New Final Fantasy Versus XIII Screenshots
Famitsu have posted a few of the screenshots seen in the recent Famitsu magazine scans. The screenshots are better quality than the scanned images and don't have writing all over them. Enjoy!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
New Final Fantasy Versus XIII Screenshots
Famitsu have posted a few of the screenshots seen in the recent Famitsu magazine scans. The screenshots are better quality than the scanned images and don't have writing all over them. Enjoy!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
Α ρε Nomura!Παλι το εβαλες το χερακι σου!Και γαμω τα character designs ο ατιμος!Ειδικα η Stella τα σπαει.
Η 2η ειναι του vs
2 πραγματα.
1ον.Κατω κατω μοιαζει για gameplay pic(Οτι μπορειτε να δειτε δηλαδη...)
2ον.Ναι κυριες και κυριοι!!!!!ΤΟ VS ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ WORLD MAP οπως τα παλια FF!!!
Δειτε τις εικονες πανω πανω την πιο δεξια!Μου φαινετε World map εμενα!
Αρε Nomura,αν ειναι αληθεια τοτε μιλαμε θα μας εχεις δωσει οτι πιο πιστο σε ff θα εχουμε δει.
Last edited by nikolaszax; 11-12-2008 at 13:15.
Πολυ ενδιαφερον.!!Nomura το ειχε πει απο την αρχη οτι θα ηταν "παραδοσιακο" FF.
Μακαρι να υπαρχει world map....ειναι το επομενο σταδιο που απαιτειται να υπαρχει σε ενα FF παιχνιδι...
Αλλα κραταω πολλες πισινες πλεον.
Nomura: The staff just showed me how it looks to fly with an airship while in the World Map (for Versus). It's been awhile since I last saw something "FF-ish". The map looks very realistic but we're trying to see how we can 'shrink' it a bit. It's so huge that I couldn't even tell the very first town.
http://www.ff-xiii.net/index.php?pag...le&article=195
το ειχε πει σε συνεντευξη πριν απο ενα χρονοrayer: μακαρι.
Οχι βασικα ο ιδιος ο Νομουρα ειχε βγει και ειχε δηλωσει , πως το Versus θα μοιαζει πιο πολυ με traditional FF σε σχεση με το FFXIII...ξερω κι εγω...
Μου φαίνεται εχουν μπερδεψει λιγο τα μπουτια τους εκει στην square:giggle:
Spoiler!
Final Fantasy Versus XIII DKΣ3713 trailer
Φυσικά no in-game αλλά όπως και να έχει εντυπωσιάζει!
PRAIPI N TA SPANE TA GAME ,DEN EXW PAIXI POTE TETIO PRAGMA.TO VERSUS TI EINAI ?
Πιστεύω πως αυτό έπρεπε να είναι το πρώτο trailer του ff versus xiii, με αυτό να κάνει η square την ανακοίνωση του...
Πολύ ωραίο trailer, όλα τα scans μαζεμένα...
EDIT
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Μόλις διάβασα ότι το αυριανό τεύχος του Famitsu θα περιέχει ένα dvd που θα περιέχει 50 λεπτά από καινούρια trailers της Square, περιλαμβανομένων και του Versus και το XIII!
Last edited by personGR; 12-12-2008 at 22:22.
Πολυ πιο ωραιο τρεϊλερ απο αυτο του FF 13... Και μη ξεχνατε οτι τη στιγμη που ο Νόκτις ανεβαινει τα σκαλιά ειναι in-game...Ετσι δεν μας ειχαν πει στα σκανς? Τεσπα,οπως και να 'χει φαινεται πολυ καλο!
Spoiler!
με τόσες δουλειές της square όλες μαζί πως να μην μπερδευτούμε;αυτοί να μην τα κάνουν θάλασσα!!
Πολυ ωραιο trailer. Επισης κυκλοφορουν αυτες οι super tiny pics του Versus στο νετ, φαινονται καργα in-game, θελουν και λιγο προσπαθεια με μεγεθυνση.
http://finalfantasy-xiii.net/2008/12...ito-scans.html
Το μονο trailer απο τα 2 που ευχαριστηθηκα.Ειδα καινουργια πραγματα τα οποια δεν ειχα δει σε motion,εκπληκτικη μουσικη και μου εδωσε την αισθηση που ειχαν τα παλια καλα ff vii και viii(μην μου πειτε οτι δεν σας θυμισε την shinra η ομαδα εκεινων των τυπαδων γυρω απο το τραπεζι).Βλεπωντας και την ομαδα που δουλευει πανω του εχουμε ενα εκπληκτικο παιχνιδι το οποιο πιστευω πως πιθανον να ειναι πολυ καλυτερο απο το ff xiii αν αξιοποιηθει σωστα και γινει καλη δουλεια σε ολους τους τομεις.
Και κα'εμε noctis>snow(η οπως τον λενε)
Stella >>>>>>>>>Lighting.
Η νεα μοδα βεβαια ειναι πως αν μας αρεσει το vs παραπανω απο το ffxiii ειμαστε ps fanboys και μας αρεσει μονο επειδη ειναι exclusive....:rofl::rofl::rofl::rofl:
Το συγκεκριμενο trailer ειναι περιπου ιδιο με αυτο που εχουμε δει απο το 2007. Το ειχα ποσταρει 2-3 σελιδες πιο πισω. ΕΛΕΟΣ! Απο τοτε μας δειχνουν?
Bookmarks