Page 7 of 14 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 121 to 140 of 272

Thread: NBA 2K11

Τί λειτουργία κάνει με το move? Δε το χω πιάσει....

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Conjure7 View Post
    Τί λειτουργία κάνει με το move? Δε το χω πιάσει....
    1) ήμουνα σίγουρος ότι στα καρφώματα θα λειτουργεί το move...
    "The dunk contest input interface was significantly revamped for PlayStation Move, allowing the ability to pull off dunks much easier than in years past,"

2)εδώ το δοκιμάζουν με το move και λένε τις εντυπώσεις τους
    http://ps3.ign.com/articles/112/1121634p1.html
    Last edited by antoniss; 06-10-2010 at 14:36.

Μάλιστα. Thnx Αντώνη.

Elite Quaro's Avatar
    PSN ID
    Quaro1987

μου το έστειλε χθες το zavvi. άρα θα το έχω την Τρίτη/Τετάρτη που μας έρχεται .
    ignore list. Κάνει την πλοήγηση στο forum 1000 φορές καλύτερη.

Member savanos's Avatar
    Name
    Πάνος

αύριο το πρωί πρώτα ο θεός θα παίζω με τον Μιχαλάκη!

h4wk's Avatar
    PSN ID
    h4wk_gr
    Name
    Γιάννης

μόλις ξεκίνησε και το δικό μου από το simplygames
    για να δούμε πότε θα φτάσει!!

πάντως αν είμαστε αρκετοί που το παίζουμε θα είχε πλάκα να κανονίζαμε κανένα πρωταθληματάκι!! όχι online όμως, απο κοντά γιατί το 2k10 τουλάχιστον είχε αρκετό lag ωστε να είναι πολύ ενοχλητικό να προλάβεις να στήσεις άμυνα..

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

εγώ πάλι , χωρίς να θέλω να σας την σπάσω , από το απόγευμα είναι μέσα στο drive μου....

δεν ήθελα να περιμένω καμιά εβδομάδα και το πήρα από εδώ !

ήδη έβγαλα το 1ο από τα challenges με τους 63+ πόντους 6+ ασσίστς και 50% ποσοστό...

απλά η κίνηση που έχει ειδικά ο Jordan είναι να σαν βλέπεις αφιέρωμα σε αυτόν...

απλά Tribute to Mike.... το παιχνίδι !
    πολύ καλό !

Cool Member stormare's Avatar
    PSN ID
    undergroundgr

εμενα παντως το cdwow.com ακομα not yet released μου το βγαζει...
    το εχω πληρωσει το παιχνιδι απο τον αυγουστο.

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by stormare View Post
    εμενα παντως το cdwow.com ακομα not yet released μου το βγαζει...
    το εχω πληρωσει το παιχνιδι απο τον αυγουστο.
    ε λογικό είναι φίλε , αφού είναι αγγλικό e-shop και εκεί βγαίνει στις 8 του μήνα!

αλλά να ξέρεις πως δεν είναι και καλή τιμή... 44 λίρες , στο zavvi π.χ. έχει 32λίρες , aka 40,05€ μαζί με μεταφορικά!

εχεις ξανα αγοράσει από εκεί ?

h4wk's Avatar
    PSN ID
    h4wk_gr
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by antoniss View Post
    εγώ πάλι , χωρίς να θέλω να σας την σπάσω , από το απόγευμα είναι μέσα στο drive μου....

δεν ήθελα να περιμένω καμιά εβδομάδα και το πήρα από εδώ !
    εγώ ακόμα ψάχνω να αγοράσω Playstation!!
    αλλά το παιχνίδι το είχα παραγγείλει εβδομάδες τώρα
    ε λογικό είναι φίλε , αφού είναι αγγλικό e-shop και εκεί βγαίνει στις 8 του μήνα!
    αυτό επίσης δε το καταλαβαίνω.εγώ νόμιζα πως βγαίνει Aμερική στις 5 και Ευρώπη γενικότερα στις 8.Γι'αυτό και το παρήγγειλα απ'έξω.Και παρεπιπτόντως και το simplygames είναι αγγλικό eshop απ'οτι καταλαβαίνω.Γι αυτό και μου έκανε εντύπωση οτι μου το έστειλαν σήμερα.Φανταζόμουν πως αφού δε το έστειλαν χτές θα το έστελναν στις 8

PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by h4wk View Post
    εγώ ακόμα ψάχνω να αγοράσω Playstation!!
    αλλά το παιχνίδι το είχα παραγγείλει εβδομάδες τώρα

αυτό επίσης δε το καταλαβαίνω.εγώ νόμιζα πως βγαίνει Aμερική στις 5 και Ευρώπη γενικότερα στις 8.Γι'αυτό και το παρήγγειλα απ'έξω.Και παρεπιπτόντως και το simplygames είναι αγγλικό eshop απ'οτι καταλαβαίνω.Γι αυτό και μου έκανε εντύπωση οτι μου το έστειλαν σήμερα.Φανταζόμουν πως αφού δε το έστειλαν χτές θα το έστελναν στις 8
    δεν το ξέρω το simplygames αλλά εδώ: http://www.simplygames.com/info/18797/-

λέει για 8/10 και αυτό , εσένα σου το έστειλε ? το πήρες στα χέρια σου δλδ?

τεσπα επειδή πολλά offtopic γράψαμε , ξέρει κανείς αν τα trophies στα δίνει και άμα παίζεις 1vs1 offline με φίλο ???
    Last edited by antoniss; 06-10-2010 at 23:52.

PSN ID
    undergroundgr

αλλά να ξέρεις πως δεν είναι και καλή τιμή... 44 λίρες , στο zavvi π.χ. έχει 32λίρες , aka 40,05€ μαζί με μεταφορικά!

εχεις ξανα αγοράσει από εκεί ?

ναι εχω αγορασει απο ολα σχεδον zavvi hmv play κτλ απλα ηταν η καλυτερη τελικη τιμη που βρηκα που δεχοταν paypal μιας και atm ηταν η μονη επιλογη.

edit: μολις ειδα οτι αλλαξαν την τιμη.στα 41 euro το ειχα προπληρωσει.
    Last edited by stormare; 07-10-2010 at 16:48.

Cool Member g10rg0s's Avatar
    PSN ID
    g10rg0s241071

... λοιπον κυριοι ... το game σπερνει ... το καλυτερο game basketball που εχει βγει (μεχρι το επομενο βεβαια ...)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

epaixa to demo extes...eine akrivos to nba 2k pou eprepe na bgei perysi gia mena...safos eine to kalhtero basket epitelous xana!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

