Page 20 of 145 FirstFirst ... 101617181920212223243070120 ... LastLast
Results 381 to 400 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Elite bouzk77's Avatar
    PSN ID
    mortimer_

Quote Originally Posted by thanosa75 View Post
    Το uncharted 3 τα σπάει...τις πωλήσεις του COD και του Pro δεν θα τις κάνει (για πολλούς λόγους) αλλά δεν πειράζει...όσοι ξέρουν θα το αγοράσουν και θα το απολαύσουν!!!
    Του CoD όχι άλλα το Pro το έχει ξεπεράσει στο Ps3

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Κι εγώ θέλω να το αγοράσει πολύς κόσμος, για να υπάρχει λαός στο multiplayer.

Όσο καλό και να είναι το campaign (που είναι όντως εξαιρετικό) θα το παίξεις 3-4-5 φορές, θα πάρεις την πλατίνα και τέλος. Το multi μένει μετά, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι το βάζουν στο ράφι να σκονίζεται...
    Αν και δεν είμαι καθόλου φαν του Multiplayer οφείλω να ομολογήσω ότι αν και το Multi του Un2 φαινόταν Outsider είναι σίγουρα πάρα πολύ καλό..

Quote Originally Posted by Ezio View Post
    Και εγώ αυτό πιστεύω. Δείτε εδώ και εδώ. Συγκρίνετε τώρα τα νούμερα αυτά με τα νούμερα του cod mw2 και του black ops
    Πάντα τα COD θα ξεπερνάνε το 99% των τίτλων που κυκλοφορούν..είναι παιχνίδια marketing..ακόμη και μια σακούλα σκατά να πούλαγαν που έλεγε πάνω Call of Duty οι πωλήσεις θα ξεπερνούσαν τα 10 εκατομμύρια..

Quote Originally Posted by sakoulias View Post
    Μακαρι να γινοταν αυτο φιλε ,πολυ θα ηθελα το Uncharted 3 να σπασει καθε ρεκορ πωλησεων ps3 game ως ανταμοιβη της ποιοτικης δουλειας της ND αλλα ειμαι λιγοτερο αισιοδοξος.

Υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο κατοχων ps3 που δεν ξερουν να εκτιμαν τα παιχνιδια διαμαντια, αντιθετα εχουν την κονσολα μονο για να παιζουν Pro...
    Πάντα θα υπάρχει αυτό το κοινό που θα παίζει μονάχα PRO και επειδή το κάνουν και "οι υπόλοιποι"..και που δεν θα αναγνωρίσουν την αξία πολλών άλλων παιχνιδιών..στην Ελλάδα αν πας σε πλατεία και αρχίσεις να ρωτάς τους ανθρώπους για ποιόν λόγω θα ήθελαν PS3 η απάντηση είναι "!!ΠΡΟ!!"
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Πάντα τα COD θα ξεπερνάνε το 99% των τίτλων που κυκλοφορούν..είναι παιχνίδια marketing..ακόμη και μια σακούλα σκατά να πούλαγαν που έλεγε πάνω Call of Duty οι πωλήσεις θα ξεπερνούσαν τα 10 εκατομμύρια..
    Γιατί τώρα μια σακούλα σκατά που λέει πάνω call of duty δεν πουλάνε;

Member Claymore's Avatar
    PSN ID
    QQdarky45

Πόσες φορές έχω ακούσει "θέλω να αγοράσω ps3 μόνο του, έτσι κιαλλιώς για 1 παιχνίδι το θέλω" δηλαδή έλεος... Μόνο και μόνο επειδή το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι...

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε το dynamic theme του u3 στο internet? εκτός ps store δηλαδή, γίνεται να το κάνει κανείς export από το ps3?

όχι, μόνο static themes μπορείς να περάσεις στο ps3 παράνομα και χωρίς να σε καταλάβουν...

Member Claymore's Avatar
    PSN ID
    QQdarky45

Αχ το άτιμο και μαρέσει. Θα το αγόραζα αλλά θα πρέπει να έχω 5 euro στη κάρτα το λιγότερο για να περάσουν στο wallet και έχω 3 αν βάλω λεφτά για να κατεβάσω το Τrine τότε κάτι γίνεται =)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by michael92 View Post
    όχι, μόνο static themes μπορείς να περάσεις στο ps3 παράνομα και χωρίς να σε καταλάβουν...
    exw kai kapoia dynamic tou heavy rain px to site eine ayto http://www.ps3-themes.com/

Member Claymore's Avatar
    PSN ID
    QQdarky45

Quote Originally Posted by djpar View Post
    exw kai kapoia dynamic tou heavy rain px to site eine ayto http://www.ps3-themes.com/
    Thanks για το link

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

to kalytero eine to heavy rain dynamic,genika exei elaxista dynamic alla toulaxiston kati eine kai ayto

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    €1,99 κάνει, άρα μπορείς να το πάρεις.
    Έχει 3 ευρώ στην κάρτα όχι στο psn, για να βάλει λεφτά στο psn πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 ευρώ στην κάρτα.

Member Claymore's Avatar
    PSN ID
    QQdarky45

y μπράβο όπως τα λέει ο michael , ε τώρα να πάω να βάλω άλλα 2 και να μου φάει 1 στο φόρτωμα δεν λέει , άμα είναι μπορεί να το συνδυάσω με κανένα mini game.

PS3forums Fanatic klepidas's Avatar
    PSN ID
    klepidas7

Παιδια έφτιαξα ένα βίντεο με πληροφορίες για το παιχνίδι αν θέλετε δείτε το και κάντε και κανα comment

[YOUTUBE]bnJMxTzvnhg[/YOUTUBE]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ξανα το ιδιο ντεμο αλλα αυτη τη φορα ολοκληρο απο την αρχη πριν πιασει φωτια...

