σας ειπα και χθες δεν κρατηθηκα και εγινα κατοχος ticket και κατεβασα το full game! @ επαιζα 7 συνεχομενες ωρες και δεν ηθελα να σταματησω!αυτο νομιζω τα λεει ολα!!
    Εντυπωσεις?? τι να πω! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!αρκετα βελτιωμενο και απο το demo! πολυ καλυτερη ροη αγωνα οι παιχτες πιο στιβαροι γενικα το παιχνιδι το νοιωθεις πιο καλα στα χερια σου σε σχεση με το demo!το λαθος που ειχα εντωπυση στο demo με τους τερματοφυλακες(δεν ειχαν σωστες εξοδους της πιο πολλες φορες) τωρα ειναι ολα μια χαρα!το μονο ελλατωμα το οποιο με ξενερωσε ειναι οτι πηρα Παναθηναικο και ο τερματοφυλακας ετρωγε σχεδον τα παντα!!καθολου εγκαιρες εξοδους και γενικα χωνι!ολα τα σουτ μεσα!πηγα απο περιεργια να δω την δυναμη του και τον ειχανε 65(!) βαθμολογια!θα μου πειτε και στην πραγματικοτητα ειναι καλυτερος φετος ο Παναθηναικος?τελος παντων ξενερωσα γιατι περιμενα να παρω φετος την ομαδα μου(ΠΑΟ) και να την ανεβασω στο support club αλλα δεν με βλεπω να την διαλεγω γιατι στο online θα ειμαι η χαρα του καθε αντιπαλου ετσι που τα τρωει ο Κοτσολης!
    impact engine!τρομερη βελτιωση σε σχεση με το demo!δεν ειδα το παραμικρο λαθος κανενα ατσαλο πεσιμο γενικα δεν περιμενα τετοιες βελτιωσεις στο παιχνιδι σε σχεση με το demo!! Ειναι μακραν οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει σε ποδοσφαιρο! Ενα θα σας πω!δουλευα σημερα 13 ωρες ηρθα σπιτι εφαγα και απο της 4 το μεσημερι μεχρι τωρα στης 11 δεν σταματησα λεπτο!και τωρα που γραφω κανενα 10 λεπτο το παιχνιδι μου λειπει!! Α!και ακομα καλυτερα γραφικα!!
    τα σταδια πανεμορφα οι οπαδοι στο πεταλο κρατανε ανοιχτα κασκολ,σημαιες.. γενικα ρε παιδια μονο οταν θα παρετε την foul εκδοση θα με καταλαβεται
    καπου διαβασα οτι εχουν κανει τοσο ρεαλιστικο το παιχνιδι φετος που αφηνει μια φορα στο τοσο να γινονται λαθοι στην διατησια και στους εποπτες!εμενα μου εχει τυχει κανα δυο φορες!οι αθεοφοβοι στην ea ακομα και αυτο σκεφτηκανε!
    μονο απο αμερικανικο store με season ticket? στο αγγλικο store ποτε θα βγει το game?

Y.Σ. ποση ωρα εκανες να το κατεβασεις???

PSN ID
    spyros_cisse

απο οσο ξερω σε ps3 που το κατεβασα μονο σε Αμερικανικο!αν κανω λαθος διορθωστε με!και φυσικα μονο με ticket!το κατεβασε σε αρκετα καλο χρονο(2 ωρες) αν σκεφτεις οτι ειναι κοντα 6.5 Giga και κατεβαζα με 1.2 mbps πιανω 12 mbps σπιτι μου..

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by spyros13 View Post
    Σπυρο σε ποια δυσκολια το παιζεις?μπορεις να μας πεις για το legendary?βασικο ερωτημα...ειναι playable η ειναι superhuman οπως το ντεμο???

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αααααααααχ

ακομα να νικησω στο legendary το καλυτερο μεχρι στιγμης ηττα 3-2 και ισσοπαλιες 0-0...

mission impossible

PSN ID
    spyros_cisse

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Σπυρο σε ποια δυσκολια το παιζεις?μπορεις να μας πεις για το legendary?βασικο ερωτημα...ειναι playable η ειναι superhuman οπως το ντεμο???
    ακομα μονος δεν επαιξα!της 7 ωρες που σας ειπα πιο πανω επαιζα διπλα με ενα φιλο μου(καμενος με προ εδω και 14 χρονια που οποτε ακουγε φιφα εβγαζε καντηλες,φετος παρατησε το προ για το φιφα,οπως και εγω απο περσυ το εχω γυρισει απο προ σε φιφα μετα απο χρονια)αυριο θα παιξω μονος με cpu αλλα μαλλον για world clus επιπεδο!και θα σας ξανα γραψω!καλο βραδυ!

Cool Member stormare's Avatar
    PSN ID
    undergroundgr

μπορεις να δωσεις ratings ελληνικων ομαδων/παιχτων;

PSN ID
    spyros_cisse

Quote Originally Posted by stormare View Post
    μπορεις να δωσεις ratings ελληνικων ομαδων/παιχτων;
    να σου πω του Παναθηναικου που επαιξα γιατι ειναι η ομαδα μου?
    Καρνεζης-66(ηταν 65 και μετα απο update το πηγανε 66,τρομερη διαφορα τι να σου πω!)με το 66 που εχει περιτο να σου πω οτι σουτ γινεται σχεδον ειναι γκολ!Ασε που εχει ριξει αγκυρα στην μικρη περιοχη και δυσκολα κανει εξοδους!
    Λετο 77 εχει το μεγαλυτερο rating
    Κουνσι-72
    Τοτσε-72
    και ολοι οι αλλοι παιχτες εκει γυρο κυμαινονται!
    τωρα οσο αφορα της αλλες Ελληνικες ομαδες πανω κατω εκει γυρο κυμαινονται!

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

http://www.ultimatedb.nl/Default.aspx
    εδω μπορειτε να βρειτε ολα τα στατιστικα των παιχτων,τα ροστερ και τις εμφανισεις των ομαδων!

PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by johnlit7 View Post
    http://www.ultimatedb.nl/Default.aspx
    εδω μπορειτε να βρειτε ολα τα στατιστικα των παιχτων,τα ροστερ και τις εμφανισεις των ομαδων!
    Διευκρινηση,ειναι τα στατιστικα για το ultimate team οχι για το κανονικο παιχνιδι(μιας και διαφερουν).

PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Διευκρινηση,ειναι τα στατιστικα για το ultimate team οχι για το κανονικο παιχνιδι(μιας και διαφερουν).
    Αν δεν ειναι top form ο παιχτης παραμενουν τα ιδια.

PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    Αν δεν ειναι top form ο παιχτης παραμενουν τα ιδια.
    Τον Vidic πχ τον εχει 90 στο κανονικο game αλλα στο ultimate team τον εχει 89.Εκτος αν τα αλλαξαν...

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

2 γκολ που εβαλε ο αδερφος μου στα μεταξυ μας ματς...

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/94619674

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/94373921

PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    2 γκολ που εβαλε ο αδερφος μου στα μεταξυ μας ματς...

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/94619674

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/94373921
    sto 2o se ekane pout... xaxa

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    sto 2o se ekane pout... xaxa
    χαχα οντως.. ειναι καλος στις τριπλες.

επισης, καταφερε και εκανε τη τριπλα του bergkamp αλλα δεν το αποθηκευσαμε

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

sto link που δωσατε εγραψα ριερα και τον ειχε ακομα στον οσφπ,ελπιζω να βγει καποιο patch για τις τελευταιες μεταγραφες.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Από φάτσες παικτών ελληνικών ομάδων βάλανε τίποτα?

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    sto link που δωσατε εγραψα ριερα και τον ειχε ακομα στον οσφπ,ελπιζω να βγει καποιο patch για τις τελευταιες μεταγραφες.
    στη τελικη εκδοση οι μεταγραφες θα εχουν γινει ετσι κι αλλιως.

PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Από φάτσες παικτών ελληνικών ομάδων βάλανε τίποτα?
    Mην εχεις τετοιες ελπιδες!

PSN ID
    spyros_cisse

παντος και την full εκδοση που παιζω μεσο ticket αμφιβαλω αν ειναι η τελικη!γιατι εχω παρατηρησει καποια λαθοι!για παραδειγμα οποτε παιρνω Αγγλικες ομαδες δεν εχει καθολου εκφωνητη!Η στον Παναθηναικο στου τερματοφυλακα την εμφανιση λειπει το σημα(τριφυλλι).Και στον ΟΣΦΠ εχουν ακομα Ριερα.και κατι τελευταιο οταν πηρα Ντορτμουντ εκει που εχουν τους φιλοξενουμενους ειχε πανο της Ντορτμουντ! π.χ επαιξα Ντορτμουντ-Μπαγερν και στους οπαδους της Μπαγερν ειχε πανο της Ντορτμουντ! Ελπιζω στην τελικη εκδοση να μην υπαρχουν αυτα...

Bookmarks

Bookmarks