Βαλτε στο youtube Ken Block να δείτε αλήθειες και να αναθεωρήσετε.......
^^ Αυτος ειναι απο το διαστημα, αποτελει εξαιρεση. LOL
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
@freakygeo
τα παιχνιδια ειναι για να μας διασκεδαζουν....αδιαφορω αν αυτο που κανω στο παιχνιδι ειναι πραγματικο η οχi αρκει να μου αρεσει....αν θελω κατι ρεαλιστικο οδηγω το αμαξι μου στην Αθηνα (ειναι πιο hardcore και απο καθε παιχνιδι ταχυτητων)
το ωραιο σ αυτο ειναι η ταχυτητα και το γεγονος οτι δεν χρειαζεται σε καθε στοφη να πατας φρενο (για μενα ειναι εκνευριστικο).
τα παιχνιδια ειναι παιχνιδια και ο,τι και να κανουν αυτοι που τα φτιαχνουν, παντα θα απεχουν απο την πραγματικοτητα.
και το gran turismο που ολοι το εχουν θεοποιησει δεν ανταποκρινεται 100% στην πραγματικοτητα..
ειναι η αποψη μου (σε φιλικο τονο παντα)
αντε και πολλα γκαζια στην Αθηνα......στο ps3 εννοουσα!!
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΑ 51 ευρώ WORLDGAMES.GR
...Αγοραστε πρωτοι ολα τα games στις καλύτερες τιμές της αγοράς. www.worldgames.gr
το πηρα και εχω ξετρελαθει με το ονλαιν. 4 μπατσοι εναντιον 4 οδηγων. χαμος γινεται
Ναι´Είναι πολύ καλό. Ειδικά online. Μεγάλη "αλητεία".
ρε παιδια εγω οταν επαιξα το demo δεν με ενθουσιασε τοσο...ειδικα το feeling του αυτοκινητου
Κ το offline με το autolog ουσιαστικά μετατρέπεται σε online συναγωνισμό, με τους φίλους σου.
τελειο πρεπει να ειναι αλλα επειδη πηρα acb θα το παρω κατα τα χριστουγεννα,αγαπαμε Nfs οχι gt5 και ρεαλισμο.
το πηρα και εγω απο χθες....
το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ωραιο....ειμαι φανατικος need for speed
το παιχνιδι ειναι αυτο που λεει και το ονομα του...τερμα τα γκαζια
πολυ ωραια γραφικα
ενα στοιχειο που δεν μου αρεσει ειναι το γεγονος οτι οι καταδιωξεις με την αστυνομια περιοριζονται σε συγκεκριμενες πιστες (αρα και χρονικα) και οχι σ'ολο το world οπως στο most wanted...τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω μεχρι τωρα...ξερει κανεις τιποτα περι αυτου???
θυμαμαι στο most wanted που κρατουσα τους μπατσους 30 λεπτα να με κυνηγουν...τωρα με ξενερωνει λιγο αυτο
Πολυ καλο το games αλλα προσπαθω εδω και 1 ωρα να βαλω την g 27 να παιξει αλλα τιποτα δεν την δεχετε,ξερει κανεις πως μπαινει,εψαξα και στα contol setings αλλα τιποτα.....Αν δεν παιζει τοτε εχω ξενερωσει,,,,πραγματικα!!!!
emena pantos den me pirazi katholu pu ine ligotero realistiko. auto pu me xalai ine ta trakarismata pu ola ta review thaumazun.
entaksi, ta amaksia kanun entiposiakes tubes. ke strapatzaronte arketa. parola auta to sasi parameni anepafo. metopikes ke i muri den beni katholu mesa. den leo oti ine eukolo na gini kati tetio. ala to exo di se paliotera games. ke vasi autis tis simantikis, gia mena, atelias den aksizi tosa eusima stin criterion gia to damage
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Το βρήκα στο ebw.gr μόνο 49 € Need for Speed Hot Pursuit για PS3.
{PS3 slim 320GB}{PSP 3004}{iPhone 3Gs}
edit το post μου δεν μπορώ να κάνω???
Θέλω να προσθέσω ότι είναι πραγματικά ότι καλύτερο έχω παίξει δυστυχώς δεν έχω παίξει το most wanted που κάποιοι λένε ότι είναι καλύτερο, αλλά εδώ να αναφέρω ότι δεν αξίζει η αγορά του στο iPhone επειδή είναι σαν τα προηγούμενα Need for Speed
{PS3 slim 320GB}{PSP 3004}{iPhone 3Gs}
Bookmarks