Originally Posted by
james9
Καλημερα σε βετερανους και νεους στο bloodborne. Πρεπει να πω οτι δεν ειμαι πια νεος γιατι χτες βραδυ καθαρισα την Vicar of Amelia. Με την 5η προσπαθεια βεβαια αλλα οκ. Μπορω να πω οτι πιο πολυ μου εσπαγαν τα νευρα οι αντιπαλοι στα σκαλια πριν φτασω στο boss παρα το ιδιο το Βoss. Εκανα το λαθος και πηγα 2 φορες με ενα summon npc που βρηκα στα σκαλια πιο κατω το οποιο πιο πολυ εμπαινε στα ποδια μου παρα βοηθουσε οποτε φαρμαρα vials και ορμησα μονος μου.
Ομολογω οτι βοηθησε πολυ το γεγονος οτι ειχα διαβασει εδω μεσα για το regen της στο μεσο της μαχης οποτε ημουν προετοιμασμενος και δεν την αφησα να κανει regen ουτε μια φορα. Απο εκει κ περα προσπαθουσα να μην βιαζομαι , η μαχη κρατησε αρκετα , γιατι δεν της εκανα πολυ ζημια και της εριχνα μια δυο και ετρεχα. Ειχα και 5-6 μολοτοφ τις εριξα και αυτες και προς το τελος αφου ειδα οτι παω καλα και ειχα και vials εγινα πιο επιθετικος και της εριξα και αρκετες με το R2.
Μετα τη μαχη αφου εκανα λεβελ απ σταματησα αν και με ετρωγε να δω που θα παω. Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι η μονη περιοχη που δεν εχω ψαξει ειναι σε κατι σκαλια που μου ζηταει καποιος ενα password το οποιο δεν εχω και δεξια απο τα σκαλια στην Amelia που κατεβηκα και ηταν δυο τυποι ο ενας με κατι σαν καραμπινα και ο αλλος με ενα μαστιγιο(?) με bolt και εξαφανιστηκα μολις τους ειδα.
Για την ιστορια ειμαι λεβελ 35 και εχω παει vit 21, end 20, str 20 ,skill 12. Μαλλον ηρθε η ωρα να αλλαξω οπλο πως το ειχατε πει εκεινο που ειναι καλο και θα με παει μεχρι τελους?