Αν και ειμαι φαν των call of duty,θα το δοκιμασω σιγουρα.. Θα μου αρεσει πιστευω...Ποτε κυκλοφορει ξερουμε??
Αν και ειμαι φαν των call of duty,θα το δοκιμασω σιγουρα.. Θα μου αρεσει πιστευω...Ποτε κυκλοφορει ξερουμε??
Cannondale trail sl5 2013...
Διαβαστε τι γινετε...
Όλοι ψάχνουν να βρουν τον ιδιοκτήτη/δημιουργό του περιβόητου ModernWarfare3.com, με πρώτη και καλύτερη την Activision. Υπενθυμίζω ότι το ModernWarfare3.com είναι ένα ανεπίσημο site, που, αντίθετα με την παραπλανητική ονομασία του, όχι απλά περιέχει αρνητικό περιεχόμενο για το Modern Warfare 3, αλλά σε κάποια φάση πριν λίγες μέρες λίνκαρε κατευθείαν στο site του Battlefield 3! Όπως και να ‘χει, η Activision τα έχει πάρει στο κρανίο με το εν λόγω θέμα και προσπαθεί να αποκτήσει την διεύθυνση με νομικά μέσα.
Για γελια η κατασταση.![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Μπείτε στο site να δείτε ένα πανέμορφο βιντεάκι που έχει με τους μοναδικούς Monty Pythons.
http://www.modernwarfare3.com/
γιατι η συμπεριφορα της εταιρειας ειναι υπεροπτικη (Bobby Kotick αν δεν ξερεις κοιτα το, ειναι απο τους πιο μισητους στον χωρο) και συμπεριφερθηκαν -κατα την γνωμη μου- με τον χειροτερο τροπο στους πελατες τους. Το να χρεωσουν ενα παιχνιδι που εγω και αρκετοι θεωρουμε ενα απλο expansion σε μεγαλυτερη τιμη απλα και μονο επειδη ξερουμε οτι ο κοσμος θα το αγορασει, ειναι οτι χειροτερο. Συμπεριφερονται στο κοινο τους σαν να ειναι προβατα. Και το λυπηρο ειναι οτι μεχρι στιγμης το εχουν πετυχει. Το οτι βρεθηκε καποιος να τους κανει λιγη καζουρα με αυτον τον τροπο, χρειαζεται γιατι το κακο με τα COD εχει παραγινει τα τελευταια χρονια και εχει αρχισει και επηρεαζει γενικα την βιομηχανια. Παντα κατα την ταπεινη μου αποψη.
Κατσε ρε συ και εγω γουσταρω πολυ τα cod,τα αγοραζω αλλα οταν πουλανε τα expansion 15€ ε να πανε να μαμηθουν. Αν θελω το αγοραζω ομως. Αυτοι πουλανε απλα.
Αν θελω αγοραζω iphone χωρις bluetooth,χωρις flash video,αστους να πουλανε αυτοι.
Ο κοσμος δυστηχως ειναι προβατα,δε τους εκαναν οι εταιρειες. Οταν βγαινει ενα ipad και κατασκηνωνουν εξω απο τα καταστηματα να το αγορασουν πρωτοι,ε τοτε καλα μας κανουν.
Οταν εχει και η κουτση μαρικα iphone(επειδη ειναι της μοδας),χωρις να εχουν ιδεα το 80% πως να το αξιοποιησει,τοτε ειναι προβατα,αυτοι πουλανε απλα φιλε μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cannondale trail sl5 2013...
^^ Δεν διαφωνω φιλε μου, απλα το κανουν και επιδεικτικα απο πανω. Δηλαδη εκμεταλλευονται το γεγονος και αυξανουν την τιμη απο μονοι τους. Αυτο ειναι αισχρο....δηλαδη αδιαφορουν για την καθιερωμενη πολιτικη, εμ προσφερουν ελαχιστα με καθε νεο παιχνιδι σε σχεση με τον ανταγωνισμο και απο πανω αυξανουν και την τιμη? Ε οχι....too much...
Ενω η ΕΑ ειναι λιγοτερο μισητη;
H εταιρεια που κυκλοφορει καθε χρονο ενα ματσο ρετουσαρισμενους αθλητικους τιτλους και τους βαφτιζει νεους (π.χ. fifa 10-11)
Ας δουμε και τι θα περιλαμβανει το BC3 φετος απο πλευρας κωδικου.
Περσι ειχαν το VIP Pass για να κατεβαζεις mp χαρτες, φετως προβλεπω online pass για το multiplayer.
Last edited by jk_blue_tiger; 18-07-2011 at 20:55.
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
^^ Oχι δεν ειπα οτι η ΕΑ εχει καθαρη την φωλια της, αν και μεταξυ των 2 -πλεον- η Activision εχει τα σκηπτρα δικαιωματικα....εδω δεν πληρωσε τα λεφτα που επρεπε στην αυθεντικη infinity ward και την οδηγησε εξω απο την εταιρεια.
Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με ΕΑ VS activision. Εχει σχεση με εναν πιτσιρικα ο οποιος απλα εκανε ενα "bite me" στην Activision με εξυπνο τροπο.
ne ine poli ligotero misiti, para poli ligotero!
τελικα ρε παιδια εχουμε κανενα νεο περι εκδοσεως για ps3? θα ειναι καλο; παντως τα 30 frames με απασχολουνε μιας και το video που ειχανε δειξει τελευταια για ps3 δεν ειχε και πολυ ομαλη κινηση.αντιθετα τα video με το MW3 μου φανηκανε αρκετα πιο ομαλα αλλα στα γραφικα ητανε πολυ πισω. δυσκολη αποφαση οσων αφορα την αγορα ενως απο τα δυο.
Ναι και εγώ αυτό περιμενω να δώ την εκδοση του PS3...Φοβερά γραφικα για PC ακούω...Εκπληκιτκος φωτισμος για X360 ακούω...μόνο για το PS3 δεν ακούω κατι...
@jk_blue_tiger η ΕΑ πρωσοπικα για μενα ειναι εγγυηση...δεν ξέρω για το FIFA 11 γιατί δεν το εχω παίξει αλλα εχω περάσει ΜΗΝΕΣ παιζόντας ΜΟΗ, ΝΒΑ Live, FIFA, NFS...Και δεν πρέπει να ξεχναμε τιτλους οπως Mass Effect, The Sims και αλλα παιχνιδια spor οπως NHL, NFL NCAA, MLB πού εχουν κανει και κανουν πολλυ καλες πωλησεις
αντε να δουμε μακαρι το ps3 να σταθει ανταξιο. δεν μπορω να καταλαβω πως τα καταφερνουν ετσι και μερικα παιχνιδια στο xbox360 βγαινουνε καλυτερα. εχω την εντυπωση οτι σαν κονσολα δεν εχει δυνατοτερο hardware απο το ps3
Και εγω εχω παιξει πολλους τιτλους της EA. Και συμφωνω επισης οτι αρκετοι ειναι καλοι ή πολυ καλοι τιτλοι.
Ομως
1) το συστημα με τους κωδικους online που βαζει στα παιχνιδια της δεν με βρισκει συμφωνο
2) επισης οταν βγαζει νεο sports game, σε συγκριση με το προηγουμενο συνηθως οι διαφορες ειναι λιγες αλλα παλι καλουμαστε να πληρωσουμε full-price game
3) συνεχες αρμεγμα τιτλων μονο για πωλησεις, χωρις κατι το ουσιαστικο π.χ sims expansions
Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
Spoiler!
den nomizo oti prepi na anisixume gia ta grafika tu pexnidiou sto ps3, sigura tha ine toulaxiston kalitera apo to bad company 2 pou den itan arketa kalo! Oso gia ta 30fps ine logiko afu se sxesi me to modern warfare to battlefield exi terastia maps, ktiria pu katastrefonte ke oximata! gia ola ayta aksizi enas simvivasmos sta 30 fps ke min ksexnate oti ke alla entiposiaka se grafika pexnidia trexun se 30 fps
Bookmarks