Και μπιπ τα fail.
Κορυφαίο...![]()
Και μπιπ τα fail.
Κορυφαίο...![]()
που μπορω ν το βρω στο playstation store δεν το βρισκω πουθενα!!!
Παιδια, ναι ας ενημερωσει καποιος οταν ανεβει και στο EU PSN.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Οντως, μολις το εβαλα κι εγω να κατεβαινει.![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Αντε παιδια πειτε εντυπωσεις ειμαι στην δουλει ακομη.
Aυτα δεν γινονται ρε πο***τη μου! Δηλαδη ειναι στο 98% και σου κολλαει η συνδεση και ολα απο την αρχη. Ειναι να μην σπασω τωρα ολο το σπιτι; Πειτε μου; ΓΑΜΩΤΟ.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Έπαιξα πριν λίγο και το demo του pro σε pc σε 1920 ανάλυση.Σαφως το demo δεν έχει σχέση με αυτό που έβγαλαν τον αυγουστο.Φαίνεται βελτιωμένο τόσο σε γραφικά,animation,κίνηση μπάλας ,σουτ.Όμως μιας και είδα και το ανάλογο demo φιφα έχω να πω ότι είναι σε όλους τους παραπάνω τομείς αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο πίσω από το fifa.Τα σουτ είναι αρκετά βελτιωμένα αν και δεν έχουν σχέση με τις κανονιές που ξέραμε.Φαίνεται σαν να έβγαλαν αυτή την αίσθηση αερόμπαλας που υπήρχε στο demo 1.Tα animations καλά αλλά υστερούν με το αντίπαλο δέος,το θέμα είναι όμως ότι είναι σε σωστό δρόμο.Έχω την εντύπωση ότι αν η konami δούλευε πάνω σε αυτό που παρουσίασε στο demo 2 κανά τρίμηνο ακόμα θα μας έδινε ένα πολύ καλό pro.Όμως αυτό δεν είναι καλύτερο από το φίφα με τίποτα.Και οι εντυπώσεις είναι που μένουν.Θα έλεγα ότι η konami πήγαινε να φτιάξει ένα μαμάτο ποδοσφαιράκι αλλά μας το παραδίνει στο 85%.Και αυτό το 15 πάει υπέρ του φίφα
παιδες τελειο... καμια σχεση με το προηγουμενο. καλοι τερματοφυλακες περισσοτερα animations τα σουτ δυνατα και γενικα το καλυτερο pro εως τωρα. με κερδισε αντι του fifa που επαιζα περυσι. παω για προπαραγγελεια.
to shoot kamia sxesi me to proigumeno demo. isoropisan realismo ke dinami. parameni kiriarxo to pro se auto ton tomea
oi amines veltiothikan ke genika ine ligo kalitero se ola
ke mono pu ksexorizo tus pextes pu xirizome sto pro meta apo kabosi ora fifa esthanome oti alakse i analisi!
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Επαιξα και γω μερικα ματς..Λοιπον,βελτιωμενοι τερματοφυλακες αν και ειδα παλι κατι κουφα.Βελτιωμενα και τα σουτ σε μεγαλο βαθμο οπως και η φυσικη της μπαλας.Η αληθεια ειναι οτι η ΚΟΝΑΜΙ εκανε μεγαλο αλμα φετος αλλα αν δεν μου ειχε ταξει η κοπελα μου οτι θα μου το παρει(η ετσι νομιζω τουλαχιστον!!) δεν υπηρχε περιπτωση να το επαιρνα,οχι γιατι δεν ειναι καλο αλλα γιατι δεν ενθουσιαστηκα τοσο που να δωσω 45-50€.Ξηγημενα πραγματα..
1 ματς επαιξα, στο Professional. Οι τριπλες μου φανηκαν υπερβολικα ευκολες(ειχα Μπαγερν VS Inter) απο αστερες οπως Robben ή Ribery, αλλα απο το να ειναι το περσινο συστημα, καλυτερα ετσι(αν και πιστευω αυτο θα βελτιωθει στην τελικη εκδοση). Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ο Cesar ναι μεν καλος Τ.Φ. ειναι αλλα να πιανει 7(!) σουτ στην εστια(μεσα απο την περιοχη τα περισσοτερα)και να δεχεται μονο 1 γκολ ειναι πολυ υπερβολλικο. Βεβεαια τον κανονισα στο 2ο ημιχρονο.Αυτα τα αρνητικα βρηκα, η φυσικη της μπαλας ειναι παρα πολυ καλη, τα γραφικα ΤΡΟΜΕΡΑ, τα animations βελτιωμενα, και γενικα το AI των συμπαικτων πολυ καλο. Τα σουτ θα τα τσεκαρω, αν και μου φαινεται οτι δεν εγινε καμια μεγαλη αλλαγη σε σχεση με το 1ο demo.
Οσο για το σκορ, 5-3 νικη.![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια της ΚΟΝΑΜΙ, αλλά δυστυχώς το FIFA12 είναι 1 κλάση ανώτερο.
Πάντως οι Ιάπωνες είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι δεν κοροϊδεύουν πλέον τον κόσμο όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια με τις απαράδεκτες εκδόσεις του PRO που ανάγκασαν πολλούς από εμάς που είμασταν φανατικοί του, να το εγκαταλείψουμε.
Πιστεύω ότι του χρόνου θα γίνει πραγματικά ΣΦΑΓΗ ανάμεσα στο PES 2013 και το FIFA 13.
Επαιξα κι εγω το 2ο ντεμο. Βελτιωμενο και παλι σε σχεση με το 1ο ντεμο. Αξιοπρεπες θα το ελεγα, αλλα και παλι πισω απο τον ανταγωνισμο...Η arcade φλιπερ φαση παραμενει παντως...Ισως του χρονου αγαπητε Seabass...
Μετα απο ενα μονο ημιχρονο το βλεπω πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το πρωτο ντεμο.Ειναι ανετα playable σε αντιθεση με παλαιοτερα προ.Δεν πιανει ομως τα στανταρ του φιφα...
Bookmarks