Spoiler!
επειδη δεν εισαι ο μονος που εχει προβλημα με την ορολογια ας ανοιξει ενα thread με επεξηγησεις διαφορων λεξεων που χρησιμοποιουνται εδω στο φορουμ
OPM RAVES ABOUT MASS EFFECT 2 IN REVIEW
The Official Playstation Magazine has revealed their score for the Playstation 3's version of Mass Effect 2, and they absolutely love it. Check out the details after the break.
In February's issue of the Official Playstation Magazine, the staff has posted their official review of Mass Effect 2 for the Playstation 3. It's no secret that the Mass Effect series has been a fan favorite on the Xbox 360 for the past few years, but when a title is brought over to another console it can lose its magic.
If the review from the Official Playstation Magazine is anything to go by, which we believe it is, then there's nothing to worry about. The review stands in at a whopping perfect 10, with the staff mostly raving about the title.
"The Dark Horse interactive graphic novel at the beginning of the game does a solid job of concisely catching up newcomers with the major plot points f the first Mass Effect game and allows players to make the same high-level decisions that affect aspects of the sequel."What do you think about the Official Playstation Magazine giving Mass Effect 2 on the Playstation 3 a perfect ten? Be sure to let us know what you think by leaving us a comment below, or sounding off in our forums!
"The Dark Horse comic that opens the game quickly catches first timers up on the story, but feels a bit empty."
"The real beauty here, though, is that Mass Effect 2 doesn't compromise between narrative and gameplay -- both are equally strong."
"Sure, there are some annoying missteps -- like the planet mining minigame where players tediously hover a cursor over every planet in the galaxy searching for minerals to upgrade gear -- but even that has been streamlined and improved for the PS3 version."
Mass Effect 2 will be available on the Playstation 3 on January 18th, 2011. Don't forget to pick up next month's issue of the Official Playstation Magazine when it hits store shelves in the coming days, you don't want to miss it!
Κατ' αρχας διαφωνω εντελως με το να βαθμολογει καποιος το interactive comic η να γινεται κουβεντα περι αυτου, μιλαμε για ενα plus του παιχνιδιου που θα μπορουσε ανετα η Bioware να μην ασχοληθει καν. Ιt feels a bit empty λεει, οταν προσπαθεις να πεις την ιστορια μιας σειρας γεγονοτων και ενος συμπαντος μεσα σε 10 λεπτα μαστορα δεν νομιζεις οτι δικαιολογειται?
Αλλο ενα review απο το psm3 (αγγλικο ιδιαιτερα αυστηρο περιοδικο με αποψη, αυτο διαβαζα οταν σπουδαζα εκει).
Another positive Mass Effect 2 PS3 review has arrived, courtesy of CVG sister mag PSM3 - and it carries a 95 percent score.
The UK publication, which is with subscribers tomorrow and will be in stores in a few days, claims that the BioWare's "stunning character models look even more lifelike on PS3" and reports that "even next to Uncharted 2, ME2's shooting holds up well".
Although the mag quibbles that Mass Effect 2 is closer to a "third-person shooter with deep, deep story elements" than a pure RPG, it does qualify that the game is "a hybrid game without comparison on PS3".
"This isn't stodgy RPG combat," critic Andy Hartup continues, "it feels like a proper shooter."
The review claims that not only is this the "best version of Mass Effect 2" you can get for your money, but that PS3 owners don't "miss out" by not having the original game - presumably thanks to BioWare and Dark Horse's intriguing prologue in interactive comic form, Mass Effect: Genesis, which is included with the PS3 version of ME2.
λινκ
Mass Effect 2 PS3: MORE free DLC announced
"Until February 23rd, 2011, Mass Effect 2 players on Playstation 3 can download the Terminus Armor and M-490 Blackstorm Projector Weapon free of charge from the PSN Store. After Feb 23rd, the Terminus Gear will be available as paid DLC."
Περιμενω πως και πως να το θαψω κι εγω με την ησυχια μου! χαχαχα
Επι τη ευκαιρια το PSN download θα αγγιζει τα 12 GB, Φυσικα και θα παρω την blu ray εκδοση, απλα το λεω προς ενημερωση.![]()
να κανω μια ερωτηση ολλοι οσοι δεν επαιξαν το 1 τι κανουν;η δεν εχει καμια σχεσει στην ιστορια το 1 με το 2?;
^^ Στην αρχη του παιχνιδιου εχει ενα 20αλεπτο εισαγωγικο interractive comic που σου εξηγει τι συνεβη στο πρωτο μερος και σου δινει την δυνατοτητα να κανεις τις επιλογες που θες.
μετα απο δωρεα του prinny (βλεπε xbox360 + games) + του οτι εχω YLOD και πρεπει να ασχοληθω με το αθλημα,εχω αρχισει το πρωτο μερος ωστε να μπω-οταν με το καλο παρω το δευτερο μερος κ εν συνεχεια το τριτο-με την εμπειρια του πρωτου για να καταλαβω δηλαδη γιατι δεν θεωρω οτι ενα comic ειναι ικανο να σε βαλει στο "πετσι"...
δεν ξερω αν ειμαι πολυ περιεργος αλλα θεωρω πως ειναι υπερεκτιμημενο.εχω παιξει λιγο αλλα 2-3 που με χαλανε πολυ , (κολληματακια σε μεγαλη συχνοτητα-cover system-στοχευση) δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει στο 2ο αλλα με χαλανε αρκετα στο πρωτο.το θεμα στοχευσης θεωρω οτι ειναι θεμα συνηθειας κ επισης θελω να πιστευω οτι λογω του οτι ειναι σχετικα παλιο μου κακοφαινονται τα παραπανω.
βεβαια το πως εχουν χτισει το story,τον κοσμο,οι πολλες επιλογες κ.α. είναι πολυ θετικα αλλα οσο να'ναι με οσα ειχα ακουσει περιμενα πολυ περισσοτερα.
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
To cover system στο 2ο εχει γινει οπως καθε thrid person shooter.Αν θυμαμαι καλα στο 1ο ηταν το να πηγαινεις πανω σε ενα αντικειμενο και οταν ακουμπουσες τοτε εμπαινε σε cover.Στο 2ο για να μπεις σε cover γινεται με το πατημα ενος κουμπιου πλεον,κατι που φυσικα ειναι μεγαλη βελτιωση.
Τα κολληματακια δεν μπορω να ξερω καθως επαιζα pc version οπου δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο(περα απο 1 ηλιθιο bug του να κολλανε τα οπλα σε overheat αν φτασουν εκει και να μην κρυωνουν με αποτελεσμα να μην μπορω να βγαλω καποια bosses εκτος αν ημουν τυχερος να μην εμφανιστει το bug και να αναγκαστω να κανω reload) αλλα το 2ο πρεπει να τρεχει πολυ πιο ομαλα(και αν παιξεις το demo του 2ου στο ps3 θα μπορεσεις να βγαλεις καλυτερο συμπερασμα μαλλον)
Τωρα το shooting εχει γινει καθαρα ενα TPS πλεον,με την στοχευση να ειναι καθαρα δικο σου θεμα και να μην βασιζεται στα stats σου και στα specialization στα οπλα σου και με την αφαιρεση του overheat για το παραδοσιακο reload system.Αν προτιμας του 1ου τοτε δεν ειναι βελτιωση,αν δεν εισαι φαν του τοτε ειναι.
Παντως οσοι εχουν την δυνατοτητα τους προτεινω να βρουν τροπο να παιξουν το 1ο μερος και ας κανουν speedrun μεσω του main mission μονο αν δεν προλαβαινουν,απλα και μονο για το τελευταιο mission sequence του,που οπως και να το κανουμε ενα visual novel στην αρχη του 2ου δεν θα μεταφερει τα ιδια συναισθηματα
Ανεβάζω ένα fanmade trailer για το Mass Effect 2 που είδα στο YouTube, το οποίο όμως πρέπει αναγκαστηκά να βάλω σε online server γιατί είναι private.
Το παιδί το έχει φτιάξει με HD sequences που έχουν ήδη κυκλοφορήσει για το παιχνίδι, έχει βάλει δική του μουσική και το έχει κάνει να δείχνει σαν τρέιλερ ταινίας! Το βρήκα εξαιρετικό.
A word of warning...αν και δεν δείχνει πολλά πράγματα από το story, ενδεχομένως να περιέχει μικρά spoiler σε επίπεδο cinematics για όσους δεν θέλουν να το δουν.
Έχει μέγεθος 18Mb και είναι σε μορφή flv.
EDIT:
Και σε YouTube με spoiler μήπως τυχόν και το πάρει απευθείας!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=rtY4My1ks_8&feature=player_embedded"][/ame]Spoiler!
^^ Mε δελεαζει πολυ να το δω καθως καποιες fanmade trailer δουλειες ειναι απειρως καλυτερες απο τα κανονικα τρεηλερ, αλλα δεν θελω να εχω την παραμικρη υποψια για σποιλερ οποτε μαλλον θα περιμενω να παιξω πρωτα το παιχνιδι και μετα να το απολαυσω![]()
Το παιχνιδι βγαινει 21 και ξεκιναω εξεταστικη 25. Δηλαδη εγω θα διαβαζω και θα αγχωνομαι 2-3 βδομαδες ολη μερα ενω θα υπαρχει σε αποσταση αναπνοης αυτο το επος? Το ιδιο ισχυει και για το LBP2..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Day one αγορα απο εμενα χωρις δευτερη κουβεντα!
Το θεωρω αστειο το οτι θα κυκλοφορησει το Mass Effect 2 στο PS3 και να μην το παρω!
Αυτο που με προβληματιζει ειναι με τι class να ξεκινησω το παιχνιδι.
Ειμαι αναμεσα σε Adept και Soldier.Δεν θελω να επιλεξω καποιο class και στη μεση του παιχνιδιου να αρχισει να με κουραζει...
Οσες φορες και αν εχω δει το παρακατω video δεν μπορω να αποφασισω με σιγουρια.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GoOxjgAeYLk"]YouTube - IGN_Strategize: Mass Effect 2 Class Guide[/ame]
Οfftopic--δεν εχουμε μιλησει ποτε για την Jessica Chobot εδω στο φορουμ ε? --Offtopic
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Eγω φιλε isildur το συζητησα με καποια παιδια που εχουν παιξει το παιχνιδι λιγες σελιδες πιο πισω. Κατεληξα οτι θα επιλεξω να παιξω Vanguard στο πρωτο μου playthrough.
Soldier θα το αποφυγω καθως γινεται παντελως shooter το παιχνιδι και δεν εχεις καθολου biotics powers. O Vanguard ειναι μια εκηκτικη μιξη των 2 που πιστευω μου ταιριαζει γαντι.![]()
Eγω φιλε isildur το συζητησα με καποια παιδια που εχουν παιξει το παιχνιδι λιγες σελιδες πιο πισω. Κατεληξα οτι θα επιλεξω να παιξω Vanguard στο πρωτο μου playthrough.
Soldier θα το αποφυγω καθως γινεται παντελως shooter το παιχνιδι και δεν εχεις καθολου biotics powers. O Vanguard ειναι μια εκηκτικη μιξη των 2 που πιστευω μου ταιριαζει γαντι.![]()
Αυτο σκεφτομαι κ εγω για το Soldier Class,οτι ισως καταντησει λιγο κουραστικο (εχει και μεγαλη διαρκεια το παιχνιδι για να εισαι ολη την ωρα pew pew),αλλα απο την αλλη εχεις ολα τα οπλα διαθεσιμα και δεν φοβασαι τιποτα.
Το Vanguard φαινεται κ αυτο ενδιαφερων αλλα ακουω απο διαφορους οτι το Charge biotic πολλες φορες κατανταει σαν 'suicide ability'.Πεφτεις σε μπουλουκι εχθρων και σε θεριζουν,δεν σου μενει σωβρακο!
Το πολυ πολυ να κανω ενα παραπανω playthrough.
Στην αρχη ετσι ειναι το Charge μετα ομως οταν αναβαθμιζεται γινεται πολυ σουπερ. Εμενα μου αρεσει αυτο το high risk- high reward σκηνικο![]()
Bookmarks