Φήμη: Playstation 4.5 στα σκαριά?
Υπάρχει και ένα κοινό στους οποίους ανήκω και εγώ και έχουμε το ελάττωμα να αγοράζουμε από 2 έως 3 κονσόλες. Θα πρέπει να υπάρξει τρελό οπλοστάσιο από αποκλειστικούς τίτλους της κάθε εταιρίας για να μας πείσουν να δίνουμε 3x400 ανα 4ετια.... κάτι που η χειρότερη γενιά ever η τωρινή δλδ δεν έχει δείξει. Θυμάστε όλοι μερικά χρόνια πριν με τι περηφάνια ποσταραμε στα διαφορά forum το παρακάτω συγκριτικό. Και το χειρότερο ειναι τι ποιότητας exclusive έχουμε δει μέχρι στιγμής και ποσά από αυτά αποτελούν φρέσκα IP. Τσιμπηστε τώρα ένα ..... από την Sony και η μισή λίστα της τωρινής γενιάς θα ειναι από exclusive indie.
http://m.imgur.com/zl10SZ0?r
Quote:
Originally Posted by
nikon
Δημήτρη ας μου δώσουν στάνταρ έκδοση με 900p παιχνίδια που θα κολλήσω μαζί τους και ας βάλουν τις deluxe εκδόσεις και τα 4κ εκεί που ξέρουν, λεφτά για καλύτερα γραφικά στο ίδιο παιχνίδι δεν θα πάρουν.
Η ανάλυση ειναι το τελευταιο,ας ειναι οκ τα παιχνιδια απο textures,antialiasing,tearing και ας ειναι 900p κανενα προβλημα!
By the way κ απο μενα τ @@@@@ μου θα πάρουν και η Sony και αν ακολουθήσει και η ms.
Απλα κρατώ μεγαλη επιφύλαξη για το αν θα ειναι οπως πρεπει ολα τα παραπανω σε παιχνιδια που θα φτιάχνονται για καλυτερο hardware.
Βασικα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα σου πετάνε ενα port του κ....
Ενδεικτικά να αναφερω οτι τωρα που παιζω το quantum break στο one το παιχνιδι ειναι τοσο καλοφτιαγμένο και προσεγμένο που στα 720p που τρέχει ισωπεδωνει οπτικά τη συντριπτική πλειοψηφία τίτλων που τρέχουν σε 1080p σ αυτη τη γενια.
Η ανάλυση θα παίξει σημαντικο ρόλο οταν ολα τα πιο πανω ειναι καλοφτιαγμένα.
Αν δεν ειναι ακριβως για να μπορει να τρέξει σε 1080p το παιχνιδι,τοτε δε θα ειναι ωραιο ουτε σε 4K ανάλυση.
Πάντως το να "πάρει μπρος η κονσόλα" και τα λοιπά παράπονα σχετικά με την έλλειψη παιχνιδιών δεν εχει να κάνει με το hardware που ειδικά σε αυτή την γενιά ειναι ότι πιο εύκολο για τους developers.
Αρχιτεκτονική σχεδόν PC, εύκολη στον προγραμματισμό, με έτοιμα σχεδόν engines port από το PC, πολύ πιο εύκολη από το PS3 κλπ. Κανονικά με δεδομένα 2007 θα είχαμε μια έκρηξη από τίτλους.
Νομιζω ομως ότι οι απαιτήσεις μας πια ειναι πολύ πιο μεγάλες και τα παιχνίδια χρειάζονται πολύ χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό να αναπτυχθούν. δεν ειναι δυνατόν να βγαίνουν τίτλοι συχνά. Πχ όλα αυτά τα open world games που θελουμε έναν τεράστιο κόσμο, με άπειρα πράγματα να κανείς, να προσφέρουν έναν ενιαίο κόσμο χωρίς loading, να έχουν τουλάχιστον 30 ώρες διάρκεια κλπ σίγουρα απαιτούν μια επένδυση χρημάτων πολύ πιο μεγάλη με το λογικό επακόλουθο οι εταιρίες προςπαθουν να αποφύγουν οτιδήποτε έχει το ρίσκο να χάσουν τα χρήματα τους. Έτσι καταλήγουμε στα ίδια και τα ίδια.