Τί λειτουργία κάνει με το move? Δε το χω πιάσει....
Τί λειτουργία κάνει με το move? Δε το χω πιάσει....
1) ήμουνα σίγουρος ότι στα καρφώματα θα λειτουργεί το move...
"The dunk contest input interface was significantly revamped for PlayStation Move, allowing the ability to pull off dunks much easier than in years past,"
2)εδώ το δοκιμάζουν με το move και λένε τις εντυπώσεις τους
http://ps3.ign.com/articles/112/1121634p1.html
αύριο το πρωί πρώτα ο θεός θα παίζω με τον Μιχαλάκη!![]()
μόλις ξεκίνησε και το δικό μου από το simplygames
για να δούμε πότε θα φτάσει!!
πάντως αν είμαστε αρκετοί που το παίζουμε θα είχε πλάκα να κανονίζαμε κανένα πρωταθληματάκι!! όχι online όμως, απο κοντά γιατί το 2k10 τουλάχιστον είχε αρκετό lag ωστε να είναι πολύ ενοχλητικό να προλάβεις να στήσεις άμυνα..
εγώ πάλι , χωρίς να θέλω να σας την σπάσω , από το απόγευμα είναι μέσα στο drive μου....
δεν ήθελα να περιμένω καμιά εβδομάδα και το πήρα από εδώ !
ήδη έβγαλα το 1ο από τα challenges με τους 63+ πόντους 6+ ασσίστς και 50% ποσοστό...
απλά η κίνηση που έχει ειδικά ο Jordan είναι να σαν βλέπεις αφιέρωμα σε αυτόν...
απλά Tribute to Mike.... το παιχνίδι !
πολύ καλό !
εγώ ακόμα ψάχνω να αγοράσω Playstation!!
αλλά το παιχνίδι το είχα παραγγείλει εβδομάδες τώρα
αυτό επίσης δε το καταλαβαίνω.εγώ νόμιζα πως βγαίνει Aμερική στις 5 και Ευρώπη γενικότερα στις 8.Γι'αυτό και το παρήγγειλα απ'έξω.Και παρεπιπτόντως και το simplygames είναι αγγλικό eshop απ'οτι καταλαβαίνω.Γι αυτό και μου έκανε εντύπωση οτι μου το έστειλαν σήμερα.Φανταζόμουν πως αφού δε το έστειλαν χτές θα το έστελναν στις 8
δεν το ξέρω το simplygames αλλά εδώ: http://www.simplygames.com/info/18797/-
λέει για 8/10 και αυτό , εσένα σου το έστειλε ? το πήρες στα χέρια σου δλδ?
τεσπα επειδή πολλά offtopic γράψαμε , ξέρει κανείς αν τα trophies στα δίνει και άμα παίζεις 1vs1 offline με φίλο ???
... λοιπον κυριοι ... το game σπερνει ... το καλυτερο game basketball που εχει βγει (μεχρι το επομενο βεβαια ...)
epaixa to demo extes...eine akrivos to nba 2k pou eprepe na bgei perysi gia mena...safos eine to kalhtero basket epitelous xana!
σημερα θα το παραλαβω κι εγω και θα παω να παιξω με 4 φιλαρακια![]()
Το εχω παρει εδω και δυο μερες και μετα απο μερικα παιχνιδια φαινεται καλυτερο απο το περσινο. Καλυτερο animation, οι παιχτες κανουν περισσοτερες κινησεις και ο καθενας εχει το δικο του ξεχωριστο στυλ. Επιτελους ο Jordan υπαρχει στο παιχνιδι και οχι μονο αυτο αλλα εχει ενα ολοκληρο challenge με αγωνες και με τους chicago bulls της καθε χρονιας. Πρεπει να ειναι ο καλυτερος παιχτης του παιχνιδιου, μακραν. Κατι bryant, james, wade, τους αφηνει απλα δευτερους. Εχω κολλησει και παιζω ολο με τον Jordan τα challenges. Δοκιμασα να παιξω online δυο παιχνιδια ranked και ενω μου βρηκε αντιπαλο και ξεκινησε αμεσως, κατα την διαρκεια της πρωτης περιοδου μου εγραφε "your connection to 2k has been lost". Τα ιδια τα περσινα με το online, δεν καταφερα να παιξω καθολου και μετα που προσπαθησα δεν με εβαζε καθολου στο online. Δοκιμασα να παιξω και με τα χειριστηρια move αλλα δεν μου αρεσε προσωπικα η εμπειρια, αφου το παιχνιδι εχω μαθει να το παιζω με doualshock 3. Επισης δεν καταφερα να συγχρονισω το Move controlller με το subcontroller, αλλα συγχρονιζεις το Move controller με το doualshock. Εβαλα μερικα καλαθια, αλλα δεν εχεις αισθηση του που σημαδευεις με το move, αφου αν το κουνησεις πανω και αριστερα ή πανω δεξια παλι τη ιδια κινηση κανει ο παιχτης και σηκωνεται για σουτ ή για κοψιμο. Σιγουρα θελει practice, θα το δοκιμασω παλι σε καρφωματα μαλλον γιατι σε αγωνα δεν ειναι τοσο ευκολο.
Αντε να μαζευομαστε να παιξουμε και κανενα αγωνα online και να κανουμε και και καμια league.
Αγόρασα το WRC 2010 και την επόμενη το επέστρεψα και πήρα το NBA 2Κ11.
Απαράδεκτο το πρώτο, υποδειγματικό το δεύτερο.
Δεν δοκίμασα το online ακόμα να δω πως τρέχει, γιατί όλα τα προηγούμενα είχαν πρόβλημα.
Bookmarks