Page 22 of 58 FirstFirst ... 1218192021222324252632 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1160

Thread: Assassin's Creed: Brotherhood

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Αντε! Θα το εχουμε αυτη τη βδομαδα στα χερια μας! ΟΛΕ!

Και την αλλη εβδομαδα GT5! Ποιος μας πιανει!!!

LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

ευτυχως εχω το cod αλλα θα το παρω κατευθειαν το acb μαλλον τα ραλακια που τα θελω και τα 2 φετος πανε για δεκεμβριο.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

το πλαισιο, εχει βγαλει την auditore edition εδω και καιρο και δεν την εχει ξαναβαλει.

Spoiler!

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

το activate θα φερει την auditore? μηπως ξερει κανεις?η codex τσιμπαει αλλα τετοια παιχνιδαρα δεν λεει μονη της,εστω auditore.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Ερώτηση για τους Collectors του φόρουμ.
    Επειδη λεφτά δεν παίζουν τώρα, μπορω να βρω την codex μετα απο κανα τριμηνο ή είναι τόσο limited που δεν βρίσκεται μετά;
    Ειναι τόσο ομορφη.....

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Κοίταξε να δεις, αυτό είναι ένα ερώτημα που δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, και ακόμη περισσότερο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού (ώστε να δούμε ενδεικτικά τι παίζει).

Ακόμη κι αν δεν είναι πραγματικά Limited, υπάρχει το θέμα σχετικά με την ποσότητα που θα προμηθευτεί η CD-Media (γενικά ξηγιέται πάντως).

Αν πάρουμε πάντως για παράδειγμα τις εκδόσεις του Assassin's Creed II, την White την έβρισκες και μετά από καιρό, ενώ η Black, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά είχε εξαντληθεί σχεδόν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε (πολύ λίγα κομμάτια). Επομένως, αν η Codex βγει στις ποσότητες της White πολύ πιθανό να την βρεις και αργότερα, αλλιώς δύσκολο.

Από την άλλη, ενδεικτικά να πω πως η συλλεκτική του Bioshock 2 κυκλοφόρησε σε μεγάλες ποσότητες με αποτέλεσμα να πωλείται στο 1/3 της τιμής ακόμη και σήμερα (παρ' όλο που ήταν από τις πιο ποιοτικές).

Ξέρω δεν σε βοήθησα ουσιαστικά αλλά πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά!

Στο ebay βέβαια σίγουρα θα υπάρχει και μετά, αλλά η τιμή και εκεί θα είναι ανάλογα με το πόσο limited ήταν τελικά.

edit: Ανησυχητικό πάντως είναι το γεγονός πως στο Πλαίσιο η Codex παίζει να ανέβηκε για μία μέρα κι αν πριν από καιρό (δηλαδή θα λάμβαναν τόσα λίγα κομμάτια που έφυγαν αμέσως). Από την άλλη στα Public υπάρχει ακόμη.
    Last edited by tonybsg; 16-11-2010 at 13:05.

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Thnx man. Σήμερα εκατσα και ασχολήθηκα με τις εκδοσεις της σειράς και η Codex με κερδισε αμέσως. ( αν δεν ειχα πάρει εχθες κατι dr who boxsets , θα την έπαιρνα σιγουρα).

Επίσης thnx για το bioshock 2 info, πάω να κοιτάξω και για αυτην.

PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by jimbour View Post
    Επίσης thnx για το bioshock 2 info, πάω να κοιτάξω και για αυτην.
    Eδώ μάλλον θα σε ξενερώσω, μιας ψάχνοντας λίγο στα ελληνικά καταστήματα στο skroutz, ακόμη έχουν την κανονική τιμή όσα το έχουν (εκτός από το e-shop).

To Πλαίσιο την έδινε νομίζω 20Ε, ενώ από έξω το play την έχει στα 35 και συχνά το zavvi την βάζει σε προσφορά (τώρα είναι στα 45Ε).

Και για να μην είμαι εντελώς οφφ τόπικ:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=nhVIm1xHfmM"]YouTube - Assassins Creed Brotherhood Codex edition unboxing[/ame]

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Ακόμη κι αν δεν είναι πραγματικά Limited, υπάρχει το θέμα σχετικά με την ποσότητα που θα προμηθευτεί η CD-Media (γενικά ξηγιέται πάντως).

Αν πάρουμε πάντως για παράδειγμα τις εκδόσεις του Assassin's Creed II, την White την έβρισκες και μετά από καιρό, ενώ η Black, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά γενικά είχε εξαντληθεί σχεδόν την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε (πολύ λίγα κομμάτια). Επομένως, αν η Codex βγει στις ποσότητες της White πολύ πιθανό να την βρεις και αργότερα, αλλιώς δύσκολο.
    Στο ACII η CDMedia "εκβίαζε" τους μαγαζάτορες οτι θα μπορούσαν να πάρουν 1τμχ. της Black για κάθε 100τμχ.(ή 75, δεν θυμάμαι) της standard που παρήγγειλναν.Οπότε δηλαδή μόνο τα μεγάλα καταστήματα μπορούσαν να απορροφήσουν μεγάλες ποσότητες και οι Black που πήγαν, στην πλειοψηφία τους, κρατήθηκαν από τους εργαζόμενους.

Νομίζω οτι η αντίστοιχη της White είναι η Auditore.Αλλά αυτό θα δείξει τις προσεχείς ημέρες.

Edit:Μου έτρεξαν σαλάκια με το unboxing!
    Last edited by Desmond; 16-11-2010 at 13:40.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

ρε γμτ κι εγω θελω την Codex αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει με τις τοσες collectors μας εχουν τρελανει!!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Τι απίστευτη Collector;s ειναι αυτή ρε παιδιά!
    Εντομεταξύ έβλεπα το videaki, έβγαζε,εβγαζε έβγαζε το παιχνίδι δεν έβλεπα! LOL
    Κρυμμένο το χαν στο πορτάκι!
    Το Codex φαίνετε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
    Το μπλε σακουλάκι τι είναι;
    Πολύ χαίρομαι που το soundtrack το έχουν ξεχωριστά αυτή τη φορά σε αντίθεση με την Black που το είχαν να το ακούσεις μόνο μεσω PC.
    Το μόνο που λειπε είναι να ήταν το Lineage σε ΒLU-RAY!
    Τα σπάααααααααει!

PSN ID
    tonybsg

Ναι ρε φοβερή είναι! Άντε να έρθει...

To μπλε σακουλάκι έχει τις multiplayer character cards.

Quote Originally Posted by Desmond View Post
    Στο ACII η CDMedia "εκβίαζε" τους μαγαζάτορες οτι θα μπορούσαν να πάρουν 1τμχ. της Black για κάθε 100τμχ.(ή 75, δεν θυμάμαι) της standard που παρήγγειλναν.Οπότε δηλαδή μόνο τα μεγάλα καταστήματα μπορούσαν να απορροφήσουν μεγάλες ποσότητες και οι Black που πήγαν, στην πλειοψηφία τους, κρατήθηκαν από τους εργαζόμενους.

Νομίζω οτι η αντίστοιχη της White είναι η Auditore.Αλλά αυτό θα δείξει τις προσεχείς ημέρες.
    Ναι, κάπου το είχα ξανακούσει αυτό...! Έτσι κι αλλιώς, τα κομμάτια ήταν πολύ λίγα. Πάντως εμένα τα Multirama μου την είχαν φέρει χωρίς προβλήματα.
    Last edited by tonybsg; 16-11-2010 at 14:46.

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

το cdmedia την εβγαλε την codex?

Elite jimbour's Avatar
    PSN ID
    jimbour13
    Name
    Nick

Με πεισατε, δε θα φάω για 5 6 μέρες, θα την βγάλω στην εστία (τα ιδια εκανα και με το BSG Bluray boxset).
    Aπλα μην συμβει το ιδιο με την prestige του MW2 που περσυ μερικοι την πουλούσαν 180 ευρω και τωρα την βρισκεις στα 80-90.

edit: πριν μια ωρα το cdmedia οντως την ειχε που κοιταξα, και τωρα που ξανακοιταξα να την αγορασω δεν την ειχε

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

γαμωωωωωω,αργησα!!!!πουθενα δεν βρισκω την codex,την εβγαλε και το Multirama,καντε κατι παιδια,χανομαστε.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Αν δεν την βρίσκεις πουθενά, κάνε μια προσπάθεια εδώ:
    http://www.public.gr/prod/gaming/gam.../prod910218pp/
    ή εδώ:
    http://www.blu-rayshop.gr/product_in...oducts_id=1826

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Ναι ρε φοβερή είναι! Άντε να έρθει...

To μπλε σακουλάκι έχει τις multiplayer character cards.
    Και ο άλλος ο φάκελος που είχε κάτι σαν κάρτες μέσα τι είχε;
    Αν λέω μαλ!$!ες sorry αλλά μπαίνω remotely απο το pc της δουλειάς στο pc του σπιτιού μου γιατί μας έχουν κομμένα τα μισά sites (και το forum) και αυτο σήμένει ότι έχω πολύ χαμηλό frame rate στα video, no sound και πολύ λιγότερα χρώματα απο την πραγματικότητα.... Οπότε μπορεί να μην είδα και καλά...

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

το ξεχασα το Public tnx desmond,θα το παραγγειλω.

Junior Member worldgames's Avatar
    Name
    Δημοσθένης

ASSASSIN'S CREED: BROTHERHOOD ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕ 49,60
    ...Αγοραστε πρωτοι ολα τα games στις καλύτερες τιμές της αγοράς. www.worldgames.gr

PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Και ο άλλος ο φάκελος που είχε κάτι σαν κάρτες μέσα τι είχε;
    Αν λέω μαλ!$!ες sorry αλλά μπαίνω remotely απο το pc της δουλειάς στο pc του σπιτιού μου γιατί μας έχουν κομμένα τα μισά sites (και το forum) και αυτο σήμένει ότι έχω πολύ χαμηλό frame rate στα video, no sound και πολύ λιγότερα χρώματα απο την πραγματικότητα.... Οπότε μπορεί να μην είδα και καλά...
    Όχι καλά είδες έχει και το μπλε σακουλάκι και τον άλλον φάκελο. Ο άλλος ο φάκελος (που νομίζω δεν υπήρχε στην περιγραφή) περιλαμβάνει κάποιες artcards, αλλά δεν είναι οι κάρτες με τους χαρακτήρες του multiplayer. H πρώτη ας πούμε είναι αυτή.
    Last edited by tonybsg; 16-11-2010 at 16:27.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks