Page 23 of 51 FirstFirst ... 1319202122232425262733 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1012

Thread: Mass Effect 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά τώρα που το θυμήθηκα?Τα γραφικά στα dlc ήταν και σε άλλους άθλια ή μόνο σε μένα έτυχε?
    Eιναι γνωστο το θεμα το εχει παραδεχθει η Bioware οτι προκειται για glitch το οποιο θα διορθωθει με νεο patch. Οπως και το NG+ bug που υπαρχει. Μιλαμε παντα για το εδαφος οταν βρισκεσαι με το hammerhead και ταξιδευεις απο την μια περιοχη στην αλλη του overlord. Αυτο ηταν το ουσιαστικο προβλημα.

Quote Originally Posted by isildur83 View Post
    Εχει γινει χαμος στα φορουμ της Bioware με το συγκεκριμενο θεμα. Ευτυχως απεφυγα να δω περι τινος προκειται το νεο DLC διοτι πολυ απλα θα συνδεει ΜΕ2 με ΜΕ3 και θελω οσο λιγοτερα να ξερω τοσο το καλυτερο.

Γουσταρω ομως γιατι ειναι απιστευτη η υποστηριξη που εχει δεχθει το παιχνιδι και αν το DLC ειναι τυπου Lair of the Shadow Broker ή Overlord μιλαμε για καταπληκτικη δουλεια με νοημα και οχι αρπαχτες.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Καλα κανεις και δεν το βλεπεις γιατι σε κανει να υποψιαζεσαι πολλα.. Πρεπει να ειναι το καλυτερο DLC μεχρι τωρα παντως. Τελικα το πατς που βγηκε χθες διορθωσε τιποτα ή μονο τα trophiies του DLC προσθεσε?

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Name
    Δημήτρης

Διορθωσε το θεμα με τα corrupt saves, βελτιωσε λιγο το streaming των πιστων και το loading στο Normandy, εφτιαξε την εικονα στην καμπινα του Shepard που παντα εδειχνε τον Kaidan ανεξαρτητως επιλογης και καποια crashes που συνεβαιναν.

Ανυπομονω παντως για το DLC...ελπιζω να μην αργησει πολυ!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

υπαρχει τροπος να περασω το update μονος μου? να το παρω απο καποιο σαιτ δηλαδη και να το βαλω στο ps3 με usb stick?

Spoiler!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Οχι δυστυχως. Πρεπει να εισαι online και να ξεκινησεις το παιχνιδι. Τοτε θα σου βγαλει μια ειδοποιηση κλπ..

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Δεν ειναι μεγαλο παντως, 20 ΜΒ ειναι οποτε και με απλη γραμμη ιντερνετ στην χειροτερη μπορεις να το κανεις εστω και αν περιμενεις καποια ωρα.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

ναι μπορω οντως αλλα αν μπω ονλαιν θα παω για μπανιο .χαχαχα!

Spoiler!

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eξαρταται πως το εννοεις. Σαν συστημα μαχης οχι, σαν διαλογους? Εκει μοιαζει. Σαν ομως συμπαν κλπ καμμια σχεση. Προσωπικα βρισκω το συμπαν του ΜΕ πολυ μα πολυ πιο original απο του Knights of the old Republic, το οποιο δεν ειναι δημιουργημα της Bioware αλλα του Λουκας και εχει φαει τοσο αρμεγμα που πραγματικα εχει κουρασει (προσωπικα εμενα παντα) και εχει παψει να ειναι τοσο ελκυστικο οσο παλια!
    Σαν σύμπαν εννοούσα..δηλαδή μεγάλες περιοχές, πολλά άτομα για να μιλήσεις, ψάξιμο, δευτερεύουσες αποστολές κλπ..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Σαν σύμπαν εννοούσα..δηλαδή μεγάλες περιοχές, πολλά άτομα για να μιλήσεις, ψάξιμο, δευτερεύουσες αποστολές κλπ..
    Ω καλα εισαι! Απειρα τετοια.. Θυμιζει πολυ τα ΚΟΤΟΡ αλλα ειναι πολυ ανωτερο και δεν γινεται να κανεις αμεση συγκριση!

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Δεν υφισταται συγκριση με το KOTOR. Βασικα το ΜΕ2 ειδικα εχει τοσα πολλα και διαφορετικα περιβαλλοντα, μια απιστευτη ποικιλια που ελαχιστα παιχνιδια διαθετουν.

Ειπαμε η ατμοσφαιρα του ΜΕ στο συγκεκριμενο αυτο ειδος ειναι, κατα τη γνωμη μου, ανυπερβλητη.

Name
    Δημήτρης

haha awesome easter egg το βαζω σε σποιλερ, για οσους δεν εχουν παιξει ακομα το παιχνιδι αν και δεν ειναι κατι σημαντικο, αλλα εχει πολυ γελιο! Αποδειξη του οτι ο Legion ειναι απλα θειικος χαρακτηρας!

Spoiler!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

χτες το βραδυ επαθα το γνωστο προβλημα με το corrupted save. ναι επαιζα 12ωρα σερι , ναι δεν ειχα κανει το update αλλα και παλι δεν μπορω να το χωνεψω. το ειχα τελειωσει 3 φορες στο 360 αλλα τωρα στο Ps3 επαιζα πιο ψαγμενα και ειχα ηδη 40 ωρες παιχνιδιου μιας και εκανα τα παντα οπως επρεπε,αναβαθμισεις , side quests, loyalty quests κλπ. φυσικα περιπτωση να το ξαναρχισω δεν παιζει , η απογοητευση ειναι μεγαλη,τοση που ξεκινησα καπακι το KZ3 που περιμενα πως κ πως και το εκλεισα στο 10λεπτο μιας και μου ελειπαν οι διαλογοι , το sci fi περιβαλλον , η Tali , o Jacob , η Miranda...περιττο να πω οτι το 3 θα το παρω στο 360 μιας και δεν θα εχω παλιο save στο ps3.

και κατι ακομα...Bioware @#@$
    Last edited by enstikto; 25-02-2011 at 15:45.

Spoiler!

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=mzhpGtwCaow&feature=fvsr"]YouTube - IGN Originals - Mass Effect 2: Paragons and Renegades[/ame]

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Παει και το 3ο playthrough! Τωρα ξεκιναω femshep adept για το 4ο!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παει και το 3ο playthrough! Τωρα ξεκιναω femshep adept για το 4ο!
    Ξέρω οτι δεν ασχολείσαι με τρόπαια αλλα ρε συ με 3 playthroughs τελειωμένα και ένα 4ο στα σκαριά είναι κρίμα απο το θεό να μην πάρεις πλατίνα!
    Μήπως να το προσπαθήσεις μία;

Name
    Δημήτρης

βασικα δεν εχω καν ιδεα ποσα τροπαια εχω παρει στο παιχνιδι. Σιγουρα εχω παρει πολλα, αλλα πραγματικα δεν μου λεει κατι. Κοιτα αν ερθει μονη της η πλατινα εχει καλως, θα τσεκαρω ομως απο περιεργεια τι μου λειπει. Αν αυτο που μου λειπει ειναι ενδιαφερον θα το κανω ετσι για το χαβαλε της υποθεσης

Αλλωστε σκοπευω να κανω και αλλο ενα playthrough μετα απο αυτο με female shepard Vanguard (θελω να εχω και male και female vanguard) και αυτο στο insanity.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το Insanity είναι χρυσό απ' ότι έχω δει οπότε σίγουρα σου λείπει αλλά όπως λες θα το πάρεις στο επόμενο πλέϊ!
    Ε αν σου λείπει και καμμιά @@ μπρουτζινάκι βάλτο ρε στο πρόγραμμα να το πάρεις!
    Άλλωστε και τα uncharted τα έχεις πλατινάρει και αυτό απ΄ότι θυμάμαι γιατί γούσταρες πολύ τα παιχνίδια. Ε αν δεν γουστάρεις αυτό που το έχεις παίξει τόσες φορές ποιό γουστάρεις;

ΥΓ. Sorry που επιμένω έτσι αλλά η trophy-whore μέσα μου δεν μπορεί να το διανοηθεί να μην πάρεις ΕΣΥ πλατίνα σε αυτό το παιχνίδι!

Name
    Δημήτρης

^^ Ρε συ το εχω ολοκληρωσει στο insanity... πρεπει να το εχω παρει το τροπαιο αυτο

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

E τότε καμμιά βλακειούλα θα σου λείπει! Έλα ψάξτο λιγάκι!
    Ορίστε στα κάνω και πιο έυκολα. Link με όλα τα τρόπαια του παιχνιδιού εδώ.

Edit: Τώρα που το θυμήθηκα. Σε περίπτωση που το έχεις τερματίσει στο Insanity και δεν έχεις το τρόπαιο είναι γιατί κάναν @@ στη bioware και κρατάνε το difficulty setting στο profile σου. Το οποίο σημένει ότι αν έκανες load κάποιο save απο προηγούμενο playhtough το παιχνίδι θεωρεί οτι άλλαξες τη δυσκολία και δεν στο δωσε.... Το λέω ενημερωτικά και για όλους αυτό να το ξέρουν....
    Last edited by enstikto; 28-02-2011 at 14:37.

Name
    Δημήτρης

Θα το τσεκαρω σπιτι, γιατι τωρα και που τα βλεπω δεν εχω ιδεα τι μου λειπει και τι οχι, αληθεια πλακα πλακα μπορω να δω το PSN Μου και τα τροπαια μου απο τον υπολογιστη εδω? καπως γινοταν θυμαμαι...αλλα επειδη ειμαι ασχετος με αυτα δεν ξερω τιποτα...

Bookmarks

Bookmarks