Page 7 of 14 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 121 to 140 of 278

Thread: Killzone 3 Gentlemen

Senior Member ehelion's Avatar
    PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Ωραια λοιπον 10 με 11 ειναι κομπλε ωρα.Ενταξει οσο αφορα το clanmatch σιγουρα 2 ατομα κανουν τεραστια διαφορα και αυτο αλλα και επισης η snowdrift ειναι περιεργο map ή θα παρεις τα spawn και θα νικησεις ή θα στα παρουν και θα χασεις και γενικα σαν ISA εχουμε λιγο στριμογμενο spawn και μας χονοντε απο παντου.Με τα ατομα ναι ας βαλουμε και λιγα παραπανω και βλεπουμε γιατι 8αδα δυσκολα να κανουμε.

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

^^^ΣΥΜΦΩΝΩ 10-11

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

OK. Ποστάρετε εδώ όσοι μπορείτε σίγουρα σήμερα, και για την τελική λίστα θα ενημερώνεστε από το post #3
    Να γίνουμε 8 άτομα τουλάχιστον. Ας είμαστε και παραπάνω. Αν χρειαστεί, οι επιπλέον, θα μένουμε εκτός match με την σειρά, για να παίζουν όλοι..

PS....χμμμμμ το μπανεράκι μου ενημερώθηκε. Κάτι μου λέει οτι τα stats στο killzone.com δουλεύουν ρολόι πλέον
    Last edited by le_71; 17-03-2011 at 10:53.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε παιδια εγω σημερα θελω να παιξω αλλα δεν ξερω απο τωρα αν μπορω...τπ εχει να δουμε το παιχνιδι αν δεν ειμαστε μεσα ή οχι?

alexis1970's Avatar
    PSN ID
    scor1970
    Name
    Alexis

Από το πρωί προσπαθώ να μπω στο killzone.com αλλά λέει ότι τα stats είναι unavailable. Τα έχει παίξει το site. Και εχθές που μπήκα να δω τα στατιστικά της clan μετά το παιχνίδι, έδειχνε μόνο του πρώτου match τα στοιχεία. Δε βλέπω φως από τη Guerilla!!!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Επιτελους καναμε την πρωτη μας νικη! Αντε να παιρνουμε τα πανω μας. Εγω μεσα ειμαι για 10-11. Να παιζουμε clan matches καθε μερα αν γινεται, οσοι μπορουμε, καλυτερα 8 ατομα. Leader στειλε invite και σε αλλα παιδια που εχουν δηλωσει ενδιαφερον, eternity, georgios, και αν ξερουμε ολοι οτι καθημερινα θα γινονται matches απο 10-11, οσοι μπορουν να μπαινουν. Παρη χθες οταν μπηκες παιζαμε και θα μπορουσες αν ηθελες να συμμετεχεις στο match εστω και καθυστερημενα. Βεβαια καλυτερα να ειναι κανονισμενο και να ξερουμε ποιοι θα ειμαστε.

Nα παιξουμε και με αλλες Ελληνικες clan, φιλικα custom matcthes.

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Μεσα και εγω για το βραδυ και για καθε βραδυ εκτος απροοπτου στο οποιο θα ενημερωνω καποιον με message στο ps ή εδω μεσα.Ενας activmember μου ζητουσε χθες να τον βαλω στην clan, ελληνας ειναι δεν ξερω αν τον γνωριζετε.

Senior Member xforis78's Avatar
    PSN ID
    FORIS-GR

μέσα και εγώ,
    ας τον βάλουμε τον activemember
    τον έχω στην λίστα φίλων

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Ωραία.... όποιος είναι psn ας ενημερώσει τον leader για τα invites: Et3rn1tyGR, georgios78, activmember

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...

Spoiler!
    Last edited by le_71; 18-03-2011 at 09:35.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

den ksero gia tus ipolipus ala ego ime poli freskos. den ksero tis pistes ke den ksero to sharpshooter akoma kala. den boresa na voithiso poli. opote apo to diko mu komati iparxun terastia perithoria veltiosis

pantos pedia prepi na ftiaksete ton ixo sas merikoi. profanos kapioi vgazun tis sinomilies apo ixia ke oxi headset. ginete xaos etsi
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Θελουμε πολυ δουλειά όλοι Γιώργο.....Προσωπικά εχθές αντιμετώπισα την καλύτερη clan από τότε που ασχολούμαι με το ΚΖ.
    (οι πρώτοι που παίξαμε) Ηταν παντού και μας έπνιξαν (και με παίχτη λιγότερο)....Δεν εκνευρίζομαι όμως ποτέ. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε και εμείς σ' αυτά τα επίπεδε (λέμε τώρα...)

alexis1970's Avatar
    PSN ID
    scor1970
    Name
    Alexis

Default Ήχος

Quote Originally Posted by georgios View Post
    pantos pedia prepi na ftiaksete ton ixo sas merikoi. profanos kapioi vgazun tis sinomilies apo ixia ke oxi headset. ginete xaos etsi
    Έχει δίκιο ο Γιώργος... Έχει επιστροφή ο ήχος με αποτέλεσμα να μην ακουγόμαστε καθαρά ή να ακούμε δύο φορές αυτά που λέμε. Όσο είναι δυνατό χρησιμοποιήστε bt έστω και των κινητών σας... Μια χαρά δουλειά κάνουν.
    Όσο για εχθές......

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

ke ta bluetooth ine provlima nomizo an ine dinata. an exete bluetooth xamiloste to akustuko sas oso ginete

edit:
    episis xamiloste ke to mikrofono ke ta ixia sas oste na min erxete o ixos apo to pexnidi mesa apo to mikrofono

telos thelo na elpizo oti den exi vali kanis mikrofono pu den ine headset!!! (opos tis ps3 kameras, diladi)

ego pros to paron den exo mikrofono. mia dulevi mia oxi. tha paro alo headset sintonama. tulaxiston akuo
    Last edited by georgios; 18-03-2011 at 11:26.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Λοιπόν είχα αποχή από το PS3 (ελέω Brotherhood στο 360 - μέγα κόλλημα) αλλά χθες το τελείωσα, έκανα και το Update στην κονσόλα, μου λείπει αυτό του KZ3 και λογικά θα μπορώ να κάνω λίγη προπόνηση μόνος μου και μετά να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ. Έχω BT και με το KZ2 δεν είχα πρόβλημα, στο ΚΖ3 δεν το έχω δοκιμάσει. Έχετε κανονίσει οι μόνιμοι-καλοί παίκτες τις ειδικότητες σας και τί ανάγκες έχει η clan να δω που να αυξήσω με unlock points; Υπόψη δεν έχω παίξει καθόλου με tactician, οπότε δεν θα αποδώσω εκεί, συνήθως έπαιζα με engineer άντε και με medic αρκετά (κυρίως όταν έχουμε assassination target από την ομάδα μας, πάντα πεθαίνω και αλλάζω σε medic για να είμαι δίπλα του). Με infiltrator & marksman έχω λιγότερες ώρες (στο ΚΖ3 beta κυρίως).

PSN ID
    Ehelion
    Name
    Παναγιωτης

Λοιπον επειδη το αναφερατε για τα χθεσινα match να πω και εγω λιγα λογια.Ισως να γινομαι κακος αλλα καποιος πρεπει να ειναι ο κακος της ομαδας ωστε να μην παραχαιδευομαστε.Λοιπον οπως ειδατε δεν ειναι μονο συνομιλια ή να βρισκουμε καλες θεσεις/class αλλα και το skill οπως φανηκε και στο 1ο ματς με τους iQ αλλα και στο 2ο με τους GR στο οποιο φαγαμε οχι απλα ξυλο αλλα στην ουσια καταντησαν να καθοντε εξω απο την βαση μας και να κυνηγανε kills.Τι θελω να πω οτι αν δεν σκοτωνεις οσο εξυπνος και να εισαι οτι συννενοηση και να εχεις απλα πανε χαμενα γιατι αν δεν μπορεις να σκοτωσεις (που ουτος η αλλος αυτος ειναι και ο σκοπος του παιχνιδιου) δεν νικας.Ειδατε οτι και οι πρωτοι αλλα και οι δευτερη ομαδα δεν ειχαν καποια τακτικη απλα παμε να σκοτωσουμε και να παρουμε το match και τους βγηκε ετσι που αυτο φανηκε κιολας γιατι ακομα και οταν βαλαμε c4 στο πρωτο match οι περισσοτεροι ουτε καν μπηκαν στον κοπο να πανε να το βγαλουν.Οποτε επειδη ακουσα καποιον να λεει θα γινουμε και εμεις ετσι θα βελτιωθουμε οσοι βελτιωσει και να εχουμε σαν ομαδα αν δεν σκοτωνει προσωπικα ο καθενας οτι και να κανουμε θα πηγαινει τσαμπα γιατι δεν γινεται να μπαινει ενας και να τρωει 3ις και να φευγει σαν κυριος.Τεσπα αυτα ειχα να πω πειτε μου οτι θελετε απλα επειδη ολοι μου την ζωη επαιζα clan match με την ομαδα μου στο cs ξερω οτι ετσι ειναι τα πραγματα γιαυτο τα λεω και εξω απο τα δοντια αντι να πω "εε ειναι αρχη ακομα".

