thx Νικολα για το link.
Απ οτι μπορεσα να καταλαβω το gameplay μοιαζει με τα kingdom hearts και crisis core. Λογικο θα μου πειτε![]()
thx Νικολα για το link.
Απ οτι μπορεσα να καταλαβω το gameplay μοιαζει με τα kingdom hearts και crisis core. Λογικο θα μου πειτε![]()
Leaked trailer(γρηγορα πριν το κατεβασουν XD):
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=1A0AU1eNSXk"]YouTube - PS3 ������������ �����XIII� ��PV[/ame]
Απο οτι φαινεται η Στελλα υπαεστει ενα redesign στην φατσα.Much better imo.
Before
After
![]()
Last edited by nikolaszax; 18-01-2011 at 15:14.
To κατεβασα στο κινητο γιατι ειμαι δουλεια και δεν μπορω να εχω ηχο... οποτε θα το δω μετα με την ησυχια μου με ηχο και ας το εχουν κατεβασει αυτοι!
Παντως λιγο που ειδα, οτι ειδα μου αρεσε... αντε να δουμε!
Βασικα το ειδα στο κινητο πλεον και με ηχο στη ζουλα χαχα!
Λοιπον ειμαι ευχαριστημενος και θα το πω, το παιχνιδι εχει σαφεις επιρροες απο Uncharted 2 στον τροπο που ειναι κινηματογραφικη η δραση και τα διαφορα events καταστροφης λαμβανουν μερος. Το τελευταιο σημειο του τρεηλερ ειδικα που του δειχνει να παλευουν πανω σε μια πλατφορμα/κατεστραμεννο κτιριο το οποιο ταξιδευει, θυμισε εντελως την αρχη του τελευταιου λevel του Uncharted 2.
Και οπως ειπα αυτο ειναι ΚΑΛΟ! Μου αρεσε λιγο που ειδαμε το world map, δειχνει να ειναι αρκετα πιο ανοιχτο απο το FFXIII, γενικα καλα νεα![]()
Last edited by Valkyre; 18-01-2011 at 15:50.
Pure Kingdom Hearts action κατα τη γνωμη μου πολυ πιο cinematic βεβαια, ειναι η mature εκδοση του οπως το περιμεναμε. Εξαιρετικο trailer, τα γραφικα θα τα δουμε καλυτερα οταν βγει σε HD, αλλα απο τα caps που εχει βαλει ο Νικολας πραγματικα φαινεται αντυπωσιακοτατο. Αυτο που με χαλαει ειναι λιγακι ο ρυθμος της μαχης, μου φαινεται καπως αργο δεν ξερω.
Απο κει και περα τα vehicles δεν ξερω πως θα δουλεψουν σε ενα τετοιο παιχνιδι, ειναι ομως ενδιαφερον αν μη τι αλλο. Επισης σε 2 σκηνες φαινεται να ελεγχουμε αλλο μελος του party, real-time switching στο party?
Μακαρι!
^^ Βασικα δεν ειναι ο ρυθμος, ειναι το animation, φαινεται λιγο χοντροκομμενο σε σχεση με αυτο που ειχαμε δει στα CGI αρχικα τρεηλερ. Φυσικα και ειναι νωρις ακομα, αλλα αυτο που λες το αισθανθηκα κι εγω, αλλα το χαρακτηρισα θεμα animation.
Official Logo
![]()
^^ Το εικονιζόμενο πρόσωπο σε κάθε logo κάθε final fantasy έχει κάποια σχέση με το παιχνίδι;
Μεχρι στιγμης ειναι ακομα αποκλειστικο... αν περασει και η Ε3 και δεν ανακοινωθει εκει για το 360, ισως... ΙΣΩΣ...τελικα να κρατησει αυτην την φορα την υποσχεση της η SE. Ακομα δεν δεχομαι να το πιστεψω ομως.
Οντως φαινεται πολυ πολυ καλο και το logo μου αρεσει με τα πολλα σπαθια (love swords) να περιτριγυριζουν τον χαρακτηρα οπως και στο αρχικο τρεηλερ.
Το γνωστο τρεηλερ με αγγλικους υποτιτλους
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=flmHlDsxda8"]YouTube - Final Fantasy XIII Versus 2011 ENGLISH SUBBED TRAILER [ MIRRORED][/ame]
Thanks!
Ανυπομονω για την HD version του trailer!
Εντωμεταξυ χαρας ευαγγελια για τον Avenger
Spoiler!
Μοιαζουν ΚΑΙ στις φωνες!![]()
To ψηνω πολυ να ναι αποκλειστικο γιατι για καποιο λογο τα σνομπαρω τα περισσοτερα
multiplatform (εξαιρουνται επη οπως το GTA, Read Dead και αλλα παρομοια οπως ειναι
μαλλον το Mass Effect 2)
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Spoiler!
To πηρε το ματι μου και μου φανηκε ενδιαφερον.
Kingdom hearts 1 secret ending
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=cSS6FCatEw0"]YouTube - KIngdom Hearts 1 Secret Ending: ''Deep Dive"[/ame]
Εμ, βασικα ειναι το Versus η μονο δικη μου ιδεα ειναι? Avenger οντως ειναι απο το πρωτο KH? Αν ισχυει πρεπει να το εχει απο πολυ παλια το concept στο μυαλο του ο Νομουρα.
Ναι hakoo, ειίναι βίντεο που έβλεπε κανείς αν το τερμάτιζε 100% ( στο easy) ή μετά τα credits αν το τερμάτιζες στο proud.
Στην ουσία ειναι ενα teaser για το KH2, μιας και ο Ρίκου είχε παλέψει με τον Ρόξας...
Spoiler!
Tι παιχνιδαρα ηταν το πρωτο ρε παιδια! Το δευτερο το ειχα νοικιασει αλλα δεν με τραβηξε
οσο το πρωτο. Παντως δεν νομιζω να εχει σχεση το βιντεακι με το Versus! Btw ο Μικυ στο
τελος σ αυτο το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα..Εκτος τοπου τελειως
![]()
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Μουαχαχαχα!
No Final Fantasy Versus XIII in 2011, Says Nomura
But new info atleast...New information about the long anticipated rpg Final Fantasy Versus XIII has surfaced from Dengeki PlayStation’s four page article dedicated to the game.
*The actual battle screen in the final game will show character names.
* Some areas regarding how the battle screen shows commands will probably change for the final.
* Magic has different effects depending on the character who uses it.
* A young blonde male character shown in the magazine’s screenshots is good with guns. He alone has aiming controls and can aim for enemy weak spots.
* When other characters use guns, they have just a normal lock-on.
* The game has a large number of weapons. Main character Noctis can use them all.
* Your battle party can have up to three members. However, the members who aren’t taking part in the battle will join in on conversations.
* There are more party members than the four shown in the magazine. However, the game doesn’t have a massive number of party members.
Ε λογικό, αφου θα βγάλουν την ξεπουπουλιασμένη το 2011 xD Νομίζω 2 Final Fantasy παιχνιδια θα ήταν λίγο περίεργο να βγουν :Ρ Κρίμα πάντως...
Spoiler!
Bookmarks