Page 37 of 117 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast
Results 721 to 740 of 2331

Thread: FIFA 12

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ΕΑ δεν είναι χαζοί. Έκαναν τόση προσπάθεια για να φτιάξουν το tactical defence και δεν αφήνουν επιλογή στους gamers να το απενεργοποιήσουν στο online game κάτι θα ξέρουν για να δούμε. Καταρχήν είναι δύσκολο να κάνεις άμυνα στο fifa 12 σωστά? Λάθος, απλά θέλει εξάσκηση και χρόνο μην κολλάτε με το fifa 11 που απλά παταγατε ένα Χ και παίρνατε αμέσως την μπάλα. Οι ατάκες "που πας ρε φίλε έχουμε παίξει και άμυνα" μετά από ένα καλό τάκλιν δεν θα ακούγονται και τόσο στο μικρό βρώμικο δωμάτιο σας.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το tactical defence έχει 4 κουμπιά που πρέπει να συνδυαστούν καλά για να καταφέρουμε να κόψουμε τον επίδοξο messi. Το Χ είναι το λεγόμενο pressure «ο αμυντικός κρατάει 2 μέτρα απόσταση από τον επιθετικό και του δίνει χώρο». To Ο είναι το τάκλιν. Το R2 είναι το τρέξιμο και το R1 είναι το λεγόμενο κάλεσμα συμπαίκτη για μαρκάρισμα ή απλά δύο σε έναν. Το πάτημα του τελευταίου κουμπιού είναι η επιλογή μετά από μια γρήγορη σκέψη του τύπου «έλα να τον γαμ… ρε μαλ…» ή «Βοήθεια , βοήθεια» ή το πιο συνηθισμένο «Πίσω ήμαστε μπουρδ…».

Μελλοντικός fifaboy: Τι 4 κουμπιά είσαι τρελός;;;

Mouzakas: Όχι…

Μελλοντικός fifaboy: Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πατάω ένα Χ να παίρνω την μπάλα να πατάω L1 τρίγωνο και μετά Ο και να το παστέλι.

Mouzakas: …Είναι πιο απλά τα πράγματα μην τρελαίνεσαι.

Δηλαδή με τα custom κουμπιά της EA θα πρέπει να πατάμε X για να ενεργοποιηθεί το tactical defence μετά R1 για το δύο σε έναν και μετά πολύ απλά το Ο στο σωστό χρόνο για να κάνουμε τάκλιν. Τόσο απλό.

Επειδή όλοι όμως έχουμε συνηθίσει να πατάνε το σουτ για το δύο σε έναν αυτό που προτείνω είναι να αλλάξουμε τα κουμπιά για την άμυνα:

R1 να γίνει το Ο(σουτ)
    Χ να γίνει το R1 και
    Ο(σουτ) να γίνει το Χ

Έτσι θα πατάμε το R1 για να ενεργοποιηθεί το tactical defence το O(σουτ) για το δύο σε έναν και το Χ για τάκλιν.

Μελλοντικός fifaboy: Ναι αλλά τι κάνω όταν θέλω να τρέξω και να κάνω tactical defence μαζί; Θα πρέπει να πατήσω...R2 και R1 μαζί; Ποιος είμαι…;

Mouzakas: Αυτό δεν χρειάζεται, γιατί να τρέξεις ΚΑΙ να αφήσεις και χώρο στον αντίπαλο. To tactical defence το χρησιμοποιούμε μόνο από το κέντρο και πίσω. Αν θέλουμε να πάρουμε την μπάλα στην επίθεση τρέχουμε προς τον παίχτη και πατάμε το τάκλιν. Είναι δύσκολο αλλά μερικές φορές γίνεται.

Μελλοντικός fifaboy: Ουάου mouzaka μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά;

Mouzakas: Όχι φυσικά πάνω απ’όλα ήμαστε Έλληνες ας είναι καλά τα Forum της EA.

Υ.Σ. Tsako όσο και να μας πονέσει το φιφα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Τίποτα δεν έγινε σε μία μέρα. Θέλω να μπαίνω στο psn και να βλέπω tsakos21 is playing Fifa 12 και όχι PES 12 DEMO. FFS!!!

