Εγώ πάλι θα ασχοληθώ με το παιχνίδι για πρώτη φορά. Σε λίγες μέρες θα έχω το Dead Space 1. Πάντως το demo του 2 το έπαιξα και..χέστηκα! Τέτοια γ@μ@τα τέρατα είχα να δω από το Suffering.
Εγώ πάλι θα ασχοληθώ με το παιχνίδι για πρώτη φορά. Σε λίγες μέρες θα έχω το Dead Space 1. Πάντως το demo του 2 το έπαιξα και..χέστηκα! Τέτοια γ@μ@τα τέρατα είχα να δω από το Suffering.
Εννοείται. 5.1, σε 42άρα στο απόλυτο σκοτάδι. Τι πάμπερς προτείνετε;
Eγινε η προπαραγγελια απο zavvi.46 ευρωπουλα.Μια χαρα ειναι πιστευω.Eιναι η limited μαζι με το extraction.Ποιος περιμενει τωρα μεχρι τελος γεναρη...!
Spoiler!
Μη σας απογοητευσω, αλλά το Zavvi, πλέον, έχει αρχίσει να καθυστερεί 2 εβδομαδες. Στην τελευταία παραγγελία που έκανα, γράφει σαν εκτιμωμενο χρόνο αποστολής "10-15 days". Προσωπικά θα το σκεφτώ πολυ αν θα ξαναπαρω από εκεί.
Επιτέλους, το vgp.ca ανέβασε την Collector's με το Plasma Cutter για προπαραγγελία!
http://www.videogamesplus.ca/product...ducts_id=18187
Σύνολο με μεταφορικά, $94.98 CAD, περίπου 74Ε.
Υποτίθεται ότι η πρώτη ανακοίνωση έλεγε πως περιέχεται, όπως φαίνεται στην εικόνα στο ποστ 225. Στο vgp δεν το λέει, στο amazon.com το λέει στην περιγραφή. Τώρα, θα δούμε...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ trailer, η μουσική είναι λες και παρακολουθείς ταινία της Jeniffer Aniston.
Όχι, καθόλου.
Δεν εννοώ πως το κομμάτι είναι τραγικό σαν κομμάτι αλλά σαν επιλογή. Και το extasy-extano είναι κομματάρα αλλά δεν θα το έβαζα σε horror game trailer.
Η "σκηνοθεσία" αν θες, είναι τραγική, μου θύμισε το επικό spoof-trailer του Terminator που πόσταρε κάποιος πρόσφατα.
Bookmarks