OH MY GOD.... απλα...δειτε το...στην αρχη.....φακ γιες μαν....!

part 1
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=UVDPbtZGR6c&feature=player_embedded"]YouTube - Uncharted 3: Drake's Deception - Castle Demo, Part 1[/ame]

part2
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=KdWe-5E34PA"]YouTube - Uncharted 3: Drake's Deception - Castle Demo, Part 2[/ame]

H Naughty Dog απλα δεν υπαρχει...τα γραφικα, o ΦΩΤΙΣΜΟΣ και ειδικα το animation ειναι "αλλου" εντελως...και ο πιο απιστος Θωμας δεν μπορει να μην το παραδεχθει!! Aφου και ο τυπας που παιζει το ντεμο επιτηδες σταμταει και χαζευει τα γραφικα απλα για να δει ο κοσμος...

Προβληματα framerate, AA, screen tearing, jaggies...ολα αυτα ειναι αγνωστες εννοιες για την Naughty Dog...
    Last edited by Valkyre; 28-12-2010 at 16:02.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Θα ήθελα να το δω σε καλύτερη ποιότητα για να πω wow αλλά και έτσι νομίζω μας προϊδεάζει για το τι να περιμένουμε.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν νομιζω οτι χρειαζεται καλυτερη ποιοτητα για να διαπιστωσεις μερικα φοβερα πραγματα οπως το animation, το level design τα εφφε της φωτιας οπως εξαπλωνεται...και ολα αυτα 1 χρονο πριν την κυκλοφορια! Το παιχνιδι δειχνει ετσι 1 χρονο πριν κυκλοφορησει! ΑΝΩΜΑΛΙΑ...!!

Εdit: Για παραδειγμα στο πρωτο βιντεο στο 2:50 σημειο παρατηρηστε προσεκτικα πως καιγεται σταδιακα και ρεαλιστικοτατα η ταπετσαρια στον τοιχο. Δεν ειναι μονο το εφφε της φωτιας...και η ταπετσαρια καταστρεφεται ταυτοχρονα real time...και γενικα δεν ειναι μονο η ταπετσαρια που σταδικα καταστρεφεται αλλα ολοκληρο το περιβαλλον (σταχτες, κομματια μικρα ξυλου)... ειναι αρρωστημενο κι εγω δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο σε βιντεοπαιχνιδι...
    Last edited by Valkyre; 28-12-2010 at 16:23.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Αυτό στο 2.50 ούτε καν που το είχα παρατηρήσει, όντως είναι τρελό αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο καταστρέψιμα όλα τα περιβάλλοντα. Απλά το συγκεκριμένο έχει δημιουργηθεί έτσι. Αλλά και πάλι μόνο και μόνο τόση προσοχή στη λεπτομέρεια έστω και σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο παιχνίδι, θα χαρίσει εντυπωσιακές στιγμές σίγουρα. Από level design αν μη τι άλλο είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Και στα 2 προηγούμενα παιχνίδια το είχαν καταφέρει και όπως φαίνεται κάθε "του χρόνου και καλύτερα" ισχύει στην περίπτωση της Naughty Dog σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πάρουμε στο σύμπαν

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ξανα το ιδιο ντεμο αλλα αυτη τη φορα ολοκληρο απο την αρχη πριν πιασει φωτια...

OH MY GOD.... απλα...δειτε το...στην αρχη.....φακ γιες μαν....!

part 1

part2

H Naughty Dog απλα δεν υπαρχει...τα γραφικα, o ΦΩΤΙΣΜΟΣ και ειδικα το animation ειναι "αλλου" εντελως...και ο πιο απιστος Θωμας δεν μπορει να μην το παραδεχθει!! Aφου και ο τυπας που παιζει το ντεμο επιτηδες σταμταει και χαζευει τα γραφικα απλα για να δει ο κοσμος...

Προβληματα framerate, AA, screen tearing, jaggies...ολα αυτα ειναι αγνωστες εννοιες για την Naughty Dog...
    Wow! Οντως πολυ ενυπωσιακο! Εχει φανταστικο κλιμα το παιχνιδι ρε γμτ! Ειναι μακρια ο Νοεμβριος ε?

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Name
    Δημήτρης

New UNCHARTED 3 Interview And Info

Playstation Blog writes: "We’re not closing out 2010 quietly! I’m sure it’s been hard to miss that another wave of information, interviews, screenshots and gameplay video for UNCHARTED 3: Drake’s Deception hit the internets today. You’re just seeing the fruits of the nefarious plan we’ve had in the works for a couple of months now. Okay, that’s not quite true, but it sure sounds way better if it’s all dramatic, right?

A good part this wave comes from the event PlayStation.Blog US held for the media just after the Spike VGA 2010.

PlayStation.Blog was there not only to check out UNCHARTED 3 with their very own eyes, but they got managed to snag Creative Director Amy Hennig and Game Director Justin Richmond to answer some questions in the video above."
    To βιντεο της συνεντευξης εδω: http://blog.eu.playstation.com/2010/...view-and-info/

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Oh my God..απλά απίστευτο Demo..
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PS4forums Fanatic Ezio's Avatar
    Name
    Γιάννης

Καταπληκτικό. Η φωτιά εξαιρετική, το animation τρομερό, τα εφέ καταστροφής περιβάλλοντος είναι φοβερά, ο φωτισμός άφταστος και γενικά τα γραφικά τα σπάνε και τα κάνουν χίλια κομμάτια! Ανυπομονώ και ακόμα δεν έχουμε δει κανένα μωρό του παιχνιδιού.

Bookmarks

Bookmarks