Page 106 of 109 FirstFirst ... 65696102103104105106107108109 LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Πω ρε Μητσο χαρα στο κουραγιο σου! Εννοειται Βοο στον Val που γουσταρει τη λεσβια παιδεραστρια (βλεπε Fang). Η Vanille καθε φορα που ελεγε λεξη που τελειωνε σε "re" οπως here, are κλπ με την ηλιθια προφορα της ηθελα να το κλεισω.. Αει για ρε αγγλικο dub.. Δωστε μας και μας τα ιαπωνεζικα ρε..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ναι ενω η Lightnig δεν ειναι καθολου macho... lol...ναι ειναι ενα φοβερο θηλυκο 100%...χαχα!

Εγω booo ή εσεις ρε?? Εχετε και το θρασος να κατηγορειτε την Fang για macho lesbo, ενω η Lighting με το στυλακι, "μη μου μιλατε..." ή " ειμαι 21 χρονων σουπερ ντουπερ ουαο στρατιωτινα, με πετσινη φουστιτσα" ειναι τιγκα στη θηλυκοτητα!

Τουλαχιστον Fang και Vanille ειναι σε ηλικια πανω απο 1000 χρονων! Επισης η Fang δεν εχει αθλια Voice Actor.

ΥΓ: Εκανα edit γιατι δεν αντεχα να βλεπω τα ορθογραφικα μου... λολ
    Last edited by Valkyre; 14-03-2011 at 12:56.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι ενω η Lightnig δεν ειναι καθολου macho... lol...ναι ειναι ενα φοβερο θυληκο 100%...χαχα!

Εγω booo ή εσεις ρε?? Εχετε και το θρασος να κατηγορειται την Fang για macho lesbo, ενω η Lighting με το στυλακι, "μη μου μιλατε..." ή " ειμαι 21 χρονων σουπερ ντουπερ ουαο στρατιωτινα, με πετσινη φουστιτσα" ειναι τιγκα στη θυληκοτητα!

Τουλαχιστον Fang και Vanille ειναι σε ηλικια πανω απο 1000 χρονων! Επισης η Fang δεν εχει αθλια Voice Actor.
    Η Light εχει ροζ μαλλια αρα ειναι πιο θηλυκια οπως και να το κανουμε (επιχειρημα εεε ) Η Fang επισης εχει ψυχολογικα σιγουρα (βλεπε κοντα στο τελος) Η Vanille πρεπει να εχει χτυπησει το κεφαλι της μεσα στα 1000 χρονια ζωης πολυ δυνατα ομως.. Η τυπισσα κανει προσευχη με τα χερια της σταυρωμενα σε ροκ συναλιο.. Mε την ευκαιρια αφου θαβουμε, που πας με το μπουμερανγκ ρε Hope!!!!??? Σοβαρα το παιχνιδι μου αρεσε παρα πολυ! Χωρις πλακα!

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Το επιχειρημα σου με αποστομωσε κυριολεκτικα. Τωρα βλεπω την αληθεια! Ροζ μαλλι και τι στον κοσμο!

Καλα ναι το οπλο επιλογης του Hope ειναι fail εντελως... Οταν η Lightning του εδωσε το dagger ειπα απο μεσα μου "επιτελους λιγη αξιοπρεπεια"... αλλα τελικα... epic fail...

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το επιχειρημα σου με αποστομωσε κυριολεκτικα. Τωρα βλεπω την αληθεια! Ροζ μαλλι και τι στον κοσμο!

Καλα ναι το οπλο επιλογης του Hope ειναι fail εντελως... Οταν η Lightning του εδωσε το dagger ειπα απο μεσα μου "επιτελους λιγη αξιοπρεπεια"... αλλα τελικα... epic fail...
    Ασε ρε συ, στη τελευταια μαχη που ολοι στηνονται για να επιτεθουν, τον βλεπω να βγαζει το μπουμερανγκ απο την κωλοτσεπη και λεω αμαν ρε japanese people.. Αμαν... Το συγκεκριομενο οπλο πλησιαζει σε γελοιοτητα την μπαλα του Waka στο Final Fantasy X..

Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Μόλις έβγαλα και το τελευταίο mission!
    Δεν μου βγαίναν οι συνδιασμοί με τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και έφτιαξα αναγκαστηκά πάρτυ με Vanille, Sazh, Hope.
    Και με αυτούς και πάλι είμουν σε πολύ χαμηλά level σε συγκεκριμένους ρόλους.
    Συγκεκριμένα:
    Vanille: Sab 5, Sen 1, Medic 5, Syn 5
    Sazh: Sab 1, Med 1, Sen 5, Syn 5, Com 5
    Hope: Sab 5, Med 5, Sen 1
    Και όμως βγήκε με 5 αστέρια σε 11:48!!!!

Τώρα δυστηχώς μπαίνω στο βαρετό κομμάτι του παιχνιδιού.... Grinding και farming

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Μόλις έβγαλα και το τελευταίο mission!
    Δεν μου βγαίναν οι συνδιασμοί με τους αγαπημένους μου χαρακτήρες και έφτιαξα αναγκαστηκά πάρτυ με Vanille, Sazh, Hope.
    Και με αυτούς και πάλι είμουν σε πολύ χαμηλά level σε συγκεκριμένους ρόλους.
    Συγκεκριμένα:
    Vanille: Sab 5, Sen 1, Medic 5, Syn 5
    Sazh: Sab 1, Med 1, Sen 5, Syn 5, Com 5
    Hope: Sab 5, Med 5, Sen 1
    Και όμως βγήκε με 5 αστέρια σε 11:48!!!!
    Ο Attacus ηταν? H πιο ευκολη μαχη του παιχνιδιου.. Ειχα Snow Sentinel σε ολα τα paradigms και Light/Fang SYN/SAB/MED/RAV. Πατας μονο το Χ και κατα διαστηματα αλλαζεις paradigms και μετα απο 15-20 λεπτα καπουτ..

Kαλη υπομονη με το farming..

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Οχι ο Attacus. Αυτός είναι ο 51. Ο Vercingetorix (Mission 64). Απλά οι περισσότεροι λένε να πας με full party κτλ κτλ για αυτό μου έκανε εντύπωση!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

επιτελους εφτασα στο 13ο chapter... αντε γιατι μπουχτισα και θελω να ξεκινησω και το castlevania!

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Παιδιά βοήθεια..τι ειδικότητα προτίνετε να ανεβάσω κάθε χαρακτήρα?
    Πχ. εγώ έχω Lightning Com/Rav ενώ το Medic καθόλου, τον Hope Syn/Rav, την Vanille Med/Rav κοκ..
    Κανένα tip? Είμαι Chapter 3 ακόμη..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Παιδιά βοήθεια..τι ειδικότητα προτίνετε να ανεβάσω κάθε χαρακτήρα?
    Πχ. εγώ έχω Lightning Com/Rav ενώ το Medic καθόλου, τον Hope Syn/Rav, την Vanille Med/Rav κοκ..
    Κανένα tip? Είμαι Chapter 3 ακόμη..
    Eιναι πολυ νωρις ακομα. Προς το παρον να τα κανεις οπως στα εδωσε το παιχνιδι, δηλαδη Light Commander κλπ.. Γενικα παντως δεν ειναι στανταρ οι ρολοι που θα κρατησεις μεχρι το τελος. Αναλογα με τις μαχες θα αναγκαζεσαι να αλλαζεις διαρκως το party σου και τους ρολους. Θα ξεκαθαρισει αργοτερα το σκηνικο.

Spoiler!

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Eιναι πολυ νωρις ακομα. Προς το παρον να τα κανεις οπως στα εδωσε το παιχνιδι, δηλαδη Light Commander κλπ.. Γενικα παντως δεν ειναι στανταρ οι ρολοι που θα κρατησεις μεχρι το τελος. Αναλογα με τις μαχες θα αναγκαζεσαι να αλλαζεις διαρκως το party σου και τους ρολους. Θα ξεκαθαρισει αργοτερα το σκηνικο.
    Chapter 4 προς το τέλος είμαι τελικά μόλις το είδα..
    Οκ αυτό θα κάνω..
    Και από Upgrades κλπ? Τι πρέπει να κάνω Upgrade? Να αρχίσω από τώρα ή να κρατήσω τα Components?

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Καλυτερα μην κανεις. Κανε μονο το Gladius της Light αν θελεις για να κανεις μεγαλυτερο damage. Κρατα τα components και ασχολησου με upgrades απο το chapter 11 και μετα. Επισης να πουλας τα components που στην περιγραφη τους λενε οτι μπορεις να τα πουλησεις για premium ωστε να βγαλεις μπολικα λεφτα για μετα..

Spoiler!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Δυσκολο...μαγευτικο...αριστουργημα... αυτο ειναι το final fantasy xiii και μολις το τερματισα!!! Ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει
    -Γιωργος

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Καλυτερα μην κανεις. Κανε μονο το Gladius της Light αν θελεις για να κανεις μεγαλυτερο damage. Κρατα τα components και ασχολησου με upgrades απο το chapter 11 και μετα. Επισης να πουλας τα components που στην περιγραφη τους λενε οτι μπορεις να τα πουλησεις για premium ωστε να βγαλεις μπολικα λεφτα για μετα..

Βρήκα ένα όπλο που έχει μια ονομασία σαν Carabine κάτι..φαίνεται ανώτερο από το Gladius (το οποίο το έχω LVL 3),..να το κάνω Upgrade ή να κρατήσω το Gladius της Light για πάντα?

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Βρήκα ένα όπλο που έχει μια ονομασία σαν Carabine κάτι..φαίνεται ανώτερο από το Gladius (το οποίο το έχω LVL 3),..να το κάνω Upgrade ή να κρατήσω το Gladius της Light για πάντα?
    To Carabine που λες φτανει μεχρι 85 strength στην πρωτη του μορφη ενω το Gladius φτανει μεχρι 175. Δες αυτο το site για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με τα οπλα της Light http://ff-13.info/lightning-sword/ Aν δεις αριστερα εχει links και για τα οπλα των αλλων και για τα accesories. Εγω απο δω τα εφτιαξα ολα στο chapter 11 και δεν ειχα κανενα προβλημα. Παντως το Gladius ειναι αξιοπρεπεστατο πρωτο οπλο για την Light!

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Μόλις πήρα την πλατίνα! Φρόντισα να έχει και ξεχωριστή θέση στην πλατινοθήκη μου καθώς είναι η 100η!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Νατος! Χαρα στο κουραγιο σου φιλε! Δεν μ αφηνει να σου δωσω και rep!

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Ποση ωρα σου πηρε Δημητρη? Εννοω το save σου ποσες ωρες γραφει? Απο περιεργεια δηλαδη

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

96 ώρες αλλά σίγουρα βγαίνει και σε λιγότερο!
    Τα Upgrades απο μόνα τους πήραν κοντά στο 8ωρο (χώρια το grinding για components κτλ). Και αυτά μπορούν να γείνουν λιγότερο αλλά εγώ για να ανεβάσω το multiplier χρησιμοποιούσα μόνο sturdy bone το οποίο σημένει οτι κάθε 3 upgrades περίπου έπρεπε να βγώ απο το upgrade και να πάω στο shop να ξαναγωράσω...
    Είχα και excelάκι και σημείωνα και το τι έφτιαχνα και τι χρειαζόμουν.
    Επίσης ουκ ολίγες φορές το είχα αφήσει ανοιχτό ο @@ και όχι σε pause οπότε πρέπει να έγραψε και εκεί λιγάκι....
    Σημείωσε οτι αν θες να κρατήσεις και ότι φτιάξεις τότε θα σου πάρει πολύ παραπάνω! Εγώ τα μισά τα πούλησα γιατί βαριόμουν το grind για γκίλια (αν και στο τέλος τα Long Gui τα ξεπέταγα σε 2 mins αλλά η πιθανότητα για plat. ingot ήταν αρκετά μικρή)...
    Φυσικά έχω κρατήσει save όπου έχω όλα τα αντικείμενα αλλά όχι σε full upgraded μορφή (κοληματάκια )

Πιάνω Mass Effect τώρα
    Last edited by enstikto; 21-03-2011 at 13:12.