Page 56 of 109 FirstFirst ... 64652535455565758596066106 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 2178

Thread: Final Fantasy XIII

Senior Member Asmodeus's Avatar
    PSN ID
    Asmodeusxi21

Quote Originally Posted by freak View Post
    Μεχρι στιγμης το συστημα μαχης ειναι καλο. Απο την αλλη το Voice Acting και οι αντιδρασεις των ηρωων στα cut scenes και στα CG ειναι απραδεκτες. Η αλλη ''πεθανε'', Ο Snow εξυνε το κεφαλι του και στο background ακουγονταν μεταλιές στο υφος του Jack Black στο Brutal Legend. Απλα απαραδεκτο. Η Lightning ειναι σε αλλο παραμυθι, ανεκφραστη ακομα κι οταν η αδερφη της ''πεθανε'', η Vanille οτι να 'ναι, ο Hope -τι θα μπορουσε να περιμενει κανεις απο εναν τυπο που τον λενε Ελπιδα-, ο Snow ειναι επισης εκτος τοπου και χρονου. Ο Sazh ομως, με εξεπληξε θετικα, ειναι αρκετα ισοροπημενος χαρακτηρας, τοσο στα λογια οσο και στις πραξεις.
    Ναι πες μας και τι γινετε και πως συμπεριφερωντε ολοι οι chars στο τερματισμο του παιχνιδιου. Ελεος

Advanced Member freak's Avatar
    PSN ID
    tsikibaum

Edited* Παρολο που τα περισσοτερα που ειπα για το voice acting υπηρχουν ηδη στο demo και εχουν αναφερθει αρκετες φορες.

PS3forums Addict vasses's Avatar

Τα final fanatsy δεν τα παιρνεις για τα γραφικα τους ,οπως παιρνεις ενα uncharted η god of war , σε μενα τουλαχιστον αρεσουν περισσοτερο επειδη ειναι σαν ταινιες και το story τους , ενα styl metal gear

Τωρα οι συγκρισεις μεταξυ multiplatform το εχουμε τονισει καινε εγκεφαλικα κυταρα , και 2 εκδοσεις ειναι ιδιες.

Φυσικα δεν πρεπει καποιοι να καυχιονται , οτι στο ενα μηχανημα δειχνουν καλυτερα γιατι επι της ουσιας , τετοια γραφικα ειναι δυσφημιση για το ps3 , οταν εχουμε συνηθισει παιχνιδια τυπου uncharted , god of war , heavy rain Κλπ

Με βαση τις εικονες που βλεπω μου θυμιζουν παιχνιδι του 2006 ιδιως τα κοντινα zoom στα προσωπα φαινονται ολες οι ατελειες (τετραγωνισμενες γωνιες προσωπων , χαμηλης ποιοτητας textures στο δερμα του προσωπου λες και εχει ζαρωσει η γκομενα , στα μαλλια , βλεφαριδες Kλπ) , ομοιως και στα τερατα αμιγως χοντροκομμενα textures
    Δεν περιμενανε κατι παραπανω απο ενα MULTIPLATFORM αλλωστε

Με βλεπω για ενοικιαση περισσοτερο παρα για αγορα

Εκει που θα γινει ισως το μπαμ με τα γραφικα θα ειναι στο versus , αφου σχεδιαζεται τοσο καιρο και οπως παει μαλλον για τελη του 2011 , ισως εκει να αξιοποιησουν ολη την δυναμη του μηχανηματος σαν καθαροαιμο EXCLUSIVE

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Εγώ νομίζω ότι έχετε βαλθεί όλοι να παραπλανήσετε τον κόσμο!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ 360! Την έπαιξε και η Leona Lewis με τα ΜΑΤΙΑ της και είπε ότι "graphics are insane". Και ποιός δεν εμπιστεύεται τα μάτια της Leona Lewis;;;

http://www.eurogamer.net/articles/le...dict-on-ffxiii

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Χχαχαχα

Βασικα αν παρατηρησεις εκανε διαφημιση μια για το 360 και μια για το PS3.Και οι 2 διαφημισεις εγιναν την ιδια ημερα.Το setup φαινεται το ιδιο και στις 2 διαφημισεις.Αποτελεσμα?Μαλλον η Leona απλα παταγε τα κουμπια στο καθε χειρηστηριο στο ακυρο ενω καποιος επισημος επαιζε για χαρη της!

Αλλωστε σιγα μην εφεραν και τις 2 εκδοσεις για να γυρισουν διαφημισημε δοση τελειομανιας!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^Χχαχαχα

Βασικα αν παρατηρησεις εκανε διαφημιση μια για το 360 και μια για το PS3.Και οι 2 διαφημισεις εγιναν την ιδια ημερα.Το setup φαινεται το ιδιο και στις 2 διαφημισεις.Αποτελεσμα?Μαλλον η Leona απλα παταγε τα κουμπια στο καθε χειρηστηριο στο ακυρο ενω καποιος επισημος επαιζε για χαρη της!

Αλλωστε σιγα μην εφεραν και τις 2 εκδοσεις για να γυρισουν διαφημισημε δοση τελειομανιας!
    Πλάκα κάνεις! Κάτι μέσα μου έλεγε ότι η Leona δεν έβλεπε καν την Lightning ή το παιχνίδι, αλλά έλεγα "μπα... θα φτάναν σε τέτοιο επίπεδο;!". Κι όμως!! Το marketing της S-E δεν σταματά να με εκπλήσσει με αυτό το παιχνίδι.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ειστε κακεντρεχεις! Το σημειο που παιζει η Leona ειναι μετα απο 20ωριτσες playtime, δεν φτανει που ελιωσε η κοπελα στο farming για να φτασει εκει (gran pulse) μεχρι τη μερα που θα ερχονταν οι καμερες για το βιντεακι, την κατηγορειτε κι απο πανω.

Μarketing στα χειροτερα του

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Οταν εισαι σε μαχη εχω ακουσει οτι για να μετακινησε στις διαφορες εντολες χρησιμοποεις τα buttons κατευθυνσης και οχι το αναλογικο,το οποιο χρησιμοποιειται μονο εκτος μαχης και δεν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης.
    Αν ισχυει τοτε:

Αγαπητη SE δεν μπορουσατε τουλαχιστον να πειτε την leona να παταει εκεινα τα κουμπια μονο οταν την δειχνει (και καλα) να πολεμαει αντι να
    κουναει το αναλογικο ?

Πραγματικα απο τα χειροτερα PR departments εχει η SE....
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Αν δεν εβλεπα απο την αρχη τι κανει η κοπελια θα ελεγα οτι διαφημιζει υγρο πιατων, που αντι να το βαλει στα πιατα το ηπιε. Γι αυτο και η ξυνισμενη φατσα
    Last edited by AgentPrinny007; 19-02-2010 at 13:44.

Name
    Δημήτρης

Πραγματικα δηλαδη ειναι να πεφτεις κατω απο τα γελια... εν τω μεταξυ σε κατι αλλα site εχουν την εντυπωση οτι αυτο ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της εκδοσης του 360...ναι...γιατι ειναι τοσο τελειομανεις σε ολα τα αλλα σημεια της διαφημισης!

Παιζει να ειναι και απλο βιντεο αυτο λολ και να μην ετρεξε ποτε το παιχνιδι στις κονσολες!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Κακεντρέχειες... Εγώ έχω την Leona στο PSN και το έχει πλατινάρει ήδη το παιχνίδι σας πληροφορώ. Να, μια τέτοια δουλειά χρειάζομαι κι εγώ. Να είμαι popstar και να μου δίνουν παιχνίδια που διαφημίζω πριν κυκλοφορήσουν!

PSN ID
    Desperate_Gamer

Αχ τις τύχες τις καλές τις έχουν μόνο οι Άγγλοι. Αν λοιπόν είσαστε στο Λονδίνο στις 9 Μαρτίου μπορείτε να ντυθείτε Lightning/Vanille τα κοριτσάκια και Snow τα αγοράκια (και το ανάποδο να γίνει δεν νομίζω να σας πει κανείς τίποτα) και να πάτε στα HMV.

Όχι μόνο θα πάρετε το παιχνίδι για το οποίο δημιουργήθηκε το σύμπαν, αλλά θα κερδίσετε και το soundtrack του για να το ακούτε ξανά και ξανά!

Square Enix, apparently, is all about the cosplay. Just today, the publisher announced that it'll be rewarding the first 50 people dressed in "Final Fantasy costumes" who arrive at the March 9 launch event for Final Fantasy XIII with a free copy of the game's soundtrack. Oh, and also, Square Enix producer Yoshinori Kitase and art director Isamu Kamikokuryo will be there, signing whatever you want.

The release further entices attendees with "high-profile DJ and TV presenter Alex Zane," who'll no doubt be spitting hot fire into a mic all evening. The event kicks off at 5:30PM at the Oxford Street HMV in London and runs until the sun comes up -- or 7:30PM, whichever comes first.
    Source

Να είστε νωρίς!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ανεβηκε και μια ανακοινωση στο επισημο site του παιχνιδιου απο τον Toriyama. Καπως απολογητικου χαρακτηρα αναφορικα με το κραξιμο που πεφτει περι linear design, εννοειται καταφερε να χωσει και καποια εκνευριστικα πραγματα παλι (οχι που δεν θα μας μπριζωνε παλι).

Hello there everyone.
    The Xbox 360 and Playstation 3 editions of FFXIII have finally been fully mastered and we are now eagerly awaiting the countdown to the worldwide release. I have just returned from a three week global media tour where I was interviewed by media people from a huge number of places and sincerely appreciate all the excitement and expectation continuing to build for the release date coming from everyone outside of Japan. I have also truly felt the speed with which information moves these days from talking to all the people who have already picked up on the reception to FFXIII at home.
    In particular there have been many who expressed opinions regarding the story driven nature of FFXIII making for a linear gameplay progression so I shall briefly talk about that concept here.
    The story of FFXIII plays out across two different worlds; the futuristic world of Cocoon, with its sprawling urban areas built inside a spherical planetoid and the primeval world of Gran Pulse populated by gigantic beasts the size of dinosaurs. The game system itself actually changes between these two worlds, with the first half of the game taking place in Cocoon being a very story driven experience, whereas the second half in Gran Pulse is an open world design with a more free style of gameplay.
    In order to allow the player to become absorbed in the drama of the storytelling and the new and exciting world of Cocoon and be drawn to the characters without getting distracted or lost we have deliberately used a linear game design for the introduction sections so they can be enjoyed in the same manner as watching a film. We are aiming for a vibe while playing that is similar to the experience of an FPS style game, where the player rapidly progresses through a series of dramatic events and experiences one after the other on an imposing and atmospheric battlefield. This kind of design is also very beneficial for the player in allowing them to gradually and systematically learn the brand new battle system that this instalment brings to the series. It is set up such that the player will experience and try out each character’s possible roles in battle and naturally internalise the intensely tactical nature of the paradigm shift system.
    I make a promise that even if you have never played a Final Fantasy game, or even an RPG before then you will still be able to appreciate FFXIII with no difficulty. I hope that you will pick up and play it and experience the fresh and unique gameplay that is only possible with Final Fantasy!
    Δεν θα επεκταθω γιατι θα γινω κουραστικος και δεν το θελω.
    Ελεος με τα γαμωFPS και το κοινο που δεν εχει παιξει ποτε του RPG.

Name
    Δημήτρης

Χωρις πλακα...απο την στιγμη που τα FPS γινονται πηγη εμπνευσης για το pace ενος RPG, τοτε καταλαβαινεις οτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα...

Ας ειναι καλα το Star Ocean IV...μολις ηρθε στο party μου ο Amurat (A.K.A ο Χαρος με το δρεπανι, A.K.A. ο ποιο cool και imba χαρακτηρας του παιχνιδιου!)

Love this game...

Για το FFXIII θα δουμε...ομως ετσι οπως εχω κακομαθει με τον τεραστιο κοσμο του SO4 και την εξερευνηση, με βλεπω να ξενερωνω

Ας ελπισουμε το στορυ να ειναι οντως δυνατο για να μας κρατησει.

Advanced Member widebit's Avatar
    PSN ID
    secondtoughest

Ποσα DVDs ειναι η 360 εκδοση? Και 4 να ειναι σαν ογκο δεν φτανουν το Blu-ray.
    Αν και πιστευω πως το 360 ειναι καλυτερο στην εικονα. Εχω 360 και οσα multiplatform εχω δει, ειναι παντα καλυτερα στο 360. Στο FF13 δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα.

Elite Quaro's Avatar
    PSN ID
    Quaro1987

έλεος ρε square έλεος. και το 1997 ο περισσότερος κόσμος δεν είχε παίξει rpg αλλά τα ff του psone πούλησαν σαν τρελά. επειδή ήταν ΦΟΒΕΡΑ παιχνίδια.
    ignore list. Κάνει την πλοήγηση στο forum 1000 φορές καλύτερη.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθουν να δικαιολογησουν το linearity και την ελλειψη sidequest περα των hunts σαν κατι θετικο επειδη ετσι ειναι story driven και θα αποροφησει τους παικτες με την ιστορια και τους χαρακτηρες του.
    Μου φαινετε ή ειναι σαν να αναιρουν/ξεχνανε τα προηγουμενα παιχνιδια τους?
    Δηλαδη τα 6,7,10 ας πουμε δεν ειχαν φοβερες ιστοριες?Δεν μπορουσες να ταυτιστεις με τους χαρακτηρες?Δεν ηταν story driven?Δεν ειχε memorable σκηνες?Σε κακαν ποτε να "ξεχνας" την ιστορια ή τους χαρακτηρες επειδη ειχαν πληθωρα πραγματων να κανουμε.Ε τι στον.....

:/
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Junior Member iblackrebellion's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθουν να δικαιολογησουν το linearity και την ελλειψη sidequest περα των hunts σαν κατι θετικο επειδη ετσι ειναι story driven και θα αποροφησει τους παικτες με την ιστορια και τους χαρακτηρες του.
    Μου φαινετε ή ειναι σαν να αναιρουν/ξεχνανε τα προηγουμενα παιχνιδια τους?
    Δηλαδη τα 6,7,10 ας πουμε δεν ειχαν φοβερες ιστοριες?Δεν μπορουσες να ταυτιστεις με τους χαρακτηρες?Δεν ηταν story driven?Δεν ειχε memorable σκηνες?Σε κακαν ποτε να "ξεχνας" την ιστορια ή τους χαρακτηρες επειδη ειχαν πληθωρα πραγματων να κανουμε.Ε τι στον.....

:/
    Δέν υπήρχε Microsoft τοτε

έλεος ρε square έλεος. και το 1997 ο περισσότερος κόσμος δεν είχε παίξει rpg
    κάνεις λάθος,στην Ελλάδα ισως.

Ποσα DVDs ειναι η 360 εκδοση? Και 4 να ειναι σαν ογκο δεν φτανουν το Blu-ray.
    Αν και πιστευω πως το 360 ειναι καλυτερο στην εικονα. Εχω 360 και οσα multiplatform εχω δει, ειναι παντα καλυτερα στο 360. Στο FF13 δεν ξερω πως θα ειναι τα πραγματα.
    3 DVD εχει.
    Αυτο συμβαίνει γτ τα περισσότερα games εχουν σαν Lead platform to Xbox.
    Το FFXIII εχει το PS3.
    Last edited by iblackrebellion; 20-02-2010 at 20:32.

PSN ID
    Desperate_Gamer

We are aiming for a vibe while playing that is similar to the experience of an FPS style game, where the player rapidly progresses through a series of dramatic events and experiences one after the other on an imposing and atmospheric battlefield.
    Yeah, except no! Μόνο εγώ είμαι που σε FPS παιχνίδι δεν μπόρεσα ποτέ να ταυτιστώ με τους ήρωες και να "μπω" μέσα στην ιστορία; Αντίθετα στα FF9 και 10 μια χαρά τα κατάφερα.

Name
    Δημήτρης

^^ αν εξαιρεσεις το bioshock συμφωνω μαζι σου...μπορει και καποιο αλλο fps αλλα αυτην την στιγμη δεν ειμαι και στην καλυτερη κατασταση για να θυμηθω λολ