σημερα θα το παραλαβω κι εγω και θα παω να παιξω με 4 φιλαρακια

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το εχω παρει εδω και δυο μερες και μετα απο μερικα παιχνιδια φαινεται καλυτερο απο το περσινο. Καλυτερο animation, οι παιχτες κανουν περισσοτερες κινησεις και ο καθενας εχει το δικο του ξεχωριστο στυλ. Επιτελους ο Jordan υπαρχει στο παιχνιδι και οχι μονο αυτο αλλα εχει ενα ολοκληρο challenge με αγωνες και με τους chicago bulls της καθε χρονιας. Πρεπει να ειναι ο καλυτερος παιχτης του παιχνιδιου, μακραν. Κατι bryant, james, wade, τους αφηνει απλα δευτερους. Εχω κολλησει και παιζω ολο με τον Jordan τα challenges. Δοκιμασα να παιξω online δυο παιχνιδια ranked και ενω μου βρηκε αντιπαλο και ξεκινησε αμεσως, κατα την διαρκεια της πρωτης περιοδου μου εγραφε "your connection to 2k has been lost". Τα ιδια τα περσινα με το online, δεν καταφερα να παιξω καθολου και μετα που προσπαθησα δεν με εβαζε καθολου στο online. Δοκιμασα να παιξω και με τα χειριστηρια move αλλα δεν μου αρεσε προσωπικα η εμπειρια, αφου το παιχνιδι εχω μαθει να το παιζω με doualshock 3. Επισης δεν καταφερα να συγχρονισω το Move controlller με το subcontroller, αλλα συγχρονιζεις το Move controller με το doualshock. Εβαλα μερικα καλαθια, αλλα δεν εχεις αισθηση του που σημαδευεις με το move, αφου αν το κουνησεις πανω και αριστερα ή πανω δεξια παλι τη ιδια κινηση κανει ο παιχτης και σηκωνεται για σουτ ή για κοψιμο. Σιγουρα θελει practice, θα το δοκιμασω παλι σε καρφωματα μαλλον γιατι σε αγωνα δεν ειναι τοσο ευκολο.
    Αντε να μαζευομαστε να παιξουμε και κανενα αγωνα online και να κανουμε και και καμια league.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Το εχω παρει εδω και δυο μερες και μετα απο μερικα παιχνιδια φαινεται καλυτερο απο το περσινο. Καλυτερο animation, οι παιχτες κανουν περισσοτερες κινησεις και ο καθενας εχει το δικο του ξεχωριστο στυλ. Επιτελους ο Jordan υπαρχει στο παιχνιδι και οχι μονο αυτο αλλα εχει ενα ολοκληρο challenge με αγωνες και με τους chicago bulls της καθε χρονιας. Πρεπει να ειναι ο καλυτερος παιχτης του παιχνιδιου, μακραν. Κατι bryant, james, wade, τους αφηνει απλα δευτερους. Εχω κολλησει και παιζω ολο με τον Jordan τα challenges. Δοκιμασα να παιξω online δυο παιχνιδια ranked και ενω μου βρηκε αντιπαλο και ξεκινησε αμεσως, κατα την διαρκεια της πρωτης περιοδου μου εγραφε "your connection to 2k has been lost". Τα ιδια τα περσινα με το online, δεν καταφερα να παιξω καθολου και μετα που προσπαθησα δεν με εβαζε καθολου στο online. Δοκιμασα να παιξω και με τα χειριστηρια move αλλα δεν μου αρεσε προσωπικα η εμπειρια, αφου το παιχνιδι εχω μαθει να το παιζω με doualshock 3. Επισης δεν καταφερα να συγχρονισω το Move controlller με το subcontroller, αλλα συγχρονιζεις το Move controller με το doualshock. Εβαλα μερικα καλαθια, αλλα δεν εχεις αισθηση του που σημαδευεις με το move, αφου αν το κουνησεις πανω και αριστερα ή πανω δεξια παλι τη ιδια κινηση κανει ο παιχτης και σηκωνεται για σουτ ή για κοψιμο. Σιγουρα θελει practice, θα το δοκιμασω παλι σε καρφωματα μαλλον γιατι σε αγωνα δεν ειναι τοσο ευκολο.
    Αντε να μαζευομαστε να παιξουμε και κανενα αγωνα online και να κανουμε και και καμια league.
    και ετσι πρεπει!!!

PSN ID
    undergroundgr

παιδες μαλλον τον ηπια(με το συμπαθιο)
    παω να τσεκαρω order status στο cdwow.com σημερα (release date) και μου βγαζει backordered (aka δεν εχουν stock?)
    μπλεξιμο...να ζητησω refund ή να περιμενω;με ξενερωνει οτι μπορει να παρει καιρο η ολη φαση...

Elite Quaro's Avatar
    PSN ID
    Quaro1987

Quote Originally Posted by stormare View Post
    παιδες μαλλον τον ηπια(με το συμπαθιο)
    παω να τσεκαρω order status στο cdwow.com σημερα (release date) και μου βγαζει backordered (aka δεν εχουν stock?)
    μπλεξιμο...να ζητησω refund ή να περιμενω;με ξενερωνει οτι μπορει να παρει καιρο η ολη φαση...

γι αυτό μου αρέσουν site όπως το zavvi. σε χρεώνουν μόλις στέλνουν το παιχνίδι.
    ignore list. Κάνει την πλοήγηση στο forum 1000 φορές καλύτερη.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Αγόρασα το WRC 2010 και την επόμενη το επέστρεψα και πήρα το NBA 2Κ11.
    Απαράδεκτο το πρώτο, υποδειγματικό το δεύτερο.
    Δεν δοκίμασα το online ακόμα να δω πως τρέχει, γιατί όλα τα προηγούμενα είχαν πρόβλημα.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks