Assassin's Creed Brotherhood Collector's Edition (US):
Who is the happy dude?
apo www.vgp.ca
O Gabe Graziani, Community Developer της Ubisoft Montreal. Είναι (εκτός των άλλων) αυτός που απαντάει και στα Q&A που έτρεχαν στο youtube φέτος σχετικά με το παιχνίδι.
Ρε συ, δεν τρελάθηκα κιόλας (όχι ότι θα με χάλαγε!!!)... Πιο πλήρης είναι η Codex πάντως γενικά. Το μαύρο βέβαια είναι γαμάτο...
Εγώ την παρήγγειλα από public στα 85€.Έχω πάρει τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις οτι δεν θα έχω απρόοπτα για το αν θα την έχουν διαθέσιμη ή όχι (έχω insider στο public).Θα δείξει.Θέλω να πιστεύω πως δεν θα φάω πακέτο.Η καλύτερη λύση φαντάζομαι είναι αυτή της CDMedia, καθώς είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Ubi στην Ελλάδα, οπότε δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας.
Δύο φορές έχω ψωνίσει από το vgp και μου έχουν έρθει με απλό ταχυδρομείο μέσα σε 5 μέρες.Διακριτικές συσκευασίες, αλλά λίγο τα μεταφορικά και λίγο ο όγκος του πακέτου, με προβλημάτισαν.
gia osous skeftounte na tin parun apo vgp apo prosopiki empiria (2 fores pira apo eki pexnidia, to demon souls deluxe edition ke resistance 2 collectors edition) grafun pano sto kuti diaforetiki timi. Diladi anti na grapsoun 100 dollaria grafun oti to dema aksizi 30 dollaria ke den perase telonio
Για την αμερικανικη εκδοση εγω την ακυρωσα. Γιατι οπως ειπε και ο desmond, το online ειναι region locked προς ωρας και δεν εχουμε μαθει ακομα κατι νεοτερο, και δευτερον το πακετο δεν ειναι και μικρο, μπορει να περασει τελωνειο.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
ευρωπη ποτε κυκλοφορει τελικα γιατι εχω μπερδευτει... 26 νοεμβρη ή πιο πριν?
Bookmarks