Page 14 of 57 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1137

Thread: Demon's Souls

Cool Member Daemonos's Avatar
    PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Δέν θυμάμαι, είχα φτιάξει εναν twmple knight με halberd έπαιζα αλλα τώρα το ξεκίνησα με barbarian, μεγάλη διαφορά αν σκεφτείς οτι πρεπει να φοράω light armor, παρόλα αυτά με στεναχωρεί το γεγονός οτι δεν βρίσκω άτομα (phantoms) να καλέσω...
    Παρόλο που μπήκα ως black phantom σε ένα realm και μου την έπεσαν 4 άτομα!!!
    Παίδες αν κάποιος θέλει να παίξουμε παρέα ας το πεί!
    PSN: Kyriarxos

" What we do in life echoes in eternity... "

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Υπόψην αν βρώ κάποιον να ψήνεται να παίξουμε το παιχίδι μέχρι τέλος ξεκινάω καινούριο χαρακτίρα απο την αρχή δεν παίζει πρόβλημα!

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Daemonos View Post
    Υπόψην αν βρώ κάποιον να ψήνεται να παίξουμε το παιχίδι μέχρι τέλος ξεκινάω καινούριο χαρακτίρα απο την αρχή δεν παίζει πρόβλημα!
    Αν θέλεις κάνε με ένα add...το πήρα προχθες -στη ζελατίνα το έχω ακόμα- και σκόπευα να το ξεκινήσω άμεσα.
    Βέβαια, αν και είμαι έμπειρος gamer το συγκεκριμένο δεν το έχω ακουμπήσει και θα χρειαστώ 1-2 μέρες να εγκλιματιστώ και θα μπορώ να παίζω μόνο απογευματάκια και Σ/Κ....αλλά δε χάνεις τπτ να με κάνεις ένα add κι αν είναι τα λέμε μέσα.
    Last edited by tsakali GR; 18-01-2011 at 15:25.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Να ξέρετε παιδιά παντός ότι αν παίζετε coop οι αλλαγές που κάνετε γινοντε ΜΟΝΟ στον κόσμο του host! Επίσης lootαρει μόνο ο host!

PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Ωπ, σημαντικό αυτό! Και δηλαδή ο guest τον λουπο;

Συγνώμη, και τότε στο Coop το μόνο νόημα είναι να γίνει develop ο χαρακτήρας σου, αφού δεν μπορείς από όσο καταλαβαίνω να μαζέψεις και αντικείμενα αν είσαι guest.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ναι, μόνο τα souls (xp) και το να βοηθήσεις τον άλλο που μπορεί να χρειαζετε βοήθεια....

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Aφού παίρνει Souls καλά είναι..εγώ ψάχνω κάποιον για βοήθεια..
    Οπότε Kyriarxos θα σε κάνω Add..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

καντε κ μενα add παιδια ειμαι level 24 νομιζω γιατι εχω κανα δυο βδομαδες να παιξω,δυσκολευτηκα σε αρκετα σημεια κ ειπα να κανω λιγο off... για co op ψηνομαι παντως.

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Λοιπόν ακούστε πως έχουν τα πράγματα....

Μπορείς να ανταλάξεις αντικείμενα ως Phantom με το να τα ρίξεις κάτω και τα πάρει ο άλλος αν δεν κάνω λάθος. Αλλα γενικά να ξέρετε οτι τα souls είναι το Α και το Ω στο παιχνίδι, με αυτά ανεβάζεις στατιστικά, επισκευάζεις αγοράζει όπλα αναβαθμίζεις κτλ...
    Μπορούμε βέβαια να πάμε και το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο με το εξής κολπάκι που σκεύτικα σήμερα (ίσως το έχουν κάνει μερικοί). είναι ν άρουμε wireless Headphones και με ένα προγραμματάκι με Auto voice enable chat να μιλάμε, πράγμα που πιστευω θα χρειαστεί και για άλλα παιχνίδια του PS3 co-op μιας και βγαίνουν κάμποσα.
    Να ξέρετε οτι το DEMON'S SOULS έχει ΠΟΛΥ ψωμί...
    Πάρτε μια ιδέα: http://demonssouls.wikidot.com/
    Στείλτε μου τα PSN σε μήνυμα να σας κάνω, αν θέλετε ξεκινίστε και λίγο το game να δείτε πως πάει να περάσετε τα tutorial τουλάχιστον, Δέν έχω πάει μεγάλο lvl οπότε το πιο πιθανό είναι να μπορέσω να βοηθήσω και ως έχει σαν phantom, μια ο ένας μία ο άλλος θα περάσουμε τις πίστες και θα μαζέψουμε souls...
    Συμβουλευτείτε και το σύνδεσμο που σας έδειξα πιο πάνω και αν έχει κανείς υπ'όψην του κάποιο ικανοοιητικό και οικονομικό wireless headphone ας το πεί να το πάρουμε.

CHEERS!!!!

PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Λοιπόν, χθες το ξεκίνησα και αφού έχασα καμιά 15αριά φορές άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Εκτός από το Tutorial δοκίμασα 5-6 φορές να παίξω και το Boletarian Castle αλλά επειδή ήταν αργά δεν έδινα την απαραίτητη προσοχή και μάσαγα χώμα.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:
    1) το Parry (με το Postige?) ρε παιδιά πως λειτουργεί, γιατί όσο κι αν προσπάθησα να το πετύχω όταν μου επιτίθονται οι εχθροί δεν κατάφερα να το κάνω

2) όταν έχεις μαζέψει x souls και χάσεις, οκ σου αφήνει το bloodstain και πρέπει μετά να πας να το πατήσεις για να τα μαζέψεις ξανα. Ωστόσο αν χάσεις ξανά προτού προλάβεις να το πατήσεις, τα souls τα κλαις σωστά;

3)Το ότι δεν έχει save οποτε θέλεις το έχω καταλάβει. Ωστόσο αν π.χ. παίζεις κανά 2ωρο, αν γυρίσεις πίσω στο σημείο εισόδου του κόσμου χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το επίπεδο και επιστρέψεις στο Nexus, "σώνει" κατά κάποιο τρόπο την πρόοδο και τα souls που έχουν μαζευτεί έως εκείνο το σημείο ή όχι?

4) Και κάτι τελευταίο...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το World Tendency, γιατί διάβασα κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί και σε τι εξυπηρετεί;

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω....

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

1) Δεν θυμάμαι τι παίζει με το parry γιατί έκανα σπάνια (μαγούλης είμουνα )
    2) Με μαύρο δάκρυ!
    3) Έχεις κανονικότατα save όποτε θέλεις... Δηλαδή μπορεί να είσαι στη μέση του κόσμου και να κάνεις quit. Όταν ξαναβάλεις το παιχνίδι θα σε βγάλει στο ίδιο ακριβώς σημείο και οι εχθροί που είχες σκοτώσει θα είναι νεκροί. Αν όμως γυρίσεις στο nexus ο κόσμος ξαναγίνετε reset! Επίσης δεν υπάρχει save με την έννοια κάνω save εδώ και αν κάνω @@ ξανακάνω load.... Το παιχνίδι κάνει autosave ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
    4) ΤΟ World Tendency είναι πολύ μεγάλη ιστορία οπότε κάνε λίγο πιο συγκεκριμένη την ερώτηση

Ελπίζω να βοήθησα Γιώργο!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post
    Λοιπόν, χθες το ξεκίνησα και αφού έχασα καμιά 15αριά φορές άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Εκτός από το Tutorial δοκίμασα 5-6 φορές να παίξω και το Boletarian Castle αλλά επειδή ήταν αργά δεν έδινα την απαραίτητη προσοχή και μάσαγα χώμα.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:
    1) το Parry (με το Postige?) ρε παιδιά πως λειτουργεί, γιατί όσο κι αν προσπάθησα να το πετύχω όταν μου επιτίθονται οι εχθροί δεν κατάφερα να το κάνω

2) όταν έχεις μαζέψει x souls και χάσεις, οκ σου αφήνει το bloodstain και πρέπει μετά να πας να το πατήσεις για να τα μαζέψεις ξανα. Ωστόσο αν χάσεις ξανά προτού προλάβεις να το πατήσεις, τα souls τα κλαις σωστά;

3)Το ότι δεν έχει save οποτε θέλεις το έχω καταλάβει. Ωστόσο αν π.χ. παίζεις κανά 2ωρο, αν γυρίσεις πίσω στο σημείο εισόδου του κόσμου χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το επίπεδο και επιστρέψεις στο Nexus, "σώνει" κατά κάποιο τρόπο την πρόοδο και τα souls που έχουν μαζευτεί έως εκείνο το σημείο ή όχι?

4) Και κάτι τελευταίο...μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το World Tendency, γιατί διάβασα κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω κατανοήσει πως ακριβώς λειτουργεί και σε τι εξυπηρετεί;

Ευχαριστώωωωωωωωωωωω....
    αν και προλαβε ο enstikto

Για το 1ο που ρωτας δεν ξερω, δεν θυμαμαι.
    2) ναι σωστα. Αν δεν τα παρεις με την δευτερη ευκαιρια και ξαναχασεις τα χανεις για παντα.
    3) Οποιαδηποτε στιγμη κανεις quit game κανει save μονο του και σε αρχιζει παλι απο εκει οταν κανεις load. Τα souls τα κραταει.
    4) Το World Tendency παιζει ρολο αναλογα πως παιζεις το παιχνιδι, εαν με παιζεις foul body form ή ακομα και το ποσες φορες χανεις το επηρεαζει σε ασπρο και μαυρο. Αργοτερα υπαρχουν side quests που θα πρεπει να εισαι black ή white αναλογα, για να εχεις προσβαση.

Καλο ξεκινημα, Περασε το boletarian castle πρωτα και θα σου ανοιξει και αλλες τοποθεσιες. Θα τα μαθεις στην πορεια αλλα θα σε παιδεψει πολυ.

PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    1) Δεν θυμάμαι τι παίζει με το parry γιατί έκανα σπάνια (μαγούλης είμουνα )
    2) Με μαύρο δάκρυ!
    3) Έχεις κανονικότατα save όποτε θέλεις... Δηλαδή μπορεί να είσαι στη μέση του κόσμου και να κάνεις quit. Όταν ξαναβάλεις το παιχνίδι θα σε βγάλει στο ίδιο ακριβώς σημείο και οι εχθροί που είχες σκοτώσει θα είναι νεκροί. Αν όμως γυρίσεις στο nexus ο κόσμος ξαναγίνετε reset! Επίσης δεν υπάρχει save με την έννοια κάνω save εδώ και αν κάνω @@ ξανακάνω load.... Το παιχνίδι κάνει autosave ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
    4) ΤΟ World Tendency είναι πολύ μεγάλη ιστορία οπότε κάνε λίγο πιο συγκεκριμένη την ερώτηση

Ελπίζω να βοήθησα Γιώργο!
    Quote Originally Posted by criter View Post
    αν και προλαβε ο enstikto

Για το 1ο που ρωτας δεν ξερω, δεν θυμαμαι.
    2) ναι σωστα. Αν δεν τα παρεις με την δευτερη ευκαιρια και ξαναχασεις τα χανεις για παντα.
    3) Οποιαδηποτε στιγμη κανεις quit game κανει save μονο του και σε αρχιζει παλι απο εκει οταν κανεις load. Τα souls τα κραταει.
    4) Το World Tendency παιζει ρολο αναλογα πως παιζεις το παιχνιδι, εαν με παιζεις foul body form ή ακομα και το ποσες φορες χανεις το επηρεαζει σε ασπρο και μαυρο. Αργοτερα υπαρχουν side quests που θα πρεπει να εισαι black ή white αναλογα, για να εχεις προσβαση.

Καλο ξεκινημα, Περασε το boletarian castle πρωτα και θα σου ανοιξει και αλλες τοποθεσιες. Θα τα μαθεις στην πορεια αλλα θα σε παιδεψει πολυ.
    Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ και τους 2!

Δημήτρη, όπως πάντα παρουσιάζεσαι άψογα "διαβασμένος" σε όλα.

@Σταμάτη, σε ευχαριστώ επίσης! Ξέρεις ότι εσύ μου έβαλες φωτιές με το Demon's έτσι; όταν μου έδωσες το 3Dot και μου είπες ότι είναι σαν το DS, είπα να το βγάλω από το ράφι και να δοκιμάσω αυτό πρώτα

Φιλε δεν υπαρχει load αμα χασεις. αμα χασεις, κανεις πολυ γρηγορα quit game (αυτο ειναι cheat...). Οταν το ξαναξεκινησεις θα σε βγαλει λιγο πριν το σημειο που πεθανες. αν εισαι ατυχος μπορει να σε βγαλει ακριβως πανω στον θανατο.

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by gioba View Post
    Φιλε δεν υπαρχει load αμα χασεις. αμα χασεις, κανεις πολυ γρηγορα quit game (αυτο ειναι cheat...). Οταν το ξαναξεκινησεις θα σε βγαλει λιγο πριν το σημειο που πεθανες. αν εισαι ατυχος μπορει να σε βγαλει ακριβως πανω στον θανατο.
    Με τον κίνδυνο να γίνει corrupted το save σου και να χάσεις τα πάντα...
    Οπότε δέν το συνιστό, αυτό που συνιστώ είναι τους εχθρούς έναν έναν και κάθε ένας έχει άλλη στρατιγική! και μην χώνεσαι αν δεν σε παίρνει...

όσο αναφορά το world tendency ανοίγουν και κάποια side quest,μυστικά και κλειδωμένες τοποθεσίες σε πίστες,αναλόγος αν είναι μαυρο η ασπρο...
    Έστειλα μερικά adds στο psn ελπίζω να το είδατε.

αυτο που εγραψε το τσακαλι παντως για τα soul θελει προσοχη,εγω για να μαζεψω να παω να παρω το δαχτυλιδι του +20% που θελει 50000,εκανα τεραστια προσπαθεια να φτασω τα 26000 κ λεω δεν μπαινω στον 4ο μπας κ παρω πιο πολλους(δεν ειχα ξαναμπει)ε ρε κ πεφτω πανω σ αυτους τους νιντζα,περιττο να σας πω τι εγινε μετα,δε θυμαμαι τι λεβελ ειμουν,παντως ''φυγαν''αερα,απο soul tendency δεν το εχω καταλαβει ουτε εγω ακομα τι παιζει κανονικα,εμενα παρολο που διαβασα αναλογα με τις πραξεις σου οτι αλλαζει,ειμαι συνεχεια neutral,ουτε φωτεινος ουτε σκοτεινος δηλαδη,ενω στους κοσμους παροτι εχω σκοτωσειηδη 4 demons ο κοσμος ακομα δεν ειναι light,κ οσο κα αν διαβασα παλι δεν το χω ''πιασει''.
    υ.γ Παντως παιδια εχει κ αλλα σπαστικα το παιχνιδι,ναι μεν ατμοσφαιρα απιστευτη,gameplay τρομερο,αλλα δεν ειναι δυνατον για να παρεις souls κ να ανεβεις level πρεπει να ξαναπερασεις απο πολλα ιδια σημεια,π.χ το boletarian palace το χω κανει τουλαχιστον 20 με 30 φορες walkthrough για να παρω souls ν ανεβω,κ φανταζομαι ο enstikto που πηρε κ Platinum κιολας!ε αυτο το βρισκω πολυ κουραστικο δεν ξερω για σας .kyriarxe σε εκανα add

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Στα "σχετικά" αρχικά level (όταν λέω σχετικά εννοώ να έχετε βγάλει 2,3 κόσμους, μην πάτε 1ο λέβελ είναι σίγουρος θάνατος ) ένα καλό μέρος για grinding e;ιναι ο μπλέ ιππότης στο 1-1 που αν ανοίξεις το μυστικό πέρασμα μπορείς να τον φτάσεις σε λιγότερο απο 5'.
    Απο εκεί και πέρα σε μεγαλύτερο λέβελ καλό μέρος είναι η αρχή του 4-2!

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Δεν είναι κουραστικό Saras αν μπείς στο νόημα του παιχνιδιού, μπές και ως black phantom να ξεσκουριάσεις λιγάκι ρε!!
    Είναι όμορφο και εμένα δεν με πειράζει! τώρα δοκιμάζω dual katana να δώ πως πάει...

PSN ID
    Kyriarxos
    Name
    Γιώργος

Πρώτα πατήστε και διαβάστε εδώ: http://www.psxextreme.com/ps3-news/7138.html

και μετά...

Πατήστε και διαβάστε ΑΥΤΟ: http://kotaku.com/5641393/yup-projec...demons-souls-2

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Help.προβλημα στο online! Μου βγάζει μνμ 019 error (στο google είδα για 009 όχι για 019).Μου λέει check online server status namcobandai κλπ. αλλά στο site δεν έχει τπτ.και βασικά δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα με τον server του παιχνιδιού-λειτουργει κανονικότατα .Όποιος ξέρει ας βοηθήσει! Τωρα το αρχισα και θέλω να δω και το online...
    Υ.Γ όλα τα παιχνίδια παίζουν κανονικά στο online - έχω ΝΑΤ 2.

edit: Επίσης ρε παιδιά δεν κανει save ούτε στα boss fights?? έχασα 1 φορά από τον tower knight και μεβγαλε στην αρχή.πίστευα ότι εκεί τουλάχιστον θα εκανε save.
    Τρελό παιχνίδι αλλά σου καίει τον εγκέφαλο τρίχα τρίχα. 8 ωρες και είμαι ακόμα στο 1.2?? πόσο ξύλικι δηλαδή πρεπει να φας για να στρωσεις πια???
    Last edited by MajereMP44; 23-01-2011 at 22:33.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Bookmarks

Bookmarks