Page 9 of 90 FirstFirst ... 56789101112131959 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ριξε μια ματια.
    http://www.videogameszone.de/screens...rgleich_92.jpg

http://translate.google.bs/translate...e%2F1447825%2F

Η 360 εκδοση ειχε 4xAA και η ps3 καθολου αν δεν κανω λαθος.
    Επισης μου φαινεται πιο καθαρη ps3 εκδοση.Για frame rate δεν ξερω.
    Το πρωτο λινκ δεν δουλευει ρε συ!

Στο δευτερο δε λινκ δεν βλεπω κατι καλυτερο στην εκδοση PS3 απο αυτην του 360. Ασε που μου βγαινουν τα ματια απο το αθλιο ΑΑ!
    Last edited by Valkyre; 25-02-2011 at 13:28.

Παντως από τη στιγμή που τα περισσότερα παιχνίδια είναι port από το χβοχ και το συγκεκριμένο είναι κατώτερο ,δεν θα το πάρω για το πσ3 αλλά για το pc.Δεν μπορεί η κάθε εταιρία να κάνει τα παιχνίδια της port στο πσ3 και να τα πληρώνουμε το ίδιο με τη lead κονσόλα(χβοχ) από τη στιγμή που είναι κατώτερα.
    Last edited by konpat; 25-02-2011 at 15:42.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ρε Val χαλαρωσε με το ποιος θα κανει quote ποιον τον Νοεμβριο
    Εχεις απολυτο δικιο οτι ειναι απλα Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο να λεει ο "top man" μιας εταιριας οτι "το προιον μου θα ειναι εξαιρετικο γι'αυτη τη συσκευη, α ναι καλα που μου το θυμησατε, και για την αλλη καλο θα ειναι don't worry".
    Απο οποια πλευρα κι αν το πιασεις (marketing, επαγγελματισμος) ειναι απλα μια τραγικη δηλωση. Στο επικοινωνιακο κομματι δεν σωζεται με τιποτα δηλαδη Todd, λυπαμαι.
    Απο κει και περα εχω πει κι αλλες φορες στο παρελθον οτι το Fallout δεν ειναι αμεσα συγκρισιμο μεγεθος με το TES, κι εχω εκθεσει την αποψη για το μεγεθος των projects και ο,τι συνεπαγεται αυτο. Θεωρω οτι με τα δειγματα γραφης που εχουν δωσει πρεπει να ειμαστε neutral αυτη τη στιγμη. Ουτε να εχουμε τιποτα τρελες προσδοκιες, ουτε τελειως απογοητευμενοι κι ετσι.
    ΠΑΝΤΑ υπαρχει lead platform, ειτε το παραδεχονται οι devs ειτε οχι. Μπορουμε να βρουμε αρκετα παραδειγματα οπου η lead πηρε και το καλυτερο αποτελεσμα και αντιστοιχα αλλα τοσα οπου η lead δουλεψε σαν μπουσουλας και οι 2 εκδοσεις βγηκαν ολοιδιες.Να θυμισω απλα οτι και το Oblivion αναπτυχθηκε για 360 πρωτα, αλλα η εκδοση του ps3 ηταν καλυτερη (βεβαια ειχαν και περισσοτερο χρονο τεσπα).
    Μενει να δουμε λοιπον σε ποια κατηγορια θα βαλει η Bethesda το προιον της, και απο κει και περα ο καθενας να κανει αυτο που θεωρει σωστο ως καταναλωτης. Που σημαινει δλδ οτι αν εχει τη δυνατοτητα να το παιξει καπου αλλου να αγνοησει την ps3 εκδοση αν δεν ειναι στα ιδια standards με τις αλλες. Θα τους τσουξει λιγο η εκδοση του 360 να εχει καποια εκ. πωλησεις παραπανω, δεν νομιζετε? Αs simple as that.

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Για οποιον ενδιαφερεται μεσα στο link υπαρχει το theme του Skyrim σε mp3.

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

^ Ποο, απλά awesome Thanks! Χρωστάω και άλλο rep....

Btw, είμαι ο μόνος που ανατρίχιασε από το σημείο που λέει dragonborn και μετα??
    Spoiler!

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by geodlord7 View Post
    Btw, είμαι ο μόνος που ανατρίχιασε από το σημείο που λέει dragonborn και μετα??
    Οχι, δεν εισαι ο μονος!!!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το πρωτο λινκ δεν δουλευει ρε συ!
    Eιμαστε offtopic αλλα δες και το παρακατω βιντεο(αν και στις εικονες που σου εδωσα φαινοταν η διαφορα).
    Δωσε προσοχη στο 0.50,στο 2.00,3.00 που φαινεται πιο καθαρα.
    http://www.eurogamer.net/videos/fall...0-ps3-face-off
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Βαγγελη εχω την εντυπωση οτι ο Δημητρης μιλαει για το Fallout 3 ενω εσυ για το New Vegas. Η κι εγω καταλαβα λαθος?
    Αν θυμαμαι καλα το Fallout 3 ηταν κατα κοινη ομολογια καλυτερο στο 360 ενω το New Vegas δεν ειναι καν της Bethesda (Obsidian) οποτε δεν ξερω αν μπορει να αποτελει μετρο συγκρισης.
    Last edited by hakoo; 26-02-2011 at 00:50.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by hakoo
    Αν θυμαμαι καλα το Fallout 3 ηταν κατα κοινη ομολογια καλυτερο στο 360 ενω το New Vegas δεν ειναι καν της Bethesda (Obsidian) οποτε δεν ξερω αν μπορει να αποτελει μετρο συγκρισης.
    Οχι η κουβεντα δεν εχει να κανει με το ποια εκδοση ειναι η καλυτερη.Απλα ειπα οτι σε καποια θεματα ειναι καλυτερη η ps3 εκδοση οπως πχ στα textures.

Το ιδιο ισχυει και για το fallout 3.Αν και και ειχα διαβασει οτι βλετιωθηκε η 360 εκδοση μετα απο ενα patch.
    .

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Το trailer μου φάνηκε πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς κάνεις στο παιχνίδι. Δεν έχω παίξει ποτέ κάποιο elder scrolls. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;

Name
    Δημήτρης

Φιλε Hakoo, αν η Bethesda εβγαινε και μιλαγε ξεκαθαρα δεν θα ειχα προβλημα. Τουλαχιστον να μας εδειχνε ενα στοιχειο οτι η εκδοση PS3 αναπτυσσεται παραλληλα και με την αντιστοιχη προσοχη με αυτη του 360, παρολο που ειναι το lead platform. Ας μας εδειχνε κατι που να επειθε οτι η εκδοση PS3 βρισκεται στο ιδιο επιπεδο (απο πλευρας αναπτυξης) με το 360 και οχι μηνες πισω.

Δεν ειμαι neutral στις προσδοκιες μου απεναντι στην Bethesda. Το Oblivion δεν το θεωρω σωστο παραδειγμα προς αναφορα. Και αυτο γιατι το Oblivion στο PS3 δεν βγηκε λιγο καιρο μετα, βγηκε εναν ολοκληρο χρονο μετα! Και εδω που τα λεμε οι οποιες βελτιωσεις ειχε ηταν μικρες, μην πω οτι το framerate Παρεμενε χειροτερο απο το 360. Τεσπα.

Η Bethesda αν εμενα μου εχει δειξει κατι ειναι οτι λατρευει το 360. Και μεχρι στιγμης αυτο που νιωθω ειναι οτι το PS3 το αντιμετωπιζει περισσοτερο σαν extra cash με λιγο κοπο, παρα στα σοβαρα.

ΥΓ: Βαγγελη μιλαω οντως για το fallout 3. Το Vegas δεν το εχω παιξει δεν εχω ασχοληθει οποτε δεν ξερω. Επισης οντως στο βιντεο που εβαλες στα συγκεκριμενα σημεια που αναφερεις υπερεχει ξεκαθαρα το PS3. Αλλα ειναι τα μοναδικα σημεια που υπερεχει. Σε ολο το υπολοιπο βιντεο τα jaggies του PS3 bγαζουν ματι. Τα δε textures που φαινονται (και ειναι ) χειροτερα στο 360, ειναι επιλεκτικα και μονο τα συγκεκριμενα. Δηλαδη δεν ειναι ολα τα textures του 360 χειροτερα. Μονο αυτα που ειναι προφανως πολυ λιγα και για ποιο ακριβως λογο δεν ξερω. Θα προτιμουσα παντως χιλιες φορες την εκδοση του 360. Το draw Distance του PS3 φαινεται αθλιο μονο και μονο λογο των jaggies. Δηλαδη οι στυλοι της ΔΕΗ απλα δεν βλεπονται με τα συρματα που η ελειψη ΑΑ φαινεται απο χιλιομετρα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Oντως θα μπορουσαν να εχουν εστω 2xAA.Να πειραματιστουν με MLAA δεν υπηρχε περιπτωση ετσι και αλλιως...

Τα δε textures που φαινονται (και ειναι ) χειροτερα στο 360, ειναι επιλεκτικα και μονο τα συγκεκριμενα. Δηλαδη δεν ειναι ολα τα textures του 360 χειροτερα. Μονο αυτα που ειναι προφανως πολυ λιγα και για ποιο ακριβως λογο δεν ξερω.
    Aν προσεξεις καλα το βιντεο,σχεδον παντα υπαρχει διαφορα στα textures,το θεμα ειναι αλλες φορες ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα και αλλες φορες μικροτερη(δεν κανει μπαμ δλδ).
    Σε γενικες γραμμες λογο ΑΑ ειναι χειροτερη η εκδοση του ps3,αλλα επειδη εχουμε δει πολυ χειροτερα ports ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα και στα 2 fallout.
    Επισης για καποιο λογο η ελειψη ΑΑ στο f3 κατ'εμε δεν φαινοταν τοσο εντονα οσο σε αλλα παιχνιδια.Υπηρχαν παιχνιδια με 2xAA που εδειχναν χειροτερα.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Φιλε Hakoo, αν η Bethesda εβγαινε και μιλαγε ξεκαθαρα δεν θα ειχα προβλημα. Τουλαχιστον να μας εδειχνε ενα στοιχειο οτι η εκδοση PS3 αναπτυσσεται παραλληλα και με την αντιστοιχη προσοχη με αυτη του 360, παρολο που ειναι το lead platform. Ας μας εδειχνε κατι που να επειθε οτι η εκδοση PS3 βρισκεται στο ιδιο επιπεδο (απο πλευρας αναπτυξης) με το 360 και οχι μηνες πισω.

Δεν ειμαι neutral στις προσδοκιες μου απεναντι στην Bethesda. Το Oblivion δεν το θεωρω σωστο παραδειγμα προς αναφορα. Και αυτο γιατι το Oblivion στο PS3 δεν βγηκε λιγο καιρο μετα, βγηκε εναν ολοκληρο χρονο μετα! Και εδω που τα λεμε οι οποιες βελτιωσεις ειχε ηταν μικρες, μην πω οτι το framerate Παρεμενε χειροτερο απο το 360. Τεσπα.

Η Bethesda αν εμενα μου εχει δειξει κατι ειναι οτι λατρευει το 360. Και μεχρι στιγμης αυτο που νιωθω ειναι οτι το PS3 το αντιμετωπιζει περισσοτερο σαν extra cash με λιγο κοπο, παρα στα σοβαρα.
    Δεν διαφωνω ιδιαιτερα σε κατι. Μια παρατηρηση μονο, το Oblivion στο ps3 δεν ηταν απλα καλυτερο, ηταν πολυ καλυτερο. Επειδη εχω δει αρκετα συγκριτικα ειμαι ψιλοαπολυτος, στο 360 το free roaming ειχε "loading area" καθε λιγο και λιγακι, ειδικα με το αλογο ηταν ανυποφορο.
    Θα μπορουσαν απλα να βγαλουν ενα οπως να 'ναι port για το ps3 και να ξεμπερδευαν αλλα το δουλεψαν αρκετα και σε εποχες που η βιομηχανια εκραζε για το "δυσκολο" ps3. Οπως ειπαμε μπραβο στην Bioware που ενα χρονο μετα κυκλοφορησε το ME2 με καποιες βελτιωσεις, ετσι οφειλουμε και στην Bethesda αλλιως ειναι 2 μετρα 2 σταθμα.
    Δεν διαφωνω σε κατι ιδιαιτερα μαζι σου, κουβεντα να γινεται.
    Θα φανει σε λιγο καιρο ελπιζω τι μπορουμε να περιμενουμε απο την εκδοση του ps3.
    Επισης για να τελειωσω με τα offtopic, το New Vegas ειναι της Obsidian ρε παιδες, τι νοημα εχουν οι αναλυσεις?
    Nα πω την αληθεια οταν διαβασα οτι αυτο που ειδαμε ηταν στο 360 δεν απογοητευθηκα τοσο. Περιμενα οτι ο,τι δειχνουν ειναι PC και γενικα το καλυτερο τους, απο μια μερια ειναι ελπιδοφορο να βλεπεις το παιχνιδι να τρεχει ετσι σε μια κονσολα, κι ας ειναι το 360. Σημαινει οτι αν δουλεψουν σοβαρα μπορουν να δωσουν και την ps3 εκδοση στα ιδια standards.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν διαφωνω ιδιαιτερα σε κατι. Μια παρατηρηση μονο, το Oblivion στο ps3 δεν ηταν απλα καλυτερο, ηταν πολυ καλυτερο. Επειδη εχω δει αρκετα συγκριτικα ειμαι ψιλοαπολυτος, στο 360 το free roaming ειχε "loading area" καθε λιγο και λιγακι, ειδικα με το αλογο ηταν ανυποφορο.
    Θα μπορουσαν απλα να βγαλουν ενα οπως να 'ναι port για το ps3 και να ξεμπερδευαν αλλα το δουλεψαν αρκετα και σε εποχες που η βιομηχανια εκραζε για το "δυσκολο" ps3.
    Οπως και να 'χει, αυτο δεν αλλαζει το γεγονος πως το παιχνιδι κυκλοφορησε ενα χρονο αργοτερα και ειναι φυσιολογικο να ειναι καλυτερο απο το 360. Ναι, θα μπορουσαν να το κανουν ενα απλο port, αλλα υπηρχε μια διαφορα με το τωρα. Πως τοτε δεν τους πιεζε ο χρονος. Το ειδαν και το ειδαμε σαν "εξτραδακι" για το PS3, αφου η κυκλοφορια του ηταν ετεροχρονισμενη, ε, και πηραν το χρονο τους. Οποτε, οποιαδηποτε συγκριση αναμεσα στα δυο παιχνιδια ειναι, κατ' εμε, ανουσια.
    Τωρα δεν ειναι το ιδιο. Πρεπει να προλαβουν μια ταυτοχρονη κυκλοφορια και αναγκαστικα δουλευουν πανω σε καποια lead console που, τι να κανουμε, ειναι το 360.
    Εγω αυτο που εχω να πω ειναι να μην αγχωνεστε. Βλεπω μια "βοη" απο τωρα γι' αυτο το θεμα. Περιμενετε και ισως τα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται. Θα βγουνε και συγκριτικα αλλωστε, οποτε ο καθενας θα παρει τις αποφασεις του.
    Και μια γενικοτερη offtopic συμβουλη. Μην αναλωνεστε στο αν τα multiplatform παιχνιδια ειναι καλυτερα ή οχι στο 360. Το 360 δε μπορει να ονειρευτει, καν, τα exclusives που εχει το PS3. Και, πραγματικα, θα ηθελα να δω αν, πχ, θα μπορουσε να αποδωσει με το ιδιο αποτελεσμα ενα U2.

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Παιδιά για το θέμα της παρουσίασης σε 360 η Microsoft έχει ρίξει χοντρό χρήμα..με συμβόλαιο απαγορεύεται να δειχθούν PS3 εικόνες.
    Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι άσχημη η έκδοση PS3 θα υστερεί στον οπτικό τομέα σε σχέση με το 360..λογικό είναι βέβαια..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Παιδιά για το θέμα της παρουσίασης σε 360 η Microsoft έχει ρίξει χοντρό χρήμα..με συμβόλαιο απαγορεύεται να δειχθούν PS3 εικόνες.
    Οχι ρε συ δεν υπαρχει περιπτωση να συμβαινει κατι τετοιο.Απλα θελουν να δειχνουν την καλυτερη εκδοση.Γι αυτο και οταν δειχνουν Ps3 εκδοση,παντα ξερουμε οτι θα ειναι καλυτερη η τελευταια.
    .

Name
    Δημήτρης

^^ Αυτο που λεει ο Βαγγελης ειναι. Δειχνουν απλα την εκδοση εκεινη που ειναι η καλυτερη και η πιο ανεπτυγμενη.

Hakoo δεν θα διαφωνησω σε αυτα που λες γιατι λες οτι το εχεις ψαξει πολυ το συγκριτικο και δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω. (θυμαμαι οτι εκανε load το 360 παντως). Στο PS3 ειχα παιξει κοντα στις 140 ωρες.

Παντως ηταν ενα χρονο μετα και δεν ξερω τωρα τι μας περιμενει...μακαρι να ειναι απλα μικροδιαφορες.

PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

η προ-τελευταια εικονα με ψηνει να το αγορασω...

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Πολυ όμορφο φαίνεται......... στο pc

Page 9 of 90 FirstFirst ... 56789101112131959 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks