κυκλοφορησε φιλαρακο
κυκλοφορησε φιλαρακο
εγω περναω μερες τωρα απο πλαισιο και multirama και δεν το βρισκω...ειμαι απο Ηρακλειο Κρητης ...ποτε κυκλοφορησε ?
Eγω το ειδα πριν απo λιγο στα seven.
.
το ιδιο και εγω Seven
k go sto SUN sth nea smyrnh...![]()
παιδιά υπάρχει και στο πλαίσιο και στο παπασωτηρίου αλλά δυστυχώς 69.90€. σκέτη κλεψιά σε σχέση με το εξωτερικό.
Spoiler!
ela nte..den aksizei...protimo na perimeno kamoia vdomada k na to paro gyro sto 50ariko apo eksoteriko..
paidia to paixnidi einai oti kalytero yparxei sta games ta teleytaia xronia..polu kalytero apo to assassins creed kai me polu perissotero vathos....exw kolisei asxhma meta apo xronia...thanks sony!!!
Έτσι κι εγώ με το πάσο μου είμαι. Δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει ακριβώς με το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ καλό και σου δίνει ακριβώς την αίσθηση του "pulp action summer blockbuster" (κτλ κτλ).
Και πολύ δυνατές οι μάχες. Κάθε μάχη είναι ικανή να σου τσακίσει τα νεύρα, γιατί γλυτώνεις από μια ομάδα (πολύ καλά τοποθετημένων εχθρών) για να σε σκοτώσει λίγο αργότερα η αμέσως επόμενη. Πόσο να αντέξεις κι εσύ τρελαίνεσαι μετά από λίγο
(Ίσως βέβαια μόνο εγώ γιατί κάθομαι 10 ώρες πίσω από το cover και σκοτώνω έναν έναν τους εχθρούς, ενώ χθες ο Stavtag εφάρμοσε την λιγότερο νευρική τακτική του "ορμάω και τους σκοτώνω όλους" με μεγάλη επιτυχία).
Τα λέει αυτά γιατί εγώ το έχω στο Easy. Ενώ αυτός που το παίζει στο Normal τα έχει φτύσει ουκ ολίγες φορές.
Πάντως το μόνο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι νομίζεις ότι μπορείς να πας σε μέρη που τελικά δεν μπορείς να φτάσεις (τι σου κάνει το καλό draw distance). Πολλές φορές κάνω άσκοπες ενέργειες προκειμένου να φτάσω εκείνο το κομμάτι που φαίνεται πολύ προσιτό, αλλά τελικά δεν μπορεί να πάει εκεί ο Nathan. Το είχε πει και το review του Gamelife.gr αυτό και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι λίγο σπαστικό.
To Drake , δεν είναι εύκολο . Το σύστημα μάχης , για να τα καταφέρεις είναι κράτα το ammo σου --> δηλαδή μείνε σκυφτός και χτύπα κεφάλι.... Ξέρω μερικές φορές είναι βαρετό , αλλά μόνο έτσι τα καταφέρνεις . Μιλώντας για normal , μετά το παιχνίδι δυσκολεύει επειδή οι εθροί έχουν καλές στρατηγικές θέσεις . Και πάλι όμως σου δίνεται ο χρόνος να τους ξεκάνεις έναν έναν . Λογικά στο Hard+ αυτό ο χρόνος δεν θα σου δίνεται και θα σε σκοτώνουν πριν καν τους δεις να έρχονται από πίσω σου . Χώρια τους sniper :tongue: !
Το θέμα είναι κατά πόσο θες , ένα ωραίο καλοκαιρινό παιχνίδι , με συναρπαστικό σενάριο , να σε κάνει να παίζεις ξανά και ξανά την πίστα πχ με το κρις κραφτ ώσπου να καταφέρεις να φας τους Λ@Λ@κιδες πάνω στα σπίτια με τα mini μπαζουκάκια που έχουν ??? Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας.....
Κι εγώ αυτό ακριβώς κάνω αλλά μέχρι να πετύχω κεφάλι ξοδεύω άλλες 4-5 σφαίρες στο κουτουρού.
Αλλά περνάω τέλεια με αυτό το παιχνίδι όπως και να 'χει. Εξαιρετική δουλειά. Και πολύ καλοί χαρακτήρες και διάλογοι.
Αν είναι έτσι τα πρώτα παιχνίδια του PS3, ελπίζω σε μερικά χρόνια να μην έχουμε κακομάθει τόσο που όλα να μας φαίνονται πεζά.
to pira ke ego savato. me entiposiasan ta elinika taxidromia
lipon, to pexnidi ksekina metria se grafika ke se gameplay. sintoma omos ginete poli kalitero ke stus 2 autus tomeis. ta textures pantos den ine pantu kala. ke ta fita den fenonte ke toso orea metikes fores. parola auta idika se eksoterika perivalonta, pio meta sto pexnidi, o sindiasmos me to fotismo dimiurgi fantasitka apotelesmata pu den exo ksanadi se pexnidi
fisika auto pu perimena epiveveothike. kamia sxesi me tus terastius kosmus tu jack. ine poli pio cinematic ke pio linear. logiko vevea. auto kani poli kalitero to pexnidi oso diarki giati exun proseksi perisoteres leptomeries etsi ala ap oti kserume i diarkia tu ine to klasiko 10oro
pantos ke edo ke sto heavenly sword ida terastia skinika eno to komati pu kinise ine poli mikro. ine alithia pos me entiposiazun perisotero anixtoi ksmoi stil assasins ke gran theft auto ke jack. isos paravao ton orko "na min perno multiplatform" ke paro to assasin gia auto to logo.
epeksa pantos 4 ores seri xthes. kolima. pantos den iparxi kati alo toso kaloftiagmeno sto ps3 ke isos den tha iparksi gia poli kero akoma
Last edited by georgios; 16-12-2007 at 16:30.
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Ποσα chapters εχει το παιχνιδι?
Bookmarks