Page 55 of 117 FirstFirst ... 54551525354555657585965105 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 2331

Thread: FIFA 12

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

@γιαννης^Και λεω να κανω εντιτ και να το ακριβολογησω ή οχι...Ε,τελικα το αφησα και αρχισε ο ''πυροβολισμος''. Και ναι φιλε μου, καπιοι που παιζουν fifa ειναι πραγματικα φαν του(δεν ξερω απο παλια ή προσφατα)αλλοι απλα αγαπανε το ποδοσφαιρο(βλεπε PDS). Μπορεις ευκολα να ξεχωρισεις ποιος ανηκει σε ποια κατηγορια. Οταν καπιοι συνεχεια ριχνουν αιχμες κατα του Pro και λενε οτι το fifa ειναι τελειο ανηκει στην 1η, ενω οταν καποιος παραδεχεται τα λαθη του fifa και κανει ευγενικη(χωρις ειρωνιες ή βρισιες)συζητηση ανηκει στην 2η. Απλα πραγματα.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ειναι θεμα συνηθειας ρε συ.Βσκ εγω καταλαβαινω δεν εχουν ολοι την υπομονη και την διαθεση να δωσουν ευκαιρια στο φιφα.Και σου λεω οτι το καταλαβαινω γιατι και εγω το ενιωθα ΕΝΤΕΛΩΣ ξενο στην αρχη..Προσπαθησα πολυ για να καταλαβω για ποιον λογο αρεσει...αλλα πλεον ξερω..

Εμενα στο pes μου αρεσουν καποια πραγματα.Πχ το οτι οι παιχτες δειχνουν να πατανε καλα στο χορταρι.Ακομα το μεγεθος παιχτων-γηπεδου και η εικονα που βγαινει(οχι σε κινηση) μου φαινεται πιο κoντα στην πραγματικοτητα απο το fifa.
    Aλλα συνολικα το fifa εχει τετοιο βαθος στο gameplay(ειδικα σε manual)που γινεται πολυ εθιστικο..
    ρε συ Βαγγελη γιατι το κουραζεις κι αλλο??...και εγω και εσυ οταν πηραμε το FIFA μετα απο τοσα χρονια στο PRO η πρωτη μας εντυπωση ηταν "....ρε π0υ$τη μου....πεταξαμε 60 euro!!!" το εχουμε πει ενα καρο φορες.....οταν ομως δωσαμε χρονο στο παιχιδακι αυτο και μπηκαμε στο νοημα , ειπαμε ''..ειναι απλα γ@μω το ποδοσφαιρακι"...αυτο ηταν.Ειναι θεμα λοιπον καθαρα συνηθειας και αν θες να του δωσεις ευκαιριες....αλλοι θελουν και αλλοι οχι..κανεις δε κατηγορει κανενα για τις επιλογες του.Ομως οι φημες περι επιστροφης βασιλιαδων,οσο δεν βαζουν μυαλο στην ΚΟΝΑΜΙ θα παραμενουν .... φημες!.

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    @γιαννης^Και λεω να κανω εντιτ και να το ακριβολογησω ή οχι...Ε,τελικα το αφησα και αρχισε ο ''πυροβολισμος''. Και ναι φιλε μου, καπιοι που παιζουν fifa ειναι πραγματικα φαν του(δεν ξερω απο παλια ή προσφατα)αλλοι απλα αγαπανε το ποδοσφαιρο(βλεπε PDS). Μπορεις ευκολα να ξεχωρισεις ποιος ανηκει σε ποια κατηγορια. Οταν καπιοι συνεχεια ριχνουν αιχμες κατα του Pro και λενε οτι το fifa ειναι τελειο ανηκει στην 1η, ενω οταν καποιος παραδεχεται τα λαθη του fifa και κανει ευγενικη(χωρις ειρωνιες ή βρισιες)συζητηση ανηκει στην 2η. Απλα πραγματα.
    Τώρα το έθεσες σωστά. Απλά κάποιοι βλέπουν το fifa vs pro, σαν το Παναθηναικός - Ολυμπιακός, λες και παίρνουν λεφτά από τις εταιρίες.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

loipon afhste ta ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΦΙΦΑ12 ΑΠΟ IGN ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=OFMW6u8zF_4"]IGN Reviews - FIFA 12 Game Review - YouTube[/ame]

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Ρε παιδια φαν του φιφα η του προ θα πεις καποιον που δεν αλλαξε ποτε ποδοσφαιρακι και ειναι κολλημενος στα ιδια ειτε ειναι καλο ειτε ειναι κακο,οσοι αλλαξαμε "στρατοπεδο" προφανος και δεν ημαστε fanboys!Εγω προσωπικα βρισκω πολλα - στο προ και τα λεω γιατι ξερω πως ηταν και πως καταντησε..απλα τα πραγματα.

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

αυτο που με χαλαει στο φιφα ειναι οτι κατα 99% οι παιχτες θα κανουν το τελειο κοντρολ ακομα κ κατω απο συνθηκες πιεσης...
    δλδ ειτε ειναι πολυ δυνατη η πασα,ειτε πολυ δυσκολη ειτε υπαρχει κοντα αμυντικος που πιεζει τον παιχτη, εκεινος θα κανει παντα τ τελειο στοπαρισμα χωρις ν χρειαστει ν χασει χρονο και κατοχη...
    επισης ενα αλλο αρνητικο στοιχειο ειναι οτι δν υπαρχει εμφανης η μετατοπιση του βαρους στις προσποιησεις , η ορμη και η αδρανεια των παιχτων....ειδικα στις προσποιησεις οι αμυντικοι δεν αντιδρουν ουτε ελαχιστα...
    ολα αυτα τ στοιχεια απεικονιζονται πολυ καλυτερα στο προ (για να μην αναφερθω στο 2κ11 οπου η δραση -αντιδραση των παιχτων ειναι πολυ ρεαλιστικη)

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Quote Originally Posted by johnlit7 View Post
    αυτο που με χαλαει στο φιφα ειναι οτι κατα 99% οι παιχτες θα κανουν το τελειο κοντρολ ακομα κ κατω απο συνθηκες πιεσης...
    δλδ ειτε ειναι πολυ δυνατη η πασα,ειτε πολυ δυσκολη ειτε υπαρχει κοντα αμυντικος που πιεζει τον παιχτη, εκεινος θα κανει παντα τ τελειο στοπαρισμα χωρις ν χρειαστει ν χασει χρονο και κατοχη...
    επισης ενα αλλο αρνητικο στοιχειο ειναι οτι δν υπαρχει εμφανης η μετατοπιση του βαρους στις προσποιησεις , η ορμη και η αδρανεια των παιχτων....ειδικα στις προσποιησεις οι αμυντικοι δεν αντιδρουν ουτε ελαχιστα...
    ολα αυτα τ στοιχεια απεικονιζονται πολυ καλυτερα στο προ (για να μην αναφερθω στο 2κ11 οπου η δραση -αντιδραση των παιχτων ειναι πολυ ρεαλιστικη)
    sumfono giannh h metatopisi varous einai apo ta xeirotera lathi tou fifa opos kai auto ton sout ola tupopoihmena ,ta sout se ena podosfairiko paixnidi einai isos to kleidi tou theamatos kai to fifa den exei kanei proodo oxi shmantikh toulaxiston se auton ton tomea ,akoma perimeno na do ena dunato sout sthn mesh na pigainei orizontio dokari kai mesa kai epitelous oi termatofulakes den einai theoi uparxei kai to lathos sto podosfairo.me ola ta ypoloipa +tou mallon episkiazei ola auta ostoso fetos meta apo 6 xronia einai kai ta 2 isaxia kata thn gnomh mou!!!!!

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

ti allo 8a akousoume eleos..

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    Εδωσε 9.5 βαθμολογια το IGN και ακομα συζηταμε ποιο παιχνιδι ειναι καλυτερο;

Καλα ρε παιδια δεν λυπουνται λιγο τη κοναμι; τι βαθμολογια θα παρει; ρε ΕΑ ηρεμησε λιγο. (not) χαχα

Αντε 5 μερες και λιωνουμε...
    kala mhn diatupwneis apopsi kai gnwmh apo ign kai gamespot...exoun xasei thn aksia tous ta teleutaia xronia apla exoun fhmh...uparxoun kai alla pio empista site

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

apoti diavazw se xena forum, to paixnidi exei ginei 10-15% pio grigoro apo to demo kai amhnese kapos pio apotelesmatika, poly pio kalo apo to demo lene... idomen

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

to eleos einai gia autous pou ta vlepoun monopata

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

Quote Originally Posted by alekos21 View Post
    apoti diavazw se xena forum, to paixnidi exei ginei 10-15% pio grigoro apo to demo kai amhnese kapos pio apotelesmatika, poly pio kalo apo to demo lene... idomen
    μου θυμιζει αυτο που εγινε και περυσι δλδ...
    το ντεμο του 11 ειχε πολυ πιο αργο ρυθμο και υπερβολικα αλανθαστη αμυνα απο το cpu (σε επιπεδα που προκαλουσε εκνευρισμο) ενω η τελικη εκδοση ηταν πιο γρηγορη κ με αμυνα που εκανε πιο συχνα λαθη (αναφερομαι παντα στο legendary)

