Page 37 of 86 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Και μπιπ τα fail.

Κορυφαίο...

drionick's Avatar
    Name
    Νικος

που μπορω ν το βρω στο playstation store δεν το βρισκω πουθενα!!!

drionick's Avatar
    Name
    Νικος

ας πει καποιος οταν ανεβει το προ

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Παιδια, ναι ας ενημερωσει καποιος οταν ανεβει και στο EU PSN.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

το παιχνιδι ανεβηκε !!!

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Ειμαι στο 2%!!!Κατεβαινει!!!
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Οντως, μολις το εβαλα κι εγω να κατεβαινει.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite overclocker's Avatar
    PSN ID
    johnnie_gr

Μόλις κατέβηκε το δεύτερο Demo του Pro 2012 από το Ελληνικό Playstation Store, μέγεθος αρχείου 1631 MB.
    Παίζω μερικά παιχνίδια και λέω εντυπώσεις.
    HATED BY MANY...
    LOVED BY FEW...
    RESPECTED BY EVERYONE...

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

Αντε παιδια πειτε εντυπωσεις ειμαι στην δουλει ακομη.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Aυτα δεν γινονται ρε πο***τη μου! Δηλαδη ειναι στο 98% και σου κολλαει η συνδεση και ολα απο την αρχη. Ειναι να μην σπασω τωρα ολο το σπιτι; Πειτε μου; ΓΑΜΩΤΟ.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Έπαιξα πριν λίγο και το demo του pro σε pc σε 1920 ανάλυση.Σαφως το demo δεν έχει σχέση με αυτό που έβγαλαν τον αυγουστο.Φαίνεται βελτιωμένο τόσο σε γραφικά,animation,κίνηση μπάλας ,σουτ.Όμως μιας και είδα και το ανάλογο demo φιφα έχω να πω ότι είναι σε όλους τους παραπάνω τομείς αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο πίσω από το fifa.Τα σουτ είναι αρκετά βελτιωμένα αν και δεν έχουν σχέση με τις κανονιές που ξέραμε.Φαίνεται σαν να έβγαλαν αυτή την αίσθηση αερόμπαλας που υπήρχε στο demo 1.Tα animations καλά αλλά υστερούν με το αντίπαλο δέος,το θέμα είναι όμως ότι είναι σε σωστό δρόμο.Έχω την εντύπωση ότι αν η konami δούλευε πάνω σε αυτό που παρουσίασε στο demo 2 κανά τρίμηνο ακόμα θα μας έδινε ένα πολύ καλό pro.Όμως αυτό δεν είναι καλύτερο από το φίφα με τίποτα.Και οι εντυπώσεις είναι που μένουν.Θα έλεγα ότι η konami πήγαινε να φτιάξει ένα μαμάτο ποδοσφαιράκι αλλά μας το παραδίνει στο 85%.Και αυτό το 15 πάει υπέρ του φίφα

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

παιδες τελειο... καμια σχεση με το προηγουμενο. καλοι τερματοφυλακες περισσοτερα animations τα σουτ δυνατα και γενικα το καλυτερο pro εως τωρα. με κερδισε αντι του fifa που επαιζα περυσι. παω για προπαραγγελεια.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

to shoot kamia sxesi me to proigumeno demo. isoropisan realismo ke dinami. parameni kiriarxo to pro se auto ton tomea

oi amines veltiothikan ke genika ine ligo kalitero se ola

ke mono pu ksexorizo tus pextes pu xirizome sto pro meta apo kabosi ora fifa esthanome oti alakse i analisi!
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Επαιξα και γω μερικα ματς..Λοιπον,βελτιωμενοι τερματοφυλακες αν και ειδα παλι κατι κουφα.Βελτιωμενα και τα σουτ σε μεγαλο βαθμο οπως και η φυσικη της μπαλας.Η αληθεια ειναι οτι η ΚΟΝΑΜΙ εκανε μεγαλο αλμα φετος αλλα αν δεν μου ειχε ταξει η κοπελα μου οτι θα μου το παρει(η ετσι νομιζω τουλαχιστον!!) δεν υπηρχε περιπτωση να το επαιρνα,οχι γιατι δεν ειναι καλο αλλα γιατι δεν ενθουσιαστηκα τοσο που να δωσω 45-50€.Ξηγημενα πραγματα..
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

1 ματς επαιξα, στο Professional. Οι τριπλες μου φανηκαν υπερβολικα ευκολες(ειχα Μπαγερν VS Inter) απο αστερες οπως Robben ή Ribery, αλλα απο το να ειναι το περσινο συστημα, καλυτερα ετσι(αν και πιστευω αυτο θα βελτιωθει στην τελικη εκδοση). Το αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ο Cesar ναι μεν καλος Τ.Φ. ειναι αλλα να πιανει 7(!) σουτ στην εστια(μεσα απο την περιοχη τα περισσοτερα)και να δεχεται μονο 1 γκολ ειναι πολυ υπερβολλικο. Βεβεαια τον κανονισα στο 2ο ημιχρονο. Αυτα τα αρνητικα βρηκα, η φυσικη της μπαλας ειναι παρα πολυ καλη, τα γραφικα ΤΡΟΜΕΡΑ, τα animations βελτιωμενα, και γενικα το AI των συμπαικτων πολυ καλο. Τα σουτ θα τα τσεκαρω, αν και μου φαινεται οτι δεν εγινε καμια μεγαλη αλλαγη σε σχεση με το 1ο demo.
    Οσο για το σκορ, 5-3 νικη.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια της ΚΟΝΑΜΙ, αλλά δυστυχώς το FIFA12 είναι 1 κλάση ανώτερο.
    Πάντως οι Ιάπωνες είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι δεν κοροϊδεύουν πλέον τον κόσμο όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια με τις απαράδεκτες εκδόσεις του PRO που ανάγκασαν πολλούς από εμάς που είμασταν φανατικοί του, να το εγκαταλείψουμε.
    Πιστεύω ότι του χρόνου θα γίνει πραγματικά ΣΦΑΓΗ ανάμεσα στο PES 2013 και το FIFA 13.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by avesael View Post
    Πάρα πολύ καλή η προσπάθεια της ΚΟΝΑΜΙ, αλλά δυστυχώς το FIFA12 είναι 1 κλάση ανώτερο.
    Πάντως οι Ιάπωνες είναι σε καλό δρόμο και φαίνεται ότι δεν κοροϊδεύουν πλέον τον κόσμο όπως έκαναν τα τελευταία χρόνια με τις απαράδεκτες εκδόσεις του PRO που ανάγκασαν πολλούς από εμάς που είμασταν φανατικοί του, να το εγκαταλείψουμε.
    Πιστεύω ότι του χρόνου θα γίνει πραγματικά ΣΦΑΓΗ ανάμεσα στο PES 2013 και το FIFA 13.

Τα λέει σωστά ο φίλος. Του χρονου θα γίνει μεγάλη μάχη. Του χρόνου όμως. Το PRO είναι και πάλι σε κάλο δρόμο αλλά δυστυχώς η διαφορά με το φίφα τόσα χρόνια ήταν μεγάλη... Το φτάνει πάντως...

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Τα λέει σωστά ο φίλος. Του χρονου θα γίνει μεγάλη μάχη. Του χρόνου όμως. Το PRO είναι και πάλι σε κάλο δρόμο αλλά δυστυχώς η διαφορά με το φίφα τόσα χρόνια ήταν μεγάλη... Το φτάνει πάντως...
    Πολύ σωστά,το θέμα είναι πάλι μήπως η κονάμι φτάσει σε ένα επίπεδο και η easports πάλι παραπάνω.Αν και διακρίνω εντελώς διαφορετική φιλοσοφία των 2 εταιρειών πάνω στο ποδόσφαιρο

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Επαιξα κι εγω το 2ο ντεμο. Βελτιωμενο και παλι σε σχεση με το 1ο ντεμο. Αξιοπρεπες θα το ελεγα, αλλα και παλι πισω απο τον ανταγωνισμο...Η arcade φλιπερ φαση παραμενει παντως...Ισως του χρονου αγαπητε Seabass...

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Μετα απο ενα μονο ημιχρονο το βλεπω πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το πρωτο ντεμο.Ειναι ανετα playable σε αντιθεση με παλαιοτερα προ.Δεν πιανει ομως τα στανταρ του φιφα...

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks