Yπαρχει καποιος τροπος να δω στον χαρτη ποια μαγαζια ειναι ανοιχτα(renovated) και ποια κλειστα?
Yπαρχει καποιος τροπος να δω στον χαρτη ποια μαγαζια ειναι ανοιχτα(renovated) και ποια κλειστα?
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Προσπαθώ να φτάσω το 100% sync στο game.Μέχρι στιγμής είμαι στο 91 και κάτι.Ενώ απολαμβάνω την όλη "do it like Ezio" φάση, η έλλειψη checkpoint για το full sync που σε αναγκάζει να κάνεις restart mission, είναι φορές που με κάνει να χάσω την ψυχραιμία μου και να βρίζω με λέξεις που δεν χρησιμοπιώ στο λεξιλόγιό μου...![]()
Υπομονή Νίκο! Θα τα καταφέρεις!!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ρε φιλε εχω κανει μια αποστολη μεχρι το τελος που ειχε πολυ τρεξιμο και πριν τελειωσει γκλιτσαρει.. Να προσπαθω να χασω απο υψος αλλα τιποτα. Αναγκαστηκα και το εκανα ολο απο την αρχη..
Αλλο σημειο που εκνευριζομαι ειναι οι αποστολες που δεν πρεπει να σε ανακαλυψουν για να παρεις το 100%. Εκει που τα παω καλα βγαινει ενας μα****ς φρουρος απο το πουθενα (δεν τον δειχνει κατω στον χαρτη μεχρι να βγει) και μου χαλαει την αποστολη. Τον σφαζω αν προλαβω και παλι απο την αρχη..
Spoiler!
Λεξιπλασία ρε συ!Χαχα!Ένα από τα τελευταία
"ΟΧΙΙΙΙ ΜΩΡΗ ΓΑΜΟ*ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑΜΕΝΗ Μ@Λ@ΚΙΑ"!(Συνδιάζεται με σήκωμα από τον καναπέ με το αριστερό χέρι με ανοικτή παλάμη να δείχνει αρχικά την οθόνη, το δεξί να κρατάει από κάτω δεξιά το ds απειλητικά και τέλος το αριστερό να ακολουθεί την διαδρομή από το μέτωπο μέχρι πίσω στο σβέρκο.Εκεί ακολουθεί παύση, παραμένει το αριστερό χέρι στο σβέρκο, για βαθιά εισπνοή και εκπνοή)
Πιστεύω οτι είναι προτιμότερο για ξέσπασμα από την προσφιλή σου συνήθεια!Χαχα!
*Το γαμο- είναι πάντα το πρώτο συνθετικό.Από κει και πέρα, έμπνευση!
Μολις το τερματισα! Παιχνιδαρα! Σποιλερ για οσους το τελειωσαν μονο..
Spoiler!
Και ενα αστειο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=i_0XLSPifMk&NR=1"]Assassin's Creed 4 (Live Action Trailer) - YouTube[/ame]
Και με αυτο εχω λιωσει!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=kKrtbUinWOU&feature=related"]LITERAL Assassin's Creed: Brotherhood Trailer - YouTube[/ame]
Last edited by dimitrisasp; 25-08-2011 at 16:30.
Spoiler!
Αυτο που λες στην αρχη και γω το σκεφτηκα. Εψαξα ολο το χωριο και δεν εβρισκα τιποτα και εκει αρχισαν οι υποψιες..
Οπως το κοβω στο Revelations θα τελειωσει αυτο το "arc" με τον Desmond και θα απαντησει σε πολλα αλλα οχι σε ολα για να μπορεσει να συνεχισει η σειρα με καποια Assassin's Creed 3 που θα γινει και αυτο τριλογια κλπ κλπ..
Οπως ξαναειπα τα sequel ειναι παραδοξως ολο και πιο εξελιγμενα απο τα προηγουμενα παιχνιδια σε μια εποχη που ολοι ψαχνουν το ευκολο κερδος σε αυτον το χωρο. Και το revelations φαινεται ακομα καλυτερο. Αντε να δουμε..
Spoiler!
Ωχ,ειδικα το flying machine ηταν το πιο δυσκολο για μενα..Θυμαμαι που ειχα φαει μια ξωφαλτση δευτερολεπτα πριν το τελειωσω στο 100%...Καταλαβαινετε οι περισσοτεροι τι εγινε μετα..![]()
Με τα tank θα τα καταφερεις σχετικα πιο ευκολα.Υπαρχει και ενα κολπακι αν σου σπασουνε πολυ τα νευρα με το tank.
Και εγω στο 95% το εχω αφησει εδω και καιρο,μερικα του multi μου μενουν οποτε θα σας κανω και εγω add.
Flying machine 100% χωρις καθολου προσπαθεια. Απλα πρεπει να μενεις μακρυα απο τους πυργους. Χωρια οτι εισαι πιο γρηγορος απο τα πυρα τους..
Spoiler!
Με πετυχαινανε προς το τελος που πηγαινα κοντα για τις αμαξες αν θυμαμαι καλα ή δεν με ειχαν χτυπησει καθολου αλλα δεν προλαβαινα να πετυχω το αλογο
Ειναι και λιγο θεμα τυχης φιλε Δημητρη.
Bookmarks