Page 2 of 29 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 21 to 40 of 572

Thread: Dead Space 2

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by stein3x View Post
    Συμφωνώ και επαυξάνω Valkyre , απλά θεώρώ ολίγον τι βλακώδες να λέει κάποιος ότι δεν θα αγοράσει ένα παιχνίδι (λόγο μιας είδησης) από τώρα χωρίς να έχει δει κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι ακόμα,παρά μόνο μία είδηση που δεν ξέρουμε καν αν όντως έχει/θα εφαρμοστεί (όπως πολύ σωστά λέει ο Desmond) και σε τι ποσοστό.
    Βέβαια στην τελική είναι γνώμη και δικαίωμα του καθενός αυτή...
    Mα δεν ειπαμε απο τωρα οτι δεν θα το παρουμε!!!!Εννοειται θα περιμενουμε να μαθουμε κιαλλες πληροφοριες και μετα θα το θαψουμε/εκθειασουμε!οταν εχεις αγαπησει ενα παιχνιδι λογικο ειναι να ξενερωνεις...
    Δεν ξερω αν συμφωνω με τον desmond γιατι αποτι εχω καταλαβει το να δημιουργησεις ενα παιχνιδι δεν ειναι αποφαση μιας μερας.εχουν πλανο λογικα και πρεπει απο τωρα να εχουν αποφασισει πως θα κινηθει το παιχνιδι.Δεν πιστευω οτι συμφερει μια εταιρεια να τα αλλαζει και να τα ξαναφιαχνει ξανα...Εχει περασει 1 χρονος απ το DS1 οποτε λογικα πρεπει να ειναι σε προχωρημενο σταδιο το 2.
    Εχω μια ιδεα.Ας κανουν κατι και να επιλεγεις οπως στα silent hill για τους γριφους...easy-normal κτλ.Ας βαλουν ΠΟΣΟ horror θελετε?normal?extreme horror?LOL!!!!Ελεος με τα αμερικανακια που χεζουν πατατες!!!!:giggle:
    Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Mα δεν ειπαμε απο τωρα οτι δεν θα το παρουμε!!!!Εννοειται θα περιμενουμε να μαθουμε κιαλλες πληροφοριες και μετα θα το θαψουμε/εκθειασουμε!οταν εχεις αγαπησει ενα παιχνιδι λογικο ειναι να ξενερωνεις...
    Δεν ξερω αν συμφωνω με τον desmond γιατι αποτι εχω καταλαβει το να δημιουργησεις ενα παιχνιδι δεν ειναι αποφαση μιας μερας.εχουν πλανο λογικα και πρεπει απο τωρα να εχουν αποφασισει πως θα κινηθει το παιχνιδι.Δεν πιστευω οτι συμφερει μια εταιρεια να τα αλλαζει και να τα ξαναφιαχνει ξανα...Εχει περασει 1 χρονος απ το DS1 οποτε λογικα πρεπει να ειναι σε προχωρημενο σταδιο το 2.
    Εχω μια ιδεα.Ας κανουν κατι και να επιλεγεις οπως στα silent hill για τους γριφους...easy-normal κτλ.Ας βαλουν ΠΟΣΟ horror θελετε?normal?extreme horror?LOL!!!!Ελεος με τα αμερικανακια που χεζουν πατατες!!!!:giggle:
    ...Που στο διάστημα αυτό η visceral δούλευε και το Dante's Inferno.Οι καλλιτέχνες του art direction μπορεί να έχουν έτοιμα 3 και βάλε εναλλακτικά storyboards.Aν δεις ένα βίντεο (όπως τα bonus του uncharted 2) για τα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης ενός τίτλου, θα καταλάβεις οτι ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού, τίποτα δεν είναι standard. Όσο για την ιδέα σου, συμφωνώ απόλυτα! Extreme horror!!!!

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Συμφωνώ και επαυξάνω Valkyre , απλά θεώρώ ολίγον τι βλακώδες να λέει κάποιος ότι δεν θα αγοράσει ένα παιχνίδι (λόγο μιας είδησης) από τώρα χωρίς να έχει δει κάτι ουσιαστικό για το παιχνίδι ακόμα,παρά μόνο μία είδηση που δεν ξέρουμε καν αν όντως έχει/θα εφαρμοστεί (όπως πολύ σωστά λέει ο Desmond) και σε τι ποσοστό.
    Βέβαια στην τελική είναι γνώμη και δικαίωμα του καθενός αυτή...
    επειδη μαλλον αυτο για μενα παει εγραψα οτι ΑΝ γινει το παιχνιδι οπως λενε τοτε δεν θα το αγορασω.γνωμη και δικαιωμα του καθενος ειναι αυτη οπως και δικαιωμα του καθενος να εκφραζει την γνωμη του ΧΩΡΙΣ υβριστικο περιεχομενο.αν θυμαμαι καλα το ειχα διαβασει στους κανονες του φορουμ..

Advanced Member stein3x's Avatar
    PSN ID
    Stein3x_qlp
    Name
    Νίκος

fotaras δεν πάει συγκεκριμένα για σένα αυτό, γενικά έγραψα τι θεωρώ γιατί βλέπω ότι παντού σχεδόν όλοι μετά από αυτήν την είδηση το έχουν "θάψει" το παιχνίδι από τώρα χωρίς να γνωρίζουνε κάτι ουσιαστικό γιατί είναι πολύ νώρις.Εξάλου έγραψα ποιό πάνω ότι στην τελική είναι γνώμη και δικαίωμα του καθενός το τι πιστεύει...Ούτε εγώ θέλω να αλλάξει κάτι από την πετυχημένη φόρμουλα του παιχνιδιού ειδιαίτερα οι horror σκηνές ,αλλά δυστυχώς ΕΑ είναι αυτή...

Η συλλογή μου από games
    Spoiler!

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Kάτι σαν το brutal legend που επέλεγες πόσο βίαιο θα είναι το παιχνίδι και αλλάζουν κάποιες σκηνές (όπως εκείνη που βρηχάτε ένα τέρας και στην βίαιη έκδωση πέφτουν κεφάλια ενώ στην φλώρικη λιποθημάνε).
    Ας βάλουν pixel στις βίαιες σκηνές και ας αλλάζουν την μουσική σε bugs bunny στις τρομακτικές........
    Ο ρε γλέντια!!!!!άτιμη capcom με την επιτηχία του RE4 βάλθηκες να καταστρέψεις το survival horror genre και η ΕΑ ζήλεψε την βλακεία σου

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    [/b]

Kάτι σαν το brutal legend που επέλεγες πόσο βίαιο θα είναι το παιχνίδι και αλλάζουν κάποιες σκηνές (όπως εκείνη που βρηχάτε ένα τέρας και στην βίαιη έκδωση πέφτουν κεφάλια ενώ στην φλώρικη λιποθημάνε).
    Ας βάλουν pixel στις βίαιες σκηνές και ας αλλάζουν την μουσική σε bugs bunny στις τρομακτικές........
    Ο ρε γλέντια!!!!!άτιμη capcom με την επιτηχία του RE4 βάλθηκες να καταστρέψεις το survival horror genre και η ΕΑ ζήλεψε την βλακεία σου
    xaxaaaxaxaxaxa +rep νικολα!εγραψες@Συμφωνω με το σχολιο περι capcom.Αν και το resi4 ειναι παααααρα πολυ καλο.Και τρομακτικο σε σημεια.Καμια σχεση με το 5.
    Αν καταστρεψουν και το dead space σκεπτομενοι την επιτυχια του resi5 τοτε τι να πω...κακο του κεφαλιου τους...
    Spoiler!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εγω πιστευω οτι δεν θα την χαλασουν τη συνταγη, τα περι MW ισως εχουν να κανουν με το multiplayer κομματι του παιχνιδιου (που λογικα και συμφωνα με τις φημες θα εχει).
    Το Uncharted απειδειξε με τον καλυτερο τροπο οτι ενα παιχνιδι μπορει να βρει πολυ καλη ισορροπια μεταξυ των και 2 και να μην επηρρεαστει η single player εμπειρια.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

xaxaaaxaxaxaxa +rep νικολα!εγραψες@Συμφωνω με το σχολιο περι capcom.Αν και το resi4 ειναι παααααρα πολυ καλο.Και τρομακτικο σε σημεια.Καμια σχεση με το 5.
    Αν καταστρεψουν και το dead space σκεπτομενοι την επιτυχια του resi5 τοτε τι να πω...κακο του κεφαλιου τους...
    Δεν διαφωνώ.Ήταν παρα πολύ καλό (από τα καλύτερα) αλλά έφερε το όνομα του δημιουργού του survival horror ενώ στην ουσία ήταν άλλο genre παιχνιδιού και η επιτυχία του έφερε την μεταμόρφωση του είδους με αποτέλεσμα να βλέπουμε καλό S.H. με το καλαμάκι και όταν το βλέπουμε να ακολουθεί τον δρόμο που χαραξε το RE4.Γιαυτό για εμένα όσο οξύμωρο και αν ακούγετε το RE4 ήταν ταυτόχρονα καταπληκτικό παιχνίδι και η καταστροφή του survival horror genre.
    Ωχ.......πάλι offtopic βγήκα σχεδόν!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Εγω πιστευω οτι δεν θα την χαλασουν τη συνταγη, τα περι MW ισως εχουν να κανουν με το multiplayer κομματι του παιχνιδιου (που λογικα και συμφωνα με τις φημες θα εχει).
    Το Uncharted απειδειξε με τον καλυτερο τροπο οτι ενα παιχνιδι μπορει να βρει πολυ καλη ισορροπια μεταξυ των και 2 και να μην επηρρεαστει η single player εμπειρια.
    Συμφωνω αλλα το Uncharted δεν αλλαξε υφος καθολου στην συνεχεια του!Ιδιο και απαραλλαχτο εμεινε!Εδω πανε να αλλαξουν την ψυχη του παιχνιδιου.Θα δουμε ομως...θελω να πιστευω οτι τα παραπονα του κοσμου θα τους οδηγησουν σε ενα θετικο αποτελεσμα

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Συμφωνω αλλα να δουμε πρωτα, απο καποια scans δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

fotaras δεν πάει συγκεκριμένα για σένα αυτό, γενικά έγραψα τι θεωρώ γιατί βλέπω ότι παντού σχεδόν όλοι μετά από αυτήν την είδηση το έχουν "θάψει" το παιχνίδι από τώρα χωρίς να γνωρίζουνε κάτι ουσιαστικό γιατί είναι πολύ νώρις.Εξάλου έγραψα ποιό πάνω ότι στην τελική είναι γνώμη και δικαίωμα του καθενός το τι πιστεύει...Ούτε εγώ θέλω να αλλάξει κάτι από την πετυχημένη φόρμουλα του παιχνιδιού ειδιαίτερα οι horror σκηνές ,αλλά δυστυχώς ΕΑ είναι αυτή...
    οκ τοτε θα το παρεξηγησα εγω.συμφωνω και επαυξανω οτι ειναι γνωμη και δικαιωμα του καθενος το τι πιστευει απλα "κολλησα" λιγο στο βλακωδες..τεσπα ολα καλα..οσο για το παιχνιδι τα ειπα κααι παραπανω θα ξενερωσω απιστευτα αν το χαλασουν και το κανουν οπως λενε..καποιος ειπε οτι κανουν ενα "crash test" και διαδιδουν φημες για να δουν την αντιδραση του κοσμου..δηλαδη θα διαβαζουν ενα ενα ολα τα φορουμς για να δουν τι θελει ο κοσμος και τι οχι????καλη σαν ιδεα αλλα λιγο χρονοβορα μου φαινεται!!!!!!στειλτε καμια πσοσκληση στον παπουτση να γινει μελος του φορουμ να δει τι θελει ο κοσμακης!!!!θελουμε τρομο να τα κανουμε απο τον φοβο μας!!!!!!!οι gamers πεινανε δωστε τους φοβο και ξερο ψωμι!!!!!μας βλεπω να καταληγουμε να κανουμε πορεια με αιτημα να μην χαλασουν το dead space!!!!!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by fotaras View Post
    οκ τοτε θα το παρεξηγησα εγω.συμφωνω και επαυξανω οτι ειναι γνωμη και δικαιωμα του καθενος το τι πιστευει απλα "κολλησα" λιγο στο βλακωδες..τεσπα ολα καλα..οσο για το παιχνιδι τα ειπα κααι παραπανω θα ξενερωσω απιστευτα αν το χαλασουν και το κανουν οπως λενε..καποιος ειπε οτι κανουν ενα "crash test" και διαδιδουν φημες για να δουν την αντιδραση του κοσμου..δηλαδη θα διαβαζουν ενα ενα ολα τα φορουμς για να δουν τι θελει ο κοσμος και τι οχι????καλη σαν ιδεα αλλα λιγο χρονοβορα μου φαινεται!!!!!!στειλτε καμια πσοσκληση στον παπουτση να γινει μελος του φορουμ να δει τι θελει ο κοσμακης!!!!θελουμε τρομο να τα κανουμε απο τον φοβο μας!!!!!!!οι gamers πεινανε δωστε τους φοβο και ξερο ψωμι!!!!!μας βλεπω να καταληγουμε να κανουμε πορεια με αιτημα να μην χαλασουν το dead space!!!!!
    Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, το κάνουν πολλές εταιρείες (όχι μόνο στο χώρο του gaming).Πόσο μάλλον όταν διακυβεύονται κάποια εκατομμύρια + ή - !

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Dead Space Extraction HD και Planet Cracker

Υπάρχουν σκέψεις να βγουν δύο τίτλοι της σειράς στα Live και PSN σαν...συνοδευτικά του 2. Το ένα είναι η HD έκδοση του spin-off για το Wii, του Extraction δλδ, και το άλλο παιχνίδι στρατηγικής διαχείρισης πόρων, στο οποίο προστατεύετε τον τεμαχισμένο σας προς εξόρυξη πλανήτη από διαστημοπειρατές! Συνοδευτικά τα χαρακτηρίζουν λόγω του ότι από τη μία θα βγουνε κοντά στην κυκλοφορία του 2 για να ανοίξουν λίγο την όρεξη και από την άλλη μάλλον θα περιέχουν ξεκλειδώματα για πραγματάκια μέσα στο 2! Ακόμα βέβαια μιλάμε για rumors οπότε βλέπουμε...

Name
    Δημήτρης

Aν βγαλουν το παιχνιδι του Wii χωρις αλλαγες, τοτε ο μονος τροπος για να μπορεις να παιξεις θα ειναι με το νεο controller , δηλαδη το Arc, αλλιως θελει πολυ μεγαλες αλλαγες ο τιτλος.

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Name
    Δημήτρης

^^Οπου ναναι θα πουν και για το iphone !

Βασικα για καποιο λογο (στην συζητηση του θεματος "ποιο παιχνιδι σας ξενερωσε") ψιλομπριζωσα και θελω να ξαναπαιξω το Dead Space 1 !

Αλλα εχω πρωτα να τελειωσω καποια παιχνιδια που βγηκαν τωρα!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πάντος το extraction αν και δεν πούλησε θεωρείτε απο τους καλύτερους hardcore τίτλους για wii. Θα μου πείτε 5,6 hardcore τίτλους έχει σύνολο
    Σοβαρά τώρα. Πιστέυω θα αξίζει πολύ να το δούμε στο PS3 αρκεί να έχουν κάνει και μιά κάποια βελτίωση στον τεχνικό τομέα του γιατί το wii δεν φημίζετε για τα γραφικά του.
    Για το planet cracker δεν έχω ξανακούσει. Καινούριο είναι ή είχε βγεί παλιότερα σε άλλη κονσόλα;

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

To παιχνίδι ακυρώθηκε μάλλον για pc...!

http://www.gamespot.com/news/6249992...dlines;title;5

PS4forums Fanatic pictorino's Avatar
    PSN ID
    pictorino13pao

βλέπω και κάποιους εχθρούς πιο μεγάλους, μην χαλάσουν την ατμόσφαιρά του μόνο

Page 2 of 29 FirstFirst 12345612 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks