Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση.
Εχω παρει απο το PSN αυτα τα δωρεαν κουστουμια (πχ αυτο του Αη-Βασιλη). Πως τα εφαρμοζω επανω στον χαρακτηρα? Δεν τα βρισκω πουθενα. Τα εχω κανει κανονικα install.
Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση.
Εχω παρει απο το PSN αυτα τα δωρεαν κουστουμια (πχ αυτο του Αη-Βασιλη). Πως τα εφαρμοζω επανω στον χαρακτηρα? Δεν τα βρισκω πουθενα. Τα εχω κανει κανονικα install.
Last edited by Dragonpaul; 14-12-2008 at 22:43.
θα υπαρχουν στο popit. ψαξε καλυτερα
ερωτηση: ποιος εχει φτιαξει αρκετες πιστες ωστε να ξερει καλα τους διακοπτες κλπ?
θελω λιγο βοηθεια σε κανα δυο πραγματα..
Παιδια να δωσω ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια που προσπαθουν να φτιαξουν πιστες γι αυτο το παιχνιδι.Ειλικρινα επικροττω την επιμονη και υπομονη σας...Εγω εχω φαντασια , αλλα η διαδικασια απαιτει πααααρα πολυ χρονο και υπομονη , στοιχεια που εχουν αρχισει και εκλιπουν απο τον χαρακτηρα μου!![]()
Οι στολές είναι χωρισμένες σε κομμάτια. Δεν θα την βρεις κάπου "ολόκληρη", αλλά αλλού θα βρεις το σκούφο του Άγιου Βασίλη, αλλού το makeup του, αλλού τη γενειάδα του κτλ... Εσύ την φτιάχνεις.
Και μπορείς έτσι να βάλεις μόνο τα ρούχα του Άγιου Βασίλη και όλο το άλλο να το κάνεις τερατούργημα. :giggle:
Ναι..
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
Metal Gear Solid 4 Sackboys (Yes, Plural), Level Pack Arriving Soon
Looks like the Asian PlayStation website has spilled some beans. On December 18, the Hong Kong PSN will be getting not only a Solid Snake Sackboy, but a character and level pack as well. No prices are listed, but the items themselves most certainly are. There are individual sackboy costumes for Solid Snake, Meryl, Screaming Mantis and Raiden, a pack selling all four of those, and a "Level Pack", which looks like it includes stuff like creepy, over-sized manscenery.
There's of course no mention of this on any other PlayStation website - including the notoriously leaky Japanese one - so there's no guarantee these will appear globally once Thursday rolls around. But every other LBP update has gone live globally, so keep your Kojima-caressing fingers crossed.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Παιδια μια ερωτησουλα: εχω παιξει με το lbp στο net καποιες φορες,ουσιαστικα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι πλεον "αχρηστο" για πωληση ως μεταχειρισμενο σε καποιον που θα θελει να παιξει online? (αν ναι ισχυει κατι τετοιο και σε αλλα games?)
Μηπως λεω χαζομαρες? :tongue:
Μια ζωη Μ3 που'ναι πουτ..α και κυρια!
Καλα το metal gear pack , δεν χωραει συζητηση οτι θα το παρω!!
Παιδια κατι αλλο...πως στο καλο μπορω να παιξω με αγνωστυους , εκτος απο τους φιλους μου online?!?Πειτε οτι κανενας φιλος μου δεν ειναι online Και εγω θελω να παιξω με καποιον.Πως το κανω?Εγω νομιζα , οτι αφου διαλεξω πιστα , απλα παταω "play online".Ομως παρολο που συνεχεια επιλεγω αυτην την επιλογη , δεν εχω παιξει ουτε μια (!) φορα online με καποιον ξενο...
?????? ??? ???? ??????? quick play ??? ????????? ????? ????? ???? ??? ???.?????? ?? ?????? ?? ????? ????? ????????? ???? ????? random,???? ???? ????? ??? ?????? ???? ????? ?????? ????? ??? online.
________
PROBLEMS WITH NEXIUM
Last edited by mania; 26-04-2011 at 07:08.
Θα το δοκιμασω φιλε mania , ισως ετσι οντως καταφερω!Thanks![]()
MM announce first LittleBigPlanet 'Level Pack' for 18/12/08 - $2.99
This is just the first Level Pack — but with the holidays only around for a few more weeks, the Festive Level Pack is only available for a limited time and will be removed from the store after January 8, 2009.
Two new Costumes – Christmas Tree headpiece and a Wrapped Sackboy.
One new Create Material = Wrapping Paper (cardboard w/ giftwrap texture).
Two new Objects = A Festive Sleigh and holiday themed light.
Six new Decorations = A Festive Bauble, Bell, Wrapping Bow, Candy Cane, Card and Stocking.
A ton of new Stickers = holiday themed of course, including a Red Nose Reindeer, Elves, Turkey images and many more.
Εγω ειδα σε φυλλαδιο της ηλεκτρονικης αθηνων το lpb με εξωφυλο ενα sackperson με μουστακι και ειναι ιδιο με το εξωφυλο του mgs4!!!
Bookmarks