Page 75 of 115 FirstFirst ... 256571727374757677787985 ... LastLast
Results 1,481 to 1,500 of 2296

Thread: Bloodborne

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Και παρακάτω θα έχεις θεματάκια με bosses αλλά ναι, ο Ludwig είναι ο χειρότερος για εμένα.
    Κερδίζοντάς τον θα νομίζεις ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι. Τόση θα είναι η χαρά σου, αμ δε όμως... Θα σου σπάσει το ηθικό πάλι αμέσως μετά..
    Αν και ο laurence είναι ιδιαιτέρως σπαστικός γιατί θέλει συγκεκριμένη προσέγγιση με κούρασε αρκετά.

Δοθείσης ευκαιρίας να πω ότι οι αγαπημένες μου μάχες με bosses, αυτές που το απόλαυσα και όχι μόνο κουράστηκα, ήταν:
    1. Gehrman the first hunter.
    2. Orphan of Kos.
    3. Lady Maria of the Astral Clocktower.
    Last edited by ntsmrtz; 29-02-2016 at 07:24.

Ποιο παρακάτω;;;....κάτι μου λέει από αυτά που έχω ακούσει από εσάς και από αυτά που είδα μέχρι τώρα ότι το dlc θα τελειώσει εκεί για μένα, εννοείται θα το παλέψω αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω και στο main κόλλσα πάλι στον ίδιο σπασ@ αλλά όπως και τη 1η φόρα βλέπω ότι τον έχω και θα τον βγάλω με αυτό δεν το βλέπω ούτε με κυάλια.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Δεν θα τελειώσει εκεί και το ξέρουμε και οι δύο... Θα σου σπάσει τα νεύρα -για πολύ λέμε- αλλά θα τον ρίξεις. Θέλει επιμονή.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Tελικά ναι δεν μου έχει ξεφύγει κάτι είμαι εκεί και πρέπει να το βγάλω για να πάω παρακάτω, μ@λ@κί@ τους δεν βάζεις 1ο το χειρότερο boss.

Δεν είναι το χειρότερο κατά πολλούς .
    Το μεγαλύτερο τρολάρισμα με τον Ludwig στο φορουμ το έχει κάνει ο SNK που τον έβγαλε με την πρώτη

Νίκο δες εδώ

Last edited by mihalis13; 29-02-2016 at 10:20.
    Spoiler!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Καλημερα σε βετερανους και νεους στο bloodborne. Πρεπει να πω οτι δεν ειμαι πια νεος γιατι χτες βραδυ καθαρισα την Vicar of Amelia. Με την 5η προσπαθεια βεβαια αλλα οκ. Μπορω να πω οτι πιο πολυ μου εσπαγαν τα νευρα οι αντιπαλοι στα σκαλια πριν φτασω στο boss παρα το ιδιο το Βoss. Εκανα το λαθος και πηγα 2 φορες με ενα summon npc που βρηκα στα σκαλια πιο κατω το οποιο πιο πολυ εμπαινε στα ποδια μου παρα βοηθουσε οποτε φαρμαρα vials και ορμησα μονος μου.

Ομολογω οτι βοηθησε πολυ το γεγονος οτι ειχα διαβασει εδω μεσα για το regen της στο μεσο της μαχης οποτε ημουν προετοιμασμενος και δεν την αφησα να κανει regen ουτε μια φορα. Απο εκει κ περα προσπαθουσα να μην βιαζομαι , η μαχη κρατησε αρκετα , γιατι δεν της εκανα πολυ ζημια και της εριχνα μια δυο και ετρεχα. Ειχα και 5-6 μολοτοφ τις εριξα και αυτες και προς το τελος αφου ειδα οτι παω καλα και ειχα και vials εγινα πιο επιθετικος και της εριξα και αρκετες με το R2.

Μετα τη μαχη αφου εκανα λεβελ απ σταματησα αν και με ετρωγε να δω που θα παω. Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι η μονη περιοχη που δεν εχω ψαξει ειναι σε κατι σκαλια που μου ζηταει καποιος ενα password το οποιο δεν εχω και δεξια απο τα σκαλια στην Amelia που κατεβηκα και ηταν δυο τυποι ο ενας με κατι σαν καραμπινα και ο αλλος με ενα μαστιγιο(?) με bolt και εξαφανιστηκα μολις τους ειδα.

Για την ιστορια ειμαι λεβελ 35 και εχω παει vit 21, end 20, str 20 ,skill 12. Μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω οπλο πως το ειχατε πει εκεινο που ειναι καλο και θα με παει μεχρι τελους?
    Last edited by james9; 29-02-2016 at 10:27.

Spoiler!

^^To axe.
    Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Δεν θα τελειώσει εκεί και το ξέρουμε και οι δύο... Θα σου σπάσει τα νεύρα -για πολύ λέμε- αλλά θα τον ρίξεις. Θέλει επιμονή.
    Με έχεις μάθει πια, τι να πω όσο αντέξω.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δεν είναι το χειρότερο κατά πολλούς .
    Το μεγαλύτερο τρολάρισμα με τον Ludwig στο φορουμ το έχει κάνει ο SNK που τον έβγαλε με την πρώτη

Νίκο δες εδώ

Kαι εγώ έτσι πάω να το βγάλω με τα χέρια, λες να φταίει αυτό;;;

7. The Following 2 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (29-02-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Σιγουρα nikon ? Οχι ενά Ludwig something , μηπως θυμαμαι λαθος? Το πουλάνε 20000 echoes στο fountain απο οτι θυμαμαι.

Spoiler!

Α ναι sorry νόμιζα εκτός ludwig, εννοείται παίρνεις αυτό και το ανεβάζεις όσο πάει.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Καλημερα σε βετερανους και νεους στο bloodborne. Πρεπει να πω οτι δεν ειμαι πια νεος γιατι χτες βραδυ καθαρισα την Vicar of Amelia. Με την 5η προσπαθεια βεβαια αλλα οκ. Μπορω να πω οτι πιο πολυ μου εσπαγαν τα νευρα οι αντιπαλοι στα σκαλια πριν φτασω στο boss παρα το ιδιο το Βoss. Εκανα το λαθος και πηγα 2 φορες με ενα summon npc που βρηκα στα σκαλια πιο κατω το οποιο πιο πολυ εμπαινε στα ποδια μου παρα βοηθουσε οποτε φαρμαρα vials και ορμησα μονος μου.

Ομολογω οτι βοηθησε πολυ το γεγονος οτι ειχα διαβασει εδω μεσα για το regen της στο μεσο της μαχης οποτε ημουν προετοιμασμενος και δεν την αφησα να κανει regen ουτε μια φορα. Απο εκει κ περα προσπαθουσα να μην βιαζομαι , η μαχη κρατησε αρκετα , γιατι δεν της εκανα πολυ ζημια και της εριχνα μια δυο και ετρεχα. Ειχα και 5-6 μολοτοφ τις εριξα και αυτες και προς το τελος αφου ειδα οτι παω καλα και ειχα και vials εγινα πιο επιθετικος και της εριξα και αρκετες με το R2.

Μετα τη μαχη αφου εκανα λεβελ απ σταματησα αν και με ετρωγε να δω που θα παω. Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι η μονη περιοχη που δεν εχω ψαξει ειναι σε κατι σκαλια που μου ζηταει καποιος ενα password το οποιο δεν εχω και δεξια απο τα σκαλια στην Amelia που κατεβηκα και ηταν δυο τυποι ο ενας με κατι σαν καραμπινα και ο αλλος με ενα μαστιγιο(?) με bolt και εξαφανιστηκα μολις τους ειδα.

Για την ιστορια ειμαι λεβελ 35 και εχω παει vit 21, end 20, str 20 ,skill 12. Μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω οπλο πως το ειχατε πει εκεινο που ειναι καλο και θα με παει μεχρι τελους?
    Καλή σου μέρα.
    Πάνε τα πρέκια της λοιπόν.
    Δίνοντας το password μπαινεις
    Spoiler!

Ισως θα έπρεπε να τσακωθείς λίγο μαζί τους να μετρήσεις δυνάμεις.
    Μάλλον θα εννοείς το ludwig's blade.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Καλή σου μέρα.
    Πάνε τα πρέκια της λοιπόν.
    Δίνοντας το password μπαινεις
    Spoiler!

Ισως θα έπρεπε να τσακωθείς λίγο μαζί τους να μετρήσεις δυνάμεις.
    Μάλλον θα εννοείς το ludwig's blade.
    Μα δεν εχω password , μου λεει keep silent οταν παταω Χ. Θα τσακωθω σιγουρα με τους τυπους βεβαια αν θελει κανεις να μπει μαζι μου και να τσακωθει αυτος και εγω να παρεχω ψυχολογικη υποστηριξη και αυτο γινεται. Γενικα το εχω αυτο , στα boss επειδη ξερω οτι με περιμενει μαχη μπαινω χωρις φοβο, στα λεβελ μεσα ομως αμα δω απο μακρια καποιον που δεν εχω ξαναδει φοβαμαι να πλησιασω.

Ναι το σπαθι αυτο ειναι θα το παρω σημερα να δω τι κανει και αυτο.

Spoiler!

