Page 14 of 54 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1074

Thread: Uncharted: Drake's Fortune

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

thanks... downloading ...

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    OMG OMG OMG! Κρατηθείτε!

Source
    Έτσι Dark για να δεις ότι τα σημάδια των καιρών μπορούν να σε παρασύρουν και να μην σκεφτείς όσο πρέπει! Και γενικά είναι απάντηση σε όλους όσους βιάστηκαν να αρχίσουν τα καντίλια για sony κλπ κλπ κλπ...

Μπράβο Naughty Dog! :1appl::1appl::1appl: Το ήξερα ότι δεν λέγατε μπαρούφες... Respect!:ohyes:
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Έτσι Dark για να δεις ότι τα σημάδια των καιρών μπορούν να σε παρασύρουν και να μην σκεφτείς όσο πρέπει! Και γενικά είναι απάντηση σε όλους όσους βιάστηκαν να αρχίσουν τα καντίλια για sony κλπ κλπ κλπ...

Μπράβο Naughty Dog! :1appl::1appl::1appl: Το ήξερα ότι δεν λέγατε μπαρούφες... Respect!:ohyes:

+1000 :bgrin2:
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Μπράβο βρε Naughty. Πολύ καλύτερα απ' ότι περίμενα. Ανυπομονώ να κατέβει!!

Πάντως, μ'αρέσει που τίθεται θέμα για suspend των λογαριασμών που κατεβάζουν από άλλα stores... Εδώ καλέ αυτοί μας παρακαλάνε!

Advanced Member grscream's Avatar
    PSN ID
    grscream

Quote Originally Posted by blizard View Post
    Ρε τι λές ??? βρίζεις την sony με αφορμή ένα region locked demo ??? ΗΜΑΡΤΟΝ.

Ανάλογες άσχετες αντιδράσεις χαρακτηρίζουν τα χαζοxbot ρε παιδιά ...
    Και όποιος έχει τυχών επαφές με xbot site και τα σχόλιά τους να κάνει απολύμανση με διπλό ντούς και γαργάρες γιατί είναι πολύ κολλητικό και υπάρχει κίνδυνος να την πατήσεις χωρίς να το καταλάβεις.
    Τι xbox ρε φίλε? πλάκα μου κάνεις? ούτε καν έχω 360! ξεκολλά.. :banghead:

Επίσης ότι θέλω θα λέω, αν θέλω θα βρίζω την sony, αν θέλω θα την επευφημώ,στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι? δικηγόρος της?

Και αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το version lock είναι λάθος τότε πήγαινε σε ένα καθρέπτη μπροστά και κοίτα, θα δεις ένα ps3fanboy μπροστά σου..

Καλά όσον αφορά τις μπαρούφες της Naughty Dog μόνο γέλια προκαλούν, αφού δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.'Ακου λέει δεν ξέραμε ότι μπορούν και οι Ευρωπαίοι να κατεβάζουν demos (We just didn’t know people from other territories could connect to the US PLAYSTATION Network Store and download demos … now we do!) εδώ το ξέρουν παιδάκια 5 χρονών και οι παππούδες μας και εταιρία κατασκευής παιχνιδιών της sony δεν το ήξερε λέει,δεν ενημερώθηκε από την sony! τι λέτε βρε? σοβαρά? μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια που έχουν iq ραδικιού.

Ασχοληθήκαμε-αφοσιωθήκαμε μετά λέει με την αρχιτεκτονική του Network (We’ve been too busy working on the game to wrap our head’s around the infrastructure of the PSN.) και το παραβλέψαμε αυτό, άκουσον άκουσον λες και το ps3 network έχει καμιά πολύπλοκη και ιδιαίτερη δυσκολία σαν δίκτυο!

Και για αυτό κλειδώσαμε κατά λάθος το demo.. :fryingpan: βγάλε άκρη τώρα εσύ..

Τι ωραία όμως ιστοριούλα! Σαν την κοκκινοσκουφίτσα μου μοιάζει! :1appl:

Ότι πρέπει για παιδάκια.

Ρε οι άνθρωποι το έκαναν σκόπιμα! ενδεχομένως και με τις συμβουλές τις sony.

Γιατί δεν μιλάμε για ένα τυχαίο game, μιλάμε για ps3 must, οι αντιδράσεις όμως ήταν έντονες και το αποτέλεσμα είναι να διορθώσουν το λάθος-τεστάκι τους.

Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς: marketing

Βγάλαν τα συμπεράσματα τους και το απέσυραν αμέσως..Ότι θέλετε πιστέψτε, δεν με ενδιαφέρει, αλλά μην νομίζουν ότι με μπαρούφες, πως μας δούλεψαν όλους εκεί στην Naughty Dog..
    Last edited by grscream; 10-11-2007 at 13:47.

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by grscream View Post

Επίσης ότι θέλω θα λέω, αν θέλω θα βρίζω την sony, αν θέλω θα την επευφημώ,στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι? δικηγόρος της?

Και αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το version lock είναι λάθος τότε πήγαινε σε ένα καθρέπτη μπροστά και κοίτα, θα δεις ένα ps3fanboy μπροστά σου..

Καλά όσον αφορά τις μπαρούφες της Naughty Dog μόνο γέλια προκαλούν, αφού δεν τις πιστεύουν ούτε οι ίδιοι.'Ακου λέει δεν ξέραμε ότι μπορούν και οι Ευρωπαίοι να κατεβάζουν demos (We just didn’t know people from other territories could connect to the US PLAYSTATION Network Store and download demos … now we do!) εδώ το ξέρουν παιδάκια 5 χρονών και οι παππούδες μας και εταιρία κατασκευής παιχνιδιών της sony δεν το ήξερε λέει,δεν ενημερώθηκε από την sony! τι λέτε βρε? σοβαρά? μάλλον νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμερικανάκια που έχουν iq ραδικιού.

Ασχοληθήκαμε-αφοσιωθήκαμε μετά λέει με την αρχιτεκτονική του Network (We’ve been too busy working on the game to wrap our head’s around the infrastructure of the PSN.) και το παραβλέψαμε αυτό, άκουσον άκουσον λες και το ps3 network έχει καμιά πολύπλοκη και ιδιαίτερη δυσκολία σαν δίκτυο!

Και για αυτό κλειδώσαμε κατά λάθος το demo.. :fryingpan: βγάλε άκρη τώρα εσύ..

Τι ωραία όμως ιστοριούλα! Σαν την κοκκινοσκουφίτσα μου μοιάζει! :1appl:

Ότι πρέπει για παιδάκια.

Ρε οι άνθρωποι το έκαναν σκόπιμα! ενδεχομένως και με τις συμβουλές τις sony.

Γιατί δεν μιλάμε για ένα τυχαίο game, μιλάμε για ps3 must, οι αντιδράσεις όμως ήταν έντονες και το αποτέλεσμα είναι να διορθώσουν το λάθος-τεστάκι τους.

Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς: marketing

Βγάλαν τα συμπεράσματα τους και το απέσυραν αμέσως..Ότι θέλετε πιστέψτε, δεν με ενδιαφέρει, αλλά μην νομίζουν ότι με μπαρούφες, πως μας δούλεψαν όλους εκεί στην Naughty Dog..
    Conspiracy theory... WOW... :1appl::1appl:

Δε το πιστεύω σε καμία περίπτωση... Όπως δεν ξέρανε για τα 1080i και τελευταία στιγμή θα έβγαινε το παιχνίδι για όσους δεν είχαν 720p να παίζει σε 576p κάτι τέτοιο είναι και με το demo... Άποψη μου...
    Last edited by NonBorn; 10-11-2007 at 15:03.

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Conspiracy theory... WOW... :1appl::1appl:
    my 0.22$

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Τουλάχιστον να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε κιόλας... ο άνθρωπος λέει "Είμασταν ΤΟΣΟ απασχολημένοι με το παιχνίδι για να ασχοληθούμε με την υποδομή του PSN", τόσο απλό και λογικό αν σκεφτείς ότι το Uncharted είναι καθαρά single-player.

Kανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε. Κανείς δεν το περίμενε, γιατί βασικά δεν είχαν λόγο να το διορθώσουν οι άνθρωποι. Μπορεί να έλεγαν (όπως θα έκαναν άλλες εταιρίες στην θέση τους): δεν είναι προβλημά μας, εμείς στο US Store το βγάλαμε και στα αμερικάνικα συστήματα παίζει κανονικά, οι υπόλοιποι να περιμένετε την σειρά σας!

Κι εγώ νευρίασα στην αρχή αλλά μετά τέτοια κάνουν και σε σκλαβώνουν...

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Τουλάχιστον να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε κιόλας... ο άνθρωπος λέει "Είμασταν ΤΟΣΟ απασχολημένοι με το παιχνίδι για να ασχοληθούμε με την υποδομή του PSN", τόσο απλό και λογικό αν σκεφτείς ότι το Uncharted είναι καθαρά single-player.

Kανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε. Κανείς δεν το περίμενε, γιατί βασικά δεν είχαν λόγο να το διορθώσουν οι άνθρωποι. Μπορεί να έλεγαν (όπως θα έκαναν άλλες εταιρίες στην θέση τους): δεν είναι προβλημά μας, εμείς στο US Store το βγάλαμε και στα αμερικάνικα συστήματα παίζει κανονικά, οι υπόλοιποι να περιμένετε την σειρά σας!

Κι εγώ νευρίασα στην αρχή αλλά μετά τέτοια κάνουν και σε σκλαβώνουν...
    Ζητάω την επιστροφή του ασότου DaRkusS πίσω στο ps3forums.gr... Πραγματικά καταλαβαίνεις πόσο αγαπάνε αυτό που κάνουν και ότι το παιχνίδι για κείνους είναι κάτι παραπάνω από λεφτά... Όλοι οφείλουν να πουν ένα μεγάλο συγνώμη στην ND για αυτά που τους έσουραν και όντως αυτό γίνεται στο επίσημο blog της sony...

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Όσο κάνεις τον εισαγγελέα κατηγορίας των κλειδωμένων demo και των απαράδεκτων προθέσεων - σκοπών , κάνω τον δικηγόρο... δεν υπάρχει λόγος να σε ενοχλεί.

Και οι λόγοι για τους οποίους το demo κλειδώθηκε είναι προφανείς: [B]marketing
    Χέστικε η φοράδα στο στάβλο δηλαδή ... και sorry αν είναι απλά η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται τρομερά αστεία η κατάσταση.

Πάω να δω το demo τώρα ... είπαμε ότι είναι παιχνιδάρα ρε παιδιά αλλά όχι και έτσι ... εδώ θα ξεκινούσε επανάσταση αν περιμέναμε 10 μερές ακόμα.

Edit:
    Τελικά και φοβερά γραφικά-animation έχει, και ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι άψογος... αυτό το φοβόμουν από τα video, αλλά έπρεπε να είχαμε εμπιστοσύνη στην ND.
    Σίγουρα κάτι διαφορετικό στο χώρο και αγορά χωρίς συζήτηση για όλους.
    Last edited by blizard; 10-11-2007 at 19:08.

Advanced Member grscream's Avatar
    PSN ID
    grscream

εντάξει αν σας έπεισαν καλώς, πάω πάσο, εμένα πάντως όχι.

στο κάτω κάτω ότι θέλει ας νομίζει ο καθένας.

Cool Member Sasori's Avatar
    PSN ID
    Thyristor

Marketing το κλείδωμα ενός demo...:rofl: Εαν ήμουν διευθυντής της Naughty Dog θα απέλυα αμέσως τον υπεύθηνο του τμήματος marketing, σαν ιδέα είναι τόσο άκυρη και ηλίθια που το συγκεκριμένο άτομο θα ήταν καλύτερα να διαφημίζει γυαλιά ηλίου Ray-Ban σε τυφλούς.

Όπως λένε σχεδόν όλοι, για ένα απλό demo πρόκειται, ας μην καλπάζει η φαντασία μας. Και να μην το φτιάξουν (δεν είναι και υποχρεομένοι) δεν πειράζει. Το Uncharted έχει αρκετό hype από την κυκλοφορία του ίδιου του PS3, δεν χρειάζεται ένα region locked demo για να ταράξει τα νερά...

PSN ID: Thyristor

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

distixos exi poli shooting, pu ine asximo me ta pad. i metavasi apo shooting se ksilo ke pali piso den ine toso eukoli. pethenis stin poria sinithos. diskolo na desun kala toso idi gameplay
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Να υποθεσω οτι βγηκε το demo ξανα και παιζει και στα δικα μας μηχανακια;;;;;;;;;;;;;;;;

Απο το αμερικανικο το κατεβασατε;;

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

akrivos opos ta les...
    Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Να υποθεσω οτι βγηκε το demo ξανα και παιζει και στα δικα μας μηχανακια;;;;;;;;;;;;;;;;

Απο το αμερικανικο το κατεβασατε;;
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

καλημερα ps4 σε λιγο θα βγει και το παιχνιδι...:rofl:

Άλλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    Μ’ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γι’ ανυπόταχτες ματιές.

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

τα καλυτερα γραφικα που παιζουν αυτη τη στιγμη σε κονσολες εχω μεινει μα......ας

PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Spoiler Warning... 10 πρώτα λεπτά του παιχνιδιού...

[gs]5324[/gs]

Δεν άντεξα να μη το δω... Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Πολύ tearing..σπαστικό.
    Τεσπά τπ παιχνίδι είναι ότι πρέπει για μοναχικές νύχτες που έξω βρέχει και παρέα έχεις μόνο τη κουβερτούλα:bunny_4:

PS4forums Fanatic tasioskis's Avatar
    PSN ID
    tasioskis1

αρα εγω δεν το παιρνω επειδη το κλιμα της κυπρου δεν εχει και πολλες βροχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπορει να γινω ιεροσυλος αλλα το παιχνιδι αυτο μπορει ανετα να ξεπερασει και το metal gear.

Άλλος μασάει, κι άλλος σωπαίνει
    Κι ο σκυφτός λαός να περιμένει
    Για τα δεσμά μας, δεν φταίει πάντα η σκλαβιά
    Μα η υποταγμένη μας καρδιά
    Μ’ ένα φανάρι ξαναγυρνάς τις νυχτιές
    Ψάχνεις γι’ ανυπόταχτες ματιές.

Bookmarks

Bookmarks