Page 105 of 109 FirstFirst ... 55595101102103104105106107108109 LastLast
Results 2,081 to 2,100 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

BTW το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ (αν και αρκετά mind numbling) σημείο για farm χελώνας είναι στην eden, αυτή που είναι δίπλα στο save point.

Kill, save, quit, restart κλπ κλπ.

Αν σε ενδιαφέρει μόνο να πάρεις το Platinum και όχι να έχεις ένα super save στους παίχτες σου μπορείς να γλυτώσεις πολύ χρόνο αν μόλις φτιάξεις τα όπλα που απαιτούνται, πουλάς τα πάντα ώστε να έχεις λεφτά για τα upgrades των accessories. Μόλις πάρεις το Treasure Hunter (και κατά συνέπεια το platinum) από το ρομποτάκι, δεν χρειάζεται να κάνεις save οπότε μένεις με full τα όπλα αλλά όχι τα accessories.

Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, θα έχεις σιχαθεί το παιχνίδι μέχρι τότε, οπότε δεν πρόκειται να το ξαναπαίξεις!

Υ.Γ http://www.gamefaqs.com/ps3/928790-f...iii/faqs/59948 Life Saver!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Αν πουλήσεις τα όπλα σου μένουν λεφτά για να upgrade όλα τα accessories?
    Γενικά πάντος απ ότι είδα τα accessories δεν είναι και τόσα πολλά που θέλουν upgrade...

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Κοίτα αν θυμάμαι καλά, εγώ πούλησα όλα τα όπλα και κάποια από τα accessories που έκανα max μέχρι να το πάρω.
    Γενικά όμως ήμουν σπάταλος οπότε δεν ξέρω τι λεφτά χαλάς εσύ!Δυστυχώς τα accessories και το ανέβασμά τους είναι "δυσκολότερο" από όσο φαίνεται αρχικά,αλλά αν αρχίσεις να πουλάς, γλυτώνεις σίγουρα 5-6 ωρίτσες.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Για μισό....
    Τα accessories πρέπει να γείνουν full level?
    Εγώ είχα την εντύπωση οτι απλά πρέπει να έχεις όλα τα αντικείμενα (που κάποια προκύπτουν αν κάνεις full level kάποια άλλα)... Λάθος κατάλαβα;

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Όχι όλα αλλά αν δεις το png στο link που έβαλα πρίν, θα δεις πως είναι πολλά αυτά που δεν τα βρίσκεις πουθενά εκτός αν κάνεις max κάποιο που ήδη έχεις.

Το 90% από αυτά θέλει Perovskite για να γίνει η άλλη μορφή του, τα Perovskites νομίζω πως τα παίρνεις μόνο με αγορά οπότε θέλεις μπόλικα λεφτά κι εκεί!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ok thanks!
    Petrovskite σίγουρα βρίσκεις κ αλλού btw γιατί νομίζω έχω μερικά αλλά δεν έχω αγωρασει τίποτα εκτός από sturdy bones μέχρι στιγμής

Cool Member fistikis's Avatar
    PSN ID
    John_Fistikis2

Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να φαρμαρετε την χελωνα στην eden, μπορειτε και χωρις το death spell νομιζω, θα σας δωσει και trapezohedron και ενα αλλο item το οποιο το πουλατε για τρελα φραγκα + οτι αν την φατε χωρις death spell εχουν μεγαλυτερο droprate τα παραπανω items.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Μολις το τερματισα. Παιχνιδαρα. Δεν βγηκε απο τη στιγμη που μπηκε. 80 ωρες παιχνιδι για 20 ευρω νομιζω ειναι καλο deal. Περιμενα να δω καμια αποτυχια γιατι διαβαζα κριτικες που το κραζανε. Μαλλον το κακο το εκαναν οι οπαδοι της σειρας που περιμενουν καθε φορα το Final Fantasy VII να παιξουν. Η ιστορια ηταν επισης πολυ καλη. Ακομα και το σημειο που το παιχνιδι κανει κοιλια (grinding section) δεν ηταν οσο βαρετο περιμενα γιατι ακολουθουσα τις αποστολες με τη σειρα και υπηρχε παντα ενας σκοπος. Οι χαρακτηρες πετυχαν πολυ και ταιριαξαν πολυ με το concept. H Light μου αρεσε πιο πολυ απ'ολους. Αντε να δουμε και τη συνεχεια τωρα..

Quote Originally Posted by fistikis View Post
    Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να φαρμαρετε την χελωνα στην eden, μπορειτε και χωρις το death spell νομιζω, θα σας δωσει και trapezohedron και ενα αλλο item το οποιο το πουλατε για τρελα φραγκα + οτι αν την φατε χωρις death spell εχουν μεγαλυτερο droprate τα παραπανω items.
    Ετσι πηρα το Trapezohedron αλλα χρειαστηκε να την σκοτωσω καμια 30ρια φορες απο τις οποιες μονο 2 μου εδωσε το Platinum Ignot (150.000gil το ενα) και με τα χιλια ζορια το Trapezohedron. Με Death spell ολα αυτα. Μπηκα στη διαδικασια να μαζεψω πολλα gil για να κανω το κολπο που σου δινει τρια Trapezohedron ωστε να παρω τα τελικα οπλα αλλα βαρεθηκα πολυ το grinding και αποφασισα να το τερματισω. Ασε που ηδη απο το Chapter 11 ειχα μαξαρει ολο το Crystalium και ηταν ολοι οι χαρακτηρες πολυ δυνατοι.

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    John_Fistikis2

^^
    Οταν την σκοτωστεις χωρις death σχεδον καθε 2 φορες εχει drop και εγω σαν εσενα την ειχα πατησει, μολις το ανακαλυψα ηταν ηδη αργα για τα ingots αλλα μαζεψα 4 trapezohedrons μπαμ μπαμ.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by fistikis View Post
    ^^
    Οταν την σκοτωστεις χωρις death σχεδον καθε 2 φορες εχει drop και εγω σαν εσενα την ειχα πατησει, μολις το ανακαλυψα ηταν ηδη αργα για τα ingots αλλα μαζεψα 4 trapezohedrons μπαμ μπαμ.
    Δεν εισαι πολυ αδυναμος για την φας σε εκεινο το σημειο? Σταγκαρισμα με το ζορι την εκανα οταν ηταν πεσμενη και μετα σηκωνοταν. Μιλαμε για πριν τον τερματισμο έτσι?

Spoiler!

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

fistikis, είσαι σίγουρος γι αυτό? Δεν το έχω διαβάσει/δει πουθενά για αύξηση drop rate.

Προσωπικά κίολας δεν είδα καμμιά διαφορά, απλά το Death το χρησιμοποιούσα μέχρι να γίνω αρκετά δυνατός για κανονικά Kills.

PSN ID
    John_Fistikis2

Αυτο με το drop rate δεν το διαβασα καπου απλα ετσι εγινε σε εμενα, αυτο που εκανα ηταν: summon για να πεσει, το διωχνεις αμεσως, με sab syn syn καπακια αφου κανεις ολα τα buffs rav rav rav σε εναμισι με δυο turns stagger και com com com για το τελος. Εννοειται οτι κρατας το skill της fang gia grand finale.

Edit: dinitrisasp λεω για μετα τον τερματισμο με ολοκληρομενο crystarium.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

ρε παιδια εχω ξεκλειδωσει το death αλλα δεν πιανει ποτε! any tips?

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Κάνε πρώτα όλα τα Debuff που μπορούν να γίνουν στην χελώνα μόλις την γονατήσεις, το κάθε ένα από αυτά σου δίνει περίπου 1% παραπάνω chance. Κατά τ'άλλα απλά συνέχισε να spammαρεις, δεν υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    ρε παιδια εχω ξεκλειδωσει το death αλλα δεν πιανει ποτε! any tips?
    Θελει υπομονη φιλε. Για να αυξησεις τις πιθανοτητες χρησιμοποιησε το Belladona Wand της Vanille και βαλε κι αλλους saboteur στο party σου.. Ποιον προσπαθεις να νικησεις?

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Το παιχνιδι παντως δεν θαφτηκε, ισα ισα να διαβαζες τα reviews χρηστων, οπως του muku και το δικο μου θα εβλεπες οτι ειμασταν δικαιοι και το παινεψαμε το παιχνιδακι! Επισης και οι κριτικες που πηρε δεν ηταν κακες γενικοτερα.

Το παιχνιδι εχει πολλα πολλα καλα, αλλα καποια αρηντικα του βγαζουν ματι και δεν υπηρχε λογος να τα ενσωματωσει η Squarenix.

Lightning? Ελεος.... πιο generic χαρακτηρας απο το καστ του FFXIII δεν υπηρχε! Ενας θυληκος wannabe Cloud! Fang all the way ρε!

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Κι εγώ Lightning προτιμώ και με τεράστια διαφορά. Η Fang γενικά δεν μου άρεσε τόσο, πολύ Macho για το τίποτα. Vanille, κινούμενος οργασμός ρε!

Οπότε boooo στον Valkyre!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εχτές το βράδυ τελείωσα με όλες τις αποστολές εκτός απο την τελευταία (64). Είχα αφήσει για το τέλος την 51 (την τελευταία των titan's trials) γιατί μετά απο αυτήν πάπαλα οι χελωνίτσες. Έχω πάρει 5 αστέρια σε όλες.
    Αυτή τη στιγμή το πάρτυ μου είναι καμια 200σάρα χιλιάδες xp μακρυά απο το να κάνει max out 4o ρόλο ενώ απο weapon upgrades δεν έχω κάνει τίποτα (δεν χρειάστηκε για τα missions) εκτός απο το 3o tier της Fang που και αυτό το χρησιμοποίησα στην 62 και μόνο.
    Γενικά θέλω να ξεμπερδέψω με όλα τα missions πριν ασχοληθώ και άλλο με το grinding οπότε η ερώτησή μου είναι η εξής: Έχω ακούσει/διαβάσει ότι η τελευταία αποστολή είναι η πιο δύσκολη και οτι πολύς κόσμος συνιστά να έχεις fully develop characters όταν την παίξεις. Εγώ με τα παραπάνω στοιχεία την παλεύω να τη βγάλω; και κυριως την παλεύω να τη βγάλω με 5 αστέρια; Equipment suggestions?
    Thanks in advance!

Αναλυτικά οι ρόλοι που έχω:
    Spoiler!

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Η τελευταία αποστολή δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη αν την ετοιμάσεις σωστά.

Βασικά χρησιμοποιείς τον Snow σαν σάκο ενώ κάνεις poison, αυτή είναι η βασική ιδέα.

Ο ευκολότερος τρόπος να το κάνεις είναι αυτός που σου βάζω στο spoiler, το έκανα περίπου σε 10-12 λεπτά με την πρώτη προσπάθεια και χωρίς να χρησιμοποιήσω το gear που λέει μιας και δεν είχα ανεβάσει κανένα accessory.
    Μπορείς γενικά να πειραματιστείς, αν και νομίζω δεν έχει νόημα!

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Thanks ρε συ αλλά ο παραπάνω τρόπος απαιτεί χαλακτήρες με όλους τους ρόλους full! Snow Medic? WTF?
    Για το SEN, SEN, SEN πάντος διάβασα ότι θα χρειστεί ούτως ή άλλος απλά σκέφτομαι μήπως δεν χρειάζετε να είναι full...