Μια χαρά. Θα σου χρησιμεύσει αργότερα james για να ανοίξεις μια πόρτα.
Printable View
Μια χαρά. Θα σου χρησιμεύσει αργότερα james για να ανοίξεις μια πόρτα.
Εδω ειμαι και εγω. Level 27 στην old yhanhram (σωστα το γραφω??)
Φτανω στον μαλακα που με πυροβολει απο την οροφη του κτιριου. Τον αγνοω, καθαριζω ολα γυρω μου και μετα δεν εχω τι να κανω. Τι μου διαφευγει??
Πρεπει να τον σκοτωσω αυτον να μου δωσει κατι? Ειναι πολυ γρηγορος και δυσκολος.
Με το που θα ανέβεις ξεκίνα να τον πιστολιάζεις αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσει και να τον βγάλεις για πλάκα, αν τον καθαρίσεις μετά το farming θα είναι πιο εύκολο, έβγαλες τον Father με τη 2η και θα κολλήσεις σ'αυτόν;;;:nono:
Στα δικά μου τώρα και για όσους έχουν παίξει το dlc χθες ξενέρωσα λίγο....μετά τοκαπάκιSpoiler!τι πατάτα ήταν αυτή;;;Spoiler!
Το δεύτερο ειναι απο τα αγαπημένα Boss Fights. Οχι λόγω δυσκολίας.
Nαι θα γίνουν ωραίες μάχες σε έχει συνεχώς στη τσίτα έκανα μια απόπειρα χθες εντάξει δεν τα πήγα άσχημα, τουλάχιστον δεν είναι βρωμοάλογο που δεν ήξερες που να κρυφτείς.
Αν και ημουν πολυ κουρασμενος χτες δεν μπορεσα να αντισταθω να παιξω μια ωριτσα. Εφυγα απο το Lecture building για να παω να χρησιμοποιησω το κλειδι που μου ειπατε. Ολα καλα μπηκα Upper Cathedral και προχωρουσα δειλα δειλα. Μετα τη λαμπα ανεβαινω τα σκαλια , σκοτωνω κατι πλασματα σαν καμπιες και μπαινω στο κτιριο. Αριστερα βλεπω παλι το μαλακα που ρουφαει insight. Το μαντεψατε? Ναι μου ρουφηξε αλλα 2-3 γαμω το σπιτι του. Τον σκοτωνω με τα πολλα μπαινω μεσα σκοταδια , προχωραω και φτανω στον μεγαλο χωρο με τις σκαλες και σκοτωνω 4-5 πλασματα ουτε ξερω τι ηταν δεν εβλεπα.
Κλειστη πορτα μπροστα οποτε ανεβαινω μια καθετη σκαλα στα αριστερα και βγαινω στον πανω οροφο. Ε εκει ειχε 2 ή 3 απο αυτους που ρουφανε ψυχες και οπως καταλαβαινετε εχασα παλι. Δεν ειχα κουραγιο να συνεχισω , ειχα σπαστει κιολας. Δεν βολευει και ο πυρσος γιατι κρατας το σπαθι με το ενα χερι και δεν κανεις ζημια.
Το αφησα για σημερα αλλα ως τωρα ειναι η πιο δυσκολη περιοχη μου θυμισε εντονα Tower of Latria απο το Demon Souls. Εχω ανεβασει το σπαθι μου +8 αλλα απο armor ειμαι ακομα με αυτο που ξεκινησα το παιχνιδι . Δεν υπαρχει κατι καλυτερο? Οχι οπτικα, σε stats. Οτι εχω βρει ενω εχει καλα νουμερα υστερει σε physical defence.
Ρωταω αλλη μια φορα αν υπαρχει καποιο boss που πρεπει να παω τωρα γιατι χανεται μετα. Λεβελ 66 at the moment.
Εγώ ανάλογα τους εχθρούς που είχε η κάθε περιοχή χρησιμοποιούσα άλλο armor. Στα forbidden woods πχ χρησιμοποιούσα armor που να έχει resistance σε potion μιας και αυτό ήταν το σημαντικότερο damage που σου κάνανε οι εχθροί, σε άλλες περιοχές armor που να έχει αντοχή στο frenzy κλπ.
Απο τις καλύτερες περιοχές κατά τη γνωμη μου :D Σκηνοθεσία, ηχητικά εφέ κλπ ανατριχιαστικά!!
Αυτος που λες που ρουφάει τα μυαλά ήταν από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου, τον έβλεπα και πλάκωνα spells κλπ :p
Επίσης, σχετικά με το torch, δοκίμασες το Hand Lantern?
Με είχε βολέψει απίστευτα πολύ αν και δεν έχει τόσο δυνατό φως!
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Hand+Lantern
Να χάνεται κάποιο boss δεν θυμάμαι, λογικά είσαι ΟΚ!
Ναι καλύτερο το hand latern james αλλα αν θυμαμαι καλα σου ανανεωνει πιο αργα το stamina
Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή σπάστικα βλέποντας γνώριμη περιοχή με λίγες αλλαγές αλλά είναι τέτοια η δίψα που λες ok αλλά αυτό με τα 2 bosses καπάκι είναι για γέλια απορώ πως το σκέφτηκαν.
To πρωτο μισο του dlc ειναι μια απο τα ιδια (το ειχα γραψει και στο review), ομως απο ενα σημειο και μετα οι καινουριες περιοχες ειναι εκπληκτικες , υπομονη Νικο.