Elite |WISE|'s Avatar
    PSN ID
    WISE_linkinpark

τωρα το παιζω και γω...το φιφα εννοω..
    Πολυ καλες εντυπωσεις..ωραια γεματα γραφικα και οι παιχτες στα κοντινα φαινονταιπολυ σωστα δημιουργημενοι(σωματοδομη,φατσες..)
    Πηρα μπαρτσα και εχω παιξει 2 παιχνιδια με μαρσειγ.με εχει κανει χαζο μεχρι τωρα το μηχανημα.δυο τοπια σε καθε ματς..το βαλα με τη μια στο δυσκολο εννοειται και τωρα παραπεω..
    αυτο με το tactical defence ουτε που το καταλαβα..βασικα οταν το κανει το μηχανημα το καταλαβαινω γιατι σε 2 παιχνιδια εχω κανει 3 φασεις.(για γκολ ουτε λογος)

Ρε παιδια να ρωτησω.μονο σε μενα τη σπαει αυτο το υποτειθεμενο tackle με το τετραγωνο; (οχι το slide)
    Μου φαινεται ακυρο ειδικα οταν το πατας να κοψεις και ο αντιπαλος δεν ειναι κοντα σου,μοιαζει με χαζο ο αμυντικος που κανει τακλιν μονος του.αυτο με ξενερωσε πολυ.θα προτιμουσα κατι σε στυλ..να τζαρτζαρει και να κοβει (οπως στα προηγουμενα φιφα) τωρα δεν μου φαινεται πολυ αληθινο.
    αν λοιπον εξαιρεσω αυτο το θεματακι που με ξενερωσε (υπαρχει τροποσ να αλλαξει και τα μικροbags τυπου οταν ο σπικερ λεει "this is the final wistle" πριν ακουστει η σφυριχτρα του διαιτητη..το ποδοσφαιρακι ειναι τουμπανο!

Edit: αλλαζοντας σε λεγκασι εχουμε το παλιο καλο μαρκαρισμα και ολα ωραια!!μακαρι να μπορουσαμε και στο ονλαιν να παιζουμε ετσι

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
    Last edited by |WISE|; 15-09-2011 at 05:43.
    The Sun Goes Down,I Feel The Light Betray Me...

Αναζήτηση συντακτών.

Να σου πω και εγω φιλε πιο πολυ γουσταρα το προηγουμενο που εκανες με τον 0, που πηγαινε δυναμικα πανω στην μπαλα. Αυτο τωρα με τον 0 ειναι στην ουσια ενα βελτιωμενο χ παλιο, με τη διαφορα οτι πρεπει να το κανεις στο σωστο timing, το οποιο ομως ειναι δυσκολο να το πετυχεις με αντιπαλο την cpu. Το κλειδι ειναι να χρησιμοποιεις το L2, απαραιτητο νομιζω.
    Ξαναλεω οτι σε παιχνιδια που δεν παιζεις με την cpu θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Πιστευω θα αρεσει. Μ αυτον τον τροπο κερδιζει σε ρεαλισμο το παιχνιδι, αλλα χανει λιγο σε διασκεδαση. Βεβαια γουστα ειναι αυτα.
    Απ' ο,τι ξερω παντως -και οπως λενε μερικα παιδια πιο πανω- μπορεις να το αλλαξεις οπως παλια μονο για το offline mode.

Elite |WISE|'s Avatar
    PSN ID
    WISE_linkinpark

Ναι ναι το αλλαξα αφου πρωτα εκανα μερικους συνδιασμους κουμπιων για να δω αν θα με βολεψει αλλα τπτ..δεν μαρεσε..
    μλκια να πρεπει να το μαθεις με το ζορι αν δεν σαρεσει μονο και μονο για το online..και καλα εγω πες το μαθαινω.αντε να το μαθει ο μπρο μου που παιζουμε 2 vs 2 και δεν ξερει τοσα χρονια καλα καλα να μαρκαρει με χ και τετραγωνο ταυτοχρονα..:/

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....
    The Sun Goes Down,I Feel The Light Betray Me...

Αναζήτηση συντακτών.

Advanced Member dredd's Avatar
    PSN ID
    kraken 13

Να πω κγω τη γωμη μου,Αυτο με το ταακλιν που λεει ο φιλος εχει δικιο ειναι πραγματι κουλο!!κατα τα αλλα εχουμε να κανουμε με ενα πολυ καλο ποδοσφαιρακι ανα συν που του δινω ειναι οτι εχει γινει πολυ γρηγορο σε σχεσει με τα αλλα φιφα ισως να ζηλεψαν εδω απο το pro κ το εφτιαξαν επισησ οτι επιλουσ εφταξαν το σουτ καταλαβαινεισ δηλ οτι κλοτσας μπαλα κ οχι φουσκα.Τα γραφικα πολυ καλα αλλα κ η ωρεα κ η νεα καμερα πολυ καλη!
    Φετος θα υπαρξει πραγματικη κοντρα με το pro...

Elite freakygeo's Avatar
    PSN ID
    freakygeo
    Name
    giorgos

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ΕΑ δεν είναι χαζοί. Έκαναν τόση προσπάθεια για να φτιάξουν το tactical defence και δεν αφήνουν επιλογή στους gamers να το απενεργοποιήσουν στο online game κάτι θα ξέρουν για να δούμε. Καταρχήν είναι δύσκολο να κάνεις άμυνα στο fifa 12 σωστά? Λάθος, απλά θέλει εξάσκηση και χρόνο μην κολλάτε με το fifa 11 που απλά παταγατε ένα Χ και παίρνατε αμέσως την μπάλα. Οι ατάκες "που πας ρε φίλε έχουμε παίξει και άμυνα" μετά από ένα καλό τάκλιν δεν θα ακούγονται και τόσο στο μικρό βρώμικο δωμάτιο σας.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το tactical defence έχει 4 κουμπιά που πρέπει να συνδυαστούν καλά για να καταφέρουμε να κόψουμε τον επίδοξο messi. Το Χ είναι το λεγόμενο pressure «ο αμυντικός κρατάει 2 μέτρα απόσταση από τον επιθετικό και του δίνει χώρο». To Ο είναι το τάκλιν. Το R2 είναι το τρέξιμο και το R1 είναι το λεγόμενο κάλεσμα συμπαίκτη για μαρκάρισμα ή απλά δύο σε έναν. Το πάτημα του τελευταίου κουμπιού είναι η επιλογή μετά από μια γρήγορη σκέψη του τύπου «έλα να τον γαμ… ρε μαλ…» ή «Βοήθεια , βοήθεια» ή το πιο συνηθισμένο «Πίσω ήμαστε μπουρδ…».

Μελλοντικός fifaboy: Τι 4 κουμπιά είσαι τρελός;;;

Mouzakas: Όχι…

Μελλοντικός fifaboy: Εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πατάω ένα Χ να παίρνω την μπάλα να πατάω L1 τρίγωνο και μετά Ο και να το παστέλι.

Mouzakas: …Είναι πιο απλά τα πράγματα μην τρελαίνεσαι.

Δηλαδή με τα custom κουμπιά της EA θα πρέπει να πατάμε X για να ενεργοποιηθεί το tactical defence μετά R1 για το δύο σε έναν και μετά πολύ απλά το Ο στο σωστό χρόνο για να κάνουμε τάκλιν. Τόσο απλό.

Επειδή όλοι όμως έχουμε συνηθίσει να πατάνε το σουτ για το δύο σε έναν αυτό που προτείνω είναι να αλλάξουμε τα κουμπιά για την άμυνα:

R1 να γίνει το Ο(σουτ)
    Χ να γίνει το R1 και
    Ο(σουτ) να γίνει το Χ

Έτσι θα πατάμε το R1 για να ενεργοποιηθεί το tactical defence το O(σουτ) για το δύο σε έναν και το Χ για τάκλιν.

Μελλοντικός fifaboy: Ναι αλλά τι κάνω όταν θέλω να τρέξω και να κάνω tactical defence μαζί; Θα πρέπει να πατήσω...R2 και R1 μαζί; Ποιος είμαι…;

Mouzakas: Αυτό δεν χρειάζεται, γιατί να τρέξεις ΚΑΙ να αφήσεις και χώρο στον αντίπαλο. To tactical defence το χρησιμοποιούμε μόνο από το κέντρο και πίσω. Αν θέλουμε να πάρουμε την μπάλα στην επίθεση τρέχουμε προς τον παίχτη και πατάμε το τάκλιν. Είναι δύσκολο αλλά μερικές φορές γίνεται.

Μελλοντικός fifaboy: Ουάου mouzaka μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά;

Mouzakas: Όχι φυσικά πάνω απ’όλα ήμαστε Έλληνες ας είναι καλά τα Forum της EA.

Υ.Σ. Tsako όσο και να μας πονέσει το φιφα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Τίποτα δεν έγινε σε μία μέρα. Θέλω να μπαίνω στο psn και να βλέπω tsakos21 is playing Fifa 12 και όχι PES 12 DEMO. FFS!!!

χαχαχααχ +ρεπ!!!!!!!

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ΕΑ δεν είναι χαζοί. Έκαναν τόση προσπάθεια για να φτιάξουν το tactical defence και δεν αφήνουν επιλογή στους gamers να το απενεργοποιήσουν στο online game κάτι θα ξέρουν για να δούμε. Καταρχήν είναι δύσκολο να κάνεις άμυνα στο fifa 12 σωστά? Λάθος, απλά θέλει εξάσκηση και χρόνο μην κολλάτε με το fifa 11 που απλά παταγατε ένα Χ και παίρνατε αμέσως την μπάλα.
    min ksexnas oti ta podosferakia ta pezi ke pio casual kosmos pu den exi ton xrono ke tin oreksi na liosi. ke autoi oi casual ine para poloi se arithmo. gia polus, idi itan arketa sinthetos o xirismos
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by georgios View Post
    min ksexnas oti ta podosferakia ta pezi ke pio casual kosmos pu den exi ton xrono ke tin oreksi na liosi. ke autoi oi casual ine para poloi se arithmo. gia polus, idi itan arketa sinthetos o xirismos
    Γι αυτο υπαρχει και η επιλογη να το γυρισεις στο ''casual'' οσον αφορα την αμυνα.
    Απλη αμυνα και assisted στο γρηγορο ειναι οτι πρεπει για τους casual gamers.

Δεν εχω παιξει ακομα το ντεμο,σε λιγες μερες θα το κανω,αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα επελεγα tactical tactical defence(manual slow και tactical defence).
    .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω που δεν ειμαι casual ομως μου αρεσε η αμυνα του φιφα και γενικα το φιφα μου αρεσει(και αυτο το λεει ενας μεγαλος φαν του προ!)

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

εγω παλι καλα που δεν εσπασα το χειριστηριο απο τα νευρα μου...αφου το εβγαλα πριν καν τελειωσω το ματς.μπορει επειδη δεν εχω παιξει ποτε το φιφα.
    Spoiler!

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Γι αυτο υπαρχει και η επιλογη να το γυρισεις στο ''casual'' οσον αφορα την αμυνα.
    Απλη αμυνα και assisted στο γρηγορο ειναι οτι πρεπει για τους casual gamers.
    ... leme oti sto online den exi epilogi na alaksi to tactical. kalimera!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

... leme oti sto online den exi epilogi na alaksi to tactical. kalimera!
    Ασχημο αυτο για καποιους(για σου δωσω και καποια χαρα δλδ) αν ισχυει.
    Για μενα καθολου ασχημο βεβαια.Ισα ισα θα ηθελα να επιτρεπουν μονο manual slow και να κοψουν εντελως το assisted.Να ηταν για λιγους το παιχνιδι.
    Καλημερα
    .

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ασχημο αυτο για καποιους(για σου δωσω και καποια χαρα δλδ) αν ισχυει.
    Για μενα καθολου ασχημο βεβαια.Ισα ισα θα ηθελα να επιτρεπουν μονο manual slow και να κοψουν εντελως το assisted.Να ηταν για λιγους το παιχνιδι.
    Καλημερα
    +ρεπ από μένα.

Από το στόμα σου και στου θεού της ΕΑ το αυτί.

Έλεος δλδ με το assisted. Να έχει η κάθε ομάδα δλδ 90% ευστοχία στις πάσες. 4 Xavi στο κέντρο και 2 Drogba στην επίθεση να μην χάνουν τετ-α-τετ.

PSN ID
    georgios78

^^^
    ke na psaxnis anthropo gia online me to psarontufeko. oti na ne

PSN ID
    GiannisLazy

^^^Κι όμως για manual βρίσκεις. Όχι με τον σωρό αλλά βρίσκεις. Και με μεγάλη επιλογή στις ομάδες γιατί μιλάμε για παίκτες αφοσιωμένους σε αυτό το στυλ.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το θεμα ειναι οτι εχει custom παιχνιδια και εκει θα βαλουν και τον χειρισμο...το θεμα ειναι οτι για να παιξω πρεπει αναγκαστικα να χωθω σε room κατι σε πιο γρηγορα δεν εχει?

PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    ^^^Κι όμως για manual βρίσκεις. Όχι με τον σωρό αλλά βρίσκεις. Και με μεγάλη επιλογή στις ομάδες γιατί μιλάμε για παίκτες αφοσιωμένους σε αυτό το στυλ.
    milame gia to tactical defending. den ipirxe perisi

PSN ID
    GiannisLazy

milame gia to tactical defending. den ipirxe perisi
    Σόρυ γιώργο νόμιζα ότι απάνταγες για την εύρεση αντιπάλων με manula controls κα στο ποστάρισμα του PDS..

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by djpar View Post
    το θεμα ειναι οτι εχει custom παιχνιδια και εκει θα βαλουν και τον χειρισμο...το θεμα ειναι οτι για να παιξω πρεπει αναγκαστικα να χωθω σε room κατι σε πιο γρηγορα δεν εχει?
    Έχει quick match. Βάζεις τις επιλογές (διάρκεια ματς, ταχύτητα κλπ) που θέλεις την πρώτη φορά και μετά απλά ψάχνει αυτόματα αντίπαλο.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Sorry αλλα ποτε ειπαμε βγαινει το παιχνιδι στην Ελλαδα??

Satan has left his killing floor
    PS4

Bookmarks

Bookmarks