Αντε! Θα το εχουμε αυτη τη βδομαδα στα χερια μας! ΟΛΕ!
Και την αλλη εβδομαδα GT5! Ποιος μας πιανει!!!
Αντε! Θα το εχουμε αυτη τη βδομαδα στα χερια μας! ΟΛΕ!
Και την αλλη εβδομαδα GT5! Ποιος μας πιανει!!!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
ευτυχως εχω το cod αλλα θα το παρω κατευθειαν το acb μαλλον τα ραλακια που τα θελω και τα 2 φετος πανε για δεκεμβριο.
το activate θα φερει την auditore? μηπως ξερει κανεις?η codex τσιμπαει αλλα τετοια παιχνιδαρα δεν λεει μονη της,εστω auditore.
Ερώτηση για τους Collectors του φόρουμ.
Επειδη λεφτά δεν παίζουν τώρα, μπορω να βρω την codex μετα απο κανα τριμηνο ή είναι τόσο limited που δεν βρίσκεται μετά;
Ειναι τόσο ομορφη.....
Κοίταξε να δεις, αυτό είναι ένα ερώτημα που δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, και ακόμη περισσότερο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού (ώστε να δούμε ενδεικτικά τι παίζει).
Ακόμη κι αν δεν είναι πραγματικά Limited, υπάρχει το θέμα σχετικά με την ποσότητα που θα προμηθευτεί η CD-Media (γενικά ξηγιέται πάντως).
Αν πάρουμε πάντως για παράδειγμα τις εκδόσεις του Assassin's Creed II, την White την έβρισκες και μετά από καιρό, ενώ η Black, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά είχε εξαντληθεί σχεδόν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε (πολύ λίγα κομμάτια). Επομένως, αν η Codex βγει στις ποσότητες της White πολύ πιθανό να την βρεις και αργότερα, αλλιώς δύσκολο.
Από την άλλη, ενδεικτικά να πω πως η συλλεκτική του Bioshock 2 κυκλοφόρησε σε μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να πωλείται στο 1/3 της τιμής ακόμη και σήμερα (παρ' όλο που ήταν από τις πιο ποιοτικές).
Ξέρω δεν σε βοήθησα ουσιαστικά αλλά πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά!
Στο ebay βέβαια σίγουρα θα υπάρχει και μετά, αλλά η τιμή και εκεί θα είναι ανάλογα με το πόσο limited ήταν τελικά.
edit: Ανησυχητικό πάντως είναι το γεγονός πως στο Πλαίσιο η Codex παίζει να ανέβηκε για μία μέρα κι αν πριν από καιρό (δηλαδή θα λάμβαναν τόσα λίγα κομμάτια που έφυγαν αμέσως). Από την άλλη στα Public υπάρχει ακόμη.
Thnx man. Σήμερα εκατσα και ασχολήθηκα με τις εκδοσεις της σειράς και η Codex με κερδισε αμέσως. ( αν δεν ειχα πάρει εχθες κατι dr who boxsets , θα την έπαιρνα σιγουρα).
Επίσης thnx για το bioshock 2 info, πάω να κοιτάξω και για αυτην.
Eδώ μάλλον θα σε ξενερώσω, μιας ψάχνοντας λίγο στα ελληνικά καταστήματα στο skroutz, ακόμη έχουν την κανονική τιμή όσα το έχουν (εκτός από το e-shop).
To Πλαίσιο την έδινε νομίζω 20Ε, ενώ από έξω το play την έχει στα 35 και συχνά το zavvi την βάζει σε προσφορά (τώρα είναι στα 45Ε).
Και για να μην είμαι εντελώς οφφ τόπικ:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=nhVIm1xHfmM"]YouTube - Assassins Creed Brotherhood Codex edition unboxing[/ame]
Στο ACII η CDMedia "εκβίαζε" τους μαγαζάτορες οτι θα μπορούσαν να πάρουν 1τμχ. της Black για κάθε 100τμχ.(ή 75, δεν θυμάμαι) της standard που παρήγγειλναν.Οπότε δηλαδή μόνο τα μεγάλα καταστήματα μπορούσαν να απορροφήσουν μεγάλες ποσότητες και οι Black που πήγαν, στην πλειοψηφία τους, κρατήθηκαν από τους εργαζόμενους.
Νομίζω οτι η αντίστοιχη της White είναι η Auditore.Αλλά αυτό θα δείξει τις προσεχείς ημέρες.
Edit:Μου έτρεξαν σαλάκια με το unboxing!
ρε γμτ κι εγω θελω την Codex αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει με τις τοσες collectors μας εχουν τρελανει!!
Τι απίστευτη Collector;s ειναι αυτή ρε παιδιά!
Εντομεταξύ έβλεπα το videaki, έβγαζε,εβγαζε έβγαζε το παιχνίδι δεν έβλεπα! LOL
Κρυμμένο το χαν στο πορτάκι!
Το Codex φαίνετε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Το μπλε σακουλάκι τι είναι;
Πολύ χαίρομαι που το soundtrack το έχουν ξεχωριστά αυτή τη φορά σε αντίθεση με την Black που το είχαν να το ακούσεις μόνο μεσω PC.
Το μόνο που λειπε είναι να ήταν το Lineage σε ΒLU-RAY!
Τα σπάααααααααει!
το cdmedia την εβγαλε την codex?
Με πεισατε, δε θα φάω για 5 6 μέρες, θα την βγάλω στην εστία (τα ιδια εκανα και με το BSG Bluray boxset).
Aπλα μην συμβει το ιδιο με την prestige του MW2 που περσυ μερικοι την πουλούσαν 180 ευρω και τωρα την βρισκεις στα 80-90.
edit: πριν μια ωρα το cdmedia οντως την ειχε που κοιταξα, και τωρα που ξανακοιταξα να την αγορασω δεν την ειχε
γαμωωωωωω,αργησα!!!!πουθενα δεν βρισκω την codex,την εβγαλε και το Multirama,καντε κατι παιδια,χανομαστε.
Αν δεν την βρίσκεις πουθενά, κάνε μια προσπάθεια εδώ:
http://www.public.gr/prod/gaming/gam.../prod910218pp/
ή εδώ:
http://www.blu-rayshop.gr/product_in...oducts_id=1826
Και ο άλλος ο φάκελος που είχε κάτι σαν κάρτες μέσα τι είχε;
Αν λέω μαλ!$!ες sorry αλλά μπαίνω remotely απο το pc της δουλειάς στο pc του σπιτιού μου γιατί μας έχουν κομμένα τα μισά sites (και το forum) και αυτο σήμένει ότι έχω πολύ χαμηλό frame rate στα video, no sound και πολύ λιγότερα χρώματα απο την πραγματικότητα.... Οπότε μπορεί να μην είδα και καλά...
το ξεχασα το Public tnx desmond,θα το παραγγειλω.
ASSASSIN'S CREED: BROTHERHOOD ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕ 49,60
...Αγοραστε πρωτοι ολα τα games στις καλύτερες τιμές της αγοράς. www.worldgames.gr
Όχι καλά είδες έχει και το μπλε σακουλάκι και τον άλλον φάκελο. Ο άλλος ο φάκελος (που νομίζω δεν υπήρχε στην περιγραφή) περιλαμβάνει κάποιες artcards, αλλά δεν είναι οι κάρτες με τους χαρακτήρες του multiplayer. H πρώτη ας πούμε είναι αυτή.![]()
Bookmarks