Page 18 of 25 FirstFirst ... 8141516171819202122 ... LastLast
Results 341 to 360 of 498

Thread: Warhawk Tournament

Elite Tek_Killa's Avatar
    PSN ID
    Tek_Killa

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    ¶ρχοντά μου! Ωραίος!

Λοιπόν μέσα είμαι!

Όσο για το ότι παίζω αλλού είναι επειδή έχω αγοράσει όλα τα έξτρα πακέτα και παίζω βασικά συνεχώς με ένα jetpack στην πλάτη μου. Είναι ο μοναδικός τρόπος (μπας και) να την γλυτώνω απο τα γαμ***να τα αεροπλάνα (και τα κυάλια, άμα προλάβω και τα ακούσω μισό sec προτού με διαλύσουν).

Λευτέρης
    Αμ δεν εισαι ο μονος.... Πολλοί είμαστε με ένα jetpack στην πλάτη!

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Εγω δεν μπορω να αγορασω τους χαρτες δυστηχως.

Οποτε οι πιστες θα ειναι οι πρωτες πιστες που ειχε το παιχνιδι.

Αν βρω τροπο (που δεν το βλεπω) τοτε θα μπαινουν και οι αλλοι χαρτες κανονικα.

Ξερει κανεις αν νοικιασω ενα ελληνικο warhawk απο κανα βιντεοκλαμπ αν θα χασω τους ποντους που ηδη εχω; Αν δεν τους χασω τους ποντους τοτε ειναι ευκολο να παρω ενα και να κατεβασω τους χαρτες.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Έχω καιρό να μπω warhawk και γενικά να ανοίξω το ps3 αφού τόσες μέρες ασχολιόμουν με το νέο μου pc. Από σήμερα λέω να αρχίσω να μπαίνω ξανά. Ελπίζω να έχουμε τώρα όλοι τα packs!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

PS4/OST9, δεν καταλαβαίνω τι σε εμποδίζει να αγοράσεις τους χάρτες (εκτός βέβαια το οικονομικό )

Βασικά για να ρωτάς "αν γίνεται να το νοικιάσεις το ελληνικό απο κανά VC" υποθέτω ότι το έχεις πάρει Αμερικάνικο.

Κανένα πρόβλημα, αρκεί να έχεις account στο US Store, μπες και αγόρασε απο εκεί τους χάρτες, θα σου έρθουν και πιο φθηνά λόγω ευρώ-δολλάριο.

Ένας φίλος έχει το αμερικάνικο αγοράσει και επίσης και τα πακέτα απο τo US Store. Όλα του παίζουν μια χαρά.

Κάτι μου λέει ότι θα τα γνωρίζεις ήδη όλα τα παραπάνω .

Λευτέρης

PSN ID
    OST9

Ολα τα γνωριζω ελα ομως που δεν μπορω να αγορασω με τιποτα απο το αμερικανικο. Ναι εχω το αμερικανικο warhawk.

Παλια μπορουσα τωρα ομως το εκλεισαν αυτο το κολπο και δεν δεχεται τις ελληνικες καρτες αφου αναγνωριζει οτι αυτο το νουμερο δεν αντιστοιχει στην αμερικανικη διευθηνση που βαζω.

Οποτε δεν γινεται με τιποτα να τους αγορασω. Δυστηχως. Οποτε σε σερβερ που εχω φτιαξει εγω αποκλειεται να δειτε καινουργιους χαρτες. Ουτε φυσικα να μπω να παιξω αφου δεν θα μπορω να μπω στα δικα σας.

PSN ID
    Lefteris_X

Τι έκανε λέει; Κλέιδωσαν την πληρωμή με ελληνικές κάρτες; Φτου ρε γμτ.

Κάτσε όμως: πότε το διαπίστωσες αυτό; Το λέω γιατί το Ratchet 'n' clank: Quest for Booty το αγόρασα κανονικά απο το US Store όπως πάντα με ελληνιική κάρτα (probank). Κανονική Visa. Ούτε προπληρωμένη, ούτε τίποτα σύνθετο, είναι μια απλή κανονική Visa απο την τράπεζα Probank (ούτε διαφήμιση να έκανα).

Οπότε μάλλον θα κλειδώθηκε η δυνατότητα αυτή μετά την έλευση του RnC, προ 20 ημερών περίπου.

(πακέτο)

Λευτέρης

ΥΓ: Γιατί δεν δοκιμάζεις το wirecard.com που το δέχεται το US Store μια χαρά; Έτσι μια φορά, ίσα-ίσα για να αγοράσεις τους χάρτες. Πραγματικά το wirecard είναι άψογοι στην εξυπηρέτηση και την ασφάλεια. Γερμανικής προελεύσεως, κυριολεκτικά άρρωστοι με την ασφάλεια. Μια φορά έκανα λάθος τον κωδικό μου 3 φορές στο login της σελίδας και μου κλείδωσε τον λογαριασμό και χρειάστηκαν τουλάχιστον 5 mail με φουλ επισημότητα απο μεριάς τους και απο μεριάς μου για να τους αποδείξω ότι όντως έχω ξεχάσει τον κωδικό μου και ότι είμαι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του λογαριασμού. ¶ψογη δουλειά κάνουν οι τύποι.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Εμένα η προπληρωμένη της eurobank (visa) δούλεψε μια χαρά πριν από λίγες μέρες (την Πέμπτη).

Εκτός εάν ο ps4 δεν μιλάει για visa αλλά για άλλη κάρτα. Τότε είναι άλλο θέμα!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    OST9

Παιδια η καρτα ειναι μια προπληρωμενη της αττικα τραπεζας.

Την εχω μπροστα μου αυτην την στιγμη που γραφω. Visa electron λεει πανω.

Oταν παω να αγορασω μου λεει οτι το νουμερο της καρτας δεν ταιριαζει με τη διευθηνση που εχω βαλει. Λογικο αφου δεν μενω αμερικη αν και ειναι υπαρκτη 100%, την εχω βρει στο νετ.

Πως γινεται και αγοραζετε εσεις; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι θα φρικαρω λεμε.....

Edit: Στo site wirecard δυστηχως δεν μπορω να κανω login γιατι ειναι στα γερμανικα.
    Last edited by ps4; 16-09-2008 at 17:23.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

εγω να σου πω τι εβαλα...στο street adress1 εβαλα την οδο κατοικιας μου και το νουμερο address 2 &3 δεν εβαλατιποτα...city εβαλατην πολυ που διαλεξα(bena)
    state minnesota και ΤΧ αυτον που εβαλα..και ειμαι μια χαρα
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Φιλε μου η Visa Electron δεν δουλεύει στο US Store. Μονο Visa, Mastercard δέχεται. Θα πρέπει να βγάλεις μια Prepaid της Eurobank. Αυτήν κράτησε την για online αγορές από Αγλλία.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Εγώ έχω μία προπληρωμένη της eurobank η οποία ΔΕΝ απαιτεί διεύθυνση.
    Όπως μπορείς να δεις σε αυτό το thread: http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=883 οι electron δεν λειτουργούν. Αυτές που αποδεδειγμένα λειτουργούν είναι οι απλές Visa (και, παρόλο που δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, σίγουρα της eurobank)!

The time has come for all of us to go Home! Πλάκωσε κόσμος τελευταία οπότε πρέπει να ξεσκονίσω το summer house.

PSN ID
    OST9

Mε αυτην την καρτα που εχω ειχα αγορασει καποτε απο αμερικη.

Περιεργο οντως.

Θα βγαλω μια eurobank οπως λεει και ο φιλος x-nec.
    Aυριο κιολας.

Elite marzel19's Avatar
    PSN ID
    marzel19

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Mε αυτην την καρτα που εχω ειχα αγορασει καποτε απο αμερικη.

Περιεργο οντως.

Θα βγαλω μια eurobank οπως λεει και ο φιλος x-nec.
    Aυριο κιολας.
    Ίσως κάποτε ίσχυε η συγκεκριμένη κάρτα αλλά μετά άλλαξε πολιτική η Sony! Τα δεδομένα με τις κάρτες είναι αρκετά ρευστά και συνεχώς αλλάζουν αλλά οι κάρτες που προτείνουμε είναι πρόσφατα τσεκαρισμένες!

Advanced Member j0e's Avatar
    PSN ID
    joe21r

Παιδια η καρτα ειναι μια προπληρωμενη της αττικα τραπεζας.

Την εχω μπροστα μου αυτην την στιγμη που γραφω. Visa electron λεει πανω.

Oταν παω να αγορασω μου λεει οτι το νουμερο της καρτας δεν ταιριαζει με τη διευθηνση που εχω βαλει. Λογικο αφου δεν μενω αμερικη αν και ειναι υπαρκτη 100%, την εχω βρει στο νετ.

Πως γινεται και αγοραζετε εσεις; Πειτε μου σας παρακαλω γιατι θα φρικαρω λεμε.....

Edit: Στo site wirecard δυστηχως δεν μπορω να κανω login γιατι ειναι στα γερμανικα.
    file mou ego me duo tropous agorazo, exo enan logariasmo sthn peiraos kai h karta me thn opoia kano analipsi apo to mixanima tuxainei kai einai VISA electron.Auto seimainei oti mono otan exeis ta lefta pou apaitei h sunalagh mporeis na agoraseis apo opoudipote ston planiti arkei na dexonte VISA eite einai xreostikh eite einai pistotikh.Auto otan exo lefta mesa giati otan den exo ta perno methn pistotikh.tha bo filaki!
    Pro kai ksero psomi re..........!

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

Aλλο η Visa Electron και άλλο η Visa. Το Store δεν δέχεται τη Electron...

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Oταν παω να αγορασω μου λεει οτι το νουμερο της καρτας δεν ταιριαζει με τη διευθηνση που εχω βαλει.
    Οταν σου ζηταει διευθηνση πρεπει να βαλεις την διευθηνση οπου ερχεται ο λογαριασμος για την καρτα που δηλωνεις. Αλλιως δεν γινεται ταυτοποιηση. Γιαυτο και δεν δεχεται Electrron.

PSN ID
    Lefteris_X

Εχμ, πάνω δεξιά έχει κλικς για Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά.

Προσωπικά δεν ξέρω γρί Γερμανικά εκτός απο το "για-για" απο ταινίες ντοκυμαντέρ .

¶ρα παίζουν και αγγλικά.

Λευτέρης

Junior Member oliveratom's Avatar
    PSN ID
    OLIVERATOM

καρτα αττικης εχω κι ειναι μια χαρα

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Ρε παιδια τι λετε??

Και εγω προπληρωμενη απο την ΑΤΤΙΚΑ εχω και ολα μια χαρα στο αμερικανικο.
    Spoiler!

PS4forums Addict jorgedept's Avatar
    PSN ID
    JorgeDept

Έχει πολύ μεγάλους μ@λ@κες μέσα στο WArhawk, παίζαμε CTF και πίστα για 8 άτομα και είχα σκίσει την άλλη ομάδα με με πολλά CTF και είχα 320 points και προτεινόμενος για awards και για να πάρω καινούργιο βαθμό, και 30sec πριν τελειώσει το game ο host (ήταν με την άλλη ομάδα) με έκανε kick. Και έχασα τα παντα, βαθμούς, awards και medals :S

Bookmarks

Bookmarks