Page 12 of 29 FirstFirst ... 2891011121314151622 ... LastLast
Results 221 to 240 of 572

Thread: Dead Space 2

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

To extra game δεν θα υπάρχει στην Αμερικάνικη έκδοση;

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Πφφφ.Διλήμματα...
    Μάλλον θα προτιμήσω το extraction από το plama cutter.Mάλλον...

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Παιδιά νομίζω ότι το Extraction κανονικά θα περιλαμβάνεται στην αμερικάνικη, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από την ανακοίνωση των εκδόσεων, ενώ έτσι λέει και το amazon.com.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Παιδιά νομίζω ότι το Extraction κανονικά θα περιλαμβάνεται στην αμερικάνικη, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω από την ανακοίνωση των εκδόσεων, ενώ έτσι λέει και το amazon.com.
    Εγω απο οτι διαβαζω εδω

http://forums.electronicarts.co.uk/d...s-edition.html

το extraction θα ειναι μονο για το ps3 διαθεσιμο ενω το plasma cutter για 360/pc.Οποτε για αυτο στην επιλογη μου αναμεσα σε pc και ps3 ειπα οτι παω για ps3 .
    Τωρα το amazon λεει αλλα πραγματα...οποτε δεν ξερω τι παιζει.TBH τα καναν λιγο μανταρα σε αυτο το θεμα και την σωστη πληροφοριση μεχρι να αποφασισουν τι θα εκαναν(εδω ηταν αρχικα το extraction να ηταν τσαμπα με την απλη εκδοση του dead space 2 και τωρα το καναν μονο για την collector.....)
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Κοίτα να δεις, η αρχική εικόνα της ανακοίνωσης ήταν αυτή, και αφορούσε την αμερικάνικη έκδοση (και ακόμη δηλαδή αυτή είναι):

Μετά ανακοίνωσαν πως στην Ευρώπη, η έκδοση του PS3 θα είναι αυτή:

Οπότε, λογικά η αμερικάνικη είναι υπερπλήρης, εκτός όμως από το digipack (φαντάζομαι το παιχνίδι θα είναι στην στάνταρ θήκη εκεί).

Σε αυτό που λες δηλαδή, έχεις δίκιο, αλλά ισχύει για την ευρωπαϊκή έκδοση.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Dead Space 2: Demo Launches Today

The fear that struck you heart with the original Dead Space will strike you again in Dead Space 2. Now you can get a taste of the dismemberment with the Dead Space 2 Demo Launching later today on the PlayStation Network and XBox Live.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Dead Space 2: Demo Launches Today

The fear that struck you heart with the original Dead Space will strike you again in Dead Space 2. Now you can get a taste of the dismemberment with the Dead Space 2 Demo Launching later today on the PlayStation Network and XBox Live.
    Πρεπει να αντισταθω ρε γμτ.Δεν θελω να παιξω το demo.Το περιμενω πως και πως ομως και τρελλαινομαι!
    Spoiler!

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

τι λετε πατε καλα?αντε να βγει να το κατεβασουμε το demo να δουμε πως ειναι το παιχνιδακι?και σιγα τα spoilers που θα εχει δεν θα βαλουν τιποτα απο θεμα σεναριου ενα μικρο level θα εχει που θα σκοτωνεις τα τερατα!!ελα να βγει να γουσταρουμε!!ελπιζω να λεει σημερα και για το ελληνικο store...
    εσεις μην το παιζετε αν δεν θελετε εγω θα το παιξω μολις βγει!!!!αλλωστε με τοσα βιντεακια που εχουν βγαλει εχουμε δει σχεδον το μισο παιχνιδι!!

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Φώτη, εάν είναι το level που έδειξαν στην e3, θα το κατεβάσω.Αν όχι καθώς δεν έχω δει και τίποτα περισσότερο, θα το προσπεράσω και θα κάνω υπομονή για ένα μήνα.
    Από την άλλη κανένα demo δεν μπορεί να σου χαλάσει την full game experience.

Name
    Δημήτρης

ξερουμε ωρα? Επισης θα ειναι μονο απο αμερικανικο??

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Φώτη, εάν είναι το level που έδειξαν στην e3, θα το κατεβάσω.Αν όχι καθώς δεν έχω δει και τίποτα περισσότερο, θα το προσπεράσω και θα κάνω υπομονή για ένα μήνα.
    Από την άλλη κανένα demo δεν μπορεί να σου χαλάσει την full game experience.
    εγω απο οπου και να ειναι το demo Νίκο θα το κατεβασω να το δω πως ειναι το παιχνιδι!ποσο spoiler να εχει πια το ρημαδι?στο πρωτο για παραδειγμα δεν ειχε καθολου spoilers.αλλωστε εχω δει αρκετα βιντεακια απο αυτα που υπαρχουν εδω στο thread...θελω να δω και κατα ποσο και αν το εχουν τραβηξει προς shooter μερια..φυσικα δεν μπορεις να το δεις απο ενα demo αλλα το ιδιο ισχυει και για την εμπειρια δεν μπορει να σου την χαλασει την εμπειρια ενα demo...εκτος και αν κανουν καμια πατατα και βαλουν το τελευταιο boss και μετα σου δειχνει το τελος του παιχνιδιου LOOOOOLL !!!!!

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by fotaras View Post
    τι λετε πατε καλα?αντε να βγει να το κατεβασουμε το demo να δουμε πως ειναι το παιχνιδακι?και σιγα τα spoilers που θα εχει δεν θα βαλουν τιποτα απο θεμα σεναριου ενα μικρο level θα εχει που θα σκοτωνεις τα τερατα!!ελα να βγει να γουσταρουμε!!ελπιζω να λεει σημερα και για το ελληνικο store...
    εσεις μην το παιζετε αν δεν θελετε εγω θα το παιξω μολις βγει!!!!αλλωστε με τοσα βιντεακια που εχουν βγαλει εχουμε δει σχεδον το μισο παιχνιδι!!
    Aσε με Φωτη γινεται ενας πολεμος μεσα στο μυαλο μου!Θα δω.Μπορει να υποκυψω.Καλα αμα το παιξε τε και λετε καλα λογια και ειναι γαματο κτλ δεν θα κρατηθω πιστευω!!!πρεπει να βαλω λεφτα και για την προπαραγγελια!αυριο!αντε παιξτο Φωτη να μας πεις!

Spoiler!

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Aσε με Φωτη γινεται ενας πολεμος μεσα στο μυαλο μου!Θα δω.Μπορει να υποκυψω.Καλα αμα το παιξε τε και λετε καλα λογια και ειναι γαματο κτλ δεν θα κρατηθω πιστευω!!!πρεπει να βαλω λεφτα και για την προπαραγγελια!αυριο!αντε παιξτο Φωτη να μας πεις!
    ε κατσε ντε να το ανεβασουν πρωτα στο store και μετα θα σου πω!!!βασικα κατσε να ερθει πρωτα εδω στο δικο μας.ειδα και την απορια που εκανε ο val αν ειναι μονο για το αμερικανικο και αν τελικα ειναι μονο για αυτο εγω δεν μπορω να το κατεβασω δεν εχω λογαριασμο εκει..
    ναι και εγω πρεπει να βαλω φραγκα για την προπαραγγελια.μενει μονο να εξακριβωσω αν το παιχνιδι θα εχει και το πρωτο πρωτο παιχνιδι της ιστοριας που ειχε βγει για το wii.(δεν θυμαμαι πως λεγεται,νομιζω extraction) γιατι θελω να τα παιξω με την σειρα...στην αρχη πριν καιρο ειχανε πει οτι θα ειναι μεσα στην απλη εκδοση του PS3 αλλα τωρα βλεπω οτι το γυρισανε και πανε να το βαλουν σε καποια συλεκτικη εκδοση...απο την αλλη εχω χασει και λιγο την μπαλα..μακαρι να ξεκαθαρισει συντομα το τοπιο να ξερουμε και τι να κανουμε..πρεπει να αγορασουμε και το move α ρε sony τι μας κανεις..

PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by fotaras View Post
    ε κατσε ντε να το ανεβασουν πρωτα στο store και μετα θα σου πω!!!βασικα κατσε να ερθει πρωτα εδω στο δικο μας.ειδα και την απορια που εκανε ο val αν ειναι μονο για το αμερικανικο και αν τελικα ειναι μονο για αυτο εγω δεν μπορω να το κατεβασω δεν εχω λογαριασμο εκει..
    ναι και εγω πρεπει να βαλω φραγκα για την προπαραγγελια.μενει μονο να εξακριβωσω αν το παιχνιδι θα εχει και το πρωτο πρωτο παιχνιδι της ιστοριας που ειχε βγει για το wii.(δεν θυμαμαι πως λεγεται,νομιζω extraction) γιατι θελω να τα παιξω με την σειρα...στην αρχη πριν καιρο ειχανε πει οτι θα ειναι μεσα στην απλη εκδοση του PS3 αλλα τωρα βλεπω οτι το γυρισανε και πανε να το βαλουν σε καποια συλεκτικη εκδοση...απο την αλλη εχω χασει και λιγο την μπαλα..μακαρι να ξεκαθαρισει συντομα το τοπιο να ξερουμε και τι να κανουμε..πρεπει να αγορασουμε και το move α ρε sony τι μας κανεις..
    Ε σημερα δεν ειναι να ανεβει?
    Κριμα εγω εχω αμερικανικο account!!!Φιαξε αμα ειναι δεν ειναι δυσκολο!
    Η σπεσιαλ εχει το extraction που ειχε βγει για wii και εχει ιδια τιμη με την κανονικη αποτι βλεπω τωρα στο zavvi.Eπισης εχουν πει οτι το extraction θα παιζεται και με απλο χειρισμο..
    Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=igdD3AH9Nlc"]YouTube - Dead Space 2: Head to Head - X360 vs PS3 (HD 720p)[/ame]
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Name
    Δημήτρης

ρε παιδια στο hong kong store βγηκε...αλλα εγω δεν εχω... εχω αμερικανικο... συνηθως τι ωρα ελλαδας γινεται update το αμερικανικο store τις τριτες??

PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Μπράβο στην visceral.Για ακόμα μία φορά βγάζει ίδιας ποιότητας multiplatform τίτλο.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

^^ Οντως! Πιστευω να μην εχουμε τιποτα frame drops, tearing κτλ...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Το dead space 2 demo μεσω του search υπαρχει στο us ps store.
    .

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Just played the demo.

Τι μου αρεσε:
    + Ειναι dead space,οποτε αυτοματα περιλαμβανει ολα τα θετικα και αρνητικα του πρωτου απο αποψη αισθησης XD
    +Full zero g controls.Πλεον σε zero G δεν ακολουθουμε την διαδικασια του στοχευω και πηδαω στο σημειο που στοχευσα αλλα μας δεινει πληρη εναεριο ελεγχο(Ο issaac πεταει ουσιαστικα).Αν και δεν αντιμετωπισα κανενα τερας σε zero G ,βλεπω να προσφερει καποιες ιδιαιτερες στιγμες.

Τι δεν μου αρεσε :
    -Issac voice.Δεν ξερω αλλα μου ειχε αρεσει ο βουβος χαρακτηρας του πρωτου,με εβαζε περισσοτερο in his shoes......in his boots μαλλον.Οταν ξαφνικα αρχισα να τον ακουω μου φανηκε παραξενο.Πιθανως θα το συνηθισω
    -ελλειψη 180 turn.Δεν θυμαμαι αν γινοταν στο παλιο και αν γινεται στο νεο και πως αλλα αν δεν υπαρχει δεν μου αρεσει που δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα,ειδικα οταν οι αντιπαλοι ειναι τοσο γρηγοροι και μπορουν να σε περικυκλωσουν απο παντου.Το να πρεπει να κανει πληρη περιστροφη αργα-αργα κινοντας την καμερα ειναι meh.
    --------Μεγα μειον.Καλα ποιος μαμακας σκεφτηκε το να μην ριχνουν τα τερατα αντικειμενα αφου τα σκοτωσεις και να πρεπει να πηγαινεις απο πανω απο τα πτωματα τους τους και να τους κανεις stomp(ή να εχει καταστραφει ουσαστικα ενα μεγαλο κομματι του σωματος των τερατων ωστε να ριξει κατι,συνεπως ριχνουν και αν πχ τα καταστρεψεις τελειως) ωστε να ριξουν κατι?
    Τι τους χαλασε το παλιο συστημα που απαξ και τα σκοτωνες αμεσως ριχναν οτι ειχαν?Αντε να καταλαβω τα περιστασιακα κουτια αλλα να καθομαι να το κανω για το καθε ενα τερας (που ειναι και εκατονταδες ουτως ή αλλως στο παιχνιδι)?
    Ακρως βαρετο το φανταζομαι να το κανεις σε ολην την διαρκεια του παιχνιδιου (εδω στο demo το βαρεθηκα...φαντασου για 11 +ωρες παιχνιδιου ποσο θα το βαρεθω) και να καθεσαι για το καθε ενα τερας να κανεις stomp περιμενωντας να ριξουν κατι.
    Πραγματικα δεν προσφερει τιποτα και απορω γιατι το καναν.Ισως επειδη θελαν να γεμιζουν την οθονη με περισσοτερο αιμα για τους splatter fans...idk....

Fix that shit,please don't make me stomp monsters for loot.

Overall,great demo και ειχα ξεχασει οτι βγαινει σε λιγοτερο απο 1 μηνα το παιχνιδι οποτε ξαφνιαστηκα με την ημερομηνια λιγο XD.
    Last edited by nikolaszax; 22-12-2010 at 16:11.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Bookmarks

Bookmarks