@djpar δεν ξέρω, αλλά όταν άλλαξα από forthnet σε hol δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα lag.
@babis13 29 Σεπτεμβρίου βγαίνει στην Ελλάδα.
@djpar δεν ξέρω, αλλά όταν άλλαξα από forthnet σε hol δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα lag.
@babis13 29 Σεπτεμβρίου βγαίνει στην Ελλάδα.
η forthnet δεν ειναι κ οτι καλυτερο στο online gaming,η hol μπουκωνε παλια αλλα εκανε μια αναβαθμιση τωρα βαρβατη,εγω με Wind τοσα χρονια παιζω κομπλε αλλα τυχαινει να εχω lag αρκετες φορες κυριος πρωινες ωρες που παιζουν ελαχιστοι χρηστες,επισης εγω παιζω παντα random δεν διαλεγω απο Ελλαδα κτλ
@Volyros, δεν εχουμε εξελιξεις σχετικα με τους στημενους αγωνες;
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
πάντως μετά απο καμια 15αριά ματσάκια έχω να πώ το εξής..
1) Το γεγονός οτι οι επιθετικοί είναι πιο γρήγοροι και ευέλικτοι σε αναγκάζει να παίξεις πιο ώριμη και προσεκτική άμυνα.. Όχι όπως στο 11 που πατούσες χ όρμα να την κλέψεις.. Θέλει υπομονή και να παγιδέψεις τον επιθετικό.. Γνώμη μου πάντα!!
2) Κάτι κινησούλες-λεπτομέρειες για μένα κάνουν πολύ θετική διαφορά.. Π.χ. όταν ο παίχτης σου περιμένει να του έρθει η μπάλα αν πατάς κρατημένο το R1 και μια κατεύθυνση, ο παίχτης θα κάνει απότομο τίναγμα προς αυτή την κατεύθυνση, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο, ειδικά στην επίθεση..
Και 3) αυτό που λέγαμε οτι κάνουνε ψαλιδάκια σε άκυρες στιγμές στην άμυνα.. Εμένα 9/10 φορές κάνουνε ψαλιδάκι όταν είναι απαραίτητο και έχουν γίνει μερικά πολύ κρίσιμα διωξίματα.. Και αυτό που είδα σήμερα και μου άρεσε πολύ.. Έβγαινε η μπάλα αουτ και επειδή ο επιθετικός μου δεν την προλάβαινε προσπάθησε να κάνει κάτι σαν ψαλιδάκι αλλά δεν το κατάφερε.. Αρκετός ρεαλισμός.. Δεν ξέρω για σας, αλλά αν μου πείτε να διαλέξω μεταξύ 11 και 12 θα πω 12 σίγουρα!! Το 11 σπάνια το πιάνω πια..
παιδια μην λιωνετε σε αυτο το ντεμο,σιγουρα θα εχει αλλαξει κ μετα θα λεμε αλλα.Αντε να περασουν οι μερες να δουμε
εγω ευχομαι να αλλαξει η αμυνα τα σουτ και τα τερματα αν οχι τοτε...
PES 2012 - Olympiakos.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=r95W5RJYw8I"]PES 2012 - Olympiakos - Karaiskaki Stadium - YouTube[/ame]
Big Ben, London, UK
Science fiction
με σ αντι για ς...και αν οντως δεν αλλαξει η αμυνα,τοτε χαιρομαι που θα παιζω με 500 ομαδες φετος!
@PDS, in Karaiskaki!
@Sachpe, δεν ειναι επισημο της KONAMI, αλλα ενα ελληνικο patch απο το wehellas.
@djpar, the shame with Sachpe.
Big Ben, London, UK
Science fiction
για το pes2012? wehellas patch...random τπ
εχουμε κανα νεο ποτε θα δουμε το δευτερο demo για το pro???29 βγαινει το game 28 θα το βαλουν?????
Kατσε ρε φιλε, μην ειρωνευευσε...Ειχαν πει απ' οτι θυμαμαι αρχες Σεπτεμβρη, οποτε τις επομενες μερες λογικα θα μπει.
Big Ben, London, UK
Science fiction
μετα απο κανα 2 ματσακια προ 2012 μονο ειδα πως το παιχνιδακι δεν ειναι και τοσο χαλια αλλα δν εχει την αισθηση του σουτ οπως την γνωρισαμε στα προ και θυμιζει φιφα.Αν το προ 2012 εβγαινε περσυ θα εσπερνε φετος ομως και εφοσον εχω δει την δουλεια στο animation του φιφα 11 δεν με εντυπωσιαζει το animation του προ,φοβερο μεν με καποια λαθακια δε αλλα δυστηχως το φιφα ειχε ηδη καλο animation.Δεν ξερω,φοβαμαι οτι αν το 2ο ντεμο μου θυμιζει φιφα τοτε...θα παρω το φιφα,αν αλλαξει κατι πχ σουτ κτλ τοτε παω για προ...Αφου μισω την EA τι να κανω?
Κι εκει που δεν μπορουσα να νικησω με τιποτα την Πενιαρολ, πριν λιγο τελικο σκορ 5-0(3 ο Ντιογο, 2 ο Νειμαρ).![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Bookmarks