Page 12 of 117 FirstFirst ... 289101112131415162262112 ... LastLast
Results 221 to 240 of 2329

Thread: Battlefield 3

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Valkyre δεχτη η γνωμη σου αλλα θα σου πω το εξης. σε πρωτου προσωπου παιχνιδια τα γραφικα που εχουμε συνιθισει απο ανταγωνιστες αλλων εταιριων πιστευω οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν το αγγιζουν. εγω θα σου βαλω για παραδειγμα το MODERN WARFARE3 που ειναι ο μεγαλυτερος αντιπαλος της κατηγοριας που για μενα τα γραφικα του μοιαζουν καρτουν μπροστα στο BATTLEFIELD3. το θεμα ειναι αν το gameplay του BATTLEFIELD3 καταφερει να ξεπερασει το σιγουρα καλο gameplay του CALL OF DUTY.(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ)
    Φιλε μου μετα απο παιχνιδια οπως ΚΖ3 και ακομη και multiplatform οπως Crysis 2 ειναι το λιγοτερο αστειο να μας μιλανε για γραφικα με τετοιο αποτελεσμα στο BF3. Μην κοιτας μονο το COD. Δεν ειναι το μοναδικο FPS που εχουμε αυτες τις μερες ουτε και θα επρεπε να μας ενδιαφερει. Το BF3 ειναι η απολυτη απογοητευση στον τεχνικο τομεα ειδικα μετα τις δηλωσεις της εταιρειας.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

η αληθεια ομως ειναι οτι ακομα δεν μας εχουνε δειξει και πολλα απο το παιχνιδι. ας κανουμε λιγο υπομονη. παντως και εγω συμφωνω οτι το ps3 ειναι ικανο γι αυτο το παιχνιδι και πιστευω οτι για εμπορικους λογους δεν θα ειναι οπως η εκδοση για pc αλλα και απο την αλλη αν δεν το κανουνε καλο θα χασουνε ενα κομματι απο τους console gamers που δεν ειναι και μικρο.

Senior Member Angelos13's Avatar
    PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Φιλε μου μετα απο παιχνιδια οπως ΚΖ3 και ακομη και multiplatform οπως Crysis 2 ειναι το λιγοτερο αστειο να μας μιλανε για γραφικα με τετοιο αποτελεσμα στο BF3. Μην κοιτας μονο το COD. Δεν ειναι το μοναδικο FPS που εχουμε αυτες τις μερες ουτε και θα επρεπε να μας ενδιαφερει. Το BF3 ειναι η απολυτη απογοητευση στον τεχνικο τομεα ειδικα μετα τις δηλωσεις της εταιρειας.
    +1!Μας έχουν πρίξει...εγώ προσωπικά ποτέ δεν είναι κάτι το "συνταρακτικό' που αξίζει ιδιαίτερης σημασίας..Μόνο διαφήμιση είναι...δεν λέω,έχουν επενδύσει όχι κάτι αξιοσημείοτο..είμαι cod-fan δεν το κρύβω..αλλά τα γραφικά πόσο μπροστά είναι σιγά..

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

οσων αφορα τα γραφικα τουλαχιστον σε σχεση με το COD ειναι παρα πολυ μπροστα.

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Εγώ παίζω μόνος, λέτε να έχω πρόβλημα στο battlefield; Γιατί έχω δει στο internet να λένε ότι τα battlefield είναι παιχνίδια για να παίζεις σε συνεργασία με άλλους παίκτες.

PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by cocous View Post
    οσων αφορα τα γραφικα τουλαχιστον σε σχεση με το COD ειναι παρα πολυ μπροστα.
    Έστω.....δεν θα διαφωνήσω...αλλά για το ps3 θα είναι ΤΟΣΟ αισθητή η διαφορά;

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

αυτο ειναι που περιμενουμε ολοι να γινει μια σωστη και αξιοπρεπη μεταφορα ωστε να το τιμησουμε. εγω πιστευω οτι το ps3 οπως ειπα και παραπανω ειναι ικανο για τετοια γραφικα αλλα για λογους marketing μαλλον ποτε δεν θα το δουμε με τετοια ποιοτητα. μακαρι να κανω λαθος

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

as min imaste toso ipervolikoi, gia ayta pu prosferoi to BF3 (terastia maps, destructible environments, oximata ktl) mia xara grafika exi

eksalou ke to bad company 2 mia xara itan optika gia mena opotan me to BF3 tora den me pirazun katholu ta grafika

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν θα διαφωνησω ιδιαιτερα. Ισως οι απαιτησεις οι δικες μου οταν ακουω "τα καλυτερα γραφικα σε κονσολα" να ειναι υπερβολικα υψηλες και ισως οι δικες σου απαιτησεις να ειναι υπερβολικα χαμηλες, ωστε να σου αρεσουν ακομα τα γραφικα του ΒF2. Δεν το λεω καθολου ειρωνικα ετσι, ειλικρινα το εννοω.

Απλα εγω δεν δεχομαι να βλεπω τετοια γραφικα δεν πα να ειναι τα maps εκατονταδες χιλιομετρα μεγαλα και να μπορω να σκαψω μεχρι την Κινα απο τις καταστροφες. Εχουμε δει παιχνιδια με μεγαλα maps στο παρελθον και ηταν -κατα την ταπεινη μου αποψη- πολυ πολυ ομορφοτερα απο αυτο που βλεπουμε εδω. Αν δεν ειχε ανοιξει το στομα της η Dice να λεει αυτα τα πραγματα για τα γραφικα δεν θα ειχα θεμα. Οταν ομως βλεπω παιχνιδια με την ποιοτητα του Rage και μετα βλεπω το BF3 απλα γελαω γιατι δεν τα θεωρω καν μετρια αυτα τα γραφικα ακομα και για multiplatform τιτλο. Ισως στην πορεια να βελτιωθουν. Μακαρι γιατι απο αυτα που εχουν δειξει μεχρι τωρα ειμαι οπτικα απογοητευμενος φουλ.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Παντως εγω που ενοικιασα προσφατα το battlefield 2, μου αρεσε πολυ το online (αν και fan των cod)!
    Επιτελους επαιρνα sniper(στα cod ουτε για αστειο), και μετα απο 1 πυροβολισμο δε γινοταν μακελειο εκει που ημουν!!!
    Το 3 σιγουρη αγορα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cannondale trail sl5 2013...

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Eγω αν ειχα δυνατο PC δεν το συζηταω καν που θα το επαιρνα. Εχω δει πολλες μεταφορες PC παιχνιδιων σε κονσολες και ηταν αψογες. Εδω οι διαφορες μοιαζουν, συγνωμη κιολας, χαωδης...

Οι λογοι που οι διαφορες ειναι τοσο μεγαλες δεν με απασχολουν. Δεν αμφισβητω τις ικανοτητες του PS3 αν μη τι αλλο παιχνιδια οπως το Uncharted 3 κανουν το BF3 κυριολεκτικα ΣΚΟΝΗ στα δικα μου ματια, ειτε μιλαμε για την PC εκδοση, ποσο μαλλον για την εκδοση κονσολας. Ναι δεν με ενδιαφερουν καθολου τα νουμερα και οι σουπερ ουαο αναλυσεις που θα κολλησω την μουρη μου στην οθονη για να διαπιστωσω αν υπαρχουν μικροσκοπικα σκαλοπατακια κλπ κλπ. Ειμαι απο τους ευτυχισμενους ανθρωπους που τους αρεσει αυτο που βλεπουν απο τον καναπε τους. Και αυτο που βλεπω απο τον καναπε μου με ενα παιχνιδι σαν το Uncharted 3 ειναι πολυ πιο ομορφο απο οποιοδηποτε Battlefield.

Ομως ταυτοχρονα δεν ειμαι και τυφλος και μπορω να διακρινω ευκολα ποτε μια εκδοση κονσολας ειναι για τα μπαζα και ποτε οχι. Και το ΒF3 για το PS3 ειναι απλα για τα μπαζα εντελως.
    ok..simfono me auto pou les ..alla.. allo to ena kai allo to allo...... to batlle exei gia emena ena polu kalutero online ....opote einai analoga to ti anazitas.....sigoura to un3 fenete polu kalutero .... alla oson afora to single....to batlle einai kathara online game.....kai to kanei me to kalutero tropo....

Name
    Δημήτρης

τοτε γιατι βαζουν single player μεσα?

Για να είναι "πλήρες" σαν παιχνίδι και να μπορούν να το πουλήσουν σε κανονική τιμή ....βέβαια πλήρες με 2,5 ώρες campaign όπως το 2 δεν το λες γι'αυτό έβαλα και τα ".

Name
    Δημήτρης

Eμ γι αυτο το λεω Νικο κι εγω... οτι αν εχουμε τετοιες αποψεις (τις οποιες μεν σεβομαι φυσικα απλα διαφωνω με το σκεπτικο τους) τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας να μας προσφερουν πετσοκομμενα παιχνιδια με ενα αισχρο single player που κραταει 2μιση ωρες και να λεμε και ευχαριστω απο πανω. Τι παει δηλαδη να πει "ειναι multiplayer το παιχνιδι"?

Οχι δεν ειναι multiplayer μονο το παιχνιδι απο την στιγμη που εχει και single player. Και κακως ο κοσμος τους δινει ελαφρυντικα επειδη ενας τιτλος εστιαζει περισσοτερο στο multi για να εχει μετριο/αδιαφορο single.

Γι αυτο εχουμε φτασει σε αυτο το επιπεδο κοροιδιας και αγοραζουμε καθε χρονο και ενα καινουργιο expansion και τους λεμε και ευχαριστω. Κατα τη γνωμη μου πολυ λαθος.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

το συκγεκριμενο λενε οτι εχει μεγαλο single player

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Eμ γι αυτο το λεω Νικο κι εγω... οτι αν εχουμε τετοιες αποψεις (τις οποιες μεν σεβομαι φυσικα απλα διαφωνω με το σκεπτικο τους) τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας να μας προσφερουν πετσοκομμενα παιχνιδια με ενα αισχρο single player που κραταει 2μιση ωρες και να λεμε και ευχαριστω απο πανω. Τι παει δηλαδη να πει "ειναι multiplayer το παιχνιδι"?

Οχι δεν ειναι multiplayer μονο το παιχνιδι απο την στιγμη που εχει και single player. Και κακως ο κοσμος τους δινει ελαφρυντικα επειδη ενας τιτλος εστιαζει περισσοτερο στο multi για να εχει μετριο/αδιαφορο single.

Γι αυτο εχουμε φτασει σε αυτο το επιπεδο κοροιδιας και αγοραζουμε καθε χρονο και ενα καινουργιο expansion και τους λεμε και ευχαριστω. Κατα τη γνωμη μου πολυ λαθος.
    re file ti den katalaveneis??????giati prospatheis na vgaleis xumo apo karidia??????? to bc einai kathara multi titlos asxeta an exei single.... kai to kathe paixnidi estiazei kapou sigekrimena.....to un giati exei online?????an to pame etsi....

apla kapoioi goustaroun to online kai kapioi to single....egw gia paradeigma eimai tou online giati goustro na paizo me anthropous kai oxi me tin noimosini tou game i tis konsolas..............
    an thes to agorazeis an thes oxi.......... esu pou kolas???? esu de eleges an den sou aresei ena game apla min asxolise????? apo oti katalava den eisai fan tou eidous...opote ti prospatheis na vreis gia den to katalava........

PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Απλά είναι κοροιδία ένα παιχνίδι να έχει ΤΟΣΟ μικρό single player..

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by GRZEUS View Post
    re file ti den katalaveneis??????giati prospatheis na vgaleis xumo apo karidia??????? to bc einai kathara multi titlos asxeta an exei single.... kai to kathe paixnidi estiazei kapou sigekrimena.....to un giati exei online?????an to pame etsi....

apla kapoioi goustaroun to online kai kapioi to single....egw gia paradeigma eimai tou online giati goustro na paizo me anthropous kai oxi me tin noimosini tou game i tis konsolas..............
    an thes to agorazeis an thes oxi.......... esu pou kolas???? esu de eleges an den sou aresei ena game apla min asxolise????? apo oti katalava den eisai fan tou eidous...opote ti prospatheis na vreis gia den to katalava........
    Ξαναδιαβασε το παραπανω ποστ σου. Ξαναδιαβασε τα δικα μου. Πες μου αν αυτη η συμπεριφορα και ο τροπος σου θεωρεις οτι ειναι σωστα.

Ουτε "ρε" σε αποκαλεσα ουτε ασχοληθηκα προσωπικα μαζι σου με τετοια συμπεριφορα, μαλιστα ειπα οτι σεβομαι ολες τις αποψεις, ουτε σου μιλησα με τετοιο υφος και τετοιον τροπο.

Μπορω να ασχολουμαι με οποιο παιχνιδι θελω οσο θελω. Αρκει να με ενδιαφερει. Και το BF3 με ενδιεφερε μολις ειδα τα πρωτα βιντεο και κυριως οταν διαβασα τι ελεγε η DICE γι αυτο και τον τεχνικο του τομεα. Οταν λοιπον διαπιστωνω οτι οι εκδοσεις των κονσολων ειναι πολυ κατωτερες (ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) των προσδοκιων, δεν καταλαβα γιατι δεν πρεπει να το αναφερω. Για να μην χαλασω την ζαχαρενια των φανατικων οπαδων του τιτλου? Μα γιατι να χαλασει η δικια σας ζαχαρενια για το τι λεει ο valkyre για τα γραφικα ενος παιχνιδιου στο PS3 συγκεκριμενα? Επειδη ειπα οτι οποιος εχει PC επιβαλλεται να το παρει εκει? Επειδη ειπα οτι εχουμε δει πολυ καλυτερα γραφικα στο PS3 απο multiplatform developers και οτι η DICE ελεγε αηδιες μεχρι τωρα? Ή μηπως επειδη λεω οτι θα γουσταρα να σταματησουν να βγαινουν παιχνιδια που μας κοροιδευουν εντελως προσφεροντας multi + ενα single player της πλακας που κραταει 5 ωρες μαξιμουμ? Θα σας χαλαγε δηάδη αν το ΚΖ4 ειχε 12 ωρες campaign αντι για 5 που εχει το ΚΖ3? Θα σας χαλαγε αν σας εδιναν περισσοτερα γι αυτο που πληρωνετε??

Ακρως απαραδεκτη η συμπεριφορα σου φιλε GRZEUS, χωρις λογο και χωρις ουσια πραγματικα.
    Last edited by Valkyre; 22-08-2011 at 16:03.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Πάντως εμένα θα με χαλαγε παρά πολυ αν το battlefield είχε 15 ώρες single και το multi ήταν κατωτέρο των προσδοκιών και θα εριχνα απιστευτο κράξιμο και αυτό ίσως κάτι να λέει οπότε ούτε κοροϊδία θα το θεωρήσω ούτε θα κατηγορησω.
    Για την ακρίβεια ούτε που με ενδιαφέρει το single αν και θα ασχοληθώ και αυτο ισχύει για το battlefield συγκεκριμένα γιατί ξέρω τι ζητάω απο αυτόν τον τίτλο.
    Επίσης εχω πει πάλι πως εγώ προσωπικά προτιμώ ένα πολυ καλο και έντονο single ανεξάρτητα απο την διάρκεια παρα ένα χάλια μεγάλο.
    Για εμένα προσωπικά η διάρκεια δεν λέει τίποτα.

Bookmarks

Bookmarks