Αφού έβγαλες την Αμελια το έχεις
    Spoiler!
    το σπαθί κάνει παπάδες μη το ψαχνεις όλο μ'αυτό θα είσαι αν και ξαναλέω το axe όταν είναι μαζενοί πολλοί είναι καλύτερο.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

ειμαι και εγω εδω ζωντανος...
    level 21 και εχω παρει αερα στο παιχνιδι...θα μου κοπει καποια στιγμη ειμαι σιγουρος...

Spoiler!
    Cannondale trail sl5 2013...

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Εκεί είναι λίγο μετά. Ετσι όπως σε διαβάζω είσαι έτοιμος. Πήγαινε και κάνε το παιχνίδι σου, θυμήσου ότι οι αποφυγές είναι σωτήριες. 2-3 hits και πάλι πίσω. Ελα να ακούσουμε τα καλά νέα..

15. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

minaras_tio (01-03-2016)

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    ειμαι και εγω εδω ζωντανος...
    level 21 και εχω παρει αερα στο παιχνιδι...θα μου κοπει καποια στιγμη ειμαι σιγουρος...

Spoiler!
    Οπλίσου με πολύ υπομονή και όρμα..

Να θυμάσαι. Gascoigne loves visceral attacks.

17. The Following User Says Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

minaras_tio (01-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Φοβερο session χτες βραδυ , ενα πολυ καλο μαθημα στο πως πρεπει και πως δεν πρεπει να παιζονται παιχνιδια του μιγιαζακι.

Ξεκινησα κατα τις 11 ορεξατος, τα γυναικοπαιδα ειχαν κοιμηθει, εφτιαξα 2-3 τοστ να βρισκονται , εβαλα και 2-3 δαχτυλα Jack σκετο να πινω στα loading και ημουν ετοιμος.

Αφου ειχα σκοτωσει την Amelia , κατεβηκα στην κλειστη πορτα που μου ζητουσε password μπηκα forbidden woods. Αρρωστη περιοχη πραγματικα , ειχα μονιμα αγχος απο που θα μου την πεσουν. Φιδια, τεράστιοι κάπροι, χαμος καθε βημα και εχθρος. Το καλο ηταν οτι υπηρχε χωρος να κινηθεις ωστε να ξεφυγεις και το Loot ηταν πραγματικα απειρο. Οποτε αποφασισα να κανω βολτες μεχρι να αναβαθμιστω αρκετα , αν και συνηθως βαζω στοχο σε καθε session να σκοτωνω ενα boss. Ειπα ας μην βγαλω boss , εχει πολυ ψωμι εδω περα, τους εχθρους τους ειχα , ας μαζεψω echoes. Ετσι εκανα δυο αρκετα μεγαλες βολτες γιατι εβλεπα οτι με επαιρνε. Συνολικα πρεπει να μαζεψα πανω απο 100K echoes, σε καποια φαση δεν το πιστευα. Ετσι γυρισα πισω και πηρα το σπαθι που μου ειπατε και το αναβαθμισα κατευθειαν +6.

Ειναι ακριβως αυτο που εψαχνα . Μονιμως σε 2H μου θυμιζει το σπαθι που ειχα στο dark souls 2 , μοιζει αρκετα το Moveset. Επιστροφη στο δασος μια βολτα ακομα μεχρι που εφτασα σε ενα ασανσερ και ξεκλειδωσα το shortcut και υστερα χαμηλα σε ενα ποταμι που μυριζε boss απο μακρια. Παλι στο hunter's dream για να ξοδεψω τα echoes και βουρ για το boss. Ειχα δικιο , λιγο μετα βλεπω 3 "φαντασματα" τη Shadow of Yharnam. Δεν δυσκολευτηκα ιδιαιτερα προσπαθησα να τα βγαλω ενα ενα με πρωτο αυτο με το δρεπανι και πηγαινε καλα το πραγμα μεχρι που τρελαθηκαν και αρχισαν να κανουν κατι τρελες επιθεσεις αλλα μαλλον ειχα δυναμωσει πολυ γιατι δεν μου εκαναν πολυ damage και τελικα επεσαν .

Μεχρι εδω καλα , λεβελ απ παλι και η ωρα ηταν 2 το πρωι , λεω ας παω για υπνο . Ή μηπως οχι ? Να μην δω τι γινεται παρακατω? Κριμα ειναι , ελα μια μικρη βολτα και τελος . Μπαινω στην επομενη περιοχη βλεπω κατι σαν σφηκες με ποδια τις θεριζω με το σπαθι και μπαινω σε μια εισοδο με κατι σκαλακια που εχει ενα περιεργο πλασμα διπλα σε ενα δεντρο. Ορμαω του ριχνω μερικες, κανω πισω , ξανα χτυπαω, ε λεω αντε τελειωνε παω πιο κοντα με αρπαζει μου ρουφαει 3 insight, χανω. Χαχαχαχα ρε τον μαλακα τι επαθα λεω. Ξαναπαω τσατισμενος με ξαναπιανει χανω αλλα 3 insight χαχαχα χριστοπαναγιες , χανω. Παω 3η φορα και δεν πλησιαζω καν , προχωραω μπαινω σε μια αλανα και ενα τερας στο βαθος πεταει φωτιες . Τρεχω μπαινω σε μια βιβλιοθηκη , μου την πεφτει ενας hunter πολυ γρηγορος , τον εχω , θελει 2-3 ακομα , κανω μαλακια με σκοτωνει. Παω παλι κατευθειαν εκει , τον αφηνω να κατεβει τα σκαλια για να εχω πιο πολυ χωρο, καλα τον πηγαινα , χανω παλι. Εχασα συνολικα 6 φορες , φυσικα γιατι ειμαι μαλακας και δεν μπορουσα να σταματησω.

Κλεινω την κονσολα , ριχνω μερικα γαμωσταυριδια , κοιταω το ρολοι εχει παει 3 και μιση. Πινω το Jack και λεω ας παω για υπνο σκατα τα εκανα. Μπα, εκεινη την ωρα ξυπνησε η μικρη για γαλα.

Ηθικο διδαγμα. Να πηγαινετε για υπνο νωρις και να μην παιζετε Bloodborne εκνευρισμενοι.
    Last edited by james9; 01-03-2016 at 11:15.

Spoiler!

19. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Kane (01-03-2016),mihalis13 (01-03-2016),nikon (01-03-2016),ntsmrtz (01-03-2016),Snk (01-03-2016)

Quote Originally Posted by james9 View Post
    .....και μπαινω σε μια εισοδο με κατι σκαλακια που εχει ενα περιεργο πλασμα διπλα σε ενα δεντρο. Ορμαω του ριχνω μερικες, κανω πισω , ξανα χτυπαω, ε λεω αντε τελειωνε παω πιο κοντα με αρπαζει μου ρουφαει 3 insight, χανω. Χαχαχαχα ρε τον μαλακα τι επαθα λεω. Ξαναπαω τσατισμενος με ξαναπιανει χανω αλλα 3 insight χαχαχα χριστοπαναγιες , χανω.....
    Καλά τσάμπα αφήνω τα μηνύματα δεν το είδες μόλις ανέβηκες τα σκαλιά;;;....από τα πιο σιχαμένα και σπαστικά πλάσματα που βρίσκεις στο παιχνίδι και που να δεις όταν πας στην upper που θα βρεις 5-6 μαζεμένα, σιγά σιγά από πίσω και visceral.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Forbidden Woods αγαπημένη περιοχή..
    Ιδανική για φαρμάρισμα.
    Spoiler!

Επειδή σήμερα έχω meeting με το κακοχυμένο άλογο με τα 7 πόδια που το έχουν μισοφάει οι λύκοι για πείτε σας παρακαλώ όσοι έχετε περάσει τι χρησιμοποιώ γενικά αν και ξέρω τι με περιμένει ότι και να κάνω.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εδω το build μου, συμβουλες ευπροσδεκτες.

Click image for larger version. 

Name:	20160301_011915_resized.jpg 
Views:	34 
Size:	458.9 KB 
ID:	8582

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Επειδή σήμερα έχω meeting με το κακοχυμένο άλογο με τα 7 πόδια που το έχουν μισοφάει οι λύκοι για πείτε σας παρακαλώ όσοι έχετε περάσει τι χρησιμοποιώ γενικά αν και ξέρω τι με περιμένει ότι και να κάνω.
    Οπλίζεσαι με υπομονή, φρόντισε να έχεις αρκετά blood vials στην άκρη πας εκεί που βρίσκεται ο Ludwig και κάνεις τον σταυρό σου.
    Ε κάποια στιγμή θα τον βγάλεις.

Πέρα από την πλάκα εγώ κάποια στιγμή είχα μάθει κάποιες κινήσεις του και προσπαθούσα να μένω κοντά του να του κάνω 1-2 hit και να απομακρύνομαι πριν αρχίσει να κλωτσάει.
    Η δεύτερη του φάση είναι πιο απλή, μένεις δίπλα του και βαράς συνεχομένα, απλά προσέχεις την κίνηση που κάνει με το σπάθι γιατί κάνει μεγάλο damage.
    Spoiler!

25. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (01-03-2016)

Bookmarks

Bookmarks