alexis1970's Avatar
    PSN ID
    scor1970
    Name
    Alexis

Αφού λοιπόν λέμε τη γνώμη μας, ας γράψω και εγώ τη δική μου.
    Καταρχήν εμένα προσωπικά δε με καίει ούτε το να βρίσκομαι σε κάποια clan και πολύ περισσότερο δε με ενδιαφέρει το αν θα κερδίζουμε ή όχι. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια (αφού δεν πληρώνω και δεν κερδίζω κάτι από αυτά) είναι καθαρά διασκέδαση και έτσι το βλέπω. Παίζω με κάποιους που με ευχαριστεί να συνομιλώ μαζί τους, ρίχνουμε και κανένα γέλιο και αν τύχει κερδίζουμε και κανένα παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι από τη φύση μας θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση και μιλάω πάντα για μένα, δεν είναι αυτό το ζητούμενο.
    Και σαφώς δεν μπορούν όλοι να έχουν τα skills είτε του Παναγιώτη, είτε του Χριστόφορου, απλά προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν..
    Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Υ.Γ Πάντα θα πρέπει να έχουμε κατά νου και τη σύνδεση του καθενός. Δυστυχώς παίζει μεγάλο ρόλο στο online.

Senior Member xforis78's Avatar
    PSN ID
    FORIS-GR

ρε παιδιά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..
    είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε εμενα δεν με απασχολεί, παίζω μονο για την παρέα και τον χαβαλέ που κάνουμε μεταξύ μας
    και ούτε είχα ποτε απαίτηση από κανέναν να παίξει όπως θα του υποδείξω
    ξέρω ότι όλα τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και αυτό μου φτάνει.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Και οι δύο έχετε το δίκιο σας, αλλά όσο και εάν εγώ είμαι της άποψης του Alexis για το gaming εν γένει, αναγνωρίζω ότι άλλο ο χαβαλές στην παρέα και άλλο οι clans. Λογικά όταν ανήκεις σε μία clan δεν παίζεις 100% για τον χαβαλέ, ακόμα και εάν μέχρι ένα βαθμό αυτή έχει ένα πιο χαλαρό ύφος από τις υπόλοιπες, κυνηγάς την νίκη και παλεύεις για αυτήν με όποιον καλύτερο τρόπο μπορείς. Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι η ομάδα, τα μέλη που την απαρτίζουν και οι δυνατότητες τους.

Σίγουρα μπορούμε να συνυπάρξουμε σε μία clan οι μέτριοι παίκτες με τους κορυφαίους, για χαβαλέ και προπόνηση ίσως και για να μην παίζουμε συνέχεια με άσχετο κόσμο (άσχετο δεν εννοώ από δυνατότητες αλλά από γνωριμίες), έτσι ενδεχομένως κερδισμένοι είναι και αυτοί που απλά παίζουν για την απόλαυση και τον χαβαλέ. Όμως είναι προφανές ότι ο ehelion έχει δίκιο και ότι σε "αγώνες" με άλλες clans θα πρέπει να υπάρχει μία καλή "ομάδα" για να διεκδικεί με αξιώσεις την νίκη και για να γίνει αυτό χρειάζεται δέσιμο, οργάνωση, καλή γνώση των χαρτών και φυσικά επιδόσεις σε όλα τα πεδία.

Προσωπικά όσες ώρες και να γράψω στο KZ3 δεν νομίζω ότι θα γίνω ποτέ φονική μηχανή γιατί ειλικρινά δεν είναι αυτό που με απασχολεί. Χώρια που δεν θα έχω ποτέ την απαιτούμενη αφοσίωση, δεν μπορώ να δεσμευτώ ότι την τάδε ώρα θα είμαι παρών για αγώνα, αυτό ίσως περισσότερο γιατί το πότε και πόσο θα παίξω είναι απόρροια του πως θα κινηθεί η καθημερινότητα μου. Επίσης, το κερασάκι στην τούρτα μου είναι ότι δεν είμαι και καθαρόαιμος λάτρης του mp να πω την αλήθεια, περισσότερο single campaign player είμαι αφού έχω λίγες ώρες για να απολαύσω gaming και όσο και να μου αρέσει το KZ3 δεν πρόκειται να τις αφιερώσω ούτε όλες σε αυτό, ούτε φυσικά να ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό μέχρι να βγει το ΚΖ4.

