Page 29 of 29 FirstFirst ... 192526272829
Results 561 to 572 of 572

Thread: Dead Space 2

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Όχι ρε καμμία σχέση. Αν ήταν σαν το zealot δεν παίζει να το είχα βγάλει (σίγουρα όχι τόσο γρήγορα)

Η δυσκολία είναι κάτι ανάμεσα σε normal και απλό hard (το zealot είναι very hard) απλά η πίκρα είναι το οτι δεν έχεις saves.

Ξαναλέω και εγώ οτι στο Zealot την πρώτη φορά μου είχε βγεί η παναγία...

PS4forums Addict Ixor24's Avatar
    PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

@enstikto βασικα πρωτα θα αναβαθμησω το PlasmaCutter και μετα τα αλλα αλλα πρεπει να παιζει πολυ τρεξιμο και skip fights κατι σαν το zealot... τωρα πριν το 13 μαλλον πριν μπω στο isimmura και ποιο πριν δεν ξερω

@hakoo η δυσκολια στο hardcore ειναι λιγο σαν το hard δεν ειναι στο ποιο δυσκολο επιπεδο

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

^^A ok, και ξεκινας με τα upgrades σου απο το προηγουμενο παιχνιδι?
    Οκ, φαινεται πιο λογικο ετσι, και οπως λες κι εσυ και μονο στην ιδεα οτι αν χασεις χαθηκες παιζεις πολυ καλυτερα και πιο συγκεντρωμενα.

PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

ξεκινας με... τπτ σαν new game απο την αρχη

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παντως παιζει να ηταν ενα απο τα πιο intense playthroughs που εχετε κανει ever σε παιχνιδι...

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Ασε, οποτε μπαινω στο thread και διαβαζω τα παιδια που μιλανε για το hard core mode με μια φυσικοτητα ρε παιδι μου αιθανομαι ο ορισμος του ΝΟΥΜΠΑ. Επαιξα το παιχνιδι στο survivalist (το αντιστοιχο hard αλλων παιχνιδιων) και πρεπει να εχασα γυρω στο ενα τετρακις εκατομμυριο φορες.
    Και μετα μπαινω εδω και τους βλεπω να λενε για 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!) saves σε ολο το παιχνιδι στο hard core και τον αλλο απο πανω να λεει οτι δεν εχασε καθολου απο το chapter 7 μεχρι τελους.
    Seriously, η δυσκολια του harcore (εχθροι κατα βαση) ειναι αναλογικα πιο μεγαλη απο την zealot?
    Αν ναι, you are obviously not humans.
    To παρήγορο είναι ότι τα παιδιά που μιλάνε έχουν 9,587 πλατίνες ο καθένας ενώ εγώ 1 και αυτή για να ξεκλειδώσω όλα τα αμάξια που ήθελε ο γιος μου στο Cars 2.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by Ixor24 View Post
    παιδια ποια ειναι κατα την γνωμη σας τα 3 καλυτερα μερη για να κανεις save στο hardcore?
    Εγώ ας πούμε, έκανα στο τέλος του 3, στο 7 και στο τέλος του 10! 11-15 μονομιάς (αν θυμάμαι καλά είχα χάσει μια φορά)

Εντάξει, εγώ το έχω ξαναπεί ότι ήταν απίστευτη η εμπειρία, παίζεις εντελώς διαφορετικά το παιχνίδι.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post

Παντως παιζει να ηταν ενα απο τα πιο intense playthroughs που εχετε κανει ever σε παιχνιδι...
    Survival horror φίλε με την καρδιά να χτυπάει σαν τρελή απο το άγχος!
    ΩΡΑΙΑ ήταν

PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

εγω τωρα ειμαι στο 3ο και παει σιγα προς το τελος του μαλλον οπου να ναι θα το κανω το save...

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Αυτό το παιχνίδι ήταν για μένα τρανή απόδειξη ότι δυσκολεύομαι αρκετά να αποδώσω όταν ξέρω ότι διακυβεύονται πολλά. 8 φορές ξεκίνησα το hardcore και τις 6 έχασα στο πρώτο chapter. Και αυτό ενώ το είχα προβάρει και στο zealot δεν με ακουμπούσαν καθόλου. Τελικά την όγδοη φορά έφτασα μέχρι το πέμπτο όπου έκανα το πρώτο save και 2 τσιγάρα μονορούφι. Το επόμενο save ήταν στο 10 και μετά στο 12 γιατί είχα μεγάλο άγχος για τη "βόλτα". Έπαιζα παράλληλα και ένα zealot playthrough οπότε έκανα καλή προπόνηση την οποία μετά εφάρμοζα στο hardcore. Ακόμα και έτσι έχασα δύο φορές στο "μάτι".

Quote Originally Posted by Ixor24 View Post
    @enstikto βασικα πρωτα θα αναβαθμησω το PlasmaCutter και μετα τα αλλα αλλα πρεπει να παιζει πολυ τρεξιμο και skip fights κατι σαν το zealot... τωρα πριν το 13 μαλλον πριν μπω στο isimmura και ποιο πριν δεν ξερω
    Ripper, line gun (μαμάει το alt fire) detonator και force gun δούλεψαν για μένα. Contact beam στο 11 και στα 14-15 στη θέση του detonator

PSN ID
    Ixor24
    Name
    Βαγγέλης

εκανα το 1ο save στο 5 και εκει που αρχιζω το 9 και λεω κατσε να τελειωσει να παω στο 10 και save μπααααααμ μου την πεφτουν 3 αυτα που ειναι σαν σκορπιοί και 2 απο τα αλλα τα ορθεια και παρ'τον κατω τον τυπα!!!! αφου δεν έφυγε κανενα sixaxis

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ouch! Καλα κουραγια φίλε!!!

Page 29 of 29 FirstFirst ... 192526272829

Bookmarks

Bookmarks