Page 65 of 77 FirstFirst ... 155561626364656667686975 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1531

Thread: LittleBigPlanet

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση.

Εχω παρει απο το PSN αυτα τα δωρεαν κουστουμια (πχ αυτο του Αη-Βασιλη). Πως τα εφαρμοζω επανω στον χαρακτηρα? Δεν τα βρισκω πουθενα. Τα εχω κανει κανονικα install.
    Last edited by Dragonpaul; 14-12-2008 at 22:43.

Elite pvinis's Avatar
    PSN ID
    pvinis

θα υπαρχουν στο popit. ψαξε καλυτερα

ερωτηση: ποιος εχει φτιαξει αρκετες πιστες ωστε να ξερει καλα τους διακοπτες κλπ?
    θελω λιγο βοηθεια σε κανα δυο πραγματα..

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παιδια να δωσω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που προσπαθουν να φτιαξουν πιστες γι αυτο το παιχνιδι.Ειλικρινα επικροττω την επιμονη και υπομονη σας...Εγω εχω φαντασια , αλλα η διαδικασια απαιτει πααααρα πολυ χρονο και υπομονη , στοιχεια που εχουν αρχισει και εκλιπουν απο τον χαρακτηρα μου!

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by pvinis View Post

ερωτηση: ποιος εχει φτιαξει αρκετες πιστες ωστε να ξερει καλα τους διακοπτες κλπ?
    Τι ακριβώς θέλεις ?
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by pvinis View Post

Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα εξακολουθω να μην το βρισκω. Λες να εχω κανει κατι λαθος?

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Σε ευχαριστω για την απαντηση, αλλα εξακολουθω να μην το βρισκω. Λες να εχω κανει κατι λαθος?
    Οι στολές είναι χωρισμένες σε κομμάτια. Δεν θα την βρεις κάπου "ολόκληρη", αλλά αλλού θα βρεις το σκούφο του Άγιου Βασίλη, αλλού το makeup του, αλλού τη γενειάδα του κτλ... Εσύ την φτιάχνεις.

Και μπορείς έτσι να βάλεις μόνο τα ρούχα του Άγιου Βασίλη και όλο το άλλο να το κάνεις τερατούργημα. :giggle:

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Οι στολές είναι χωρισμένες σε κομμάτια. Δεν θα την βρεις κάπου "ολόκληρη", αλλά αλλού θα βρεις το σκούφο του Άγιου Βασίλη, αλλού το makeup του, αλλού τη γενειάδα του κτλ... Εσύ την φτιάχνεις.

Και μπορείς έτσι να βάλεις μόνο τα ρούχα του Άγιου Βασίλη και όλο το άλλο να το κάνεις τερατούργημα. :giggle:
    Θα το δοκιμασω και ετσι, αν και φοβαμαι πως οσο εψαχνα να βρω την στολη δεν ειδα πουθενα τα κομματια. Και το θυμαμαι γιατι το εκανα ανω κατω το pop it.

Παντως σε ευχαριστω.

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το βρεις. Εκτός κι αν το κατέβασες από λάθος store, αφού τα DLC είναι region locked

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by desperate_gamer View Post
    Δεν υπάρχει περίπτωση να μη το βρεις. Εκτός κι αν το κατέβασες από λάθος store, αφού τα DLC είναι region locked
    Φιλε μου, καταλαβα τι παιζει μαλλον. Εχω το αμερικανικο. Τωρα το ειδα... Μ@#$%α μου που δεν το ειδα οταν το πηρα. Κριμα.... Εχω αλλα μειον με το αμερικανικο?

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Φιλε μου, καταλαβα τι παιζει μαλλον. Εχω το αμερικανικο. Τωρα το ειδα... Μ@#$%α μου που δεν το ειδα οταν το πηρα. Κριμα.... Εχω αλλα μειον με το αμερικανικο?
    Καθόλου μείον Παύλο στο Αμερικάνικο store έχει περισσότερα free κοστούμια.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Καθόλου μείον Παύλο στο Αμερικάνικο store έχει περισσότερα free κοστούμια.
    Α, σε ευχαριστω Νικο. Βεβαια, δεν εχω αμερικανικο λογαριασμο, αλλα, υποθετω, ηρθε η ωρα να ανοιξω εναν. Οι servers ειναι παγκοσμιοι?

PS4forums Fanatic Giannis7's Avatar
    PSN ID
    Soldius7
    Name
    Γιάννης

Ναι..
    "Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."

Bill Shankly

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Metal Gear Solid 4 Sackboys (Yes, Plural), Level Pack Arriving Soon

Looks like the Asian PlayStation website has spilled some beans. On December 18, the Hong Kong PSN will be getting not only a Solid Snake Sackboy, but a character and level pack as well. No prices are listed, but the items themselves most certainly are. There are individual sackboy costumes for Solid Snake, Meryl, Screaming Mantis and Raiden, a pack selling all four of those, and a "Level Pack", which looks like it includes stuff like creepy, over-sized manscenery.
    There's of course no mention of this on any other PlayStation website - including the notoriously leaky Japanese one - so there's no guarantee these will appear globally once Thursday rolls around. But every other LBP update has gone live globally, so keep your Kojima-caressing fingers crossed.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Advanced Member thanos's Avatar
    PSN ID
    thanos999

Παιδια μια ερωτησουλα: εχω παιξει με το lbp στο net καποιες φορες,ουσιαστικα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι πλεον "αχρηστο" για πωληση ως μεταχειρισμενο σε καποιον που θα θελει να παιξει online? (αν ναι ισχυει κατι τετοιο και σε αλλα games?)
    Μηπως λεω χαζομαρες? :tongue:
    Μια ζωη Μ3 που'ναι πουτ..α και κυρια!

Name
    Δημήτρης

Καλα το metal gear pack , δεν χωραει συζητηση οτι θα το παρω!!

Παιδια κατι αλλο...πως στο καλο μπορω να παιξω με αγνωστυους , εκτος απο τους φιλους μου online?!?Πειτε οτι κανενας φιλος μου δεν ειναι online Και εγω θελω να παιξω με καποιον.Πως το κανω?Εγω νομιζα , οτι αφου διαλεξω πιστα , απλα παταω "play online".Ομως παρολο που συνεχεια επιλεγω αυτην την επιλογη , δεν εχω παιξει ουτε μια (!) φορα online με καποιον ξενο...

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Καλα το metal gear pack , δεν χωραει συζητηση οτι θα το παρω!!

Παιδια κατι αλλο...πως στο καλο μπορω να παιξω με αγνωστυους , εκτος απο τους φιλους μου online?!?Πειτε οτι κανενας φιλος μου δεν ειναι online Και εγω θελω να παιξω με καποιον.Πως το κανω?Εγω νομιζα , οτι αφου διαλεξω πιστα , απλα παταω "play online".Ομως παρολο που συνεχεια επιλεγω αυτην την επιλογη , δεν εχω παιξει ουτε μια (!) φορα online με καποιον ξενο...
    Άσε, ζόρι, κι εγώ ΠΟΛΥ σπάνια θα πετύχω να μπω στο παιχνίδι κάποιου
    Εννοείται ότι το MGS4 πακετάκι έχει φύγει με τη μία!

Quote Originally Posted by thanos View Post
    Παιδια μια ερωτησουλα: εχω παιξει με το lbp στο net καποιες φορες,ουσιαστικα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι πλεον "αχρηστο" για πωληση ως μεταχειρισμενο σε καποιον που θα θελει να παιξει online? (αν ναι ισχυει κατι τετοιο και σε αλλα games?)
    Μηπως λεω χαζομαρες? :tongue:
    Καμία σχέση, μην ανησυχείς...

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

?????? ??? ???? ??????? quick play ??? ????????? ????? ????? ???? ??? ???.?????? ?? ?????? ?? ????? ????? ????????? ???? ????? random,???? ???? ????? ??? ?????? ???? ????? ?????? ????? ??? online.
    ________
    PROBLEMS WITH NEXIUM
    Last edited by mania; 26-04-2011 at 07:08.

Name
    Δημήτρης

Θα το δοκιμασω φιλε mania , ισως ετσι οντως καταφερω!Thanks

MM announce first LittleBigPlanet 'Level Pack' for 18/12/08 - $2.99

This is just the first Level Pack — but with the holidays only around for a few more weeks, the Festive Level Pack is only available for a limited time and will be removed from the store after January 8, 2009.
    Two new Costumes – Christmas Tree headpiece and a Wrapped Sackboy.
    One new Create Material = Wrapping Paper (cardboard w/ giftwrap texture).
    Two new Objects = A Festive Sleigh and holiday themed light.
    Six new Decorations = A Festive Bauble, Bell, Wrapping Bow, Candy Cane, Card and Stocking.
    A ton of new Stickers = holiday themed of course, including a Red Nose Reindeer, Elves, Turkey images and many more.

Junior Member kotlid's Avatar
    PSN ID
    kotlid

Εγω ειδα σε φυλλαδιο της ηλεκτρονικης αθηνων το lpb με εξωφυλο ενα sackperson με μουστακι και ειναι ιδιο με το εξωφυλο του mgs4!!!

Bookmarks

Bookmarks