Λοιπόν, χθες το ξεκίνησα και αφού έχασα καμιά 15αριά φορές

άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Εκτός από το Tutorial δοκίμασα 5-6 φορές να παίξω και το Boletarian Castle αλλά επειδή ήταν αργά δεν έδινα την απαραίτητη προσοχή και μάσαγα χώμα.
Έχω τις εξής ερωτήσεις:
1) το Parry (με το Postige?) ρε παιδιά πως λειτουργεί, γιατί όσο κι αν προσπάθησα να το πετύχω όταν μου επιτίθονται οι εχθροί δεν κατάφερα να το κάνω
2) όταν έχεις μαζέψει x souls και χάσεις, οκ σου αφήνει το bloodstain και πρέπει μετά να πας να το πατήσεις για να τα μαζέψεις ξανα. Ωστόσο αν χάσεις ξανά προτού προλάβεις να το πατήσεις, τα souls τα κλαις σωστά;
3)Το ότι δεν έχει save οποτε θέλεις το έχω καταλάβει. Ωστόσο αν π.χ. παίζεις κανά 2ωρο, αν γυρίσεις πίσω στο σημείο εισόδου του κόσμου χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το επίπεδο και επιστρέψεις στο Nexus, "σώνει" κατά κάποιο τρόπο την πρόοδο και τα souls που έχουν μαζευτεί έως εκείνο το σημείο ή όχι?
4) Και κάτι τελευταίο...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το World Tendency, γιατί διάβασα κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί και σε τι εξυπηρετεί;
Ευχαριστώωωωωωωωωωωω....
Bookmarks