Page 4 of 14 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 61 to 80 of 278

Thread: Killzone 3 Gentlemen

Senior Member ehelion's Avatar
    PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Λευτερη αν θες κανε μαυρα τα γραμματα του ποστ 2, γιατι θαμπωνει το μπλε και δεν μπορω να τα διαβασω ευκολα. Σταματης.

πολυ μλκ αυτο να μην μπορεις να παιξεις με αλλες γνωστες clan. Δηλαδη αν γινουν αλλες clan στο forum, δεν θα μπορουμε να παιξουμε μεταξυ μας, κριμα, ειχε πολυ χαβαλε..
    νομιζω πως γινεται απλα δεν θα ειναι με points

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by ehelion View Post
    δεν υπαρχει λογος να κοροιδευομαστε εφοσον ειμαστε ομαδα οταν καποιος δεν βοηθαει σε κατι και απλα υπαρχει ως διακοσμητικο στοιχειο πιστευω απλα δεν ειναι απαραιτητος εκτος αν καναμε μια ομαδα ετσι απλα για να λεμε οτι εχουμε
    Εχεις δίκιο, αλλά όταν κάποιος δεν είναι καλός, αλλά έχει διάθεση να βοηθήσει, οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι...
    Επίσης μη μπερδεύεις το k/d ratio με την απόδοση. Υπάρχουν παίχτες που πάνε για το αποτέλεσμα και δίνουν τη νίκη στην ομάδα, και ας γράφει 1-23..

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

σιγουρα αλλα ουτε περναμε wins ουτε σκοτωναν καποιοι δεν γινεται να τα δικαιολογουμε ολα πρεπει να υπαρχουν καποια αποτελεσματα, ουτος η αλλως στο κζ δεν μπορεις να κανεις spectate (κακως)

alexis1970's Avatar
    PSN ID
    scor1970
    Name
    Alexis

[quote=criter;274290]Αλεξη για να βαλεις το psn gamer tag θα πρεπει να το βαλεις σαν υπογραφη μεσα απο το πινακα ελεγχου σου, πατωντας το profile στο πανω μερος της σελιδας. Κανε επικολληση την διευθηνση εκει που λεει υπογραφη.

Thanks for the tip..
    Απλά δεν πρόσεξα ότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ΗΤΤΡ Code αλλά μόνο το ΒΒ.. Είμαι και λίγο ασχέτου.......

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    Εχεις δίκιο, αλλά όταν κάποιος δεν είναι καλός, αλλά έχει διάθεση να βοηθήσει, οφείλουμε να βοηθήσουμε όλοι...
    Επίσης μη μπερδεύεις το k/d ratio με την απόδοση. Υπάρχουν παίχτες που πάνε για το αποτέλεσμα και δίνουν τη νίκη στην ομάδα, και ας γράφει 1-23..

+1

Βέβαια το 1-23 σίγουρα δεν μπορεί να βοηθήσει μία ομάδα καθώς με τετοιες επιδόσεις η ομάδα κυρίως στο TDM κομμάτι και στο Assasination δεν έχει καμία ελπίδα. Ένα K/D όμως γύρω στο 1 και με πνεύμα ομαδικότητας μπορεί να την βοηθήσει πάρα πολύ.

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

παιδια συγνωμη που σφηνωνω ως εκτος της ομαδας σας αλλα ηθελα να ξαναποσταρω σχετικα αλλα ειπα οκ δεν με αφορα και το αφησα.
    εχει παρατηρηθει εδω και καιρο οτι ακομα πριν καν βγει το παιχνιδι βλεπω τοπικς με το η ταδε clan ψαχνει μελη η χ ψ clan ψαχνει ατομα και λεω εγω τωρα,
    ρε παιδια μαζευετε κοσμο πριν καλα καλα κυκλοφορισει το παιχνιδι και χωρις να ξερετε σε τι επιπεδο θα ειναι ο καθενας και πως θα του βγει η ολη φαση killzone 3 και μετα λετε γιατι εχουν μερικα ατομα χαμηλα σκορ
    clan = οργανομενη ομαδα ατομων με σχετικο skill σε καποιο videogame που να σκαμπαζουν απο 2-3 callouts στα maps και να εχουν την αισθηση του teamplay
    η λογικη λεει βγενει το παιχνιδι παιζουμε οσο μπορουμε βλεπουμε ποιος νιωθει και ποιος ειναι τουριστας και οταν καταληξουμε σε μερικα ατομα που εκτος του οτι παιζουν σχετικα καλα μπορουμε να λεμε και καμια λαμακια μαζι τοτε λεμε,;ξερετε;δεν κανουμε μια clan να συμετασχουμε σε καποιο Α επιπεδο;
    το να μαζευοντε 10 ατομα πριν καν βγει το παιχνιδι με ελπιδες για κανα καλο αποτελεσμα δεν ειναι clan.
    μην παρεξηγηθω τα λεω φιλικα δεν θελω να σας κανω κουμαντο και ελπιζω να μην το λαβετε αρνητικα το ποστ μου

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

σωστα τα λες αλλα καποια ατομα ηδη γνωριζομαστε απο το kz2 επισης καποια ατομα εχουν παιξει μεταξυ τους στην beta.Τελος να πω οτι εγω μπηκα στην κλαν οπως και περσυ για την φαση και για το γελιο και οχι για να στεναχωρηθω αν χασουμε κανα κλαν ματς αυτο πιστευω οτι σκεφτονται και οι περισσοτεροι

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

ε ,ρε φίλε η ομάδα λιώνει και εγώ μόλις γύρισα σπίτι και δεν έχω κουράγιο ούτε την κονσόλα να ανοίξω....Τους βλέπω από το Raptr στο iPhone και ζηλεύω. Τέλος πάντων θα αναπληρώσω αύριο. Αν δε βαριέται κάποιος ας γράψει πως ήταν οι servers, αν ήταν καλύτερα δηλαδή από την Κυριακή το βράδυ

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εγώ για τον χαβαλέ και την παρέα μπήκα, να μιλάω με κάποιον όταν παίζω και επειδή είμαι team player να έχω και μία τακτική, αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει και πολύ το κοντέρ τί θα γράψει. Όταν οι άλλοι στήνονται στα 5 χιλιόμετρα και βαράνε με την ασφάλεια του αόρατου με το snipper εγώ παλεύω να βάλω τα εκρηκτικά που θέλει το παιχνίδι στην αποστολή ή κυνηγάω να κάνω το assassination, μην πω για το πως προστατεύω με νύχια και δόντια τον δικό μας στόχο είτε είναι εκρηκτικά είτε συμπαίκτης. Παιχνίδι είναι αν σκοτωθώ 20 φορές παραπάνω αλλά η ομάδα τσιμπήσει την νίκη μου είναι αδιάφορο. Τέλος πάντων... όταν μαζευτούμε παίζουμε τα βλέπουμε και αν σας κάνω καλώς αλλιώς δεν θα χαλάσει ο κόσμος. Μην νομίζετε ότι θα καίγομαι νυχθημερόν στο Killzone, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι όλη μου η ζωή το gaming, οπότε ανάλογα τις υποχρεώσεις, τον χρόνο, την κούραση, την διάθεση, χώρια που έχω και ένα σωρό άλλα παιχνίδια που θέλω να παίξω ή πράγματα που θέλω να κάνω.

Ξέχασα... ο garrett έχει απόλυτο δίκιο στα περί ομάδας και απαιτήσεων. Εάν ψάχνει και ομάδα, γιατί να μην μπει στους gentlemen, ένας πάνω, ένας κάτω δεν έχει σημασία νομίζω.
    Last edited by Nek_Food; 01-03-2011 at 09:41.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ελα αγαπητέ Νεκ είσαι γνωστό καμπερι
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    Nek_Food

τρελοκαμπέρι (παράτολμος) που λένε ναι, καμπέρι σκέτο όχι. Τώρα στο KZ3 είπα μπας και το "γυρίσω" αλλά δεν μου κάθεται. Βέβαια τώρα που λέω μπας και "επενδύσω" όλα τα unlock points στον marksman ίσως να καταφέρω κάτι, αλλά μάλλον είναι έμφυτο και εγώ δεν έχω και υπομονή να είμαι στο ίδιο σημείο πακτωμένος κλπ αλλά να τρέχω για τις όποιες αποστολές (μέχρι να με τσουβαλιάσουν).

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by le_71 View Post
    ε ,ρε φίλε η ομάδα λιώνει και εγώ μόλις γύρισα σπίτι και δεν έχω κουράγιο ούτε την κονσόλα να ανοίξω....Τους βλέπω από το Raptr στο iPhone και ζηλεύω. Τέλος πάντων θα αναπληρώσω αύριο. Αν δε βαριέται κάποιος ας γράψει πως ήταν οι servers, αν ήταν καλύτερα δηλαδή από την Κυριακή το βράδυ

Γενικώς οι server δεν ήταν και στα καλύτερα τους χτες αλλά όχι κάτι τραγικό

Συμφωνώ με τον Nek σχετικά με τους snipers. Όντως δεν υπάρχει τίποτε πιο σπαστικό από το να βλέπει κανείς μέλη μίας ομάδας σε objective να ασχολούνται με το K/D αντί να βάζουν προτεραιότητα την ομάδα. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί οι sniper (που είναι η αγαπημένη μου ειδικότητα από το ΚZ2) ειδικά με το συνδιασμό όπλων που έχουν στο KZ3 είναι πολύ δυνατοί ακόμη και στην πρώτη γραμμή και μπορούν να βοηθήσουν παντού. Από το να προστατεύουν την βάση μέχρι να βγούν μπροστά και να ταράξουν την αντίπαλη ομάδα εκμεταλευόμενοι και το ότι είναι αόρατοι και μπλοκάρουν τα αντίπαλα radar. Με το να μένει κανείς συνέχεια πίσω περιμένοντας να κάνει ένα kill χάνονται πάρα πολλές από τις δυνατότητές του δυστυχώς.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    τρελοκαμπέρι (παράτολμος) που λένε ναι, καμπέρι σκέτο όχι. Τώρα στο KZ3 είπα μπας και το "γυρίσω" αλλά δεν μου κάθεται. Βέβαια τώρα που λέω μπας και "επενδύσω" όλα τα unlock points στον marksman ίσως να καταφέρω κάτι, αλλά μάλλον είναι έμφυτο και εγώ δεν έχω και υπομονή να είμαι στο ίδιο σημείο πακτωμένος κλπ αλλά να τρέχω για τις όποιες αποστολές (μέχρι να με τσουβαλιάσουν).
    Ωραία παράθεση για να ξέρουμε και 2-3 πράματα παραπάνω βρε αδερφέ! +ρεπ ασφαλως
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Παιδιά καλησπέρα ,

Είδα ότι έχετε μαζευτεί αρκετοί εδώ στην Clan σας και θα ήθελα να ρωτήσω αν θέλετε να κάνουμε κανένα τελείως φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σ/Κ με την δική μου CLAN έτσι για να μαζευτούμε έλληνες να διασκεδάσουμε. Αν συμφωνείτε πείτε μου να βρούμε κάποια ώρα. Εμείς προς το παρών είμαστε 5 ενεργοί

Elite Eddy_Gordo's Avatar
    PSN ID
    KALLIANI
    Name
    Παναγιωτης

γιατι δεν εχουμε κανει ενα θεμα με τα ονλαιν ID μας στο συγκεκριμενο παιχνιδι ωστε να λιωνουμε χαλαρα και υπευθηνα ;

PSN ID
    Nek_Food

Πως στο καλό μπαίνεις σε κάποιο squad; Κάθε φορά που παίζω μου φτιάχνει ένα δικό μου που είμαι μόνος μου και δεν έχω βγάλει άκρη να δω πως μπαίνω σε άλλων squads. Στο δύο αν θυμάμαι καλά ήταν πάρα πολύ απλό, σε ρωτούσε μόνο του. Επίσης, όποτε βλέπω κάποιον γνωστό ή φίλο πάω να κάνω join στο παιχνίδι του και όλο είναι κατειλημμένο, δεν θα παίξω ποτέ με παρέα εγώ. Μόνο μία φορά με έβγαλε στο ίδιο παιχνίδι με τον klepida παραπάνω, αλλά ήταν αντίπαλος και με κέρασε πικρό ποτήριον όταν πήγα να τον χαιρετίσω, μετά μάλλον βαρέθηκε και την κοπάνησε όπου στο καπάκι μας κόλλησε όλους τους υπόλοιπους με το γνωστό μήνυμα session leader.

Τέλος πάντων... εγώ για αυτό το ΣΚ δύσκολα το βλέπω λυπάμαι.

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Παιδια εγω μεχρι την παρασκευη θα εχω τελειωσει το campaign και το ΣΚ θα ειμαι λογικα διαθεσιμος για καμια προπονηση online με την clan.

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Μόνο μία φορά με έβγαλε στο ίδιο παιχνίδι με τον klepida παραπάνω, αλλά ήταν αντίπαλος και με κέρασε πικρό ποτήριον όταν πήγα να τον χαιρετίσω, μετά μάλλον βαρέθηκε και την κοπάνησε όπου στο καπάκι μας κόλλησε όλους τους υπόλοιπους με το γνωστό μήνυμα session leader.

Τέλος πάντων... εγώ για αυτό το ΣΚ δύσκολα το βλέπω λυπάμαι.

Δεν κατάλαβα ότι ήσουν μέσα Sorry

Τελικά παιδιά μπορείτε για Σ/Κ ή όχι ?

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

εγω σιγουρα δεν θα μπορω το σ/κ παντως.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

...Εφτασα και εγω με το ISA Cruiser μου...ετοιμαστειται για μαχη εγω και το turretακι μου θα τους φαμε ολους!!!

Page 4 of 14 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks