Φυσικα και δοκιμασα Half Life 2 , οχι μονο αυτο...εχτισα ενα ολοκληρο PC με κυριολεκτικα την τελευταια λεξη της τεχνολογιας τοτε, μιας και ειχα επηρεαστει εντονα σε ολο το hype, και τελικα...
απογοητευτικα...
Ναι το εχω πει πολλες φορες εδω μεσα και ισαριθμες φορες με εχουν κραξει.Το Half Life 2 με απογοητευσε οικτρα.Η ιστορια για εμενα ηταν 0 κυριολεκτικα, δεν συμβαινει τιποτα το συνταρακτικο, ολη η υποθεση του 2 συνοψιζεται ανετοτατα σε μια παραγραφο, και δυστυχως μου φαινεται υπερβολικα δυσκολο να ταυτιστω με τον χαρακτηρα του Gordon Freeman.Επισης εψαχνα να βρω τι καινουργιο εχει το Half Life 2 απο το πρωτο μερος , μια δεκαετια πισω, και περα απο το Gravity Gun και το hovercraft, ειλικρινα απορω....
Καινουργιοι εχθροι μετρημενοι στα δαχτυλα του 1 μονο χεριου, linear οσο δεν παει κλπ κλπ.
Και οπως καθε φορα λεω, εαν δεν ειχα παιξει το Far Cry 1 οσο περιμενα να κυκλοφορησει το HL2 , ισως να ειχα εντελως διαφορετικη αποψη.Αλλα κατι το open world του Far Cry, κατι ο τρομος που ηταν μακραν πιο εντονος απο το HL2, κατι οι απεριοριστες επιλογες που εχεις για να προσεγγισεις τα objectives σου και φυσικα το stealth, ε δεν ηθελε και πολυ...
Και πηρα και την limited edition του HL2...το μπλουζακι ακομα το εχω μονο που ειναι γεματο μουσταρδες και κετσαπ!
Ας μην συνεχισουμε ομως εδω γιατι ειμαστε παντελως οφφτοπικ!
Bookmarks