Ντα3ει το review του ign υπερβολη....9.5 δεν παιρνει κανενα απο τα δυο ουτε κατα διανοια..το φιφα εχει οντως τυποποιημενα σουτ...και αυτο κανει μπαμ παρα πολυ και στα πεναλτι....όπως στο προ 2011 οι παιχτες...κινουνταν σε συγκεκριμενες τροχιες....το ιδιο συμβαινει με τα σουτ στο φιφα....δεν ειναι τοσο απροβλεπτα...και αυτο συμβαινει εδω και παρα πολυ καιρο...εγω αυτο πιστευω οτι ειναι το μειονεκτημα του φιφα και ΑΠΟΡΩ γιατι δεν το διορθώνουν....την αισθηση στο σουτ μπορεει να την αντιληφθει και ο πιο ασχετος με το φιφα....η μπαρα θελει διορθωση γενικη...πραγματικα νομιζω ειναι προβλημα ΓΕΝΙΚΟ της ΕΑ...να αφηνει πραγματα που ξενιζουν και να μην προσπαθει να τα αλλλαξει σε πολλους της τιτλους....το φιφα ειναι πολυ καλο αλλα μωρη κολλημενη ΕΑ αλλαξε λιγο τη μπαρα και τις τροχιες της μπαλας στα σουτ...ΔΕΝ ειναι χαλια ...απλα θα μπορουσε αναλογικα με τις αλλες βελτιωσεις στο φιφα να ειναι γαματα τα σουτ....Τώρα 9.5 και μαλακιες...ειναι υπερβολες....ΜΟΝΟ ενας τιτλος αξιζει αυτη τη βαθμολογια και αυτο ειναι το Uncharted 1 και 2...αυτά από εμένα...

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Quote Originally Posted by spiroslal View Post
    Ντα3ει το review του ign υπερβολη....9.5 δεν παιρνει κανενα απο τα δυο ουτε κατα διανοια..το φιφα εχει οντως τυποποιημενα σουτ...και αυτο κανει μπαμ παρα πολυ και στα πεναλτι....όπως στο προ 2011 οι παιχτες...κινουνταν σε συγκεκριμενες τροχιες....το ιδιο συμβαινει με τα σουτ στο φιφα....δεν ειναι τοσο απροβλεπτα...και αυτο συμβαινει εδω και παρα πολυ καιρο...εγω αυτο πιστευω οτι ειναι το μειονεκτημα του φιφα και ΑΠΟΡΩ γιατι δεν το διορθώνουν....την αισθηση στο σουτ μπορεει να την αντιληφθει και ο πιο ασχετος με το φιφα....η μπαρα θελει διορθωση γενικη...πραγματικα νομιζω ειναι προβλημα ΓΕΝΙΚΟ της ΕΑ...να αφηνει πραγματα που ξενιζουν και να μην προσπαθει να τα αλλλαξει σε πολλους της τιτλους....το φιφα ειναι πολυ καλο αλλα μωρη κολλημενη ΕΑ αλλαξε λιγο τη μπαρα και τις τροχιες της μπαλας στα σουτ...ΔΕΝ ειναι χαλια ...απλα θα μπορουσε αναλογικα με τις αλλες βελτιωσεις στο φιφα να ειναι γαματα τα σουτ....Τώρα 9.5 και μαλακιες...ειναι υπερβολες....ΜΟΝΟ ενας τιτλος αξιζει αυτη τη βαθμολογια και αυτο ειναι το Uncharted 1 και 2...αυτά από εμένα...
    NBA2k file!!!!!!!!!!isos kai10

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    NBA2k file!!!!!!!!!!isos kai10
    Πως το ξέχασα!!!?!??!....ΣΟΡΡΥ

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

tactical defending παρα πολυ δυσκολο

ολο εχανα εχανα νομιζοντας οτι ειμαι legendery ενω ειμουν world class
    επαιξα τελικα λιγο amateur και κερδισα με τεσαρα

γενικα θα παρει πολυ καιρο να συνηθισουν οι παικτες το νεο συστημα...

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Λοιπον δεν τα αφηνετε ολα αυτα ( ριβιου, κοκορομαχιες, βιντεο, γνωμες) και να μου πειτε αν το εχει φερει κανεις νωριτερα

ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Λοιπον δεν τα αφηνετε ολα αυτα ( ριβιου, κοκορομαχιες, βιντεο, γνωμες) και να μου πειτε αν το εχει φερει κανεις νωριτερα

ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    Κατι ακουσα για seven,τσεκαρε εκει...

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

apoti diavazw sta online ranked paixnidia to matching ginetai simfona me to rating ths omadas kai to poso kalh einai px ena typos epexe 3 online match kai eitan kapos etsi to matching:
    Man Utd - Real madrid
    BVB - PSG
    Juventus - BVB
    omada pou dialege h prwth

dld dyskola 8a pexeis me mia 5asteri omada an dialegis px mia me 3 asteria

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

δηλαδη αν καποιος παρει ολυμπιακο τι γινετε?...καλη τυχη αυτο δεν ηταν με βαση αν θες να γινετε ή οχι?

Bookmarks

Bookmarks