Page 50 of 71 FirstFirst ... 4046474849505152535460 ... LastLast
Results 981 to 1,000 of 1416

Thread: Nintendo Switch

Quote Originally Posted by Fulgore View Post
    Η nintendo δεν ζητα 350ευρω για μια κονσολα. Το φθηνοτερο Switch(lite)εχει παιξει ιστορικα χαμηλο στα 170περιπου ευρω,και το κανονικο Switch εχει επισης παιξει ιστορικα χαμηλο στα 230περιπου ευρω παλιοτερα.
    Φιλε μου εδω θα διαφωνησουμε. Εγω, οπως και παρα, παρα, μα ΠΑΡΑ πολλοι αλλοι πιστεψε με, δεν μας ενδιαφερει το φορητο gaming. και SWitch lite=φορητο gaming. Oταν λεω Switch, ennοω παντα το Home system, αυτο π το συνδεω στη 55αρα μου, καια αραζω στη καναπεδαρα μου και παιζω. ΟΚ, αν νομιζεις πως επρεπε να το διευκρινησω, τοτε δικο μου το λαθος. Αλλα οχι, switch lite δεν ειναι για μενα το switch. Ξεκαθαρα και απλα. Τωρα αυτο π λες για τα 230, ειναι ΣΟΥΠΕΡ (αν κ προσωπικα δεν εχω δει πουθενα κατι τετοιο, αλλα για να το λες θα ισχυει), ομως θα μιλαμε για καμια προσφορα Χριστουγεννω ή Black Friday ή δε ξερω κι εγω τι αλλο. ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ αλλα εγω αναφερομαι γενικα στην τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας. Μια κονσολα χωρις σκληρο που με αναγκαζεις ουσιαστικα να αγορασω καρτα μνημης και μου την πουλας στα 330-350???? (εξ αρχης δηλαδη, δεν σου μιλαω για τις τυχων προσφορες μεσα στο ετος). οχι. ειναι αδικο και τολμω να πω απαραδεκτο. δεν ειναι το 20αρικο που θα δωσεις για την καρτα (που για καποιους μπορει να 'ναι κιολας) αλλα ειναι το θεμα της αδικιας που τιθεται. το οτι πιανεται ο πελατης καπως "κωτσος". πως να το πω, ειναι σαν να σε κοροιδευουν. Εγω ετσι το παιρνω παντως. νομιζεις οτι ειμαι λαθος; Ε, οκ. Ισως και να μαι. Αλλα ετσι νιωθω. ακριβως.

Quote Originally Posted by Obiwan88 View Post
    Φιλε μου εδω θα διαφωνησουμε. Εγω, οπως και παρα, παρα, μα ΠΑΡΑ πολλοι αλλοι πιστεψε με, δεν μας ενδιαφερει το φορητο gaming. και SWitch lite=φορητο gaming. Oταν λεω Switch, ennοω παντα το Home system, αυτο π το συνδεω στη 55αρα μου, καια αραζω στη καναπεδαρα μου και παιζω. ΟΚ, αν νομιζεις πως επρεπε να το διευκρινησω, τοτε δικο μου το λαθος. Αλλα οχι, switch lite δεν ειναι για μενα το switch. Ξεκαθαρα και απλα. Τωρα αυτο π λες για τα 230, ειναι ΣΟΥΠΕΡ (αν κ προσωπικα δεν εχω δει πουθενα κατι τετοιο, αλλα για να το λες θα ισχυει), ομως θα μιλαμε για καμια προσφορα Χριστουγεννω ή Black Friday ή δε ξερω κι εγω τι αλλο. ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ αλλα εγω αναφερομαι γενικα στην τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας. Μια κονσολα χωρις σκληρο που με αναγκαζεις ουσιαστικα να αγορασω καρτα μνημης και μου την πουλας στα 330-350???? (εξ αρχης δηλαδη, δεν σου μιλαω για τις τυχων προσφορες μεσα στο ετος). οχι. ειναι αδικο και τολμω να πω απαραδεκτο. δεν ειναι το 20αρικο που θα δωσεις για την καρτα (που για καποιους μπορει να 'ναι κιολας) αλλα ειναι το θεμα της αδικιας που τιθεται. το οτι πιανεται ο πελατης καπως "κωτσος". πως να το πω, ειναι σαν να σε κοροιδευουν. Εγω ετσι το παιρνω παντως. νομιζεις οτι ειμαι λαθος; Ε, οκ. Ισως και να μαι. Αλλα ετσι νιωθω. ακριβως.
    Η εταιρεια κυκλοφορει 2 μοντελα στην αγορα. Ενα ακριβοτερο και ενα φθηνοτερο αναλογα τις αναγκες του καθενος. Εσυ συγκεκριμενα,εγω και καποιοι αλλοι μπορει να θελουμε το switch να το συνδεεις στην τηλεοραση αλλα υπαρχει μια τεραστια μεριδα κοσμου την οποια την ενδιαφερει το φορητο του πραγματος οπως και την φθηνοτερη τιμη.

Σκεψου να το βρει καποιος το Switch lite στο εξωτερικο στα 170-180ευρω σε καμια προσφορα.Αγοραζει 2 για τα παιδια του ξερω γω.

Περαν τουτου για την εσωτερικη μνημη ειπαμε.
    Για την πλειοψηφια του κοσμου ο οποιος αγοραζει κουτατα παιχνιδια και θα αγορασει την κονσολα για τα λιγα συγκεκριμενα παιχνιδια,δεν χρειαζεται microSD.
    Του αρκουν τα 25περιπου GB που εχει μεσα η κονσολα για τα updates και τα saves. Οπως για την πλειοψηφια του κοσμου του αρκουν τα 500gb του απλου ps4/xbox one,και ας αναγκαστει να σβηνει παιχνιδια.

Η κονσολα κοινως επειδη το λες και το ξαναλες δεν σε υποχρεωνει με το καλημερα να αγορασεις ή να εχεις MicroSD. Η κονσολα ερχεται με 32gb αποθηκευτικου χωρου(23-25διαθεσιμα) τα οποια ειναι αρκετα για την πλειοψηφια του κοσμου ειδικα για τα exclusives της. Και επισης οπως ειπα μιας και μιλαμε για microSD καρτα,μπορεις να εχεις ηδη καποια απο αλλη συσκευη. Εγω πχ αγορασα την δικη μου 128gb στα 10ευρω.

Υπαρχουν αλλα πραγματα τα οποια ειναι η εταιρεια για κραξιμο και αυτο δεν ειναι ενα απο αυτα.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Υπαρχουν αλλα πραγματα τα οποια ειναι η εταιρεια για κραξιμο και αυτο δεν ειναι ενα απο αυτα.
    OK, όπως τα λέει ο φίλος, εάν επαρκεί ο εσωτερικός χώρος τότε εντάξει. Βεβαίως ακόμη και αν δεν επαρκεί είναι προς τιμήν της το ότι χρησιμοποιεί τις microSD που είναι ευρέως διαδεδομένες και οικονομικές αντί να φτιάχνει δικές της κάρτες για χρήση με τα προϊόντα της (ΟΚ, η ίδια δεν έχει την βιομηχανία αλλά θα μπορούσε να το δώσει εργολαβία) όπως κάνουν άλλες "καλές εταιρείες" του χώρου (βλέπε Sony memory stick για PSP) ή να μας υποχρεώνει σε ειδικές πανάκριβες και δυσεύρετες κάρτες μνήμης μόνο για ένα της προϊόν (βλέπε PS Vita memory card). Παρόλα αυτά, επιμένω προσωπικά οι κονσόλες της, ακόμη και το Switch Lite για την τεχνολογία που κουβαλάνε είναι πανάκριβες όσες και ό,τι προσφορές και να βγουν (άσε τα παιχνίδια που έχουν τον ακατέβατο, αλλά εκεί είναι ακριβό και το media).

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    Ευχαριστώ Παύλο. Με ηρέμησες.

Edit: Η αλήθεια είναι ότι googlara λίγο το θέμα κ είδα ότι είναι γενικό το φαινόμενο. Κάποιοι παίζουν με το θέμα της ασφάλειας (wpa κ wpa2) κ λένε πως στρώνει. Ίσως το δοκιμάσω.
    Αν το υποστηρίζει το router σου - βάλτο στο 5αρι.

Είναι τρομαχτική η μεταμόρφωση στην συμπεριφορά του και σε ταχύτητα και σε όλα.

Η εταιρεια κυκλοφορει 2 μοντελα στην αγορα. Ενα ακριβοτερο και ενα φθηνοτερο αναλογα τις αναγκες του καθενος. Εσυ συγκεκριμενα,εγω και καποιοι αλλοι μπορει να θελουμε το switch να το συνδεεις στην τηλεοραση αλλα υπαρχει μια τεραστια μεριδα κοσμου την οποια την ενδιαφερει το φορητο του πραγματος οπως και την φθηνοτερη τιμη.

Σκεψου να το βρει καποιος το Switch lite στο εξωτερικο στα 170-180ευρω σε καμια προσφορα.Αγοραζει 2 για τα παιδια του ξερω γω.

Περαν τουτου για την εσωτερικη μνημη ειπαμε.
    Για την πλειοψηφια του κοσμου ο οποιος αγοραζει κουτατα παιχνιδια και θα αγορασει την κονσολα για τα λιγα συγκεκριμενα παιχνιδια,δεν χρειαζεται microSD.
    Του αρκουν τα 25περιπου GB που εχει μεσα η κονσολα για τα updates και τα saves. Οπως για την πλειοψηφια του κοσμου του αρκουν τα 500gb του απλου ps4/xbox one,και ας αναγκαστει να σβηνει παιχνιδια.

Η κονσολα κοινως επειδη το λες και το ξαναλες δεν σε υποχρεωνει με το καλημερα να αγορασεις ή να εχεις MicroSD. Η κονσολα ερχεται με 32gb αποθηκευτικου χωρου(23-25διαθεσιμα) τα οποια ειναι αρκετα για την πλειοψηφια του κοσμου ειδικα για τα exclusives της. Και επισης οπως ειπα μιας και μιλαμε για microSD καρτα,μπορεις να εχεις ηδη καποια απο αλλη συσκευη. Εγω πχ αγορασα την δικη μου 128gb στα 10ευρω.

Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, η εσωτερική μνήμη δεν επαρκεί ούτε για ζήτω, ακόμα για έναν casual+, με τόσα παιχνίδια να είναι download codes ή το μισό download κλπ., ειδικά για μια εταιρεία που τώρα τελευταία άρχισε να κυνηγάει το digital distribution, πιο "ζεστά".

Νομίζω ότι μια αναβάθμιση από τα 32GB του WiiU στα 64GB, την σήκωνε η τιμή έστω και στο τελευταίο revision της κονσόλας.

Στο μεταξύ μου ήρθε η κονσόλα - και τα 2 joycon "driftarουν" σε τέτοιο βαθμό να μην μπορείς καν να ολοκληρώσεις το calibration, μήπως και το έσωνα σε ένα μικρό playable βαθμό.

Παρήγγειλα άλλα...

Quote Originally Posted by Sir_Teraflop View Post
    Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, η εσωτερική μνήμη δεν επαρκεί ούτε για ζήτω, ακόμα για έναν casual+, με τόσα παιχνίδια να είναι download codes ή το μισό download κλπ., ειδικά για μια εταιρεία που τώρα τελευταία άρχισε να κυνηγάει το digital distribution, πιο "ζεστά".

Νομίζω ότι μια αναβάθμιση από τα 32GB του WiiU στα 64GB, την σήκωνε η τιμή έστω και στο τελευταίο revision της κονσόλας.
    Πες τα ρε φιλε γιατι εμενα δε με πιστευουν. Τα 25GB (καθαρα) λεει το παιδι παραπανω φτανουν για τον casual gamer. μαλιστα.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Sir_Teraflop View Post
    Αν το υποστηρίζει το router σου - βάλτο στο 5αρι.

Είναι τρομαχτική η μεταμόρφωση στην συμπεριφορά του και σε ταχύτητα και σε όλα.
    Εννοείς τη συχνότητα; Επηρεάζει κάτι αλλο; Όχι στο Switch μόνο, αλλα σε οτιδήποτε συνδέεται στο συγκεκριμένο ρουτερ.

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Εννοείς τη συχνότητα; Επηρεάζει κάτι αλλο; Όχι στο Switch μόνο, αλλα σε οτιδήποτε συνδέεται στο συγκεκριμένο ρουτερ.
    Ναι το 5Ghz. Εκεί που σε πενηντάρα με το 2.4 δεν μου σήκωνε ούτε 18mb/s, με το 5αρι χτύπησε και 48mb/s.

Όταν μου έρθουν τα joycon, θα ποστάρω και results με την 100.

Προφανώς αυτό ισχύει για τα πάντα.

Για το άλλο που ρωτάς εννοείται ότι το 5αρι είναι η βέλτιστη λύση αν θες να αποφύγεις το καλώδιο. Θες τηλεόραση θες ότι να ναι.

Και πάλι το καλώδιο νικάει αλλά μετά είναι σαν διυλίζεις τον κόνωπα.

Είναι και το router, να υποστηρίζει cone nat, ειδικά για το switch.

Θυμάσαι είχα γράψει guide για το Archer VR400v2 (φθηνό) σε γειτονικό site.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Νομιζω ναι...
    Οταν λες cone nat τι εννοεις;;; Μηπως το "ενα προς ενα" που εχει τα ports ανοικτα για οποιαδηποτε συσκευη;;; Βασικα εγω εχω το κλασικο ρουτερ της Cosmote. Εχει αυτο;

Νομιζω ναι...
    Οταν λες cone nat τι εννοεις;;; Μηπως το "ενα προς ενα" που εχει τα ports ανοικτα για οποιαδηποτε συσκευη;;; Βασικα εγω εχω το κλασικο ρουτερ της Cosmote. Εχει αυτο;
    Δεν το ξέρω Παύλο το interface του. Δεν νομίζω.

Αυτή η ρύθμιση βοηθάει στο nat.

Αν θυμάσαι χτυπάω NAT A με αυτό και όχι B στο switch connection test.

Σε router χωρίς αυτό πρέπει να ανοίξεις Ports και γενικά δεν είναι απλά ένα checkbox.

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Χμμμ... οκ, θα το κοιταξω.
    Thnx, παντως!!!!

Quote Originally Posted by Obiwan88 View Post
    Πες τα ρε φιλε γιατι εμενα δε με πιστευουν. Τα 25GB (καθαρα) λεει το παιδι παραπανω φτανουν για τον casual gamer. μαλιστα.
    Ανθρωπε μου ημουν ή δεν ημουν ξεκαθαρος σε αυτο που εγραψα πιο πανω?
    Ειπα''για την πλειοψηφια του κοσμου ο οποιος θα αγορασει την κονσολα και θα παρει λιγα παιχνιδια κουτατα οτι μια χαρα φτανουν τα 25gb.
    Casual gamer δεν θεωρειται και αυτος?
    Η μηπως εσυ εχεις την εντυπωση οτι η πλειοψηφια των nintendo switch κατοχων αγοραζουν το ενα 60ευρω παιχνιδι πισω απο το αλλο?

Εαν εσυ θες να την κανεις την κονσολα σαν βασικη/κεντρικη σου και αρχιζεις να αγοραζεις το ενα παιχνιδι πισω απο το αλλο και μαλιστα σε ψηφιακη μορφη,ναι προφανως και δεν φτανουν και θα αγορασεις μια μεγαλη microSD.

Θα μπορουσε η Nintendo να εδινε και μια microSD μαζι με το Switch?Προφανως. Για αυτο το λογο περιμενεις και την αγοραζεις την κονσολα σε εκπτωση(πχ με 20% επιστροφη σε ποντους)για να αγορασεις και οτι αλλο αξεσουαρ θες για αυτην που ισως σου χρειαστει οπως screen protector,θηκη,microSD κλπ.

^^ Τα περίφημα και πασίγνωστα Κρυφά ΈξοδαΤΜ ???

- - - Updated - - -

Χμμμ... οκ, θα το κοιταξω.
    Thnx, παντως!!!!
    .

Περί NAT όσο πιο απλά:

14. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Dragonpaul (27-04-2020)

Ειπα''για την πλειοψηφια του κοσμου ο οποιος θα αγορασει την κονσολα και θα παρει λιγα παιχνιδια κουτατα οτι μια χαρα φτανουν τα 25gb.
    Casual gamer δεν θεωρειται και αυτος?
    Φιλε μου ακριβως ετσι. Casual θεωρειται, ναι. Συμφωνω. Ενας casual λοιπον, αγοραζει ας πουμε 12 παιχνιδια σε ολη τη ζωη της κονσολας. ετσι; Και στα 6 χρονια της. Συμφωνουμε στο νουμερο; Αν δε σου αρεσει το νουμερο, να στα κανω 10. Φυσικα σε retail μορφη. Ξερεις που διαφωνουμε; Στο οτι οτι αυτα τα 10-12 αν θα χρειαστει να κανει τα απαραιτητα updates για το καθενα + τα saves τα 25GB δε φτανουν. Εδω διαφωνουμε. Τωρα, αν εσυ εισαι τοσο σιγουρος πως θα 'ναι ανετος, τι να πω. ΟΚ. Αλλα εγω δε το πιστευω, τοσο απλα. Αν δε πιστευεις λοιπον πωως εχω δικιο, τοτε ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε.

Τώρα αν είναι να χωρίζουμε τους gamer σε κατηγορίες χ@σε μέσα.

Όσοι γράφουμε σε fora, είπαμε ούτε για screenshots αρκεί ο χώρος.

Και όσοι είναι τόσο casual και "κουτάτοι", μόνο games της Nintendo τους παίρνει να αγοράζουν.

Οι 3rd party don't give a damn.

Εαν κρατησεις την κονσολα για 6χρονια,βαζε 1-2ευρω το χρονο στην ακρη και αγορασε μια microSD.
    Η στην τελικη αγορασε ενα παιχνιδι σε εκπτωση αντι για day one και αγορασε μια microSD.

Να πω οτι ημασταν στο 2017 που οι microSD ηταν πανακριβες,να πω εχει δικιο ειναι πολλα τα λεφτα.

Δηλαδη το οτι θα εχεις αγορασει μια κονσολα των 340ευρω αρχικης τιμης(καθολου λιγα τα χρηματα),θα εχεις αγορασει και τουλαχιστον 12 παιχνιδια τα περισσοτερα απο τα οποια κοστιζουν ακριβοτερα στο Switch απο αλλου,αλλα θα σκεφτεις τα 10ευρω για μια microSD. Και σε ενοχλει και σε απασχολει τοσο πολυ που εχεις ξενερωσει με ΑΥΤΟ κυριως με την nintendo.

Απο αυτο δηλαδη πιανεται κοροιδο ο πελατης στο εαν πρεπει να αγορασει επιπλεον μια microSD,ενω σε ολα τα αλλα ειμαστε μια χαρα......

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Αν το 2017 ήταν ακριβές οι mSD τότε το 2007 ή ακόμη χειρότερα το 1997 τι ήταν;

19. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

DJTaurus (27-04-2020)

Εαν κρατησεις την κονσολα για 6χρονια,βαζε 1-2ευρω το χρονο στην ακρη και αγορασε μια microSD.
    Η στην τελικη αγορασε ενα παιχνιδι σε εκπτωση αντι για day one και αγορασε μια microSD.

Να πω οτι ημασταν στο 2017 που οι microSD ηταν πανακριβες,να πω εχει δικιο ειναι πολλα τα λεφτα.

Δηλαδη το οτι θα εχεις αγορασει μια κονσολα των 340ευρω αρχικης τιμης(καθολου λιγα τα χρηματα),θα εχεις αγορασει και τουλαχιστον 12 παιχνιδια τα περισσοτερα απο τα οποια κοστιζουν ακριβοτερα στο Switch απο αλλου,αλλα θα σκεφτεις τα 10ευρω για μια microSD. Και σε ενοχλει και σε απασχολει τοσο πολυ που εχεις ξενερωσει με ΑΥΤΟ κυριως με την nintendo.

Απο αυτο δηλαδη πιανεται κοροιδο ο πελατης στο εαν πρεπει να αγορασει επιπλεον μια microSD,ενω σε ολα τα αλλα ειμαστε μια χαρα......
    Ρε Φούλγκορα, δεν είναι το κόστος της SD - λέμε τώρα για να λέμε. Το έγραψα παραπάνω με μια 128GB (εγώ έχω Sandisk) είσαι μπερκέτι.

Αν πάμε τώρα να ξεχωρίζουμε casual από hardcore δεν βγαίνει άκρη.

Και οι δύο "κατηγορίες" έχουν την λύση ήδη.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Αν το 2017 ήταν ακριβές οι mSD τότε το 2007 ή ακόμη χειρότερα το 1997 τι ήταν;
    Το θέμα είναι ότι δεν αποθηκεύεις απλά φωτογραφίες. Τρέχεις games από εκεί.

Οπότε αν το δεις και από την άλλη θες και μια καλή (να μην πω την καλύτερη) SD.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Δεν θέλω να εμπλακώ στη κουβέντα γιατί δεν με αφορά.

Αλλά για να μην είμαι αγενής, θα σου απαντήσω όσο αφορά την κάρτα: εν γένει σε τέτοια πράγματα είμαι "ακριβός" ως καταναλωτής. Πάντα, day 1, εξόπλιζα τα μηχανήματά μου με ότι καλύτερο (και συνήθως ακριβό). Αλλά, ναι, δεν αποτελώ την πλειοψηφία.

Το ίδιο λέμε.

Με Samsung το έχω.

Θα φύγει από το κινητό γιατί δεν χρειάζεται και θα πάει πάλι πίσω στο switch.

Bookmarks

Bookmarks