το πρωτο μου καλο γκολ στο ντεμο του φιφα 12
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/93079527
το πρωτο μου καλο γκολ στο ντεμο του φιφα 12
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/93079527
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1qiSSSCZCIQ&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=1qiSSSCZCIQ&feature=player_embedded[/ame]
εχω παιξει 10 παιχνιδια και σημερα πηρα την πρωτη νικη με 10 παικτες και εχανα με 0-1 με αποβολη τεςρματοφυλακα. και εβαλα δυο γκολάρες...εεε με 11 παικτες δεν μπορω να κερδίσω..επισης επαιξα και το ντεμο για το προ. δεν ειναι ασχημο το εχουν βελτιώσει παρα πολυ.
ερωτηση παιδες,στο formation πρεπει αναγκαστικα να επιλεξω ενα απο αυτα που εχει και δεν μπορω να μετακινησω παιχτες ή εχει και τετοια επιλογη,επισης ειδα οτι μπορω να βαλω επιθετικους στην αμυνα και να εχουν και παλι το ιδιο overall αυτο ισχυε περσυ.Τελος μπορω να βαλω το ονομα πανω απο τον παιχτη σαν το προ?
Στα formation μπορείς να κάνεις ότι θες. Edit position, defensive or attaking mentality για κάθε παίκτη. Γενικά έχεις μεγάλη ελευθερία.
Το overall του κάθε παίκτη άλλαζε ανάλογα την θέση του. Άλλοτε πολύ για μονοδιάστατους παίκτες και άλλοτε λίγο στους πιο versatile.
Το τελευταίο τι εννοείς? Στον κέρσορα που υπάρχει πάνω από την κεφάλα του κάθε παίκτη να υπάρχει το όνομά του?Αν αυτό εννοείς μάλλον όχι.
στα +
πολυ ωραια κινηση παικτων φυσικοτατη,ωραιες πασες, πολυ ωραια ατμοσφαιρα
στα -
ενα κ πολυ εκνευριστικο δεν μπορω να κλεψω την μπαλα με τιποτα.εχω χρησιμοποιησει κ τα 2 defence κ δεν γινεται.κατοχη 66-34 κατα μου σε καθε ματς ξερω γω.λες κ η καθε ομαδα ειναι η μπαρτσελονα.
paidia to fetino fifa einai poly diaforetiko, 8elei poly ipomoni kai eksaskisi, prepei na vreis kainourgious tropous na skoraris pleon me polla shout ektos perioxis kai tetia, pio realistika pragmata, 8elei poly katoxi balas otan thn exeis, 8elei na kaneis eksipni amuna me diplo markarismata kai tetia skinika..
to pro einai safos veltiomeno alla distixos oso wraio einai ektos ton tesaron gramon toso asximo einai mesa sto gipedo me pseutikes kinisis, treksimata kai kai kai, oi paiktes einai san ta iaponezika kinoumena sxedia poly robot re paidi mou, pera apo auto einai kalo fetos..
omws to fifa pistevw adikete para polu apo auto to demo, 8a doume pistevw polla perisotera se dio evdomades kai eidika sto ONLINE pou pistevw 8a einai siglonistiki ebiria fetos me auto to sistima me ths amunes, pragmatika to online pistevw 8a einai katapliktiko...
giauto sinisto se olous ipomoni kai 8a deite oti auto to fifa 8a katalixi sto kalitero podosfairaki ever...
ps. eimai asxetos otan se 10 paixnidia sto world class exw vali 2 goal kai trww apo 2 se ka8e agwna ?![]()
paides 1 niki exw parei se 20 agwnes! H amyna poli dyskolh. Mperdema poli, elpizw nanai thema synitheias, gt kaka ta psemata perissotero spazomai otan paizw para diaskedazw! ma einai dynaton na mh mporw na parw th mpala?![]()
Πριν κάνεις ματς πας edit teams-->team management και διαμορφώνεις την 11άδα που θες, το σύστημα της ομάδας σου, ρυθμίσεις για τον τρόπο ανάπτυξης στην επίθεση και οργάνωσης στην άμυνα κ.α..
Αυτά όμως θα ισχύουν όταν θα παίζεις με την ΑΙ ή online με φίλους.
Αν παίζεις ranked mats online με τυχαίους παίκτες το σύστημα της ομάδας σου είναι το default. Αυτό γίνεται για να αποφεύγεται η περίπτωση να κάνεις edit παίκτες και να παίζεις με 11 Μέσσι. Αλλά ευτυχώς έχοντας σώσει τα custom formations & custom tactics απλά τα βάζεις όταν κάνεις team management πριν τον αγώνα.
αν και παιζω fifa παρα πολλα χρονια πρωτη φορα ειδα τοση μεγαλη διαφορα σε ενα χρονο ! πολυ δυσκολη η αμυνα θελει καιρο να μαθεις να κλεβεις μπαλιες και να κοβεις ,καμια σχεση με τα προηγουμενα fifa .εχω παι3ει 7-8 παιχνιδια και εχω παρει μια ισσοπαλια !![]()
Τι επιπεδο παιζετε ρε παιδια? Γιατι στο world class με το ζορι στα πεναλτυ![]()
Εμμονή που έχουν οι Αμερικάνοι της ΕΑ με τις ίντσες, τις λίβρες και τις γυάρδες...
στο ντεμο στο team managment δεν μπορουσες να μετακινησεις παιχτη και να βαλεις το ονομα στον κερσορα παλι δεν γινετε.
ναι αλλα στην αντιθετη πλευρα το προ ειχε τα παντα μεσα,τπ αν ισχυει στο τελικο δεν με νοιαζει ολα οκ...α κατι αλλο,τα βελακια που λεμε στο προ κατι αντιστοιχο ισχυει στο φιφα?
Bookmarks