Αυτά, όσο δεν έχει πρόβλημα η clan από αριθμούς, δύναμαι να αποτελώ μέρος/μέλος της, ενώ φυσικά αν και όποτε κριθεί απαραίτητο "χώρου" δεν παρεξηγούμαστε, καλά να περνάμε.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω θα μιλησω γενικα. επαιξα εχτες ενα ματσακι φιλικο με foris-gr και activemember και scor αν θυμαμαι καλα,τπ το θεμα ειναι οτι παω να βαλω τις βομβες και δεν εβλεπα υποστηριξη καθοντουσαν ολοι για τα kills εν τελη ετρεχα απο εδω απο εκει αλλαξα και class εγινα medic για να την παλευω και να παω να βαλω της βομβες.το θεμα ειναι να εχουμε συνεννοηση.clan match δεν εχω παιξει συντομα πηγαινω για ακουστικα γιατι δεν παει αλλο πριν μαζευτουμε για κλαν να μιλαμε να δουμε τι θα κανει ο καθενας πχ εγω ειμαι φιλος του engineer αλλα μπορω να γινω και οτι αλλο θελετε αρκει να εχω αναπτυξει τα skills που θελω για την class.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Παρολο που χασαμε παλι, δε παιραζει, μου αρεσε που παιξαμε match με κανονικα 8 παιχτες, καλη φαση που μας βρηκε και Ελληνικη clan για αντιπαλους και νομιζω πως αν κανονισουμε να παιξουμε ταυτοχρονα καπως, με καποια αλλη Ελληνικη clan μπορει να τυχει να μας βγαλει να παιξουμε μαζι, ας μην γινεται κανονικα.

To επιπεδο στα clan matches ειναι αρκετα υψηλο. Ακομα δεν εχουμε κανει παιχνιδια προπονησης σαν ομαδα και παμε κατευθειαν για clan match, γι αυτο χανουμε. Εχουν και καλυτερα οπλα, βαζουν παντου ναρκες και ριχνουν ρουκετες και με shotgun απο κοντα και sniper απο μακρυα, ετσι δεν αφηνουν πολλα περιθωρια. Δεν πρεπει να βγαινουμε χυμα στο κυμα. Θα πρεπει να μαθουμε πως παιζει ο καθενας στην ομαδα μας, να μην πηγαινει ο καθενας μονος του και να πρεπει οι υπολοιποι να τον καλυπτουν. Πχ. οταν βαζει καποιος την βομβα να το λεει, ωστε να ξερουν οι υπολοιποι τι γινεται ή αν παρουν το spawn να μην παμε ολη η ομαδα να το ξαναπαρουμε, δυο-τρεις νομιζω αρκουν. Το Assassination θελει καλυψη. Οχι ολοι κοντα σε αυτον που προστατευει η ομαδα αλλα να τους κραταμε οσο μακρυα γινεται. Οταν εχουμε assasination target δεν πρεπει να σκοτωνομαστε, γιατι δεν προλαβαινουμε σχεδον, να ξαναφτασουμε εκει που ειναι ο στοχος. Καλυτερα να βαζουμε τις βομβες οσο γρηγορα γινεται στο s&d. Τα speaker να μην τα παιρνει μονο ενας και οταν τα παιρνουν οι αλλοι να τους κυνηγαμε ολοι. Μην καθομαστε καμπερωμενοι. Στα defend, καλη αμυνα, βγαλτε οσα πιο πολλα turret και sentry guns γινεται, οσοι μπορειτε. Στο bodycount ορματε για οσα πιο πολλα kills αλλα κοντα στην ομαδα Τυπικα θα πρεπει να υπαρχει και καποιος αρχηγος που να δινει εντολες στο τι θα πρεπει να κανει η υπολοιπη ομαδα. Ελπιζω να μην ξενερωσαν καποιοι απο τις ηττες και να συνεχισουμε να παιζουμε και να ειμαστε καλυτεροι στα επομενα παιχνιδια.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks