Originally Posted by
Obiwan88
Φιλε μου εδω θα διαφωνησουμε. Εγω, οπως και παρα, παρα, μα ΠΑΡΑ πολλοι αλλοι πιστεψε με, δεν μας ενδιαφερει το φορητο gaming. και SWitch lite=φορητο gaming. Oταν λεω Switch, ennοω παντα το Home system, αυτο π το συνδεω στη 55αρα μου, καια αραζω στη καναπεδαρα μου και παιζω. ΟΚ, αν νομιζεις πως επρεπε να το διευκρινησω, τοτε δικο μου το λαθος. Αλλα οχι, switch lite δεν ειναι για μενα το switch. Ξεκαθαρα και απλα. Τωρα αυτο π λες για τα 230, ειναι ΣΟΥΠΕΡ (αν κ προσωπικα δεν εχω δει πουθενα κατι τετοιο, αλλα για να το λες θα ισχυει), ομως θα μιλαμε για καμια προσφορα Χριστουγεννω ή Black Friday ή δε ξερω κι εγω τι αλλο. ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ αλλα εγω αναφερομαι γενικα στην τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας. Μια κονσολα χωρις σκληρο που με αναγκαζεις ουσιαστικα να αγορασω καρτα μνημης και μου την πουλας στα 330-350???? (εξ αρχης δηλαδη, δεν σου μιλαω για τις τυχων προσφορες μεσα στο ετος). οχι. ειναι αδικο και τολμω να πω απαραδεκτο. δεν ειναι το 20αρικο που θα δωσεις για την καρτα (που για καποιους μπορει να 'ναι κιολας) αλλα ειναι το θεμα της αδικιας που τιθεται. το οτι πιανεται ο πελατης καπως "κωτσος". πως να το πω, ειναι σαν να σε κοροιδευουν. Εγω ετσι το παιρνω παντως. νομιζεις οτι ειμαι λαθος; Ε, οκ. Ισως και να μαι. Αλλα ετσι νιωθω. ακριβως.