δυσκολο??
μαλλον κανεις κατι λαθος οπως λες...εγω δεν το βρηκα καθολου δυσκολο...!!
βασικα που ακριβως βρισκεις την δυσκολια??
Πραγματικα κι εγω δεν δυσκολευτηκα, χρησιμοποιησε το crossbow βοηθαει πολυ. Πρακτικα γινεται παιχνιδακι![]()
1.
Είπαν τα παιδιά περί counters που θα έπρεπε να το έχεις κάνει κτήμα σου από τους προηγούμενους τίτλους. Αλλά σε κάποιους πιο δύσκολους (έχουν αστεράκια) θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μία πιο stealth προσέγγιση, ήτοι να μην εμπλακείς με καμία μάχη πριν τους πλησιάσεις γιατί αρχίζουν στα καπάκια να φεύγουν και αν διαφύγουν τελείως θα πρέπει να επανέλθεις αργότερα ξανά. Με το που τους σταμπάρεις από μακριά αυτούς τους πιο δύσκολους αρχηγούς, είτε με το crossbow είτε με το περίστροφο και είσαι κυριλέ, με το που τους σκοτώνεις τελειώνει εκεί όλοι οι άλλοι φεύγουν.
2.
Αυτοί οι λοχαγοί με τα κοντάρια που θέλουν πολλές, μπορούν πάντα να είναι οι πρώτοι σου στόχοι σε μία μάχη που είναι on shoot kill με τα κρυφά στιλέτα ή αν σε ταλαιπωρούν σε μία ήδη ενεργή μάχη να ξέρεις είναι δυσκίνητοι και δεν σκαρφαλώνουν ποτέ, ήτοι τρέχεις ανεβαίνεις κάπου, βγάζει τα κρυφά στιλέτα και τους την πέφτεις πάλι one shoot kill. Σε άλλες περιπτώσεις που δεν μπορείς να απεμπλακείς, κρατάς άμυνα και επειδή δεν δέχονται counter, με το που βρεις λίγο ελεύθερο χώρο (καθαρίζεις τα τσιράκια) τους παίζεις μία κλωτσιά από κοντά (με το Α αν θυμάμαι καλά) και μετά έτσι που είναι σκυμμένοι μπορείς να τους βαρέσεις δυο τρεις γερές. Αν δεν σκοτωθούν και με κανένα special kill (εγώ έχω είτε κρυφές λεπίδες - είτε το μεγάλο σπαθί που τους παίζει μία και κάτω) επανάληψη μέχρι να πέσουν νεκροί.
^^ Με το Α κλωτσια στο PS3 δεν υπαρχει περιπτωση να ριξει κανεις!!![]()
![]()
LoL, ναι παρασύρθηκα, όπως το crysis 2 στα PC ένα πράγμα: πάτα το start να παίξεις!!!Το Brotherhood ομολογώ ότι το έπαιξα στο 360 για καλύτερα (μάλλον τα ίδια το βρήκα τελικά), τα ΑCI & ACII είχα παίξει στο PS3. Σόρυ, νομίζω ότι το αντίστοιχο κουμπάκι για τα πόδια του Ezio είναι το Χ (εάν δεν κάνω λάθος δηλαδή);
Στο 360 εχει καλυτερο framerate σιγουρα. Απλα ισως εχει παραπανω tearing αλλα δεν εχει σημασια γιατι ουτως η αλλως ειναι μπολικο το tearing οπως και να εχει και στις 2 εκδοσεις.
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια. απλα αυτο που με παραξενευει ειναι οτι παιζω ακριβως με τον ιδιο τροπο που επαιζα και στα προηγουμενα (με εμφαση στο stealth και τα ποδια στην πλατη οποτε με περνανε χαμπαρι) αλλα δεν τα καταφερνω.
παντως αυτο με την κλωτσια που ανεφερα πιο πανω αν και μου αρεσει εχει αρχισει και με εκνευριζει. δεν θα επρεπε να πεφτει ετσι...
@Val...
περί tearing έχω την αίσθηση ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κατακόρυφα, από ελάχιστο έως καθόλου σε σχέση με το πρώτο θα έλεγα (εκτός και εάν το συνήθισα τόσο πολύ πια που δεν το νομίζω). Αυτό που μου την "σπάει" περισσότερο είναι τα pop ups, κυρίως εδάφους-γρασιδιού, βράχων, μεταβολή σκιών (αν μπορείς να το πεις έτσι) κλπ μικρών αντικειμένων - ειδικά με το άλογο. Λιγότερο αλλά πιο έντονο στο μάτι όποτε συμβαίνει αυτό, είναι το φαινόμενο με τον κόσμο μέσα στις πόλεις κυρίως που ξαφνικά τσουπ να σου ένας ή περισσότεροι άνθρωποι από το πουθενά. Scotty, beam me down to Rome ένα πράγμα στο πιο γρήγορο και χωρίς ειδικά ηχητικά εφέ, για να είμαι πιο συγκεκριμένος.![]()
Kαταλαβα τι εννοεις. Εγω παλι μια ανωμαλια το pop up δεν ξερω γιατι δεν με χαλαει τοσο οσο το screen tearing ακομα και λιγο να ειναι... δεν ξερω τι βιτσιο ειναι αυτο.
Βεβαια κουρφη στις ενοχλησεις μου στο gaming ειναι πρωτα το κακο framerate. Αμεσως μετα tearing. Το pop up ερχεται μεν τριτο αλλα αν ειναι ωραια μασκαρεμενο (στυλ Uncharted) πραγματικα δεν με ενοχλει καθολου.
Παιχνιδι στο φεησμπουκ, αλλα σου ξεκλειδωνει καποια πραγματα στο κανονικο Brotherhood.
To τσεκαρα αλλα δεν αρχισα τις ερωτησεις...θα αρχισω μετα.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
mphka ligaki sto multiplayer, sto wanted me bazei synexeia,
mporei na moy ejhghsei kapoiow ti akribvw kanoyme s'ayto to mode?
Ωραιος,να μπουμε και παρεα κανα βραδυ φιλε.
Στο multi εχω παιξει και εγω λιγο,πολυ ενδιαφερον ειναι..
Το wanted εισαι ουσιαστικα μονος σου και προσπαθεις να κανεις οσα περισσοτερα kills μπορεις μεσα σε 10 λεπτα,επισης πρεπει να φυλαγεσαι απο τους υπολοιπους παιχτες(εως 8).
Eχει διαφορα bonus,θα τα δεις στην πορεια..Το πιο βασικο ειναι να κανεις οσο μπορεις stealth kills και να μην τρεχεις γυρω γυρω.
Στο story ξεκινησες?Στο 94% synchronization ειμαι εγω.Απλα απιστευτο σειρα,μεχρι και το GT5 αφησα στην ακρη εδω και 15 μερες (μετα το AC 2).
Den exv katalabei pote me kynhgane kai pote kynhgav egv.
Ayton poy me kynhgaei prepei na toy jefygv? den ginetai na ton skotvsv egv?
Oχι δεν μπορεις να σκοτωσεις αυτον που σε κυνηγαει,μονο να τον " τρομαξεις " .. "stun" με τον κυκλο και ετσι την κοπανας..
Σε κυνηγανε οταν βλεπεις πανω αριστερα ενα ή περισσοτερα κοκκινα λαμπακια να αναβουν,ειναι ο αριθμος των ατομων που σε ψαχνουν..Οταν σε δει καποιος και σου βγαζει "escape" τοτε τρεχα φουλ..οταν σου βγαλει hide τοτε μπες σε τιποτα αχυρα αν μπορεσεις.
Οταν κυνηγας εσυ τωρα,κοιτας την πυξιδα σου και την φωτο του θυματος σου πανω δεξια..Οταν πλησιασεις πολυ θα γινει ολη μπλε οποτε μπορεις να κανεις την κινηση σου..προσεχε ομως γιατι υπαρχουν και μεταμορφωσεις για μερικα δευτερολεπτα!
Θα κανονισουμε τιποτα αυριο αν μπορεις και εσυ φιλαρακι.
Ακριβως ο,τι ειπε ο φιλος απο πανω.
Και μια συμβουλη: Mην τρεχεις μεσα στους δρομους,ΜΟΝΟ αν σε εχει καταλαβει το θυμα σου,τοτε κυνηγα τον...αν οχι μην τρεχεις γιατι εκτος απο το οτι θα σε καταλαβει και θα τρεξει να φυγει(το λιγοτερο ειναι αυτο)θα σε καταλαβει και αυτος που σε κυνηγαει...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Xrhsto ekana xues join panv soy gia na mpv ekei poy eisai alla moy ebgaze ''unreachable''
mallon giati den eixa katebasei ta free dlc animus 1.0 kai 2.0
Telow pantvn epaija ola ta multiplayer modes alla den m'enuoysiase genikvw to online toy
antiuetvw to story mode paramenei karyfaio.
Bookmarks