Page 10 of 51 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1012

Thread: Mass Effect 2

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Ξερω για τι πραγμα μιλας... scanning σωστα??

BTW εχει αρκετους πλανητες να επισκεφθεις (εκτος απο το scanning ) μιλαω για πλανητες που επι της ουσιας μποροεις να κατεβεις και να κανεις ειτε Mission ειτε τοιδηποτε αλλο (no spoilers please) Βασικα ρωταω αν υπαρχει variation στα επιπεδα.
    Θυμασαι του 1ου τους πλανητες?Ξεχασε το .
    Στους πλανητες δεν κατεβαινεις περα απο καποιους λιγους οπου θα εμφανιζονται σαν distress calls(θα στο λεει η EDI και θα εμφανιζεται μια ασπρη βελονα στο radar που ακολυθεις) οταν αρχισεις το scan στον πλανητη.Μετα κατεβαινεις αυτοματα και κανεις την αποστολη που σου δινει,τιποτα περισσοτερο.Υπαρχει αρκετο variation οπτικα ομως σε αυτους τους λιγους.Στους υπολοιπους θα κανεις το scanning minigame.....
    Σημειωση πως μιλαω για τους secondary πλανητες.Αν περιλαμβανεις στο ερωτημα σου και τους main mission τοτε θα κατεβεις σε αρκετους διαφορετικους πλανητες για να σωσεις party members ,να κανεις main quests κτλ.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Kαλα στο πρωτο το ειχαν παρακανει αλλωστε, δεν ειχε νοημα οι πλανητες ηταν variations των παντα 5 ιδιων και ηταν wastelands. Πλακα ειχε ομως να οδηγεις το οχηματακι το ονομα του οποιου δεν θυμαμαι και πλεον δεν υπαρχει πια απο οσο ξερω στο 2.

ΥΓ: Τσεκαρε λιγο το edit που εκανα στο προηγουμενο μηνυμα μου, ισως δεν το ειδες που λεω για το voice act.
    Last edited by Valkyre; 23-12-2010 at 11:20.

Λαθος μου, εχει δικιο ο Nικολας, σου λεει απο την αρχη οτι στον πλανητη θα βρεις αποστολη και ακολουθεις την βελονα κανοντας scanning.
    Εχω να παιξω το παιχνιδι σχεδον ενα χρονο και θυμαμαι λιγα πραγματα

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Kαλα στο πρωτο το ειχαν παρακανει αλλωστε, δεν ειχε νοημα οι πλανητες ηταν variations των παντα 5 ιδιων και ηταν wastelands. Πλακα ειχε ομως να οδηγεις το οχηματακι το ονομα του οποιου δεν θυμαμαι και πλεον δεν υπαρχει πια απο οσο ξερω στο 2.
    Υπαρχει το οχηματακι ,αναβαθμισμενο μαλιστα, απλα δεν το χρησιμοποιεις σαν το 1ο.Σε κατεβαζει αυτοματα στο σημειο.
    Μια σημειωση ομως πως καθως η ps3 version ερχεται με το dlc μεσα αρα κατα υπαρχουν μεσα καποια dlc που το χρησιμοποιεις.Καθως δεν εχω παιξει το dlc ομως δεν γνωριζω τι ειδους χρηση ειναι ,μαλλον vehicle only sections θα ειναι.

EDIT:
    Oops τωρα ειδα το edit σου.
    Καταλαβαινω τι λες περι VA.Οχι τιποτα αλλο αλλα και εγω στην περιπτωση σου ειμαι,επαιξα σαν male επειδη ηθελα να ταυτιστω(ασχετα αν θα ταυτιζομουν περισσοτερο αν ηταν βουβος με τετοια φωνη που ειχε XD ) και επειδη στο πρωτο το ειχα τελειωσει σαν male .Ετσι σαν female επαιξα ουσιαστικα σε αλλο playthrough αλλα επειδη δεν ηθελα να ξαναπαιξω το πρωτο για να κανω συγκεκριμενες αποφασεις(και οι default αποφασεις ειναι πραγματικα τραγικες αν δεν μεταφερεις save) αναγκαστικα δεν κρατησα το save της .
    Απλα αναφερω οτι το Va του male δεν προσφερεται για οτιδηποτε περα του renegade οποτε αν καποιος δεν εχει προβλημα με τα παραπανω τοτε καλυτερο ειναι να επιλεξει female.

Ps. η Female πρεπει να ειναι η πιο γκαντεμο απο αποψη sex XD.Η θα υποπεσει σε intergallactic species sex(και με τις συγκεκριμενες φυλες ειναι πραγματικα facepalm μονο που το βλεπεις και ειναι λες ακι βγηκε απο το περιεργο ονειρο καποιου manga/hentai artist) ή με χαρακτηρες με 0 η βαρετη προσωπικοτητα lololol.Απο την αλλη ο male ή θα εχει δυναμικες γυναικες με ΤΟ κορμι ή γλυκιες anime κοπελιες(το anime το τονιζω....οσοι παιξεται και πατε για romance με την συγκεκριμενη θα καταλαβεται τι εννοω XD ).Μετα που να μην παιξεις σαν male lololol.
    Last edited by nikolaszax; 23-12-2010 at 11:34.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

^^ Χαχαχαχ διαβαζα τωρα λιγο για τις κλασεις και οταν επεσα στον vanguard :

Vanguard Special Ability: Charge. Initially, charge will seem like one of the most useless powers in the game. Essentially, since you charge away from your allies and smash into your enemies, you are separating yourself from the group and leaving yourself open to attacks from multiple enemies. As the game begins, the only situation in which you should EVER use charge is to finish off the last few enemies in a wave. The other way you should use charge is for defensive purposes: if you find yourself out of position, use charge to get your butt out of there and find cover. Later, you will be able to upgrade this ability to either “heavy charge,” which actually slows time and gives you a couple of precious moments to deliver heated shotgun blasts to your enemies’ chests or “area charge,” which knocks many enemies to the ground. “Heavy charge” is recommended, since pumping hot shotgun lead into stunned enemies is a special joy.
    To bold ηταν επακριβως αυτο που σκεφτομουν οταν επαιζα το ντεμο Χαιρομαι γι αυτα που μου ειπε ο Νικολας και διαβαζω κι εδω.

Τελικα μαλλον θα το καταπιω το tranzistoρακι και θα παιξω Male τι να κανω...

Οποτε εχουμε και λεμε Male, Vanguard και τωρα μας μενει η προτεινομενη δυσκολια με την οποια θα παιξουμε το πρωτο playthrough... μου αρεσει το δυσκολο challenge αλλα οχι το retardedly δυσκολο παιχνιδι που καταληγει ασκοπα και χωρις λογο να σε εκνευριζει περισσοτερο απο το να σε διασκεδαζει. 7 στα 10 παιχνιδια στις μερες μας τα ξεκιναω στο hard. Εδω τι γινεται? Ειναι καλη η κλιμακωση της δυσκολιας απο νormal σε hard ή ειναι υπερβολικη?

ΥΓ: Πρεπει να σου εχω σπασει τα νευρα με τοσες ερωτησεις, αλλα τουλαχιστον νομιζω δεν ειναι ασκοπες ακυρες και ισως βοηθησουν και αλλα παιδια εκτος απο εμενα ωστε να εχουμε το καλυτερο δυνατο πρωτο playthrough!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Οποτε εχουμε και λεμε Male, Vanguard και τωρα μας μενει η προτεινομενη δυσκολια με την οποια θα παιξουμε το πρωτο playthrough... μου αρεσει το δυσκολο challenge αλλα οχι το retardedly δυσκολο παιχνιδι που καταληγει ασκοπα και χωρις λογο να σε εκνευριζει περισσοτερο απο το να σε διασκεδαζει. 7 στα 10 παιχνιδια στις μερες μας τα ξεκιναω στο hard. Εδω τι γινεται? Ειναι καλη η κλιμακωση της δυσκολιας απο νormal σε hard ή ειναι υπερβολικη?

ΥΓ: Πρεπει να σου εχω σπασει τα νευρα με τοσες ερωτησεις, αλλα τουλαχιστον νομιζω δεν ειναι ασκοπες ακυρες και ισως βοηθησουν και αλλα παιδια εκτος απο εμενα ωστε να εχουμε το καλυτερο δυνατο πρωτο playthrough!
    Κατ'αρχας δεν μου εχεις σπασει τα νευρα ΧD.Εχετε μαθει πλεον οτι μ'αρεσει να καθομαι και να αναλυω τετοια πραγματα και να βοηθω,αν βοηθω με τις προτασεις μου(παρτε παραδειγματα απο τα threads του valkyria,demon souls κτλ ).

Στο θεμα μας τωρα,δεν μπορω να βοηθησω περι difficulty παραπανω απο υποθεσεις.Στο normal επαιξα και δεν ειχα κανενα προβλημα περα απο 1-2 σημεια.Γενικα ευκολο μου φανηκε.Στο hard πιστευω οτι θα δυσκολεψουν λιγο τα πραγματα ,ειδικα για class σαν τον vanguard θα θελει extra προσοχη(παλι υποθεση απλη ειναι).Στο insanity ομως με σιγουρια ειναι μπαστουνια XD.Ειδικα εκει οι vanguards θελουν το τελειο build για να επιβιωσουν με το playstyle τους.φυσικα αυτο το λεω αν κρινω απο τα διαφορα comments για την συγκεκριμενη class απο ξενους που επαιξαν σε αυτο.

Οσοι θελουν παντως info για αποτελεσματικα vanguard builds τα 2 link θα βοηθησουν.Τα βλεπεται οσοι θελεται,οι υπολοιποι μπορειτε να δοκιμασετε μονοι σας(αλλωστε αυτη ειναι και το ωραιο στο να μαθαινεις τα class)

http://social.bioware.com/forum/1/to.../index/1061080

http://social.bioware.com/forum/1/to.../index/1457282

Name
    Δημήτρης

^^ Thanks για πολλοστη φορα, δεν θα κοιταξω τα Λιnks θελω να δοκιμασω μονος μου να αφησω τα ελαχιστα RPG στοιχεια intact.

Παντως ακομα δεν ξερω, απο οτι καταλαβα μαλλον πρεπει να εξαρταται απο το class μου η δυσκολια. Ισως δηλαδη ενα playthrough με soldier στο hard να ειναι απλη υποθεση, με εναν vanguard ομως να ειναι περισσοτερο δυσκολο απο το συνηθισμενο. Χμμμμ.....

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Στους vanguard σιγουρα καθως οσο πιο δυνατοι οι αντιπαλοι τοοσ δυσκολοτερα τους ριχνεις και πιο ευκολα σε ριχνουν.Και καθως κανεις charge κατα πανω τους και δεν εισαι σε καλυψη οποτε λογικο ειναι να ειναι δυσκολοτερο απο πχ τον soldier που βαραει απο μακρια με οτι οπλο θελει και εχει καλυψη για να προστατευει τον εαυτο του.

επισης μεγαλο ρολο θα παιξει και το τι ατομα εχεις μαζι σου.O technician σου(δεν ποιος ειναι λογω spoiler ,αν και μαλλον οσοι ενδιαφερονται για το παιχνιδι ηδη τον ξερουν) μπορει να βγαζει drone που αποσπα προσοχη εχθρων(ετσι γινεται πιο ασφαλες το charge),οσοι εχουν cryo rounds ειναι ιδανικοι (καθως μην ξεχναμε οτι βαρανε και οι δικοι σου οποτε αν τους βαλεις να βαρανε διαφορετικα ατομα θα τους παγωνουν οσο εσυ αναλαμβανεις τους αλλους) και αλλοι που μπορουν να βοηθουν εσενα με τις δικες τους δυναμεις.

Και μην ξεχναμε τα melee hits αν κοντευεις να μεινεις απο ammo στο clip(με το charge σε βγαζει μπροστα τον εχθρο οποτε μπορεις να του δωσεις μια γροθια) και τα medi gel που γεμιζουν πληρως τον χαρακτηρα σου αν κινδυνεψει

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Έχω αρχίσει το ME1 εδω και μερικές βδομάδες στο PC, και έπαιξα το ντεμο για το 2...
    Ειμαι ο μόνος που βρίσκει φτωχό το character creator στο δεύτερο παιχνίδι; Ειναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο, με καλύτερα γραφικά :Ρ Τουλάχιστον κατάφερα και δημιούργησα τον ίδιο "Jim Shepard" με το game στο PC, οπότε θα εχει μια συνοχή η ιστορία...
    Spoiler!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Έχω αρχίσει το ME1 εδω και μερικές βδομάδες στο PC, και έπαιξα το ντεμο για το 2...
    Ειμαι ο μόνος που βρίσκει φτωχό το character creator στο δεύτερο παιχνίδι; Ειναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο, με καλύτερα γραφικά :Ρ Τουλάχιστον κατάφερα και δημιούργησα τον ίδιο "Jim Shepard" με το game στο PC, οπότε θα εχει μια συνοχή η ιστορία...

eh,it does its job.
    Περισσοτερο με εκνευριζει πως ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξεις μια ομορφη female shepard με τα tools.Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και τα μαλλια που εχει ως επιλογες τραγικα(λες και ειναι απο πλαστικο ή εχουν να λουστουν κατι χρονια lol) XD.

But anyways,μιας και το συστημα χρησιμοποιει κωδικους(τουλαχιστον ετσι εκανε στην pc version ) και σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις ετοιμους κωδικους και αν βγει η φατσα αυτοματα, το παρακατω site ειναι ιδανικο για οποιον δεν ειναι ικανοποιημενος με την φατσα του shepard που εφτιαξε.

http://www.masseffect2faces.com/

Εχει εικονες με τις φατσες καθως και τους κωδικους τους (σημειωση πως καποιες ειναι απο mod οποτε δεν θα μοιαζουν στον κωδικο) και απλα πας και βαζεις τον κωδικο στο character creation και στον βγαζει αυτοματα.

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Εμενα παντως το demo μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Τα χρωματα τα βρηκα λιγο πιο σκοτεινα σε σχεση με το xbox κατι που μου αρεσε πιο πολυ, οι υφες και τα προσωπα ειναι στο ιδιο επιπεδο.
    Αν εξαιρεσουμε τα βιντεο που πεφτει το frame rate μαλλον που οφειλετε στο demo ολα τα υπολοιπα ειναι παρα πολυ ωραια.
    Αν και το εχω παιξει 4 φορες στο xbox θα το παρω και στο Ps3 κυριως για να παιξω τα dlc, ειναι ενα απο τα 5 καλυτερα του 2010 και αυτοι που δεν το εχουν παιξει επιβαλετε να το αγορασουν.
    40+ ωρες gameplay με ωραια ιστορια μερικα εξαιρετικα sidequest εντονη δραση και κυριως bioware!!! Ηταν αυτο που ελειπε απο την κονσολα μας.
    PSN ID OTAKON61078

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Επαιξα κ εγω το demo...

ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Ξανα έπαιξα το Demo και εχω τις εξης παρατηρήσεις:
    -Γιατί πρόσθεσαν σφαίρες στο παιχνίδι; Μια χαρά ήταν το συστημα στο ΜΕ1, πως γινετε να πηγαίνουν πισω τα όπλα σε τεχνολογία;
    - Μου φαινεται οι οι συζητήσεις ειναι πολύ πιο αφύσικες απ'οτι στο προηγούμενο παιχνίδι.
    πχ
    Spoiler!

Αποφάσισα οτι δεν αξίζει αγορά xD Rental στη καλυτερη περίπτωση....
    Spoiler!

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Πάντως κι εγώ έπαιξα το demo και δεν μπορώ να πω ότι είναι και όπως το ήθελα.

Πρώτα απ' όλα μου φάνηκε θεοσκότεινο. Και το brightness πείραξα αλλά περισσότερο θολό γινόταν παρά φωτεινό. Δεύτερον υπήρχε αρκετό tearing στα cinematics αλλά δεν με πείραξε αυτό.

Αυτό που με πείραξε ήταν πόσο uncomfortable έμοιαζαν όλα. Όσο περπατούσε ο Sheppard, οι κινήσεις... δεν υπήρχε καθόλου fluency. Ούτε και όταν χρησιμοποιείς τις ειδικές δυνάμεις του squad σου (τις περισσότερες φορές μάλιστα δεν πολυκαταλάβαινα και τι ακριβώς κάναν οι δυνάμεις, αλλά τέσπα) και στο τέλος οι μάχες στην 2η πίστα του demo μοιάζαν με ένα δυσκοίλιο uncharted.

To Μass Effect 1 το είχα παίξει στο PC και το είχα λατρέψει κυριολεκτικά, χωρίς να έχω όμως μεγάλες προσδοκίες. Τώρα ίσως να περίμενα πάρα πολλά από ένα τόσο talked about παιχνίδι και από ένα demo, γι' αυτό να μην μου φάνηκε πολύ καλό. Μάλλον θα το αγοράσω κάποια στιγμή, αλλά δεν θα τρελαθώ να το πάρω και day one.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Ξανα έπαιξα το Demo και εχω τις εξης παρατηρήσεις:
    -Γιατί πρόσθεσαν σφαίρες στο παιχνίδι; Μια χαρά ήταν το συστημα στο ΜΕ1, πως γινετε να πηγαίνουν πισω τα όπλα σε τεχνολογία;
    - Μου φαινεται οι οι συζητήσεις ειναι πολύ πιο αφύσικες απ'οτι στο προηγούμενο παιχνίδι.
    πχ
    Spoiler!

Αποφάσισα οτι δεν αξίζει αγορά xD Rental στη καλυτερη περίπτωση....
    α)
    Ελα μου ντε?Μαλλον δεν συμβαδιζε με την "αμερικανικη" νοοτροπια του "θελω να πυροβολω συνεχως και να εχω μονο το reload να με απασχολει αντι να ελεγχω συνεχως μετρητες θερμανσης" ή επειδη θελαν αν το κανουν οσο πιο shooter γινοταν....idk.Να πεις οτι διαμαρτυρηθηκαν και ολας στο πρωτο οι παικτες να ελεγα οκ,καταλαβαινω γιατι το αλλαξαν.Ελα μου ομως που δεν....
    Ειναι να απορεις και με την εξηγηση που δινουν οτι και καλα οι geth καναν υπολογισμους και απεδιξαν οτι αν χρησιμοποιεις thermal clips τοτε εχεις περισσοτερα bullets-used στον ιδιο χρονο απο το να ελεγχεις την θερμοτητα που σε αναγκαζε να βαρας πιο αργα λογω θερμοτητας.
    Οκ,ακουγεται λογικο αλλα χρειαζοταν να περασουν τοσα χρονια για να καταλαβουν αυτο το απλο πραγμα...που ουσιαστικα ειναι το παλιο συστημα οπλων ?Χωρια του οτι τωρα μπορει να εχει καποιος φαινομενα του να ξεμενει απο thermal clips και τοτε κλαυτα χαραλαμπε,κατι που ειναι ποιο σημαντικο tbh απο το αν θα ριξεις καποιες σφαιρες παραπανω.
    Και καλα ποτε προλαβαν και αναβαθμισαν/αλλαξαν ολα τα οπλα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα,σε ολο το γαλαξια?Θα περιμενες καποιοι να εχουν ακομα το παλιο συστημα....FFS γιατι οι collectors εχουν το συγκεκριμενο συστημα anyways και ριχνουν clips οταν τους σκοτωνεις?Θα περιμενες αρχαιοι -πανισχυροι σε τεχνολογια- πολιτισμοι να εχουν πιο εξελιγμενα συστηματα ή τουλαχιστον οτιδηποτε μη παρομοιο με το τωρινο.
    Meh,i say....Ειναι καθαρα θεμα gameplay feature over story σε αυτην την περιπτωση.Λεπτομερειες για καποιους αλλα σημαντικο για αλλους.

2)
    Tbh δεν θυμαμαι πολυ τους διαλογους για να πω αν ειναι αφυσικοι ως προς την εξελιξη.Απο που ομως διαβασες οτι ετσι ειναι σε ολο το παιχνιδι?Οχι τιποτα αλλο ,να θυμηθω και εγω τι παιζει .

Οσο για την συνεργασια,βγαζεις γρηγορα συμπερασματα.Περα του οτι "σου" εσωσε την ζωη(ασχετα που το ολο θεμα εγω το βρηκα υπερβολικο και πολυ χαζο...ναι σιγα
    Spoiler!
    **** ),σου δινουν και πολλα παραπανω εργαλεια απο οσα θα μπορουσε να σου προσφερει η alliance(δεν λεω ποια ειναι αυτα για λογους σποιλερ) και οπως θα παρατηρησεις στην πορεια του παιχνιδιου κανενας δεν δινει δεκαρα για αυτα που λεει ο shepard(very mild spoilers να υποθεσω)
    Spoiler!
    .Οποτε ο cerberus μοιαζει ιδανικη επιλογη.Το αν θα σου φανει ως η μονη λυση για την ανθρωποτητα η οχι θα το αποφασισεις εσυ στην πορεια.

****Το συγκεκριμενο μαλιστα ειναι και ο λογος για τον οποιο θελω να δω πως θα ξανακανουν το respec (απο το 0 ξανα στα skills) στο mass effect 3 αφου δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν ξανα αυτην την μεθοδο χωρις να φανει υπερβολικη βλακεια(και να θελαν δεν μπορουσαν λογω story πλεον).
    Απο τα παραπανω 2 παντως το να βγαλεις συμπερασμα οτι δεν αξιζει για αγορα ειναι foul XD.Υπαρχουν αλλα πραγματα πιο σημαντικα τα οποια μπορει να σε απομακρυνουν απο την αγορα του,πιστεψε με
    Last edited by nikolaszax; 26-12-2010 at 20:40.

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Πάντως κι εγώ έπαιξα το demo και δεν μπορώ να πω ότι είναι και όπως το ήθελα.

Πρώτα απ' όλα μου φάνηκε θεοσκότεινο. Και το brightness πείραξα αλλά περισσότερο θολό γινόταν παρά φωτεινό. Δεύτερον υπήρχε αρκετό tearing στα cinematics αλλά δεν με πείραξε αυτό.

Αυτό που με πείραξε ήταν πόσο uncomfortable έμοιαζαν όλα. Όσο περπατούσε ο Sheppard, οι κινήσεις... δεν υπήρχε καθόλου fluency. Ούτε και όταν χρησιμοποιείς τις ειδικές δυνάμεις του squad σου (τις περισσότερες φορές μάλιστα δεν πολυκαταλάβαινα και τι ακριβώς κάναν οι δυνάμεις, αλλά τέσπα) και στο τέλος οι μάχες στην 2η πίστα του demo μοιάζαν με ένα δυσκοίλιο uncharted.
    ΄
    Την ίδια εντύπωση είχα και εγώ όταν τέλειωσα το 1 και καπάκι ξεκίνησα το 2 στο χβοχ.Mου φάνηκε πολύ μονότονο γιατί ουσιαστικά αυτό που κάνεις είναι να προχωρας και να πυροβολείς ότι κινείται.Αν δεν είχε τα διάφορα cutscenes ενδιάμεσα ,θα το είχα παρατήσει.

Name
    Δημήτρης

Μια τρομερη παρατηρηση που εγω ο νουμπας τουλαχιστον δεν το προσεξα τις πρωτες φορες που επαιξα το ντεμο. Στο δευτερο σκελος του ντεμο (εκει που σε βγαζει σε μια αποστολη σε πιο προχωρημενο σταδιο του παιχνιδιου) εχεις την δυνατοτητα να αναβαθμισεις το squad σου. Εχεις βασικα 6 points για τον καθε χαρακτηρα.

Δοκιμασα λοιπον ολα τα classes και με τις αναβαθμισεις (οσο επετρεπε) τελικα οντως -Νικολα- ο Vanguard ειναι μαματος! Αχτυπητος! Στανταρ το πρωτο class που θα παιξω. Και ο Adept μου αρεσε πολυ, και ο Sentinel ηταν μια ενδιαφερουσα μιξη. Το class που δεν μου αρεσε καθολου ηταν ο Soldier. Πληρης απουσια biotic powers (τουλαχιστον στο ντεμο, το bullet time δεν νομιζω να ειναι biotic power σωστα?) και εντελως shooter φαση, πραγμα που θα αποφυγω δια ροπαλου στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Οποτε Vanguard! Α και επιπεδο δυσκολιας Veteran, νομιζω ειναι μια χαρα, το δοκιμασα και ειναι οτι πρεπει

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Μια τρομερη παρατηρηση που εγω ο νουμπας τουλαχιστον δεν το προσεξα τις πρωτες φορες που επαιξα το ντεμο. Στο δευτερο σκελος του ντεμο (εκει που σε βγαζει σε μια αποστολη σε πιο προχωρημενο σταδιο του παιχνιδιου) εχεις την δυνατοτητα να αναβαθμισεις το squad σου. Εχεις βασικα 6 points για τον καθε χαρακτηρα.

Δοκιμασα λοιπον ολα τα classes και με τις αναβαθμισεις (οσο επετρεπε) τελικα οντως -Νικολα- ο Vanguard ειναι μαματος! Αχτυπητος! Στανταρ το πρωτο class που θα παιξω. Και ο Adept μου αρεσε πολυ, και ο Sentinel ηταν μια ενδιαφερουσα μιξη. Το class που δεν μου αρεσε καθολου ηταν ο Soldier. Πληρης απουσια biotic powers (τουλαχιστον στο ντεμο, το bullet time δεν νομιζω να ειναι biotic power σωστα?) και εντελως shooter φαση, πραγμα που θα αποφυγω δια ροπαλου στο συγκεκριμενο παιχνιδι.

Οποτε Vanguard! Α και επιπεδο δυσκολιας Veteran, νομιζω ειναι μια χαρα, το δοκιμασα και ειναι οτι πρεπει
    Tbh ουτε εγω το ειχα προσεξει αυτο XD.
    Χαιρομαι που σου αρεσε τελικα ο vanguard .Αντε ,καλα charges .

Ναι ο soldier ουσιαστικα αυτος ειναι ο σκοπος τους ,να το μετατρεψει shooter οσο μπορει διχως ιχνος biotic και tech powers.Δεν ξερω αν σημαινει τιποτα αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια(δεν θυμαμαι ποσοστο αλλα ειχα μεινει :/ οταν το ειδα....ηταν αρκετα μεγαλο) των παικτων επαιζαν σαν soldier class.....go figure .Εγω παντως μετα το 1ο παιχνιδι(και εκει καθαρα γιατι το πηρα απο την αποψη οτι ειναι οι "warriors" και στα rpg σχεδον παντα παιζω σαν τετοιος) δεν ξαναπαιξα σαν soldier.

Name
    Δημήτρης

^^Για να καταλαβεις ειναι το μοναδικο class που επαιξα και με εκανε να βαρεθω το παιχνιδι... Πραγματικα γινεται τελειως shooter!

Το δευτερο playthrough (υπο την προυποθεση οτι θα μου αρεσει τελικα το παιχνιδι) θα ειναι με Adept και Female!

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by konpat View Post
    ΄
    Την ίδια εντύπωση είχα και εγώ όταν τέλειωσα το 1 και καπάκι ξεκίνησα το 2 στο χβοχ.Mου φάνηκε πολύ μονότονο γιατί ουσιαστικά αυτό που κάνεις είναι να προχωρας και να πυροβολείς ότι κινείται.Αν δεν είχε τα διάφορα cutscenes ενδιάμεσα ,θα το είχα παρατήσει.
    Αλήθεια; Κρίμα τότε... Κι εγώ νόμιζα ότι απλά με είχε κουράσει προσωρινά το demo.

Page 10 of 51 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks