Page 39 of 86 FirstFirst ... 2935363738394041424349 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

φιλε στα ιδια ειμαι και εγω,αλλα εγω κλεινω προς το φιφα ρε γαμωτο...θα δω προς το παρον preorder δεν παιζει και περιμενω να δω την τελικη εκδοση και μετα να αποφασισω

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

djpar πραγματικα θα σου λεγα να επιλεξεις το φιφα,
    οχι γιατι ειναι απαραιτητα καλυτερα απ το προ αλλα γιατι πιστευω οτι το χεις ψησει και οτι αν "μαθεις" καλα το φιφα οπως και γω θα το λατρεψεις...

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Κι εγώ όταν πήρα για πρώτη φορά fifa (το fifa 2009 ήταν) στο ps3, έτσι ήμουν... Το σκεφτόμουν αν τελικά είναι καλύτερο από το pro. Τελικά, εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω πιο πολύ. Πρέπει να γίνει ένα thread σε στυλ "group therapy". "Είμαι ο Γιάννης, έχω να παίξω pro 5 μέρες και θα πάρω fifa".
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

για πρωτη φορα δεν παραγγελνω πριν παιξω τις τελικες εκδοσεις...θα δουμε γιατι το φιφα εχει ενα κακο φαινονται ολα ωραια αλλα σαν να το βαριεσε λιγο επειδη δεν ανοιγουν οι αμυνες δεν ξερω...

Ρε συ djpar....τι σου εχει κολλησει τωρα το φιφα??
    Oποιος λατρευε το pes4 και το pes 5 και το παλιο καλο προ ...δεν γινεται να παιξει το δευτερο ντεμο και να μην γουσταρει ....Σουταρες,ταχυτητα...και ωραιες κινησεις....Νταξει αμα δεν σαρεσει αυτο....ισως βαρεθηκες γενικα το προ....το προ απεκτησε παλι τη πλακα και τη ζωντανια που ειχε....τρομερο το φιφα...αλλα the king is back....

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by spiroslal View Post
    Oποιος λατρευε το pes4 και το pes 5 και το παλιο καλο προ ...δεν γινεται να παιξει το δευτερο ντεμο και να μην γουσταρει ....Σουταρες,ταχυτητα...και ωραιες κινησεις....Νταξει αμα δεν σαρεσει αυτο....ισως βαρεθηκες γενικα το προ....το προ απεκτησε παλι τη πλακα και τη ζωντανια που ειχε....τρομερο το φιφα...αλλα the king is back....
    Eλα ομως που δεν ειναι το παλιο PRO..αλλα με τιποτα ομως!!!...Οποιος θελει να παιξει Μ-Π-Α-Λ-Α παει σε Fifa εδω και 3 χρονια..Οποιος θελει σουταρες,ταχυτητα μενει στο PRO...οσο για τις κινησεις,ας μη το συζητησουμε....Το PRO εχει χασει τα μισα καρε στην κινηση!

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by spiroslal View Post
    Ρε συ djpar....τι σου εχει κολλησει τωρα το φιφα??
    Το πρόβλημα φίλε είναι ότι τότε για μένα οι σειρά από το 3 έως το 6 ήταν κορυφαία. Για τότε όμως... Σήμερα πρέπει να βγάλεις κάτι βελτιωμένο.
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Maximvs View Post
    Eλα ομως που δεν ειναι το παλιο PRO..αλλα με τιποτα ομως!!!...Οποιος θελει να παιξει Μ-Π-Α-Λ-Α παει σε Fifa εδω και 3 χρονια..Οποιος θελει σουταρες,ταχυτητα μενει στο PRO...οσο για τις κινησεις,ας μη το συζητησουμε....Το PRO εχει χασει τα μισα καρε στην κινηση!
    \

διαφωνω απολυτως και πιστευω οτι το fifa μοιαζει πολυ ψευτικο ασε που τα animations στους παιχτες ειδικα οταν ανοιγουν την μπαλα ειναι αρτσουμπαλα. το pro φετος ταιριαζει στο pro του 2006 και ειναι πολυ καλυτερο απο fifa και σου προσφερει μεγαλυτερη διασκεδαση. εγω 2 χρονια επαιζα fifa και το υποστηριξα αλλα φετος πουλανε μουφες. τιποτα διαφορετικο με περυσι, στασιμο με ταχα νεο τροπο αμυνας που ειναι χαλια. και αφου ενα παιχνιδι μενει στασιμο ο ανταγωνιστης τον φτανει και τον περναει. οτι ειχε γινει πριν 2 χρονια που το fifa κυριαρχησε. ευτυχως που η konami ξυπνησε και επιτελους καταλαβε τι θελουμε. ταχυτητα δυναμη σουταρες και αισθηση της μπαλας κατι που το fifa δεν ειχε ποτε και ουτε εχει.

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by cocous View Post

διαφωνω απολυτως και πιστευω οτι το fifa μοιαζει πολυ ψευτικο ασε που τα animations στους παιχτες ειδικα οταν ανοιγουν την μπαλα ειναι αρτσουμπαλα. το pro φετος ταιριαζει στο pro του 2006 και ειναι πολυ καλυτερο απο fifa και σου προσφερει μεγαλυτερη διασκεδαση. εγω 2 χρονια επαιζα fifa και το υποστηριξα αλλα φετος πουλανε μουφες. τιποτα διαφορετικο με περυσι, στασιμο με ταχα νεο τροπο αμυνας που ειναι χαλια. και αφου ενα παιχνιδι μενει στασιμο ο ανταγωνιστης τον φτανει και τον περναει. οτι ειχε γινει πριν 2 χρονια που το fifa κυριαρχησε. ευτυχως που η konami ξυπνησε και επιτελους καταλαβε τι θελουμε. ταχυτητα δυναμη σουταρες και αισθηση της μπαλας κατι που το fifa δεν ειχε ποτε και ουτε εχει.
    Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε το φιφα αν λες οτι δεν εχει αλλαξει απο περυσι...το gameplay ειναι πολυ διαφορετικο...οπτικα μπορει να μοιαζει σε καποιον που δεν ξερει..αλλα σε αυτους που το παιζαν μπορουν να δουν την τεραστια!!! διαφορα...δε κανω πλακα εχει δυσκολεψει παρα πολυ και προσωπικα μου αρεσειΟσο για το προ ειναι πολυ βελτιωμενο αντικειμενικα...αλλα εξακολουθει να υστερει σε πολλους τομεις,με τα παλια προ εκλεινα 15ωρα ειδικα τις πρωτες μερες που εβγαιναν...δε με βλεπω να μπορω να κανω το ιδιο με τα καινουρια προ...πλεον θεωρω μεγαλο καραγκιοζιλικη να ακουω το the king is back καθε χρονο!

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

και ομως φιλε μου εχω παιξει fifa πιο πολυ απο τι νομιζεις και γενικα στην ζωη μου εχω αλλαξει πανω απο 10 κονσολες χωρις υπερβολη και εχω παιξει εκατονταδες παιχνιδια για να μπορω να κρινω. το fifa ναι μεν ειναι καπως πιο δυσκολο αλλα για μενα υπερβολικα αργο και γενικα οι αντιδρασεις των παιχτων ειναι αργες. περυσι το pro ητανε πολυ υποδιεστερο του fifa αλλα φετος βελτιωθηκε πολυ. μου θυμιζει παλιες καλες εποχες που βαζαμε μπουκαλια ξυδια και ξημεροβραδιαζαμε παιζοντας το.

PSN ID
    geosachpe

Σιγουρα βελτιωθηκε το προ το εχω πει και σε πιο παλιο ποστ μου,αλλα με αυτα που λες δεν φαινεται να εχεις παιξει και πολυ τα παλαιοτερα φιφα και δεν μιλας αντικειμενικα οταν μου λες οτι το φιφα δεν εχει την αισθηση της μπαλας και δεν θα την αποκτησει ΠΟΤΕ!Ενταξει μπορει να θελεις το προ να ειναι καλυτερο...απλα δεν το καταλαβαινω αυτο,εγω ημουν φανατικος του προ κ τωρα ειμαι του φιφα...καθε ποσοσφαιρακι εχει την εποχη του !

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

οταν λεω δεν εχεις την αισθηση εννοω οτι το σουτ στο fifa δεν το καταλαβαινεις νομιζεις οτι ο παιχτης χαιδευει την μπαλα ενω στο pro το νιωθεις, το αισθανεσαι. τωρα οσων αφορα τα παλαιοτερα fifa εχω παιξει απο το 2009 και μετα διοτι το pro παρολο που το επαιρνα δεν μου αρεσε και το πουλουσα. αν δεις σε αντιστοιχα thread λεω πολλα για το fifa και το pro ωστε να καταλαβεις αν ειμαι αντικειμενικος η οχι.

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Δηλαδή εσύ αισθάνεσαι τα σουτ στο pro όπως παλιά?Τότε μάλλον άλλο παιχνίδι είδα εγώ.Και για να μην παρεξηγούμαστε το ένα ντέμο είναι διαφορετικό από το άλλο αλλά σαν σούμα είναι πίσω από το φίφα σε όλους τους τομείς.Τώρα αν το φετινό pro είναι καλύτερο από το περσινό δεν μου λέει τίποτα πάντως σαν διασκέδαση δεν είναι καλύτερο από το pes2010 που είχα.
    Ποιά σουτ αισθάνεσαι.......κοροιδευόμαστε τώρα?Απλά η konami πάει να fifiσει το παιχνίδι αλλά το αφήνει ημιτελές.Κακώς για μένα,καλώς για άλλους
    Last edited by msnes7; 16-09-2011 at 16:02.

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

Quote Originally Posted by cocous View Post

Ευτυχως που η konami ξυπνησε και επιτελους καταλαβε τι θελουμε. ταχυτητα δυναμη σουταρες και αισθηση της μπαλας κατι που το fifa δεν ειχε ποτε και ουτε εχει.
    μαλιστα...οκ....τοτε ολες οι ομαδες να ειχαν 11 Roberto Carlos και εχουμε το απολυτο ποδοσφαιρακι....τι να πω?...no comments!...

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

δεν υπαρχει λογως να παρεξηγιομαστε ολοι εδω λεμε την γνωμη μας. εμενα παντως το pro φετος μου αρεσε περισσοτερο απο το fifa το οποιο μου φαινεται αργο. δινω πασες και η μπαλα κανει διακοσια χρονια να φτασει στον παιχτη. αντιθετα στο pro παιζεις πιο γρηγορα

Elite Maximvs's Avatar
    PSN ID
    Thomas_GR
    Name
    Θωμάς

καμια σχεση παρεξηγησης...παιχινιδι ειναι στο φιναλε..σε αλλους θα αρεσει το ενα και σε αλλους το αλλο....δοκιμασε για τις πασες να πατησεις πιο πολυ το κουμπι για να παρει πιο δυναμη η μπαλα.

PSN ID
    geosachpe

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα παιδια σε καποιους μπορει να αρεσει το προ οπως ειναι τωρα,εμενα προσωπικα δεν με τρελενει απο την στιγμη που τα παλια προ εχουν θεσει πολυ υψηλα στανταρ.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Maximvs View Post
    δοκιμασε για τις πασες να πατησεις πιο πολυ το κουμπι για να παρει πιο δυναμη η μπαλα.

ενοειται οτι το κανω. τελος παντων ο καθενας με την γνωμη του και πιο τον ευχαριστει. παντως ο ανταγωνισμος ειναι καλος και βοηθαει στο να βγαινουν καλυτερα παιχνιδια..

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το μονο καλο για μενα στο προ ειναι το σουτ κατα τα αλλα παντου βλεπω οτι υστερει,ακομα κ στα γραφικα φαινονται πιο ζωντανα-εντονα τα χρωματα του φιφα παραυτα το φιφα εχει αλλα κολληματα που μου την σπανε και γιαυτο φετος δεν θα γινει προπαραγγελια κατι

PS4forums Fanatic msnes7's Avatar
    PSN ID
    msnes7 (us) menios1976 (gr)

Δοκίμασε και στα 2 παιχνίδια να αλλάξεις την μπάλα από την δεξιά πλευρά στην αριστερή με ψηλή σέντρα.Εκεί θα καταλάβει ο καθένας την κίνηση της μπάλας και την διαφορά στα 2 παιχνίδια.Παλιά και στα 2 παιχνίδια ήταν λες και πυροβολούσες την μπάλα.Τώρα σαφώς το βελτίωσαν αλλά στο fifa πραγματικά πάει όπως και στην πραγματικότητα.Επίσης κάτι που μου την έσπαγε ΠΑΝΤΑ στο pro και περιμένω να δω ΠΟΤΕ(και αν) θα το διορθώσουν είναι όταν ο τερματοφύλακας έχει την μπάλα το που την πετάει.Αν πατάς δεξια και την δίνει κέντρο είναι ένα ζήτημα,αν κάνεις βολέ δεξιά και το κάνει αριστερά είναι ένα ζήτημα.Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες δείχνουν πόσο μια εταιρεία δουλεύει ένα παιχνίδι.Τα λέω λίγο σκληρά γιατί έτσι με ανάγκασε η konami.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks