Page 46 of 51 FirstFirst ... 36424344454647484950 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1010

Thread: [OLD] Playstation®3 • Firmware Updates [CLOSED]

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

den peirazei opoios thelei in game chat as parei xbox 360

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by oliveratom View Post
    χωρις ingame chat το online game δεν εχει ουσια η sony με εχει απογοητευσει τελος.
    Ακομα δεν αρχισες και εφτασες στο τελος.

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

exeis ena dikio alla otan mpi kai ayto tha milame gia to apolito on line .opote minta telume ola dika mas .

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

sorry gia to offtopic alla otan kapoioi mpainoun kai me liga minimata katakrinoun to ps3 epeidi...DEN EXEI IN GAME CHAT... tote ntaxei as pane sto 360 pou ta exei ola loipon kai as plirwsoun to xbox live gia na exoun in game chat

Junior Member oliveratom's Avatar
    PSN ID
    OLIVERATOM

πληρης online gaming σημαινει κι επικοινωνια με τον αλλον ελπιζω καποτε να το διορθωσουν αν κι εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια κριμα γιατι βγαινουν πολυ δυνατη τιτλοι αυτην την περιοδο

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by oliveratom View Post
    πληρης online gaming σημαινει κι επικοινωνια με τον αλλον ελπιζω καποτε να το διορθωσουν αν κι εχουν περασει 2 χρονια απο την κυκλοφορια κριμα γιατι βγαινουν πολυ δυνατη τιτλοι αυτην την περιοδο
    Όχι αυτό είναι VoIP ... Τουλάχιστον να ξέρουμε τι ζητάμε... Γιατί το να μιλάς σ ένα παιχνίδι με κάποιον εγώ το θεωρώ προσθετικό στο gaming όταν σε βοηθάει να παίξεις με κάποια στρατηγική το παιχνίδι ή οτιδήποτε σχετικό... Αν ανοίγεις το VoIP για να λες τα νέα της κυρα-Αλέξαινας ε αυτό δεν είναι online εμπειρία...

Ας οριοθετήσουμε τις ανάγκες μας λοιπόν και ας ζητήσουμε από την Sony ως χρήστες αυτό που όντως θέλουμε... Γιατί chat έχει το ps3 εκεί που θεωρείται κάποιος gamer ότι το χρειάζεται ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ...
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

Quote Originally Posted by djpar View Post
    sorry gia to offtopic alla otan kapoioi mpainoun kai me liga minimata katakrinoun to ps3 epeidi...DEN EXEI IN GAME CHAT... tote ntaxei as pane sto 360 pou ta exei ola loipon kai as plirwsoun to xbox live gia na exoun in game chat
    se kathe periptosi den nomizo oti einai ipervoliki apaitisi otan ego paizo motorstorm na mporo na eho epikoinonia me enan filo pou paizei cod5...nomizo!!!
    apo ekei kai pera pistevo oti to sholio sou einai epioikos astoho kai den tairiazei oyte sto style to forum kai oute sto style ton mexri tora minimaton sou pou eho diavasei....
    sizitisi kanoume opote tetoias fisis protropes sto na paei kapoios sto 360 ean thelei den kolane.Aloste osoi ehoume ps3 matonoume oikonomika na agorazoume games kai den ehoume mpei sto louki tis peirateias ayton pou exoun 360 kati pou sinepagete oti exoume kanei siniditi epilogi kai dosame lefta stin sony horis na exei ta legomena pleonektimata tis timis kai tis peirateias!!!
    elpizo na egina katanoitos kai panta oti grafo einai kaloproereto...

Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Όχι αυτό είναι VoIP ... Τουλάχιστον να ξέρουμε τι ζητάμε... Γιατί το να μιλάς σ ένα παιχνίδι με κάποιον εγώ το θεωρώ προσθετικό στο gaming όταν σε βοηθάει να παίξεις με κάποια στρατηγική το παιχνίδι ή οτιδήποτε σχετικό... Αν ανοίγεις το VoIP για να λες τα νέα της κυρα-Αλέξαινας ε αυτό δεν είναι online εμπειρία...

Ας οριοθετήσουμε τις ανάγκες μας λοιπόν και ας ζητήσουμε από την Sony ως χρήστες αυτό που όντως θέλουμε... Γιατί chat έχει το ps3 εκεί που θεωρείται κάποιος gamer ότι το χρειάζεται ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ...

.................me aythn thn apanthsh nomizo oti tha prepei na kleisei to sygkekrimeno thema.... .....+rep apo emena

edit.Asxeto .....giati den mporo na doso rep?

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

Quote Originally Posted by seaman13 View Post
    se kathe periptosi den nomizo oti einai ipervoliki apaitisi otan ego paizo motorstorm na mporo na eho epikoinonia me enan filo pou paizei cod5...nomizo!!!
    γινετε αυτο βρε παιδια συγνωμη αλλα μαματο φενετε και θα το γουσταρα πολυ δεν ξερω αν το χρεισιμοποιουσα αλλα ακουγετε πολυ καλο

-Έλα Γιώργο εγώ τώρα είμαι 2ος και πάω για πρώτος μόλις περάσω την γουρούνα....
    -Μπράβο Γιάννη και εγώ τώρα σημαδεύω έναν στο κεφάλι και πιστεύω θα τον φάω....

Ωραίες στιγμές θα ζήσουμε όταν μπει το in game chat.:hungry:

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by seaman13 View Post
    apo ekei kai pera pistevo oti to sholio sou einai epioikos astoho kai den tairiazei oyte sto style to forum kai oute sto style ton mexri tora minimaton sou pou eho diavasei....
    sizitisi kanoume opote tetoias fisis protropes sto na paei kapoios sto 360 ean thelei den kolane.Aloste osoi ehoume ps3 matonoume oikonomika na agorazoume games kai den ehoume mpei sto louki tis peirateias ayton pou exoun 360 kati pou sinepagete oti exoume kanei siniditi epilogi kai dosame lefta stin sony horis na exei ta legomena pleonektimata tis timis kai tis peirateias!!!
    elpizo na egina katanoitos kai panta oti grafo einai kaloproereto...
    Εχεις και δικιο , εχεις και αδικο σε αυτο το ποστ σου.

Εχεις δικιο που θες voice chat , εχεις αδικο που αναφερεις την πειρατεια ως "πλεονεκτημα" του 360.Τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.Ναι ωραιο θα ηταν να ειχαμε voice chat , που καποια στιγμη θα το εχουμε.Συμφωνω μαζι σου.

Οπως ομως ειναι ωραιο, που εδω και 2 χρονια εγω δεν εχω πληρωσει φραγκο για να παιζω online παιχνιδια , ενω καποιος που εχει 360 εχει πληρωσει το λιγοτερο 100 ευρω.

Οπως επισης ειναι ωραιο που εχω καλυτερη αξιοπιστια.Οπως επισης ειναι καλυτερο για εμενα (γιατι πολλοι θα πεταχτουν τωρα και θα πουν οτι ειναι αχρηστο για αυτους) που εχω blu ray player , internet browser και πολλες αλλες ευκολιες.

Επισης η πλειοψηφια αυτων που παιζουν πειρατικα παιχνιδια , ειναι banαρισμενοι απο το live , οποτε ολες οι υπηρεσιες Online πανε περιπατο...

Εν ολιγοις εχεις δικιο οπως ειπα που θες να βελτιωθει ακομα περισσοτερο το PSN , ομως οχι και "πλεονεκτημα" η πειρατεια στο 360.Εκτος και αν εχεις 2 360 , το οποιο εγω αυτοματως το θεωρω υπερβολη.Δεν υπηρχε περιπτωση να παρω ποτε 2 ιδιες κονσολες.Τουλαχιστον οχι πριν εχω αποκτησει απο μια φορα ολες τις υπολοιπες.

ΥΓ: Jimspy , δεν μπορεις διοτι μαλλον του εχεις δωσει προσφατα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    -Έλα Γιώργο εγώ τώρα είμαι 2ος και πάω για πρώτος μόλις περάσω την γουρούνα....
    -Μπράβο Γιάννη και εγώ τώρα σημαδεύω έναν στο κεφάλι και πιστεύω θα τον φάω....

Ωραίες στιγμές θα ζήσουμε όταν μπει το in game chat.:hungry:
    pou na peizei o enas resistance kai o allos cod
    -re m***ka fae ton arxigo re na perasoume pista
    -poion arxigo egw kleinw ta mpatzouria gia ta zombies...

eleos in game chat eine perito an thes na milas me ton filo sou parton kinito kai mila ti in game chat..chat exei mono tou to kathe paixnidi.
    Last edited by WolfRathmA; 24-01-2009 at 06:18.

Name
    Δημήτρης

Δεν νομιζω οτι δεν μπορουν να το βαλουν.Το θεμα ειναι να το βαλουν και να ασχοληθουν πιο εκτεταμμενα με το συγκεκριμενο ζητημα.

Cool Member StamatisGian's Avatar
    PSN ID
    Steve_G (EU) || StamatisGiann (US)

[offtopic] Με το Caps Lock τσακώθηκες; Αν τα βρείτε τα δυό σας κάτι θα κανονίσουμε και για το chat! [/offtopic]
    Πιστεύω πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο, απλά ίσως αυτή τη στιγμή να μην είναι στις "προτεραιότητες" της Sony. Δεν νομίζω να μας αφήσει έτσι, αν και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης in-game chat για άτομα που δεν παίζουν το ίδιο παιχνίδι. Να είναι στο ίδιο multiplayer και να συννενοοόυνται, ναι. Τα παιδιά πιο πάνω δίνουν τρανταχτά παραδείγματα για την αντίθετη περίπτωση.

Υ.Γ.: SQP_GR, συγγνώμη για τον σαρκασμό φίλε, αλλά είναι πολύ άσχημο να βλέπω τόσα κεφαλαία χωρίς κανέναν λόγο, πόσο μάλλον στο forum μας που το κρατάμε και clean από τέτοια. Δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

efikto eine alla den eine stis protaireotites tis sony...apla,twra an psaxnoume leptomereies pou isteri to ps3 se sxesi me to 360 tote nai isterei sto in game chat..kai sto install(pou pleon valane kai sto 360)

Cool Member seaman13's Avatar
    PSN ID
    seaman13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εχεις και δικιο , εχεις και αδικο σε αυτο το ποστ σου.

Εχεις δικιο που θες voice chat , εχεις αδικο που αναφερεις την πειρατεια ως "πλεονεκτημα" του 360.Τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.Ναι ωραιο θα ηταν να ειχαμε voice chat , που καποια στιγμη θα το εχουμε.Συμφωνω μαζι σου.

Οπως ομως ειναι ωραιο, που εδω και 2 χρονια εγω δεν εχω πληρωσει φραγκο για να παιζω online παιχνιδια , ενω καποιος που εχει 360 εχει πληρωσει το λιγοτερο 100 ευρω.

Οπως επισης ειναι ωραιο που εχω καλυτερη αξιοπιστια.Οπως επισης ειναι καλυτερο για εμενα (γιατι πολλοι θα πεταχτουν τωρα και θα πουν οτι ειναι αχρηστο για αυτους) που εχω blu ray player , internet browser και πολλες αλλες ευκολιες.

Επισης η πλειοψηφια αυτων που παιζουν πειρατικα παιχνιδια , ειναι banαρισμενοι απο το live , οποτε ολες οι υπηρεσιες Online πανε περιπατο...

Εν ολιγοις εχεις δικιο οπως ειπα που θες να βελτιωθει ακομα περισσοτερο το PSN , ομως οχι και "πλεονεκτημα" η πειρατεια στο 360.Εκτος και αν εχεις 2 360 , το οποιο εγω αυτοματως το θεωρω υπερβολη.Δεν υπηρχε περιπτωση να παρω ποτε 2 ιδιες κονσολες.Τουλαχιστον οχι πριν εχω αποκτησει απο μια φορα ολες τις υπολοιπες.

ΥΓ: Jimspy , δεν μπορεις διοτι μαλλον του εχεις δωσει προσφατα.
    enoite oti ton oro pleonektima ton evala peripektika gia aytous pou to agorazoun kai se kammia periptosi kiriolektika.aloimono!!!
    makria apo mena i eximnisi tis peiratias eimai katheta kai orizontia antithetos
    Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια,σαν ετοιμος απο καιρο...

Advanced Member LeoTheAkuma's Avatar
    PSN ID
    LeoTheAkuma
    Name
    Λεωνίδας

Δεν γινεται ρε παιδια να μιλας και να παιζεις,προσωπικα με προσανατολιζει. Ασε που αμα θες να τα πεις με τον φιλαρακο σου βγαινεις για καφε,δεν κλεινεσαι παλι μεσα!
    http://img370.imageshack.us/my.php?image=56gh500100sc2.jpg

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

και πρεπει με ολα τα φιλαρακια σου να μενετε στο ιδιο γεωργαφικο διαμερισμα βρε φιλαρακο μου εγω εχω φιλους και απο αθηνα και απο επαρχια θελω να μιλαμε χωρις να πληρωνω η να παιζω και ταυτοχρονα να ειμαι στο skype msn k.a τι προτεινης να αγορασω ενα jet???

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Ego 2 lekseis exo na po MKV & NTFS, auta k opoios katalave katalave.

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Tιποτα απο τα 2 δεν χρειαζεται. Το πρωτο ειναι παρανομο φορματ (προς το παρον) το δευτερο (και το πρωτο) δεν ειναι αναγκη γιατι υπαρχει το PMS.

Ταινιες σε MKV κατα την γνωμη μου παντα ειναι λιγο ταλαιπωρια. Καταναλωνεις mb απο rapidshare χωρις ιδιαιτερο λογο την στιγμη που μπορεις να κατεβασεις το dvd-rip σε πολυ καλη ποιοτητα και να αγοραζεις ΜΟΝΟ τις ταινιες bluray που πραγματικα ειναι σταθμοι στην ιστορια του κινηματογραφου ή ταινιες που πραγματικα σου αρεσουν με τρομερη εικονα οπως το dark knight.

Αν εχεις το PMS (σε PC, πονεμενη ιστορια απο μενα γιατι εχω μακ) δεν θες τιποτα αλλο. Αγορασε ενα μεταχειρισμενο μηχανακι με 100 ευρω συνδεσε του πανω 1 τρισεκατομμυριο GBs και εισαι μια χαρα.