βαλτε κι εμενα.. μονο τον paranoidGR εχω.. μοναξιες
το id μου ειναι pvinis.
βαλτε κι εμενα.. μονο τον paranoidGR εχω.. μοναξιες
το id μου ειναι pvinis.
fisika, ama ine geri i stuka tha prepi na dieliete to amaksi. oso ke arcade na thelun na to kanun, tha boruse na dieliete to amaksi ke na xanis merika deuterolepta i na vgenis telios off
pistevo oti tha borusan na vrun mia diaskedastiki formula. apla theli poli kalitero engine katastrofon. eki kolonun malon
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Παιδια καλησπερα..Αγορασα και εγω το παιχνιδι καλο φαινεται αλλα δεν μου αναγνωριζει την g25 με τιποτα!!Ξερει κανενας τιποτα??
edit http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/3855014.page
Δεν υπαρχει υποστηριξη για καμια τιμονιερα στο ps3!!
Last edited by spin155; 20-11-2010 at 17:27.
den paizei timoniera?lol ksenerwsa 8a to parw sigoura alla eixa skeftei na tsimpisw kai mia timoniera se kali timi.![]()
Στο forum της ΕΑ γραφουν οτι ακομα δεν υποστηριζει καμια τιμονιερα για ps3(ενω για ΧΒΟΧ και WII υποστηριζει κανονικα ολες τις τιμονιερες τους) και οτι με update που θα κανουν σε λιγο καιρο θα το φτιαξουν το προβλημα και θα υποστηριζει κανονικα και για ps3...
Και εγώ ξενέρωσα χτές όταν το ψαχνα σε όλα τα store
YΓ. το παιχνίδι ΔΕΝ υποστηρίζει τιμονιέρες της logitech. Tiς υπόλοιπες τις υποστηρίζει κανονικά
PS3
Generally all steering wheels based on the PS3 controller will function in NFS Hot Pursuit with the exception of Logitech and Logitech-compatible steering wheels.
Last edited by geodlord7; 21-11-2010 at 21:14.
Spoiler!
Ξερετε ποτε θα βγει το update???Εχω τιμονιερα και δεν μπορω να παιξω...επιτρεπετε???
παντως το παιχνιδι τα σπαει.....
η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα τοσο καλο....
το online ειναι παρα πολυ καλο....ευτυχως που βγηκε πριν το gran turismo
προσωπικα το gran turismo θα το παρω οταν κατεβασουν την τιμη....
τελικα μετα το update θα παιζει τιμονιερες της Logitech η οχι?
Στο forum της ΕΑ ετσι γραφουν..Οτι θα το φτιαξουν συντομα..!
Bookmarks