Page 14 of 25 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 498

Thread: Warhawk Tournament

MADTHAN's Avatar
    PSN ID
    MAD-THAN (to id mou gia to WARHAWK ine sinaig )

pedia opios nane grafete stin clan?erotisi gia ton OST9?
    to 8ema ine na to xeroun to game oste na imaste 8-10 atoma ikana na pexoume.
    x8es ixa ton geodlord7 stin omada mou k autos skotone emena.mou estelne k minima k gelage.15 xrona xaza.ine k stin clan.oti nane.
    alles clan ine kales giati pezoun mazi sinexia.edo opios 8eli mpeni stin clan k pezi opope ine.den ginete etsi doulia.2 fores tin evdomada prepi na exi WARHAWK night na mazevomaste oli na pezoume.kalo 8a itan autos pou ftiaxni room na vazi password oste na mpenoune mono ellines.opios exi kamia alli idea
    to id mou gia to WARHAWK ine sinaig

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Sinaig το είδα και εγώ αυτό και για αυτό το έκλεισα και έφυγα. Ελπίζω σήμερα το βράδυ να μαζευτούμε οι "καλοί"

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Παιδια αυτα γινονται. Ενταξει αυτο δεν το ειδα αλλα σας πιστευω. Δεν τρεχει τιποτα ομως κατα την γνωμη μου. Απλα μην δωσεις σημασια. Ο geodlord7 ειναι καλος παιχτης και αξιζει να ειναι στην ομαδα.

Αν καποιος μου ζητησει προσκληση στην ομαδα δεν γινεται να δω αν ειναι καλος πρωτα και μετα να του δωσω. Δινω, μπαινει στην ομαδα και απο εκει και περα πορευομαστε.

Αυτο που μπορω ΙΣΩΣ να κανω ειναι να βαλω 12 ατομα στο μενου που φτιαχνεις παιχνιδι οτι θα ειναι ''δικοι μου''. Ωστε να μην μπαινουν ξενοι. Ή να βαλω κωδικο. ΑΛλα μια φορα που το εκανα δεν μπορουσε να μπει κανεις. Το θεμα ειναι οτι δεν μαζευομαστε ποτε 12 ατομα. Ποτε δεν εχουμε μαζευτει τοσοι ωστε να γινει παιχνιδι. Ουτε καν με 8 ατομα που ειναι το ελαχιστο για να ξεκινησει να παιζει το παιχνιδι. Οχι σε pre-game mode. Γιαυτο αφηνω να μπαινουν και ξενοι μεσα.

Υπαρχουν παιδια που εχουν το παιχνιδι αλλα δεν μπαινουν ποτε να παιξουν.

Warhawk night ειναι καθε βραδυ σχεδον. Απλα καθε φορα που μπαινω ευχομαι να ειναι κοσμος μεσα αλλα δεν ειναι. Αντε να ειμαστε 6 παραπανω με τιποτα.

Δυστηχως αυτο το σουκου εφαγα κατι χαλασμενο μαλλον και με ταλαιπωρησε το στομαχι μου παρα πολυ και δεν μπορεσα να μπω.

Οσο για τις αλλες κλαν, αν δεν λυθει το προβλημα με τα ακουστικα δεν θα παιξουμε. Πρωτα αυτο και μετα τα αλλα. Δεν θα γινουμε ρομπα ετσι απλα. :bgrin2:

Elite Tek_Killa's Avatar
    PSN ID
    Tek_Killa

Πρέπει να μπεί ένας κάνόνας: Αν είσαι μπλέ, σκοτώνεις τους κόκκινους. Αν είσαι κόκκινος, σκοτώνεις τους μπλε! Αν είσαι πράσινος ή κίτρινος, μάλλον σε λάθος παιχνίδι μπήκες!

Στα σοβαρά τώρα "Θυμωμένε Θάνε", και βέβαια καλό είναι να μπορεί ο καθένας να μπει στην κλαν και σε οποιαδήποτε κλαν! Αν όμως κάποιος συμπεριφέρεται κάπως και χαλάει το παιχνίδι των άλλων, καλό είναι να το συζητήσεις με αυτόν μέσω προσωπικών μυνημάτων και αν δεν βάλει μυαλό τότε να το κάνεις θέμα και πάλι χωρίς χαρακτηρισμούς του στυλ "15χρονα χαζά". Όλοι έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι. Παιχνίδι είναι... όχι champions league να διαλέγεις αστεράτους παίχτες.

Last edited by Tek_Killa; 08-09-2008 at 12:15.

Elite slayeras's Avatar
    PSN ID
    Kannivalos
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Tek_Killa View Post
    Πρέπει να μπεί ένας κάνόνας: Αν είσαι μπλέ, σκοτώνεις τους κόκκινους. Αν είσαι κόκκινος, σκοτώνεις τους μπλε! Αν είσαι πράσινος ή κίτρινος, μάλλον σε λάθος παιχνίδι μπήκες!
    :rofl:

@ps4 οποτε μπορεσεις βαλε με στην clan, αν φυσικα με θελετε , αν και τις ωρες που ξεκινατε τα παιχνιδια δεν ειμαι συνηθως σπιτι**, αλλα αν κανονισουμε κατι καλο θα κανονισω να ειμαι μεσα

**
    Spoiler!
    Last edited by slayeras; 08-09-2008 at 12:12.

PSN ID
    OST9

Αυτο που ευχομαι εγω να γινει και μακαρι να τα καταφερουμε, ειναι λιγο ουτοπικο βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις...

...Με την 100αρα συνδεση που λογικα ερχεται θα μπορουμε να κανουμε παιχνιδια 32 παιχτων. Και ολοι Ελληνες απο το φορουμ. Φαντασου 16-16 ατομα μεσα να γινεται μπαχαλο.

Η ομαδα αυτην την στιγμη εχει 20 ατομα μεσα και μερικοι δεν εχουν αποδεχτει την προσκληση ακομα. Λογικα θα φτασουμε 25 πολυ συντομα. Ισως και παραπανω.:bgrin2::bgrin2:

:1appl::1appl::1appl:

Εdit: slayera δεν σου εχω στειλει.....;;;;;;;; :hide::hide: Φιλε μου το απογευμα θα εχεις προσκληση.

PSN ID
    OST9

Λοιποοοοοοοοοοοον...

Σημερα το βραδυ εχει μαζωξη στο warhawk για επικες μαχες.

Ελπιζω να το δειτε συντομα και να κανονισετε. Σημερα δευτερα που να τραβιεσαι αλλωστε.

10-11 τις γνωστες ωρες δηλαδη θα φτιαχτει σερβερ. Αν γινει κατι ή στραβωσει κατι και δεν ειμαι μεσα ας φτιαξει καποιος αλλος και μπαινω εγω αργοτερα.

Παντως οπως και να εχει σημερα ΟΛΟΙ warhawk.

Υπαρχουν παιδια που το εχουν και δεν μπαινουν. ΟΛΟΙ μεσα σημερα.

Σαν τελλαλης αισθανομαι.:bgrin2::bgrin2::bgrin2::bgrin2::rofl:: rofl:

Εdit: Υπαρχει περιπτωση να εχει κωδικο. ΑΝ εχει θα ειναι ο το γνωστο ''19001'' χωρις τα αυτακια. Μονο το νουμερο.
    Τα λεμε. :tiphat:

Advanced Member j0e's Avatar
    PSN ID
    joe21r

gia sas pedia ego eimai neos, pezo sxedon kathe vradu ka den exei tuxei na sas petuxo ektos apo merikous memonomenous pou vlepo.

Kserei kaneis pos perno to bandit team exo simplirosei tous pontous kai de mporo na anevo rank apo auto.

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Αυτά που βγάζει σαν req για τα ρανκς είναι Ribbons. Είναι το τρίτο είδος awards που παίρνεις (μετά τα μετάλια και τα παράσημα) και μπορείς να δεις τι είναι το καθένα στο Community-Profile-Awards-Ribbons. Το συγκεκριμένο είναι να βγεις τρίτος, αλλά δεν θυμάμαι στην νικητήρια ή στη χαμένη ομάδα. Δες το και θα καταλάβεις.

Εγώ δεν μπορώ να συμπληρώσω τη λίστα με τα bandit παράσημα για το τρόπαιο, μου λείπουν 2 kills με το κεραυνόπλο (παπάρα) και 4 kills στρατιωτάκια με το αεροπλάνο! Αλλά έγινα Τσίφης Σαρτζεντάς χεχεχε!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Τα trophies ερχονται και στην τυχη καμια φορα. Σημασια εχει να δοκιμαζεις κ αλλα οπλα κ οχηματα.
    Για να μιλησεις κρατας πατημενο L3

PSN ID
    ModusAm

E επειδή αυτό είμαι στο τσακ να το πάρω για αυτό το κυνηγάω χεχε.

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

pedia pirazei an kamia fora mpo kai ego na pekso mazi sas an kai eimai se kseni clan?

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

48% στα trophies!!! Big Ups to my boy Tek Killah για τα packs!

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

Παντως και εμενα μου εχει τυχει δικος μου στην ομαδα να με πυροβολαει Τι να κανουμε ? Τεσπα θα μπω και εγω αργα ομως μεσα σημερα

PSN ID
    OST9

Λοιποοοοοοοον.......:bgrin2:

Χτες εγιναν απιστευτα παιχνιδια και ας ειμασταν τελικα πιο λιγοι και απο 6. Σε καποια δοση πηγαμε 7 αλλα πολυ λιγο, καποιος εφυγε.

Γινανε φοβερες και τρομερες μαχες και σε ctf αλλα και σε zones που ειχα βαλει μια πιστα. Αρκετα καλο.

Οσοι ηταν μεσα θα καταλαβαν τι εννοω και τι χαμος εγινε ειδικα στα 2 πρωτα rotation. Προσωπικα το ευχαριστηθηκα παρα πολυ.:wave:

Η επικοινωνια και χτες ηταν περιεργη, φιλε αντρεα καλυτερα να μελεταγες λιρες που λενε. Στην επομενη πιστα οντως δεν σε ακουγα. :rofl: Δεν ακουγα κανεναν.

Υ.Γ1. Φιλε criter δεν χρειαζεται το L3 απλα τσεκαρε την επιλογη ''open mic'' και θα ειναι μονιμα ανοιχτο το ακουστικο.

Υ.Γ2. Εδω να ζητησω συγνωμη απο τον φιλο jorgedept που τον σκοτωσα ενω γυρνουσε με σημαια. Και εξηγω...

...Ερχεται με τζιπ και απο πανω του γινεται Ο χαμος. Ερχομαι με warhawk για προστασια και σκοτωνω οτι βρω μπροστα μου.
    Οταν τελειωνει ο χαμος ο jorge εχει χασει το τζιπ (λογικο) και παει με τα ποδια μια μεγαλη αποσταση. Κατεβαινω το λοιπον να τον σπρωξω, μπορεις να το κανεις αυτο με το warhawk φτανει να ειναι ευθεια.
    Σπρωχνω για λιγα μετρα αλλα ελα που εγω ημουνα απο αερομαχια και τα οπλα ηταν ακομα στο κουμπι...!!!! Κανω να κατεβω κι'αλλο αφηνω το L1 πιανω L2 και ο πυραυλος φευγει και τον σκοτωνει. Εσκασα λεμε. :banghead:

Ολες τις αλλες πιστες τις εβγαλα βοηθωντας να παρει σημαια και να την γυρισει πισω. 3 φορες αυτοκτονησα ελπιζοντας να παρεις σημαια. 2 φορες πηρες αλλα δεν γυρισε πισω γιατι ηταν ενας τυπος απο την αλλη ομαδα ο οποιος με τα τηλεκατευθηνομενα (δεν μενει τιποτα ορθιο) βαραγε απο οπου νανε. Τον ελιωσα. Οπου τον εβρισκα του πεταγα οτι νανε.

Βομβες, πυραυλους, σφαιρες, πετρες, κρανη, μπουκαλια, παντοφλες οτι νανε........:bgrin2::bgrin2::bgrin2:

Υ.Γ3. Ενας τυπος προς το τελος που μας σκοτωνε εφαγε kick. Αμεσα ευκολα αβιαστα αβαδιστα στον χωρο του. Ουστ. Δεν θυμαμαι ονομα.

Υ.Γ4. Σου χρωσταω ενα ctf jorge. :wave:

Υ.Γ5. Φιλε criter πως γινεται να σε σκοτωνω στην βαση μας και σε 2 δευτερα να εισαι παλι εκει αυτο μου εκανε εντυπωση μα τον θεο....:rofl::rofl: σοβαρα.

Εdit: Νικολα οχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα φυσικα. Εννοειται οποτε μπορεις μπαινεις.
    Last edited by ps4; 09-09-2008 at 11:27.

Advanced Member j0e's Avatar
    PSN ID
    joe21r

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Λοιποοοοοοοον.......:bgrin2:

Χτες εγιναν απιστευτα παιχνιδια και ας ειμασταν τελικα πιο λιγοι και απο 6. Σε καποια δοση πηγαμε 7 αλλα πολυ λιγο, καποιος εφυγε.

Γινανε φοβερες και τρομερες μαχες και σε ctf αλλα και σε zones που ειχα βαλει μια πιστα. Αρκετα καλο.
    ti ora mpikate?ego mpika 10-11 kai mono duo atoma itane mesa o tek kai enas allos de thimamai.

Elite slayeras's Avatar
    PSN ID
    Kannivalos
    Name
    Αντώνης

Παντως παιδια αν θελει καποιος και ποιο νωρις (γυρω στις 6 το απογευμα) ας μπαινει, συνηθως ειμαι μεσα εγω και ο tek και ψιλολιωνουμε :tiphat:

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by j0e View Post
    ti ora mpikate?ego mpika 10-11 kai mono duo atoma itane mesa o tek kai enas allos de thimamai.
    Ίσα ίσα που χθες μπήκαμε και σχετικά νωρίς. 10:30 υπήρχαν ήδη 4-5 άτομα της clan και μερικοί εκτός clan. Μέχρι τις 11 είχαμε μαζευτεί 8 από την clan και αργότερα ίσως και 9 συν τους εκτός clan. Όταν μπαίνετε και δεν βλέπετε άτομα μη βγαίνετε! Περιμένετε στο pre-game μέχρι να μαζευτούμε. Πάντα μαζευόμαστε (αν και ποτέ δεν έχουμε φτάσει σε επικά νούμερα).

Ps4 καλή επιλογή που έβαλες και zones χθες. Να βάζεις και άλλα εκτός CTF. Όχι τίποτα το λέω επειδή μετά από ένα κύκλο επαναλαμβάνονται οι πίστες (δεν έχουν όλοι και τα packs) και συνέχεια CTF είναι too much αν και όντως έχει το περισσότερο γέλιο!

Υ.Γ. Χθες κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος αλλιώς τώρα θα δεχόταν απειλητικά μηνύματα:giggle με σκότωσε 1,5 μέτρο πριν τοποθετήσω τη σημαία τους στη βάση μας ενώ είχα κάνει τόση ώρα ηρωική προσπάθεια αποφυγής με το τζιπάκι. Έσκασα! Ευτυχώς υπήρχε κάποιος δικός μας δίπλα και την τοποθέτησε.

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    ModusAm

Ναι ρε παιδιά, να σας πω την αλήθεια το CTF μαζί με το Hero είναι τα πιο σπαστικά για μένα. Βάλτε τίποτες Ζώνες, καμιά Συλλογή που είναι πολύ ωραίο επίσης! Ακόμα και κανά TDM ή για τρελό γέλιο που και που και ένα DM χωρίς ομάδες!

Elite Tek_Killa's Avatar
    PSN ID
    Tek_Killa

Quote Originally Posted by marzel19 View Post
    Υ.Γ. Χθες κάποιος (δεν θυμάμαι ποιος αλλιώς τώρα θα δεχόταν απειλητικά μηνύματα:giggle με σκότωσε 1,5 μέτρο πριν τοποθετήσω τη σημαία τους στη βάση μας ενώ είχα κάνει τόση ώρα ηρωική προσπάθεια αποφυγής με το τζιπάκι. Έσκασα! Ευτυχώς υπήρχε κάποιος δικός μας δίπλα και την τοποθέτησε.
    Kάτι μου θυμίζει εμένα αυτό... :hide:

Bookmarks

Bookmarks