Καλά, έβαλα εχτές να παίξω λίγο multiplayer για πρώτη φορά και απλά έμεινα άναυδος!!!
Παίζει να είναι ότι πιο χειρότερο έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου! LOL!
Καλά, έβαλα εχτές να παίξω λίγο multiplayer για πρώτη φορά και απλά έμεινα άναυδος!!!
Παίζει να είναι ότι πιο χειρότερο έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου! LOL!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Βοηθαει και το οτι δεν εχει online τροπαια
Now I hear "THEM" again, singing
Twilight symphony, twilight
Έβγαλα το Zealot σε new game με την πρώτη,καθάρισα και όλα τα υπόλοιπα τρόπαια και το απόγευμα ξεκίνησα την τελική δοκιμασία που ακούει στο όνομα Hard core difficulty! Είχα φτάσει χαλαρά στο chapter 3,με σκοπό να κάνω το πρώτο save στο chapter 5
Spoiler!
και τσααααακ,την έφαγα και φτου απτην αρχή. Σε ξεγελάει ότι το χεις και μια στιγμή απροσεξίας...μετράει! Να ρωτήσω γνώμες για τα saves τα παιδιά που το έβγαλαν,που τα κάνατε?
Xμ,καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις.Το πρώτο σχήμα μου ταιριάζει καλύτερα,αλλά φοβάμαι ότι μετά το τρίτο save δεν θα δω ποτέ τον τερματισμό.Δεν μπορούσαν οι αλητήριοι να τα έκαναν 5 τα save?lol
Πουτάνα Microsoft........
Και πως έβγαλες 10-15 ρε συ?Μου ακούγεται κάπως...απάλευτο...στο 3 που το έκανες το save?
Στο τέλος του 10 το έκανα, οπότε πρακτικά έμειναν 11-15. Γενικά παλευόταν από κει και πέρα, δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα όσο φαίνονται (φυσικά υπήρχαν στιγμές που απλά... την κοπάναγα, ειδικά στα 14-15, ενώ έχασα και μία φορά).
Για το 3 που λες, είχα χάσει μία φορά στο τέλος του κοντά, μετά το τρένο, οπότε την επόμενη μόλις το πέρασα έκανα save αμέσως.
Egw ekana to la8os k eixa xalasi ta 3 save mexri to 10 chapter... exasa pano apo 10 fores apo to 10/15.. Telika ta katafera.. pragmatika xarika otan pira tin platina giati me diskolepse poli .
H Visceral ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο πακέτο επέκτασης για το Dead Space 2, το οποίο θα εστιάζει στο multiplayerόλοι οι όροι » Multiplayer Multiplayer χαρακτηρίζονται τα βιντεοπαιχνίδια (ή τμήμα αυτών) που περισσότεροι του ενός, παίκτες παίζουν στο ίδιο περιβάλλον την ίδια χρονική στιγ... περισσότερα » κομμάτι του τίτλου. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού στο facebook, το DLC θα λέγεται “Outbreak” και θα περιέχει δυο χάρτες, τους The Academy και The Concourse. Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο αυτό πακέτο, εκτός του ότι αναμένεται να βρίσκεται στα χέρια του κοινού στις 31 Μαΐου για το Xbox Live και στις 3 Ιουνίου για το PlayStation Network, εντελώς δωρεάν.
gameover.gr
το πηρα και εγω και μαλιστα στη λιμιτιντ εντισιον οποτε το νου σας αν κολλησω πουθενα να μου πειτε...
μιας και επεσε στα χερια μου το DS2 θελω να ρωτησω....
να το ξεκινησω κατευθειαν η αξιζει να ψαξω να βρω το πρωτο να παιξω πρωτα και μετα το 2?
Ασυζητητί αγοράζεις και τερματίζεις το πρώτο, το οποίο βρίσκεις και στην ελληνική αγορά σε πολύ χαμηλή τιμή και στην συνέχεια προχωράς στο 2ο. Είναι κρίμα να χάσεις την ατμόσφαιρα και το κλίμα / ιστορία του 1ου παιχνιδιού γιατί και όπως λέει και ο φίλος Dikakom είναι παιχνιδάρα!
Σήμερα τερμάτισα το 2 μιας και το ειχα αφήσει κοντά στο τέλος.Τα ειχα παρει σερί 1 και 2 μαζί.Η σειρά Dead Space ειλικρινά με έκανε να τρομάζω να πετάγομαι και γενικά στο ειδος αυτό δεν υπάρχει κατι αντιστοιχο σε αυτη τη γενιά!Τα χαρηκα και τα δυο, εύχομαι να εχει αρκετές συνέχειες στο ίδιο ύφος!
Bookmarks